2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

Canımm seni nisan topiğinden de tanıyorum, maşallah kalp atışlarını duymuşsun biz daha 2 temmuzda gideceğiz Allahın izni ile

Evet cnm en erken sen bebişi kucağına alacak gibisin

Kızlarrr selamlar nerdesiniz,

Topiğimiz çok yanlız kalmış, hadi hareketlenin, buraya her gün yazalım inşallah:hulya:

Ben bugün ilk kez felaket bir mide bulantısı ile mücadele ettim, sabahtan tam öğleden sonra 3.e kadar sürdü, bir şey yiyememnin verdiği vicdan azabı da var tabi, başka mide bulantısı çeken var mı, neler yapmak lazım acaba, ya da bu ne zamana kadar devam edecek?

Herkese sevgileropuyorumnanaktan

canım ben bu mide bulantısını berbat yaşıyorum çalıştığım içinde çok zor oluyo hergün bi poşet erzakla geliyorum neler iyi geliyo az çok söyleyebilirim leblebi tuzlu çubuk soda(ben meyveli içiyorum )elma ve çeşitli meyveler diyebilirim sabah başlıyo öğlen 3 civarı azalıyo ama hiç bitmiyo bu melet sürekli midemde hafif bi bulantı olarak kalıyo artık hiç tatlı görmeye tahammülüm yok sadece tuzlu ekşi beslenmek zorunda kalıyorum allah kolaylık versin bide nankörümki sorma gitsin hafifleyince acaba bişey mi var diye endişeleniyorum bilmiyorumkismile

Günaydın Kızlar,

Kimse yokmu listemiş boş kalmış. CAnlandıralım topiğimizi hadi güzel paylaşımlarımızla..

Nursencim valla aynen benimde öyle, bu sabah da çok şiddetli değildi ama yine de vardı bulantım, bi de evdeyim ben işten ayırldım zaman geçmiyo:hulya:

Kızlar bir de acayip uykum geliyo nerdeyse sürekli uyuyacağım, eşimde bari gündüz biraz uyuda akşamları yüzünü göreyim diyor, gündüzleri uyusamda akşam en geç saat 9,30-10,00.da uykum geliyo:roflol:

Kız olacak galiba diyo herkes, hayırlısı bakalım:asigim:

Nazim83 arkadaşım çok güzel bir topik açtın sonrada ortadan kayboldunklava:, valla bi an önce geri dönde güzelll bi liste yap emi,ee bu kutsal görev seninopuyorumnanaktan

Hergün buraya girip yazıcam ve gelişmelerden haberdar edicem sizi, sizde yazın olurmu?

Sevgiler...

oooo kızlar maşşalh ben geldim gittim kimse yoktu sonra uğramadım bir kaç gündür tamam hadi şenlensin o zaman burası:dance::dance: listeye ekliyorum hepinizi

bebişim de gelmişşşşşşşş hoşgeldin canım topikimiz nasıl ?
senide ekleyim listeye tamammı

çigdo canımcım ikimizin aynı tarihler sen en zaman görmeye gitcen keseyi

Canımcım ben normalde 2 temmuzda gidicektim ama 6 temmuza kaldı, çünkü biz okmeydanı memorialde tedavi gördük gebelik gerçekleştikten sonra etilerde takip ediliyormu, o yüzden dr.da ancak 6.sında ordaymış ondan cnm..sen ne zaman gidiceksin?

hoşbulduk canım.şimdi bana son sata göre 1 martta doğum görünüyor.fakat internetten okudum bizim yani tüp bebek yapanların ki sata göre diil transfer gününe göre hesaplanıyormuş.ne diyosunuz bu konuda.eğer sizin dediğiniz gibiyse 1 günden bişey olmaz dimi bende burda takılıyım.hem tam gününde olcak diye bişey mi var dimi yani....

benimde 1 temmuz perşembe günü yaniiii
çok heycanlıyım ama yhaaa bide korku var inşallah görürüz sıkıntı olmaz
bu arada listeye hastaneleri aklayalim demiş tin yaa sığmıyor karışık oluyor diye yazamadım ben sen ayarlayabiliyorsan ekle istersen bn teknoloji özürlü sayılırım şu takvimi eklemeyeide yapamadım zamtenfisfisfis

ha bu arada topiği sormuşşsun tatlım iyi olmuş deneyimleri paylşırız.ben son sata göre 4+6 yım.hiç bulantım falan yok.sizlerde var mı kızlar.bir kişi var demiş.keseyi heralde bu cuma görcem inşaaallllaaahhhhh.rabbim yüzümüzü güldürsün...

Aaaa cnm ayıp ettin ama seni de burda görmekten mutluluk duyarım valla kendi adımaolumunekankayizsmile

aman ne alakaymış yaaa sonuçta normal hamile kalanlarda sat günü kalmıyorlar demiii
8-10 gün sonra kalıyorlar hiç bile bizim bebişlerimiz 5 -6 haftalık oldular:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…