- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.081
bende kullanıyorum canım klomen bu ay ilk defa, bugün 4.günü klomenin, sen ne zaman başladın içmeye? beni reglin 12. günü kontrole çağırdı. çok heyecanlıyım
kız ağlama.. bu sıkıntılar adetin günlerini şaşırtıyor işte.. üzme kendini :) bende 2012 topişi istiyorum ama çok var daha :) bekliyoruz hep beraber
2012 topiğimi nedir buacelen şekercimmmhehe dur tadını çıkaralım giden ömrümüzdendir
sağolun bacılarım doktor herşey normal dedi agrılarımın olması normalmiş rahmim kalp şeklinde oldugu için birde arkaya dönükmş ama kötü bişey yokmuş birde ilk bebegimin ultrason resmi 6ve 8 haftalarda minnacıktı bu 5+5te kocaman kese çok sasırdım ama herşey güzelmişşşş1 hafta sonra kalbini görebilirmişizzzzz
cano hayırlı olsun
akıllım oley sevindim temiz çıkmış
yeniler hoş geldiniz
diğer kızlar nasılsınızzzz
evim bi güzeldi bi güzeldii offffffff
bol bol dua ettik hepinizeee
hayırlı evlatlar diledik hep tam da cuma saati hemdeeeee
e2 fsh bişey daha bi de testesteron
adet gecikmesi vardı geçen ay onun için istedi ama normal aralıktalarmış
bi sorun yok dedi
cano hayırlı olsun
akıllım oley sevindim temiz çıkmış
yeniler hoş geldiniz
diğer kızlar nasılsınızzzz
evim bi güzeldi bi güzeldii offffffff
bol bol dua ettik hepinizeee
hayırlı evlatlar diledik hep tam da cuma saati hemdeeeee
normal aralıktaymış derken.. kaç günde oluyorsun normalde.. ve son 3 adetin kaç gün aralıklarda oldu.. örn bi az 30 sonra 33 sonra 32 olursa normal derler yine de.. seni merak ettim
kız ağlama.. bu sıkıntılar adetin günlerini şaşırtıyor işte.. üzme kendini :) bende 2012 topişi istiyorum ama çok var daha :) bekliyoruz hep beraber
2012 topiğimi nedir buacelen şekercimmmhehe dur tadını çıkaralım giden ömrümüzdendir
kız aceleci olan sensin :) bak ben her ay buralardayım.. 2012ye kadar beklicem de :) şimdilik düşünmüyoruz.. ama bu ay da korunmadıknasip işte.. olursa olur.. olmazsa 2012de daha azimli olacağız... ikimiz de full kontrolden geçicez.. öyle anlaştık :)
kız doktor şükran hanım başla dediyse başla :) bende o uyduruk isimli ilaca başlamadan önce çok tereddüt ettim ama sonuçta tedavi.. herkese aynı etki vermiyor.. denemeden bilemezsin ya.. ben benim ilaçla 27.gün adet oldum .. 35-36-46 nerdeee 27 nerde... 3ayda düzenlense bile ilacı bırakınca mesela aynı düzende devam eder mi diye aklımı kurcalayıp duruyorum
ay maşallah sana canım Alalh sağlık versin hep nazardeğmesin inş.
canom nbr nasıl gidiyo hamilelik bende şimdi doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 5+6 günlükmüş.. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem kısmetse..
yok yokk
değerim olması gereken minimum ve maximum değerler arasındaymış yani
yok anam tanımıyorum.. ben evlendim evleneli ankaraya geleli.. ilk defa kendim için hastaneye gittim o da zekai tahir'e gittim :) ondan önce test için 1 kez sağlık ocağına gittim.. okadarcıkşükranı tanıyon mu kıss
kız aceleci olan sensin :) bak ben her ay buralardayım.. 2012ye kadar beklicem de :) şimdilik düşünmüyoruz.. ama bu ay da korunmadıknasip işte.. olursa olur.. olmazsa 2012de daha azimli olacağız... ikimiz de full kontrolden geçicez.. öyle anlaştık :)
hadi hayırlısı inş. hakkınızda ( ben bebek için acele ediyorum 3,5 yıl oldu evlenelikimbilir nekadar bklicem daha olsun o yüzden
slm canım mide bulantılarım başladııı ama güzel gidiyorrrr senin nasıl gidiyor
hım anladım.. bende siklüs günleri sandım :)
yok anam tanımıyorum.. ben evlendim evleneli ankaraya geleli.. ilk defa kendim için hastaneye gittim o da zekai tahir'e gittim :) ondan önce test için 1 kez sağlık ocağına gittim.. okadarcık
benim de çok şükür ii gidio pek mide bulantım olmuyo ama arada bi kasık ağrısı oluyo canım benim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş senin ne kadarlıkmış?
hee tanıyosan bi şükran buluşması gerçekleştirelim dicektim
misti sen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?