- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.141
herşeyin farkında canım.. eşimde farkında çoğu şeyin ama.. bazen laf dinletemiyorum.. kayınımın gelinin taraftan inşaatta olan bir daireleri var 2012 ilkbaharda bitmiş olur sanırım.. eşim bir de kombisini taktırırım diye söylemiş bana danışmadan.. birazdan ondan dolayı fazla köpürüyorum.. onu da kendi alsın dedim.. havadan kaptı daireyi kombisini de taksitle kendi yapsın.. bebek için acelesi neydi.. kız şu anda 21 yaşında kayınım 23.. ben 23 buçükbunları bilerek yaptılar.. biraz da bencil mi olmak gerekiyor.. para nerdeyse oraya giderler hep.. ekmek alamadığımız günler olurdu.. kayınım daha evlenmeden önce .. ekmek al gelirken derdik param yok derdi.. bir gün kart ekstresi geldi.. eltime hediyeler kontürler giysiler dışarıda yemekler.. ve daha neler.. ve bu kredi kartı değil.. parakartı.. buna ragmen evine 1 ekmek getirmeyene biz bukadar yardım ettik ve hala ediyoruz.
kızlar yeni haber aldım kocamın çalışırken kolu çıkmış doktora gitmişler ameliyat ol demiş doktor sürekli çıkıyo da kolu...kocamın ameliyat olacağına çok üzüldüm bi yandan da mart ayıda yandı onada üzülüyorum ne bahtsızım yaaa...
bende yapmıştım çoktaaaaannnben olsam 2 den önce testimi yapıp öyle giderdim toplantıma
hatta dün gece yapmıştım 12 den sonra bugün oluyo ya :))
allah kabul etsin inşallahcano hayırlı olsun
akıllım oley sevindim temiz çıkmış
yeniler hoş geldiniz
diğer kızlar nasılsınızzzz
evim bi güzeldi bi güzeldii offffffff
bol bol dua ettik hepinizeee
hayırlı evlatlar diledik hep tam da cuma saati hemdeeeee
bizimkide içinde değil ama çok yakın fatsaya gittin mi hiç ben çok beğeniyorum oralarıiçinden değil ama bizimkiler kumru diye bi kasabasındanlar... :)))
geçmiş plsun canım bi ay nedirki geçer eğer benim bu ay olmazsa kışa kadar çok zor çünki eşim şehir dışında çalışcak sezon başlıcak artık ayda bir eve gelcekte olcakta of ki of çok zorkızlar yeni haber aldım kocamın çalışırken kolu çıkmış doktora gitmişler ameliyat ol demiş doktor sürekli çıkıyo da kolu...kocamın ameliyat olacağına çok üzüldüm bi yandan da mart ayıda yandı onada üzülüyorum ne bahtsızım yaaa...
kızlar yeni haber aldım kocamın çalışırken kolu çıkmış doktora gitmişler ameliyat ol demiş doktor sürekli çıkıyo da kolu...kocamın ameliyat olacağına çok üzüldüm bi yandan da mart ayıda yandı onada üzülüyorum ne bahtsızım yaaa...
geçmiş olsun eşinin sağlığı daha önemli canım şu aşamadaaa o iyileşssin bebişini kuvvetlice kucağına alır
bizimkide içinde değil ama çok yakın fatsaya gittin mi hiç ben çok beğeniyorum oraları
inşallah cnm...seboşum yapma böle..
eşin sağlıklı olsun daha çok bebiş yaparsınız.üzme kendini..
bi dgsun kıçını ısırcam nerde kaldın diyebenim kocamda fatsalı akraba çıkcaz şimdi
evet bende merak ediyorum irm83 iyidir inşallah
ayyyy yirim ben onu maşallah sübanallah
sağol canım darısı hepinizin başınaaaaaacanonun kesesı gorunmus hadı hayırlı olsun kızlar cok sevındım yaaaaaaaa
inşallah cnm bakalım ameliyat gününü alalım allahın ziniyle bi olsun sağlığına kavulsun bnmde şuanda istediğim başka bişey yok...
evet cnm gittim eşimlerin köyleri fatsaya 35 km ama çok güzel orasıda ama bnm favorim ünye mükemmel bi yer...
inşallah cnm...
bende yalıköyü çok beğeniyorum hele eti muhteşem denizi biraz soğuk ama olsun şahane yinede ayyy özledim oraları galiba
selam kızlar cano çok sevindim Allah analı babalı kesenide dolu etsin inşallahhhhhhh
Tanselden haber var mı ben baktım geçmişte göremedim.İnşallahhhh hayırlısıı olur hakkındaaaa
sağol canım darısı her isteyenin başınaaaaaa inşallahhhhhhhhhselam kızlar cano çok sevindim Allah analı babalı kesenide dolu etsin inşallahhhhhhh
Tanselden haber var mı ben baktım geçmişte göremedim.İnşallahhhh hayırlısıı olur hakkındaaaa
ayy yok şahsen ben özlemedim ben evlendim direk köye gitik düğünüm ankarada oldu büyükler annane babanneler gelemedi die el öpmeye tamda fındığa denk geldi yeni geline fındık başı beklettiler çıldırmıştım direk ilk bayramda annemlerin yanına ankaraya kaçmıştım..
masallahhhh annesi
bi haber yok henüz canım
klomenden bahseder misin biraz kullanmışsın ya sen
aMin Canom inşallahh :)
Akıllıbıdığımmm klomen benim hayatım oldu malesef doktor her ay kullandırıyor bana bunu bu ay değiştirdi sarophene diye klomen gibi bir ilaç verdi.Yanlız ultrasondan takip edilmesi gerekiyor.Kist falan varsa büyüme yapabiliyor::.Ama bende şu zamana kadar bir sorun çıkmadı şükürler olsun.Benim yumurtalar büyümüyordu klomen sayesinde yumurtalarda adetimde düzene girdi günde 2 tane içiyorum ayrıyetten % 10 ikize kalma ihtimalinde var.Klomen o kadarda kötü bişey değil yaniii.Hakkında hayırlısı olsun inşallah
potim nasılsın korkuttun bugün bizi :18:
bende korkuyorum bebegime bisey olacak diye,dua ediyorum hep,daha tuva
ete gitmedim,cok acik kahverengi,süreklide gelmiyo.bakalim bekleyip görücez,dua edin bizim icin
evet okudum canım prospektüsünde %10 ikiz gebelik olabilir yazıyor
kimbilir belki de bir kız bir oğlan olur
çift yumurta ikizi oldukları için birbirlerine de benzemez
küçük bıdıklar büyür giderler kardeş kardeş:))))
ay hamile kala kala bi hal oldum da bi de ikiz oldu
masallahhhh annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?