2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

pufssss ne desem bilmyiorum kötü biş desem gaza getirmiş gibi olurum iyi diyemiyorum zaten denecek bişi değil,, benim eşim o konuda evine çok düşkün ben ısrar kayın validemlere giderken falan bişiler alalım diye evine bonkor dışarıya cebinde akrep hiç şikayetçi deilim savurgan oslaydıbişi sahibi olmazdık sanırım inş. senin eşind ebirazık farkeder bazı şeyleri üzmez seni ( kaynını salla olar öyle alışmş cebindeki son kuruşuda versen teşekkür yerine hepsi bukadarmı acaba dahası yokmu der)

geçmiş olsun eşinin sağlığı daha önemli canım şu aşamadaaa o iyileşssin bebişini kuvvetlice kucağına alır

ben olsam 2 den önce testimi yapıp öyle giderdim toplantıma
hatta dün gece yapmıştım 12 den sonra bugün oluyo ya :))
bende yapmıştım çoktaaaaannn tahlillerin temiz çıkmış gözün aydın sevindim
allah kabul etsin inşallah
içinden değil ama bizimkiler kumru diye bi kasabasındanlar... :)))
bizimkide içinde değil ama çok yakın fatsaya gittin mi hiç ben çok beğeniyorum oraları
geçmiş plsun canım bi ay nedirki geçer eğer benim bu ay olmazsa kışa kadar çok zor çünki eşim şehir dışında çalışcak sezon başlıcak artık ayda bir eve gelcekte olcakta of ki of çok zor

seboşum yapma böle..
eşin sağlıklı olsun daha çok bebiş yaparsınız.üzme kendini..

geçmiş olsun eşinin sağlığı daha önemli canım şu aşamadaaa o iyileşssin bebişini kuvvetlice kucağına alır

inşallah cnm bakalım ameliyat gününü alalım allahın ziniyle bi olsun sağlığına kavulsun bnmde şuanda istediğim başka bişey yok...

bizimkide içinde değil ama çok yakın fatsaya gittin mi hiç ben çok beğeniyorum oraları

evet cnm gittim eşimlerin köyleri fatsaya 35 km ama çok güzel orasıda ama bnm favorim ünye mükemmel bi yer...

seboşum yapma böle..
eşin sağlıklı olsun daha çok bebiş yaparsınız.üzme kendini..
inşallah cnm...

benim kocamda fatsalı akraba çıkcaz şimdi

evet bende merak ediyorum irm83 iyidir inşallah

ayyyy yirim ben onu maşallah sübanallah
bi dgsun kıçını ısırcam nerde kaldın diye
canonun kesesı gorunmus hadı hayırlı olsun kızlar cok sevındım yaaaaaaaa
sağol canım darısı hepinizin başınaaaaaa

çok geçmiş olsun canımmmmmm

bende yalıköyü çok beğeniyorum hele eti muhteşem denizi biraz soğuk ama olsun şahane yinede ayyy özledim oraları galiba

selam kızlar cano çok sevindim Allah analı babalı kesenide dolu etsin inşallahhhhhhh

Tanselden haber var mı ben baktım geçmişte göremedim.İnşallahhhh hayırlısıı olur hakkındaaaa

bende yalıköyü çok beğeniyorum hele eti muhteşem denizi biraz soğuk ama olsun şahane yinede ayyy özledim oraları galiba

ayy yok şahsen ben özlemedim ben evlendim direk köye gitik düğünüm ankarada oldu büyükler annane babanneler gelemedi die el öpmeye tamda fındığa denk geldi yeni geline fındık başı beklettiler çıldırmıştım direk ilk bayramda annemlerin yanına ankaraya kaçmıştım..

off fındık çok zor ben fındık zamanı gitmiyorum köye gidersemde bahçeye uğramıyorum guatr ameliyaı oldum diye kimse ses çıkarmıyo bende ilk gittiğimde hiç sevmemiştim oraları sonra alıştım bide biz eşimle çok geziyoruz keyifli oluyo

bi haber yok henüz canım

klomenden bahseder misin biraz kullanmışsın ya sen

aMin Canom inşallahh :)

Akıllıbıdığımmm klomen benim hayatım oldu malesef doktor her ay kullandırıyor bana bunu bu ay değiştirdi sarophene diye klomen gibi bir ilaç verdi.Yanlız ultrasondan takip edilmesi gerekiyor.Kist falan varsa büyüme yapabiliyor::.Ama bende şu zamana kadar bir sorun çıkmadı şükürler olsun.Benim yumurtalar büyümüyordu klomen sayesinde yumurtalarda adetimde düzene girdi günde 2 tane içiyorum ayrıyetten % 10 ikize kalma ihtimalinde var.Klomen o kadarda kötü bişey değil yaniii.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

evet okudum canım prospektüsünde %10 ikiz gebelik olabilir yazıyor
kimbilir belki de bir kız bir oğlan olur

çift yumurta ikizi oldukları için birbirlerine de benzemez
küçük bıdıklar büyür giderler kardeş kardeş:))))

ay hamile kala kala bi hal oldum da bi de ikiz oldu

gecmis olsun canim,acil sifalar diliyorum

bende korkuyorum bebegime bisey olacak diye,dua ediyorum hep,daha tuva
ete gitmedim,cok acik kahverengi,süreklide gelmiyo.bakalim bekleyip görücez,dua edin bizim icin

Korkma poticim inşallah bebişine bişey olmayacak.Arkadaşım 4 aylık hamileyken kanaması olmuştu ama şimdi nur topu gibi bir çocuğu var.Allah yardımcın olsun inşallah

Olur olur inşallahh ikizde olur üçüzde olur sen takma kafana yeter kiii :)) 3üz olursa birini bana yollaa ben yoruldum hamile kalmaya çalışmaktan:97::97::97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…