- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.121
canım canım kıyamam haklısın sıkıntılı bir durumm bazı insanlar da ayrı bir anlayışsızlık abidesi( ne şanslılarrr yawsss kimi duysam ya kardeşine ya kayınpederine ne şanslılar şu şanslı kayınlardan olamadık aman boşver anne babaya insan yardım etmeli sıkıntıdaysa ama ayda 300 tlik sigara parası bulan tiplere etmemeli fedakarlık tek taraflı olduğunda iş artık enayiliğe giriyor bunun senin için söylemiyor öyle görüyor insanlar sömüren tiplerin bakışı bu
hay Allahım ne güzel iş, eğer içinden gelmiyorsa yapma şeker ama eşinede ters tepki yapmasın birden karşı çıkmaaa derim almayacaksın etmeyeceksin deme ailesine düşkünse dinlemez alır, sakin sakin yumuşak bulduğun anda söylersinn, bizimde bebişimiz olacak inş. dersin öyle abartıya kaçmıyoruz kaçıyormuyuz falan de, hayır beşik alırsn birde çeyrek beklerler,diğer arkadaşlara da anlattıydım bir kaç gün önce.. şu anda beşik mevzumuz var bizim.. bizim gelin almış yengesinin beşiğini hamile kalmadan 5-6 ay önce .. şimdi de tutturmuş amcası yeğenine beşik alır herhalde falan filan diye.. bizimki de bakarız dedi.. öyle kızdım ki eşime.. anlatamam. odasına ufak bişi istiyordu.. geçende beraber bakıyorduk bende şu oyun parkı tarzındaki beşikleri çok beğendiğimi söylemiştim ve bir model gösterdim.. burun kıvırmıştı.. neysecime.. geçen akşam da mesaj atmış kayınım facebookta beğendikleri modeli.. bize kakalıycaklar ya.. aynı modeli geçtim.. aynı rengi seçmişler.. odasına sığmaz diye söyledik tutturmuşlar illa o olacak mış.. yok buraya kadar benden dedim eşime.. evinde kocaman beşik varken ben 250 lira biyerime sıkışmadı keyfe veremem.. gitmiş kayınım taksitle 2000 liralık bilgisayar almış.. e çocuğun yolda.. neden alıyosun.. masrafın olcanı bilmiyomusun.. 1 kuruş dahi vermem.. cocuk doğduğunda çeyrek altın bile fazla onlara
kızlar bana püsküüüt ıkram edıcek birileri varmı?
acıktım
tam da yanda reklam gördüm
belki de nasibiniz burada?
nasipse com :)
medimmm sen nasılsın canım.. bu aralar fazla yazmıyorsun.. işlerin mi yoğun kuzum?
bu arada keman kursun ne oldu_? devam ediyorsun dimi
*** beypazarı kurusu geveliyorum :) ikram edeyim.. ama püskütt istiyosan.. sipariş verek
ii de kuzum muayene olmakla düşmesiyle ne alakası var ben anlamış değilim.. neyden muayene oldun öncelikle onu sorayım.. vajinal ultrason ise mesela.. çoğu kadın usg kontrolü oluyor.. bu da hiç sanmıyorum düşüğe sebep olacak bir şey olduğunu..
akşam eşime sürpriz yapayım dedim içine ettim çıkamam artık çok uzak eczane söylim de getirsin sürpriz falan kalmadı:2::2::2: amannnn çıksın da böyle çıksın nedek.
kızlar bana püsküüüt ıkram edıcek birileri varmı?
acıktım
tam da yanda reklam gördüm
belki de nasibiniz burada?
nasipse com :)
ay şeker saat 1:30 da bir meslektaşımın büro açılışı vardı oraya gittim okadar güzel ikramarı vardıki ama 150-200 kişi vardı2 bayandık hiçbişi yemeden döndüm milet dağılmıştır gel gidelim çok güzellerdi
hay Allahım ne güzel iş, eğer içinden gelmiyorsa yapma şeker ama eşinede ters tepki yapmasın birden karşı çıkmaaa derim almayacaksın etmeyeceksin deme ailesine düşkünse dinlemez alır, sakin sakin yumuşak bulduğun anda söylersinn, bizimde bebişimiz olacak inş. dersin öyle abartıya kaçmıyoruz kaçıyormuyuz falan de, hayır beşik alırsn birde çeyrek beklerler,
benim kocamda fatsalı akraba çıkcaz şimdikoprina cnm bnm kocamda karadenizli fatsalı allahım o turşu kavurması nasıl bişeydir.. ölüyorum resmen ama ben fasulye turşusu sevmediğim için şeker pancarının sapından yapıolar kayınvalidemler turşuyu kavurması harika oluy ımmm.. canım istedi haa eve gidince yapıyım bari....
evet bende merak ediyorum irm83 iyidir inşallahirem 83 doktora gidecekti aslında
o naptıki:18:
ayyyy yirim ben onu maşallah sübanallah
püsküvütttttttt püsküvütttttt gel gel karnımı doyur püsküvüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüt
prasam pişiyor bi yandan :) ondan ikram edim pişince
hayır bisküvi isterimmmmmm
benim kocamda fatsalı akraba çıkcaz şimdi
kızlar yeni haber aldım kocamın çalışırken kolu çıkmış doktora gitmişler ameliyat ol demiş doktor sürekli çıkıyo da kolu...kocamın ameliyat olacağına çok üzüldüm bi yandan da mart ayıda yandı onada üzülüyorum ne bahtsızım yaaa...
ah şöyle başıma kutlayacagım iyi bişey gelse dilim borekten sıparıslerımı versem kocamannnnn acık bufe sofra duzsem turlu salatalar kısırlar cıgkofteler kekler çöreklerr pastalar kuruyemısler kanepeler sarma dolma...
arkadaslarımı cagırsam kutlasak ne nhoş olurrrr
tanselden haber varmı bu arada test gunuydu bugun
geçmiş olsun kuzuuum.. o da geçer be tatlım.. gençsiniz daha.. olur bebikin seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?