2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

diğer arkadaşlara da anlattıydım bir kaç gün önce.. şu anda beşik mevzumuz var bizim.. bizim gelin almış yengesinin beşiğini hamile kalmadan 5-6 ay önce .. şimdi de tutturmuş amcası yeğenine beşik alır herhalde falan filan diye.. bizimki de bakarız dedi.. öyle kızdım ki eşime.. anlatamam. odasına ufak bişi istiyordu.. geçende beraber bakıyorduk bende şu oyun parkı tarzındaki beşikleri çok beğendiğimi söylemiştim ve bir model gösterdim.. burun kıvırmıştı.. neysecime.. geçen akşam da mesaj atmış kayınım facebookta beğendikleri modeli.. bize kakalıycaklar ya.. aynı modeli geçtim.. aynı rengi seçmişler.. odasına sığmaz diye söyledik tutturmuşlar illa o olacak mış.. yok buraya kadar benden dedim eşime.. evinde kocaman beşik varken ben 250 lira biyerime sıkışmadı keyfe veremem.. gitmiş kayınım taksitle 2000 liralık bilgisayar almış.. e çocuğun yolda.. neden alıyosun.. masrafın olcanı bilmiyomusun.. 1 kuruş dahi vermem.. cocuk doğduğunda çeyrek altın bile fazla onlara

medimmm sen nasılsın canım.. bu aralar fazla yazmıyorsun.. işlerin mi yoğun kuzum?
bu arada keman kursun ne oldu_? devam ediyorsun dimi

*** beypazarı kurusu geveliyorum :) ikram edeyim.. ama püskütt istiyosan.. sipariş verek

Son düzenleme:
hay Allahım ne güzel iş, eğer içinden gelmiyorsa yapma şeker ama eşinede ters tepki yapmasın birden karşı çıkmaaa derim almayacaksın etmeyeceksin deme ailesine düşkünse dinlemez alır, sakin sakin yumuşak bulduğun anda söylersinn, bizimde bebişimiz olacak inş. dersin öyle abartıya kaçmıyoruz kaçıyormuyuz falan de, hayır beşik alırsn birde çeyrek beklerler,

kızlar bana püsküüüt ıkram edıcek birileri varmı?

acıktım

tam da yanda reklam gördüm
belki de nasibiniz burada?

nasipse com :)

ay şeker saat 1:30 da bir meslektaşımın büro açılışı vardı oraya gittim okadar güzel ikramarı vardıki ama 150-200 kişi vardı 2 bayandık hiçbişi yemeden döndüm milet dağılmıştır gel gidelim çok güzellerdi

iyidir kopişim ya işler yogun evet.. calıstıgım bolum tadılata gırıcek heryerde matkaplar vs fılan işçiler var cok gıremıyorum ınternete, ıslerı bıle zor sartlarda yapıyorum bıır kaç ay boyle olucak malesef

evet evtt sıparıs verelımmmmm
tutku cıkolataaa
kolaaaaa(canım kolam benım:):):):)
ve türevi zararlı şeyler cekıyor canım

cnm vajinal ultrasona girmiştim ben.doktorum çok küçük başka türlü net göremeyiz dedi.baktı zaten kese falan oluşmamış sağlıksız gebelik büyük ihtimalle düşecek dedi.o akşamda düşük yaptım.kayınvalidemde onu duyduya hamile kadın alttan muayene olumuymuş o yüzden düşmüş bebek dedi.eltimde ben doğum yaptım 9.aya kadar hiç muayene olmadım demezmi tüm suç bana kaldı.bende doktora gittiğimde sordum eşimde vardı yanımda.bana kayınvalidemler böyle böyle diyolar dedim.doktorda direk eşimin yüzüne dedi valla.cahil düşünceler dedi.şimdide takip altındayım.gidip muayene olmayım diye.

akşam eşime sürpriz yapayım dedim içine ettim çıkamam artık çok uzak eczane söylim de getirsin sürpriz falan kalmadı:2::2::2: amannnn çıksın da böyle çıksın nedek.
alemsin cnm ya..eşin test alsın akşam beraber bakarsınız.onunda ayrı bir heyecanı olur.

kızlar bana püsküüüt ıkram edıcek birileri varmı?

acıktım

tam da yanda reklam gördüm
belki de nasibiniz burada?

nasipse com :)

istediğin püsküüt olsun..
gel doyurayaım karnını

ah şöyle başıma kutlayacagım iyi bişey gelse dilim borekten sıparıslerımı versem kocamannnnn acık bufe sofra duzsem turlu salatalar kısırlar cıgkofteler kekler çöreklerr pastalar kuruyemısler kanepeler sarma dolma...
arkadaslarımı cagırsam kutlasak ne nhoş olurrrr

tanselden haber varmı bu arada test gunuydu bugun

herşeyin farkında canım.. eşimde farkında çoğu şeyin ama.. bazen laf dinletemiyorum.. kayınımın gelinin taraftan inşaatta olan bir daireleri var 2012 ilkbaharda bitmiş olur sanırım.. eşim bir de kombisini taktırırım diye söylemiş bana danışmadan.. birazdan ondan dolayı fazla köpürüyorum.. onu da kendi alsın dedim.. havadan kaptı daireyi kombisini de taksitle kendi yapsın.. bebek için acelesi neydi.. kız şu anda 21 yaşında kayınım 23.. ben 23 buçük bunları bilerek yaptılar.. biraz da bencil mi olmak gerekiyor.. para nerdeyse oraya giderler hep.. ekmek alamadığımız günler olurdu.. kayınım daha evlenmeden önce .. ekmek al gelirken derdik param yok derdi.. bir gün kart ekstresi geldi.. eltime hediyeler kontürler giysiler dışarıda yemekler.. ve daha neler.. ve bu kredi kartı değil.. parakartı.. buna ragmen evine 1 ekmek getirmeyene biz bukadar yardım ettik ve hala ediyoruz.

benim kocamda fatsalı akraba çıkcaz şimdi
irem 83 doktora gidecekti aslında
o naptıki:18:
evet bende merak ediyorum irm83 iyidir inşallah
günaydııııııııın kızlarrr doktordan geldikkk buda kesemizzzzzzzz
Eki Görüntüle 143659
ayyyy yirim ben onu maşallah sübanallah

kızlar yeni haber aldım kocamın çalışırken kolu çıkmış doktora gitmişler ameliyat ol demiş doktor sürekli çıkıyo da kolu...kocamın ameliyat olacağına çok üzüldüm bi yandan da mart ayıda yandı onada üzülüyorum ne bahtsızım yaaa...

geçmiş olsun kuzuuum.. o da geçer be tatlım.. gençsiniz daha.. olur bebikin seninde

ay valla ne güzel olur yaparsan öle bişi bizide çağır sende bendensin seviyorsun yemeyi yedirmeyi ay şeker hehe bu arada saat 5 tens onra belli olacaktı test sonucu tanselin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…