2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Mrb arkadaşlar ben esra 23 yaşında 5.5yıllık evliyim bizimde bebğimiz olmuyo 3ay klomen tedavisi ardından çok koırktuğum rahim filmini çektirdim yine şükür bir sorun çıkmadı daha sonrada 2kez aşılama yaptırdım sonuç malesef yine negatifti oysa herşey normal gözüküyodu 3ayda ara vermiştim tabi bedenende çok yıpranmıştım verdiğim ara belki kendiliğinden olur dedim yine olmadı şimdide tüp bebk yaptırdım bugün transferin 8.günü herşey çok güzeldi doktorum çok umutluydu kısmetse çarşamba günü test günüm umarım şubat hamilerrinegirerim çoık istiyorum çünkü 8gündür hep yatıyorum evde işte yapmıyorum umarım karşılığını alırım herşey gönlünüzce olsun dilerim allah gönlünüze göre verir:)

inşallah hayırlı bi evladın olur canım
test sonucunu bizimle de paylaş olr mu??

dett
yorulmak yok yola devam

inşallah rabbim gönlüne göre versin allah kucağına nasip etsin
banada yollayabilirsin üçüz olursa birini..
oh bıdığım istediğinde gelir görürsün.
ben hep böyle çocuğu olanlardan istiyorumda bana hep kızıyolar sık k.çınıda sen kendine yap diye
bende istiyodum herkesten hazır çocuk kimse vermiyo misticim sıkcaz popoyu yapcaz inşallah

dilerim herşey gönlünce olur. güzel haberlerini duyarız.

aklına kötü şeyler getirme hemen.sakin ol bakalım..
mistralllll sen bursalımıydınn ya sukran doktorrr neredee bızde gıdekkk

allah gonlune gore versın ınsallah bacımm bursalımısın bu aarada 16 yazıo adının yanında da o yuzdenn

mistral ankarada bende hamamdan geldim ohh mis gibiyim insan kendine bakım yaptırınca çok iyi hissediyo daha iyi çalışırız artık bebiş için

şölee adam adam akıllı kafa arkadaslarım burda yokkkı gıdeyım hamama(( ama yarın kuafore gıdıcemm sacımı kestırıcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…