[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|
1|nazim83|16.Mayıs.10|20.Şubat.10|27|60|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |
2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Memorial| |
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil| |
7|minikmucizem|||||Bir daha ki sefere inşallah|||
8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?| |
[/table]
Eskişehirli cnm selam nasılsın, nasıl gidiyor bakalım?
canım ne diyelim ki allahın takdiri çok üzüldüm onca emekten sonra insan yıkılır gerçekten ama kendini bırakma sakın dondurulmuş varsa yolsa devam yoksa biraz dinlenip tekrar den en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyleben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
kızlar tüpbebeklerin kalp durma olayı daha mı çok oluyor normallere göre bir sürü kişinin böyle olduğunu okudum çok korkuyorumm inşallah bebkler doğuma kadar bizlerle kalırlar
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler allahım sizlere bebklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
çoğunuz belirti sormuş bir gün önce karnımda bir ağrı hissettim dr um 10. haftaya kadar adet ağrısına benzer ağrılar olabileceğini söylemişti ve oluyordu da zaten ağrılarım ama bu seferki sanki biraz daha farklıydı ama yinede tam adet günüm olduğu için içimi ferah tutmaya çalıştım
ertesi gün eşimin gözünde çıkan arpacık için hastaneye gittik bende gelmişken ultrasonda baktırayım içim rahat etsin dedim çünkü kontrole daha çok vardı dr kalp atışını göremiyorum dedi
oradan çıkıp hemen kendi dr umu aradım ona gittim gerçekten kalbi durmuştu kocaman olmuş tam 22 mm ama kalbi atmıyordu bebeğimin çok yeni olmuş 1 ya da 2 gün önce dedi çünkü gelişimi haftasıyla çok uyumluymuş
dr genetik bir problem olabileceğini söyledi genetik inceleme yapılacak alınan materyale 3 hafta sonra sonucu alabilirmişiz şimdi onu bekliyoruz
merhaba kızlar.bende çok fazla giremedim topiğe.nasılsınız.ben bugün daha iyiyim.çünkü bebişimin kalp atışlarını gördük ALLAH ın izniyle.çok mutluyum.RABBİM herkese yaşatsın inşallah.şimmdi bazı sorularım olcak cevaplarsanız sevincem.
1.dr um crinone jeli bıraktırdı.sizde bu haftada bıraktınız mı?
2.pruloton iğne vuruluyordum iki tane kalmıştı,onları da vurun tamam dedi.siz devam ediyonuz mu?
3,coraspine devam dedi bir ay daha.siz napıyonuz.?
bide bende bulantı kusma memelerde hassasiyet acı falan yok.herkeste var mı acaba?
haaaa bide bir sürü kan tahlili istedi sizlerde yaptırdınız mı?
nolur hepsini cevaplayın.sevgiler....
kızlar cevaplar için teşekkür ederim.inşallah hepimiz doğdukları günleri de burada paylaşırız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?