- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.101
hadi hayırlısı inş. hakkınızda ( ben bebek için acele ediyorum 3,5 yıl oldu evlenelikimbilir nekadar bklicem daha olsun o yüzden
evet... şükranın odasının kapısının önünde buluşalım
ben yakama kırmızı karanfil takarım
arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. az önce idrar testi yaptım bilmeden idrarı o pembe olacak kısma döktüm önce. sonra fark ettim gerekli yere bi daha döktü.. T çizgisi C çizgisine göre daha silik ne demek bu ??? yanlış yaptım diye mi böyle çıktı sizce?
evet... şükranın odasının kapısının önünde buluşalım
ben yakama kırmızı karanfil takarım
arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. az önce idrar testi yaptım bilmeden idrarı o pembe olacak kısma döktüm önce. sonra fark ettim gerekli yere bi daha döktü.. T çizgisi C çizgisine göre daha silik ne demek bu ??? yanlış yaptım diye mi böyle çıktı sizce?
ay çok tatlısınız :) ayol neden başkalarına derdimizi anlatamıyoruz.. şahsen benim çevrem çok önyargıcı davranan tiplerdendir.. didikleyen.. dedikodu malzemesi arayanlardan.. o yüzden hiç kimseye söylemedim.. eşime bile kızmıştım annesine söyledi diye.. ortada daha bişi yokken.. biz çocuk düşünüyoruz artık demişti.. kayınvalidem de.. adetin bitince hemen doktora git daha kolay hamile kalırsın falan da filan.. şok oldumsanki sorun sadece bende olabilecekmiş gibi.. biz daha düşünmüyoruz dedim.. milletin borcunu ödemekten kendimize sıra daha gelmedi malesef dedim.. ondan sonra bir daha bebek konusu açılmadı cadıyım ben cadıyım
aman sorma o dert bizde de var.
bende hep düşünmüyoruz diyodum geçen düşük olunca öğrendiler düşündüğümüzü.ben muayene olduğum için düştüğünü söylediler hatta.şimdide günümün geçtiğini pazar günü öğrendiler.cumartesi izinliydim falan diyince niye gelmedin diye sıkıştırdı beni kayınvalidem annemde rahatsızmış dedi.neyi varmış dedi tabi kayınvalidem annemde günü geçmiş doktora gitmiş o yüzden dedi.şimdi hergün arıyolar.dün akşamda eltim aramış önce bir test yaptırda diyo eğer bebek falan varsa muayene olma sakın diyo.iyi niyetle söyledi ama ben üzüldüm.sanki öncekini ben bilerek yapmışım gibi.hem zaten düşecekmiş bebek doktor ben muayene etmesemde sağlıksızmış düşecekmiş dedi..böyle cahil konuşanlarada bakma dedi eşimin yanında.
canım tekrar dene istersen hatalı olabilir yanıltmasın seni..
oy kuzum benim bizim de haziranda 4 yıl olacak.. resmi nikahtan 3 buçuk :) iş güç derken borç derken nekadar çabuk geçiyor zaaman.. hayırlı zamanda versin Rabbim..
akşam eşime sürpriz yapayım dedim içine ettim çıkamam artık çok uzak eczane söylim de getirsin sürpriz falan kalmadı:2::2::2: amannnn çıksın da böyle çıksın nedek.
maşallah Alalh bir ömür boyu birliktelik nasip etsin inş., hakikaten öyle zaman çabuk geçiyorki, bizim hayattan istekleirmizde bitmiyor evliliği oturt oturdu, borçları bitir ev sahiibi olalım yetmedi bir araba alalım o da yetmedi ikinci ev araba derken habiree bişilerin peşinde koşturuyorsun aç gözlülüğümüzün esir olup ömür tüketiyoruzz bazen tiksiniyorum kendimden insanlığımdan çıkıyorum asıl gayemden şaşıyorum çok bencilim yaaaa öggg
biir güncük daha bekleyemezmisinhem daha belirginleşir hemde süprizine devam edersi
ah canım siz yine iyi kendiniz için birşey yapmışsınız .. bizim daha kendi evimiz yok.. önce kaynana borcu kapattık sonra kayın borcu.. son iki aydır da artık yeter dedim.. şu anda eltim hamile ya.. kıskandığımı sanıyorlar ama.. inan hiçbirşeyi kıskanılacak bir şahsiyet değil.. hatta nefret ediyorum.. onların yüzünden 4 senemiz çöpe gitti.. onları evlendirdik.. üstüne bir de hamile kaldı bize hala masraf yıkmaya çalışıyorlar.. artık eşime karşı da tepkili oldum.. ocağımı yıkmaya çalışan insana ben neden yardım edeyim ki.. ikisi de sigara kullanıyor aylık 300lira masraf.. içmesin arkadaş.. ben kendime canım çok istediği halde 1 gofret alamıyacak durumdaydım bir ara.. yeter artık..
dolmuş benim çeşmeler gene sanırımhopdilililaylomm lay lay lilay lom
ah canım siz yine iyi kendiniz için birşey yapmışsınız .. bizim daha kendi evimiz yok.. önce kaynana borcu kapattık sonra kayın borcu.. son iki aydır da artık yeter dedim.. şu anda eltim hamile ya.. kıskandığımı sanıyorlar ama.. inan hiçbirşeyi kıskanılacak bir şahsiyet değil.. hatta nefret ediyorum.. onların yüzünden 4 senemiz çöpe gitti.. onları evlendirdik.. üstüne bir de hamile kaldı bize hala masraf yıkmaya çalışıyorlar.. artık eşime karşı da tepkili oldum.. ocağımı yıkmaya çalışan insana ben neden yardım edeyim ki.. ikisi de sigara kullanıyor aylık 300lira masraf.. içmesin arkadaş.. ben kendime canım çok istediği halde 1 gofret alamıyacak durumdaydım bir ara.. yeter artık..
dolmuş benim çeşmeler gene sanırımhopdilililaylomm lay lay lilay lom
tamam ozaman şekerimÇatlarım herhalde . hiç tutamam ben içimde. :))
aman sorma o dert bizde de var.
bende hep düşünmüyoruz diyodum geçen düşük olunca öğrendiler düşündüğümüzü.ben muayene olduğum için düştüğünü söylediler hatta.şimdide günümün geçtiğini pazar günü öğrendiler.cumartesi izinliydim falan diyince niye gelmedin diye sıkıştırdı beni kayınvalidem annemde rahatsızmış dedi.neyi varmış dedi tabi kayınvalidem annemde günü geçmiş doktora gitmiş o yüzden dedi.şimdi hergün arıyolar.dün akşamda eltim aramış önce bir test yaptırda diyo eğer bebek falan varsa muayene olma sakın diyo.iyi niyetle söyledi ama ben üzüldüm.sanki öncekini ben bilerek yapmışım gibi.hem zaten düşecekmiş bebek doktor ben muayene etmesemde sağlıksızmış düşecekmiş dedi..böyle cahil konuşanlarada bakma dedi eşimin yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?