Evet tatlım ya hele dün çok fenaydım bugün biraz daha iyiyim tatlım.
Bu arada benim adım Çiğdemkaydirigubbakcemile3
Nazim83 ben liste işinden hiç anlamıyorum tatlım inan foruma daha yeni alıştımbilmiyorumkismileama naçizane önerim gizemli83.ün listesi çok güzel valla, aralık-ocak 2011 anne olucaklar topiğiolumunekankayizsmile
hımmmm bakkalım bir nasıl yapmışlar
canımcım
ha bu arada topiği sormuşşsun tatlım iyi olmuş deneyimleri paylşırız.ben son sata göre 4+6 yım.hiç bulantım falan yok.sizlerde var mı kızlar.bir kişi var demiş.keseyi heralde bu cuma görcem inşaaallllaaahhhhh.rabbim yüzümüzü güldürsün...
Ohhh ya sonunda döndün cnm, bi sorun yoktur inşallah..
Bu arada Konyalımısın, benim eşimde Ereğlili, gerçi hiç bilmem oraları ama ben Balıkesirliyim
Cnm bu arada bu haftaları güncel tutmak için ne yapabiliriz sen ce ben 6+1 oldun da,ee bebiş içerde çalışıyo malum:hulya:
merhaba cigdo.bende ereğliliyim.hemde ereğlide öğretmenlik yapıyorum.ama konyada yaşıyorum.neresinden ereğlinin.akrabalarınız falan varsa gelip görmeni tavsiye ederim.özelliklede ivrizi.dağların arasından azıcık bir su çıkıyor ve bu büyüyerek çoğalarak barajı oluşturuyor ve tüm ereğli bu suyla besleniyor.buz gibi suyu yemyeşil doğası ile harika bir yer.20 sn suda ayaklarını tutamazsın.donarsın o kadar soguktur suyu.gelin bi görün oraları.....
benim ara ara oluyor yemeklerden sonra genellikle şu an prinç pilavındaN TİKSİNMİŞ DURUMDAYIM onun dışında fazla bişey yok şimmdilkik kızlar yaaa bulantılar bebeklerin sağlıkla ilerlediğinin göstergesiymiş heralde bilginiz varmııı
merhaba cigdo.bende ereğliliyim.hemde ereğlide öğretmenlik yapıyorum.ama konyada yaşıyorum.neresinden ereğlinin.akrabalarınız falan varsa gelip görmeni tavsiye ederim.özelliklede ivrizi.dağların arasından azıcık bir su çıkıyor ve bu büyüyerek çoğalarak barajı oluşturuyor ve tüm ereğli bu suyla besleniyor.buz gibi suyu yemyeşil doğası ile harika bir yer.20 sn suda ayaklarını tutamazsın.donarsın o kadar soguktur suyu.gelin bi görün oraları.....
Tatlımopuyorumnanaktan oraya gittim gerçekten dediğin gibi çok güzel bir yer ve de su çok soğuktu,
Konyayı da gezdim mevlanayı gördüm, alaattin camiyi gezdim, şifa lokantasında etli ekmek yedim...Hımmm bi alışveriş merkezi vardı oraya gittim.
kızlar şu düşük önleyici iğneler var ya ben 2 kutu ;;(30) luk yani 60 tane yi bitirdim dr. devam dedi bir kutu daha aldık çigdem seninle aynıyız hemen ehemn sen neyapıyorsun iğne varmı ben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum ne zamana kadar devam etcek miş ki bu iğneler biliyormusun
kızlar şu düşük önleyici iğneler var ya ben 2 kutu ;;(30) luk yani 60 tane yi bitirdim dr. devam dedi bir kutu daha aldık çigdem seninle aynıyız hemen ehemn sen neyapıyorsun iğne varmı ben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum ne zamana kadar devam etcek miş ki bu iğneler biliyormusun
Tatlımopuyorumnanaktan oraya gittim gerçekten dediğin gibi çok güzel bir yer ve de su çok soğuktu,
Konyayı da gezdim mevlanayı gördüm, alaattin camiyi gezdim, şifa lokantasında etli ekmek yedim...Hımmm bi alışveriş merkezi vardı oraya gittim.
ooooo şifa meşhurdur aslında o kadar popoülerliğe yakışmıyor ama isim yapmış işte bir kez bende ist. 3 sene yaşadım güngören de ist aşığı biriyim her yaz geliyorduk ama bu yazı apartman kamelyası plas da geçiriyoruz
Evet cnm ben de öyle biliyorum hatta bulantının en katlanılabilir yanının düşük tehlikesinin olmadığı yazıyor internette, ama bence herkein bünyesi farklı, Allahım bebeklerimizi korusun kollasın inşallah
ooooo şifa meşhurdur aslında o kadar popoülerliğe yakışmıyor ama isim yapmış işte bir kez bende ist. 3 sene yaşadım güngören de ist aşığı biriyim her yaz geliyorduk ama bu yazı apartman kamelyası plas da geçiriyoruz
kaydirigubbakcemile3 güldürme ay,apartman kamelyası güzel valla
canım sen iyi vurunmuşsun valla.bana 5 tane verdi.transferden sonra 3 günde 1 tane vurldum.hamileliği öğrenince haftada 1 e düşürdü.sadece progestan jel kullanıyorum sabah akşam.birde coraspin içiyorum günde bir tane.
Kuşum ben iğne kullanmıyorum, jelim var fitil gibi onu kullanıyorum her sabah, folik asit ve bende ciddi bir kansızlık olduğundan kan hapı alıyorum.Herkesin durumu farklı unutmayerimseniben
Valla bizim tatil planlarıda maalesef iptal gibi görünüyo, ama eşim sağolsun her hafta sonu dolu dolu planlar yapıyo, ben normalde üniversitede öğrenciyken çalışmaya başladım ve 2 aydırda işimden ayrıldım evdeyim yani ne yalan söyliyeyim sıkıldım doğrusu..
İstanbul güzel yer tabi ben 10 yıldır İstanbuldayım ünv kazandığımda geldim ve kaldım işte, Balikesirde büyüdüm, küçük yerlerin keyfide farkı oluyo Nazim83 cnm ya...
yaaa şimdi moralimi bozmayın.benim daha bulantım falan yok.sizin kaçıncı haftada başladı.
ayyy evet herkese soruyorum kimse kullanmıyor hani benimki tehlikeli de değil kanama leke bişey yok yani valla popom delik deşik iğne vurulacak yer kalmdıı sabah hemşire diyor bu nu hal diye morardı oturamıyorum apse yapmış bide jeli akşamları yatarken kullanıyorum vitamin var günde 1 tane ama toplam da vurulduğum iğne 1 ayda 75 falan oldu koldan vurduklarımız hariç:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Valla bizim tatil planlarıda maalesef iptal gibi görünüyo, ama eşim sağolsun her hafta sonu dolu dolu planlar yapıyo, ben normalde üniversitede öğrenciyken çalışmaya başladım ve 2 aydırda işimden ayrıldım evdeyim yani ne yalan söyliyeyim sıkıldım doğrusu..
İstanbul güzel yer tabi ben 10 yıldır İstanbuldayım ünv kazandığımda geldim ve kaldım işte, Balikesirde büyüdüm, küçük yerlerin keyfide farkı oluyo Nazim83 cnm ya...
öyle vallaa ben de hiç evde durmazdım şimdi 1 aydır falan bi r yere gitmiyorum iş falan da yaptırmıyorlar öyle otur yat yuvarlanma pozisyonundayım sürekli iyiki varsınız burda ki muhabbetler le güzel vakit geçiyor canlar
canım sende dr una bi sor bakalım.niye bu kadar fazla.yada bizimki mi az.anlamadım ki valla.bende folik asit içiyorum ben tedaviden 1 ay önce başlamıştım.siz coraspin içmiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?