2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden

allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

listeden adımı silerseniz sevinirim
canım ne diyelim ki allahın takdiri çok üzüldüm onca emekten sonra insan yıkılır gerçekten ama kendini bırakma sakın dondurulmuş varsa yolsa devam yoksa biraz dinlenip tekrar den en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle
kızlar tüpbebeklerin kalp durma olayı daha mı çok oluyor normallere göre bir sürü kişinin böyle olduğunu okudum çok korkuyorumm inşallah bebkler doğuma kadar bizlerle kalırlar

canım bebek tuttuktan sonra normal bi hamilede olan tüm riskler sende de var tüp olmasıyla alakası yok bu doktorların demesi..

sen bunları düşünüp canını sıkma olur mu

ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden

allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

listeden adımı silerseniz sevinirim

canım çok geçmiş olsun.ALLAH sabır versin.umudunu yitirme canım.bir gün yine bebişin seninle olacaktır.

Selam şubat annişleri,

Çoookkk ama çokkk mutluyum bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür allahıma şuanda hiç bir sorun gözükmüyor dedi doktorum bi kaç tahlil istedi sizlerde yaptırdınızmı tahlil?? Rabbim herkese tatdırır inşallah bu güzel duyguyu bizlerinde mutluluğu sonuna kadarf devam eder hayırlısısyla inşallah. Hepinizi öpüyorum güzel annişlerrrr..

selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler allahım sizlere bebklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

çoğunuz belirti sormuş bir gün önce karnımda bir ağrı hissettim dr um 10. haftaya kadar adet ağrısına benzer ağrılar olabileceğini söylemişti ve oluyordu da zaten ağrılarım ama bu seferki sanki biraz daha farklıydı ama yinede tam adet günüm olduğu için içimi ferah tutmaya çalıştım

ertesi gün eşimin gözünde çıkan arpacık için hastaneye gittik bende gelmişken ultrasonda baktırayım içim rahat etsin dedim çünkü kontrole daha çok vardı dr kalp atışını göremiyorum dedi

oradan çıkıp hemen kendi dr umu aradım ona gittim gerçekten kalbi durmuştu kocaman olmuş tam 22 mm ama kalbi atmıyordu bebeğimin çok yeni olmuş 1 ya da 2 gün önce dedi çünkü gelişimi haftasıyla çok uyumluymuş
dr genetik bir problem olabileceğini söyledi genetik inceleme yapılacak alınan materyale 3 hafta sonra sonucu alabilirmişiz şimdi onu bekliyoruz

yaaa kızlar transferden sonra ateşimi ölçüyordum ben hergün bugüne kadar 36 altına hiç düşmemişti ama bugün35.1 çıkıyor normalmi acaba niye düştü kiiii şimdi sizlerin ateşlerinz kaç acabaaa

Canım tekrar geçmiş olsun inşallah bidahaki sefere bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim.

Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor topiğimizi 3. sayfada buldum.

Nazım83 ateşimi ben şimdiye kadar hiç ölçmedim şartmıydı acaba hiç bir bilgim yok bu konuda biraz bilgi verirsen sevinirim...

Kızlarrr selam,

Uzun zamandır giremiyodum, mide bulantıları, sıcaklar ve de şu crinone jel alerji ysptı beni onlarla boğuşuyorum, başka bir değişiklik yok, sizler nasılsınız bakalım..

Hepinize sevgiler canlarım..

merhaba kızlar.bende çok fazla giremedim topiğe.nasılsınız.ben bugün daha iyiyim.çünkü bebişimin kalp atışlarını gördük ALLAH ın izniyle.çok mutluyum.RABBİM herkese yaşatsın inşallah.şimmdi bazı sorularım olcak cevaplarsanız sevincem.
1.dr um crinone jeli bıraktırdı.sizde bu haftada bıraktınız mı?
2.pruloton iğne vuruluyordum iki tane kalmıştı,onları da vurun tamam dedi.siz devam ediyonuz mu?
3,coraspine devam dedi bir ay daha.siz napıyonuz.?
bide bende bulantı kusma memelerde hassasiyet acı falan yok.herkeste var mı acaba?
haaaa bide bir sürü kan tahlili istedi sizlerde yaptırdınız mı?
nolur hepsini cevaplayın.sevgiler....

canım gözün aydın çok sevindim gerçekten çok güzel bir duygu herbirimizin de hep böle sorunsuz gider inşallah hamileliklerimizve meleklerimize kavuşuruz. sorularına sıraısyla cevaplamaya çalışayım ...

1- ben pronex kapsul kullandım jel kullanmadım ve 12. haftaya kadar kullanmamı söledi doktorum.
2- iğne felan kullanmadım hiç transfer sonrası.
3- coraspinede 12. haftaya kadar devam etmem gerektiğini söledi doktorum.
4- mide bulantısı kusma bende ara ara oluyor çok fazla olmuyor, göğüslerimde hassasiyet de ilk günlerde daha fazlaydı ama şimdi biraz daha hafif ama bunlar her kişiye göre değişen bir durum oyüzden kafana takma derim. Ayrıca kan tahlili benden de istendi istemesi güzel çünkü bütün hormon değerlerine tekrar bakılıyo önemli yani..

İlaçlarla eklemek istediğim ben estrofem kullanıyordum onu da 6. haftamdada bıraktırdı doktorum ayroca folibol yani folik asit kullanıyorum onuda 3. ayın sonuna kadar kullancakmışım. Dediğim gibi her dr. hastasına göre uyguladığı tedavi yöntemi farklılık gösterebilir oyüzden birabir aynı olmaz canım sorunlarımızda farklı olabilir çünkü. Kendine ve bebişine iyi bak kafana bişey takma tadını çıkar hamileliğinin rabbimbugünleri gösterdi ya inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza almayıda nasip eder..

Kızlarrr selam hepinize,

Valla forum biraz karışmış hafta sonu yazdıklarımız yok olmuş, yeni arkadaş gelmişti ama şimdi onun bilgileri de gitti,

Bebişim kalp atışları hayırlı uğurlu olsun,çok sevindim, kullandığım ilaçlar, prognex kapsül ama fitil gibi, coraspin, folbiol ve kan hapı, mide buşnatım oluyo ama bu kişiden kişiye değişir tatlım sen kafana takma, bana kalırsa dr.na güven ve gerekirse ona danış, bu çok önemli..

Sevgiler..

yan topikten misafir varrrrrrrrr
nasılsınız bakalım şubatt annecikleri
melekler nasıllll bakalımmm..

abilerinden ablalarından ve teyzelerinden
yeni annelere ve meleklere öpücüklerrrr​
opuyorumnanaktan​

kızlar cevaplar için teşekkür ederim.inşallah hepimiz doğdukları günleri de burada paylaşırız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…