2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

oyy oyy bende akşama gidiyim yapıyım koca bi bidon var turşu...

hahahah iyi insanım allah bana sağlıkla verdi bebegimi içinde bebekte oluşuyormuş sağlıklı olcakmış çooook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydııııııııın kızlarrr doktordan geldikkk buda kesemizzzzzzzz
Eki Görüntüle 143659
maşallah bnm kuzuma annesine sarıldı koskocaman bırakmıcak inşallah allhım sana bve bebeğine sağlık sıhhat versin kuzum kırkbirkere maşallah..

ben dün ağladım ağladım ağladım azcık rahatlaıdm

kıyamam ama şimdi daha iyisin di mi
sonraki maçlar için moral depolaman lazım

ben klomene başladım bu arada bugün günde 1 adet 5 gün içicem
sen kullanmış ıydın
klomenle hamile kalan da çok kalamayan da
kafam karışık ama yine de başladım

ben dün ağladım ağladım ağladım azcık rahatlaıdm

kız ağlama.. bu sıkıntılar adetin günlerini şaşırtıyor işte.. üzme kendini :) bende 2012 topişi istiyorum ama çok var daha :) bekliyoruz hep beraber

hormon tahlillerim normalmiiiişşşş
oleeeyyy

senin adına sevindim canım.. klomeni nezaman başlayacaksın..?

ooy teyzesi yer o pirinç tanesiniiiiii.... doktorun yorumu ne kız anşatsan ya :)

*aldım cevabımı :)

maşallha canım Allah ikinizede sağlık sıhhat versin
kızlar tannselden haber yokmu test yapacaktı bugün???

cano..
maşallah sanada bebişinede..

sağolun bacılarım doktor herşey normal dedi agrılarımın olması normalmiş rahmim kalp şeklinde oldugu için birde arkaya dönükmş ama kötü bişey yokmuş birde ilk bebegimin ultrason resmi 6ve 8 haftalarda minnacıktı bu 5+5te kocaman kese çok sasırdım ama herşey güzelmişşşş1 hafta sonra kalbini görebilirmişizzzzz

bende kullanıyorum canım klomen bu ay ilk defa, bugün 4.günü klomenin, sen ne zaman başladın içmeye? beni reglin 12. günü kontrole çağırdı. çok heyecanlıyım

biraz daha iyiyim ( ama hala neden regl olmadığıma tkaılıyorum yaws gelsinde önümüzdeki maçlara başlayalım biran önce), senin içinde inş. herşey yolunda gider güzelim.
ben hiç klomen kullanmadım araştırmadım dahi ne işe yaradığınıda bilmiyorumm yaza kadar böyle devam edicem sonrasında dr düşünüyorum

kız doktor şükran hanım başla dediyse başla :) bende o uyduruk isimli ilaca başlamadan önce çok tereddüt ettim ama sonuçta tedavi.. herkese aynı etki vermiyor.. denemeden bilemezsin ya.. ben benim ilaçla 27.gün adet oldum .. 35-36-46 nerdeee 27 nerde... 3ayda düzenlense bile ilacı bırakınca mesela aynı düzende devam eder mi diye aklımı kurcalayıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…