selam kızlar ben şuan 8+2 yim 03.02.10 tahmini doğum tarihim(en erken ben doğurucam galiba burda )
kalp atışlarını çok şükür 5+4 de gördük çarş. kontrolüm var bakalım bebiş ne kadarlık olmuş ben bahçecide tedavi gördüm çok şükür ilk denememde hamile kaldım allah herkese nasip etsin
canım ben bu mide bulantısını berbat yaşıyorum çalıştığım içinde çok zor oluyo hergün bi poşet erzakla geliyorum neler iyi geliyo az çok söyleyebilirim leblebi tuzlu çubuk soda(ben meyveli içiyorum )elma ve çeşitli meyveler diyebilirim sabah başlıyo öğlen 3 civarı azalıyo ama hiç bitmiyo bu melet sürekli midemde hafif bi bulantı olarak kalıyo artık hiç tatlı görmeye tahammülüm yok sadece tuzlu ekşi beslenmek zorunda kalıyorum allah kolaylık versin bide nankörümki sorma gitsin hafifleyince acaba bişey mi var diye endişeleniyorum bilmiyorumkismileKızlarrr selamlar nerdesiniz,
Topiğimiz çok yanlız kalmış, hadi hareketlenin, buraya her gün yazalım inşallah:hulya:
Ben bugün ilk kez felaket bir mide bulantısı ile mücadele ettim, sabahtan tam öğleden sonra 3.e kadar sürdü, bir şey yiyememnin verdiği vicdan azabı da var tabi, başka mide bulantısı çeken var mı, neler yapmak lazım acaba, ya da bu ne zamana kadar devam edecek?
Herkese sevgileropuyorumnanaktan
canım ben bu mide bulantısını berbat yaşıyorum çalıştığım içinde çok zor oluyo hergün bi poşet erzakla geliyorum neler iyi geliyo az çok söyleyebilirim leblebi tuzlu çubuk soda(ben meyveli içiyorum )elma ve çeşitli meyveler diyebilirim sabah başlıyo öğlen 3 civarı azalıyo ama hiç bitmiyo bu melet sürekli midemde hafif bi bulantı olarak kalıyo artık hiç tatlı görmeye tahammülüm yok sadece tuzlu ekşi beslenmek zorunda kalıyorum allah kolaylık versin bide nankörümki sorma gitsin hafifleyince acaba bişey mi var diye endişeleniyorum bilmiyorumkismile
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İSİM........KAÇ HAFTALIK......TAHMİNİ DOĞUM .......BEKLENEN DURUM.......İSİMLER
nazim83......5+5....................20 şubat.......................keseyi görecek.............henüz yok
blueğren.....4+6.....................27şubat.......................keseyi görecek............henüzyok
nursen......8+2.....................3 şubat.........................kese kalpatışı gördü.......henüz yok
çigdo........5+5..................21 şubat..........................keseyi görecek................henüz yok
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İSİM........KAÇ HAFTALIK......TAHMİNİ DOĞUM .......BEKLENEN DURUM.......İSİMLER
nazim83......5+5....................20 şubat.......................keseyi görecek.............henüz yok
blueğren.....4+6.....................27şubat.......................keseyi görecek............henüzyok
nursen......8+2.....................3 şubat.........................kese kalpatışı gördü.......henüz yok
çigdo........5+5..................21 şubat..........................keseyi görecek................henüz yok
Ohhh ya sonunda döndün cnm, bi sorun yoktur inşallah..
Bu arada Konyalımısın, benim eşimde Ereğlili, gerçi hiç bilmem oraları ama ben Balıkesirliyim
Cnm bu arada bu haftaları güncel tutmak için ne yapabiliriz sen ce ben 6+1 oldun da,ee bebiş içerde çalışıyo malum:hulya:
çigdo canımcım ikimizin aynı tarihler sen en zaman görmeye gitcen keseyi
Ohhh ya sonunda döndün cnm, bi sorun yoktur inşallah..
Bu arada Konyalımısın, benim eşimde Ereğlili, gerçi hiç bilmem oraları ama ben Balıkesirliyim
Cnm bu arada bu haftaları güncel tutmak için ne yapabiliriz sen ce ben 6+1 oldun da,ee bebiş içerde çalışıyo malum:hulya:
geldim geldim evet konyalıyım arkadaşım merkez bizim listeyi alıntı yaparken güncelleyelim sizde alıntı yapıp düzenleyebilirsiniz nasıl gidiyor bulantı başlamış sende de heralde
Canımcım ben normalde 2 temmuzda gidicektim ama 6 temmuza kaldı, çünkü biz okmeydanı memorialde tedavi gördük gebelik gerçekleştikten sonra etilerde takip ediliyormu, o yüzden dr.da ancak 6.sında ordaymış ondan cnm..sen ne zaman gidiceksin?
geldim geldim evet konyalıyım arkadaşım merkez bizim listeyi alıntı yaparken güncelleyelim sizde alıntı yapıp düzenleyebilirsiniz nasıl gidiyor bulantı başlamış sende de heralde
Evet tatlım ya hele dün çok fenaydım bugün biraz daha iyiyim tatlım.
Bu arada benim adım Çiğdemkaydirigubbakcemile3
Nazim83 ben liste işinden hiç anlamıyorum tatlım inan foruma daha yeni alıştımbilmiyorumkismileama naçizane önerim gizemli83.ün listesi çok güzel valla, aralık-ocak 2011 anne olucaklar topiğiolumunekankayizsmile
hoşbulduk canım.şimdi bana son sata göre 1 martta doğum görünüyor.fakat internetten okudum bizim yani tüp bebek yapanların ki sata göre diil transfer gününe göre hesaplanıyormuş.ne diyosunuz bu konuda.eğer sizin dediğiniz gibiyse 1 günden bişey olmaz dimi bende burda takılıyım.hem tam gününde olcak diye bişey mi var dimi yani....
hoşbulduk canım.şimdi bana son sata göre 1 martta doğum görünüyor.fakat internetten okudum bizim yani tüp bebek yapanların ki sata göre diil transfer gününe göre hesaplanıyormuş.ne diyosunuz bu konuda.eğer sizin dediğiniz gibiyse 1 günden bişey olmaz dimi bende burda takılıyım.hem tam gününde olcak diye bişey mi var dimi yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?