2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

Kızlar kızımın odasını ekledim daha çok eksiğimiz var ama fikirlere açığım bu arada...uyku setimizde gelicek bu hafta oda takımınn deseninden öle yaniii...daha iyileri sizin olsun inş

tuğbacım odan harika olmuş gerçekten bayıldım duvarların rengi ile mobilyadaki çimenler çok uymuş uyku setinide internette görmüştüm bu takımla aynı olan oda gelince haikaten çok süper olacak.Bu arada anakucağınızda çok tatlı:)

too_be, hafizebaha odalariniz cok tatli olmuss bayildimmm
gule gule kullanin kizlar

Kızlar kızımın odasını ekledim daha çok eksiğimiz var ama fikirlere açığım bu arada...uyku setimizde gelicek bu hafta oda takımınn deseninden öle yaniii...daha iyileri sizin olsun inş

Çok ama çok güzel olmuş canım iş arkadaşımla beraber baktık resimlere oda bende bayıldık resmen odaya bence odan bu şekilde çok güzel olmuş herşey yerli yerinde ve güzel.Artık odayı tamamladın tek eksik minik kızın kaldı
bak kızımda çok beğendiğini söylüyor tepikleriyle canım

tuğbacım odaya bayıldım gerçekten Renkler o kadar uyumluki. Herşey çok güzel olmuş. Bebişin çok şanslı.
Hafizebaha canım senin oğluşunun odasıda çok güzel.İnsanı dinlendiren bir görüntüsü var.

too beecim odanız çoook güzel bayıldımmm
dolabı fln süper zevkli
ama bence duvarlara biraz hareket getir sticker gibi
güle güle kullansın miniğin odasınııı

hafizebaha delikanlının odası cok güzell
bizim delikanlılar denizci olucak galiba
benim takımda denizle ilgilii
duvarlarındaki sticker cok sahane nerden aldın acaba cnm ?

too_be ve hafizebaha bebişlerinizin odaları çok güsel olmuş,allahım içinde yattıkları günleride gösterir inşallah,yaw bu bebişlerin herşeyleri güsel:81:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içnnn hepinizi kocaman öpüyorumm inşaallah sağ salim bebişlerimize kavuşuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…