- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.161
masallahhhh annesi
Mrb arkadaşlar ben esra 23 yaşında 5.5yıllık evliyim bizimde bebğimiz olmuyo 3ay klomen tedavisi ardından çok koırktuğum rahim filmini çektirdim yine şükür bir sorun çıkmadı daha sonrada 2kez aşılama yaptırdım sonuç malesef yine negatifti oysa herşey normal gözüküyodu 3ayda ara vermiştim tabi bedenende çok yıpranmıştım verdiğim ara belki kendiliğinden olur dedim yine olmadı şimdide tüp bebk yaptırdım bugün transferin 8.günü herşey çok güzeldi doktorum çok umutluydu kısmetse çarşamba günü test günüm umarım şubat hamilerrinegirerim çoık istiyorum çünkü 8gündür hep yatıyorum evde işte yapmıyorum umarım karşılığını alırım herşey gönlünüzce olsun dilerim allah gönlünüze göre verir:)
Korkma poticim inşallah bebişine bişey olmayacak.Arkadaşım 4 aylık hamileyken kanaması olmuştu ama şimdi nur topu gibi bir çocuğu var.Allah yardımcın olsun inşallah
Olur olur inşallahh ikizde olur üçüzde olur sen takma kafana yeter kiii :)) 3üz olursa birini bana yollaa ben yoruldum hamile kalmaya çalışmaktan:97::97::97:
dett
yorulmak yok yola devam
BİLDİRİM canım tabiki dua edin nolur sizler normal yollamı deniyosuz?inşallah hayırlı bi evladın olur canım
test sonucunu bizimle de paylaş olr mu??
inşallah rabbim gönlüne göre versin allah kucağına nasip etsinMrb arkadaşlar ben esra 23 yaşında 5.5yıllık evliyim bizimde bebğimiz olmuyo 3ay klomen tedavisi ardından çok koırktuğum rahim filmini çektirdim yine şükür bir sorun çıkmadı daha sonrada 2kez aşılama yaptırdım sonuç malesef yine negatifti oysa herşey normal gözüküyodu 3ayda ara vermiştim tabi bedenende çok yıpranmıştım verdiğim ara belki kendiliğinden olur dedim yine olmadı şimdide tüp bebk yaptırdım bugün transferin 8.günü herşey çok güzeldi doktorum çok umutluydu kısmetse çarşamba günü test günüm umarım şubat hamilerrinegirerim çoık istiyorum çünkü 8gündür hep yatıyorum evde işte yapmıyorum umarım karşılığını alırım herşey gönlünüzce olsun dilerim allah gönlünüze göre verir:)
bende istiyodum herkesten hazır çocuk kimse vermiyo misticim sıkcaz popoyu yapcaz inşallahbanada yollayabilirsin üçüz olursa birini..
oh bıdığım istediğinde gelir görürsün.
ben hep böyle çocuğu olanlardan istiyorumda bana hep kızıyolar sık k.çınıda sen kendine yap diye
tanseli çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberle gelcek :18:
Mrb arkadaşlar ben esra 23 yaşında 5.5yıllık evliyim bizimde bebğimiz olmuyo 3ay klomen tedavisi ardından çok koırktuğum rahim filmini çektirdim yine şükür bir sorun çıkmadı daha sonrada 2kez aşılama yaptırdım sonuç malesef yine negatifti oysa herşey normal gözüküyodu 3ayda ara vermiştim tabi bedenende çok yıpranmıştım verdiğim ara belki kendiliğinden olur dedim yine olmadı şimdide tüp bebk yaptırdım bugün transferin 8.günü herşey çok güzeldi doktorum çok umutluydu kısmetse çarşamba günü test günüm umarım şubat hamilerrinegirerim çoık istiyorum çünkü 8gündür hep yatıyorum evde işte yapmıyorum umarım karşılığını alırım herşey gönlünüzce olsun dilerim allah gönlünüze göre verir:)
mistralllll sen bursalımıydınn ya sukran doktorrr neredee bızde gıdekkkaklına kötü şeyler getirme hemen.sakin ol bakalım..
selammmmmmmmmmmmmm eski dostlar... nasılsınız bakalım??
irm ne dedı doktor gecmısı ookudum sımdıı gıttın mı bugun doktoraa
dosthanee napıosunn bacımmm
selammmmmmmmmmmmmm eski dostlar... nasılsınız bakalım??
iyiyi canım kuaförden geldim şimdi.bakım yaptım kendime.ohhhhhhhhhhhh sefam olsun.sen nasılsın bakem
iyiyi canım kuaförden geldim şimdi.bakım yaptım kendime.ohhhhhhhhhhhh sefam olsun.sen nasılsın bakem
mistral ankaradabende hamamdan geldim ohh mis gibiyim insan kendine bakım yaptırınca çok iyi hissediyo daha iyi çalışırız artık bebiş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?