2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

benim ara ara oluyor yemeklerden sonra genellikle şu an prinç pilavındaN TİKSİNMİŞ DURUMDAYIM onun dışında fazla bişey yok şimmdilkik kızlar yaaa bulantılar bebeklerin sağlıkla ilerlediğinin göstergesiymiş heralde bilginiz varmııı

Evet cnm ben de öyle biliyorum hatta bulantının en katlanılabilir yanının düşük tehlikesinin olmadığı yazıyor internette, ama bence herkein bünyesi farklı, Allahım bebeklerimizi korusun kollasın inşallah

kızlar şu düşük önleyici iğneler var ya ben 2 kutu ;;(30) luk yani 60 tane yi bitirdim dr. devam dedi bir kutu daha aldık çigdem seninle aynıyız hemen ehemn sen neyapıyorsun iğne varmı ben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum ne zamana kadar devam etcek miş ki bu iğneler biliyormusun

canım sen iyi vurunmuşsun valla.bana 5 tane verdi.transferden sonra 3 günde 1 tane vurldum.hamileliği öğrenince haftada 1 e düşürdü.sadece progestan jel kullanıyorum sabah akşam.birde coraspin içiyorum günde bir tane.

Kuşum ben iğne kullanmıyorum, jelim var fitil gibi onu kullanıyorum her sabah, folik asit ve bende ciddi bir kansızlık olduğundan kan hapı alıyorum.Herkesin durumu farklı unutmayerimseniben

yaaa şimdi moralimi bozmayın.benim daha bulantım falan yok.sizin kaçıncı haftada başladı.

Kuşum ben iğne kullanmıyorum, jelim var fitil gibi onu kullanıyorum her sabah, folik asit ve bende ciddi bir kansızlık olduğundan kan hapı alıyorum.Herkesin durumu farklı unutmayerimseniben

ayyy evet herkese soruyorum kimse kullanmıyor hani benimki tehlikeli de değil kanama leke bişey yok yani valla popom delik deşik iğne vurulacak yer kalmdıı sabah hemşire diyor bu nu hal diye morardı oturamıyorum apse yapmış bide jeli akşamları yatarken kullanıyorum vitamin var günde 1 tane ama toplam da vurulduğum iğne 1 ayda 75 falan oldu koldan vurduklarımız hariç:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yaaa şimdi moralimi bozmayın.benim daha bulantım falan yok.sizin kaçıncı haftada başladı.

canım daha 6. hafta da hafif benimki benim halalarım
hiç bulantı yaşamzalar mış nur topu gibi çocukları var şimdi hatta bende inşallah size çekmişimdir diyorum bünyeyey göre değişiyor merak etmeeee

canım sende dr una bi sor bakalım.niye bu kadar fazla.yada bizimki mi az.anlamadım ki valla.bende folik asit içiyorum ben tedaviden 1 ay önce başlamıştım.siz coraspin içmiyormusunuz

siz şimdi benden 2 hafta öndesiniz.ve keseyi daha yeni göreceksiniz.peki beni niye bu cuma çağırdılar.erken olmuyor mu size göre?????

Canlarım ben test gününe kadar prgnex iğne kullandım, daha sonra jele geçtim, folik asit ve kan hapının yanında nerdeyse 1 aydır coraspinde kullanıyorum..

Şimdi yemek yiyeceğim canlarım, sonra dönerim, sevgilerrrra.s.

canım sende dr una bi sor bakalım.niye bu kadar fazla.yada bizimki mi az.anlamadım ki valla.bende folik asit içiyorum ben tedaviden 1 ay önce başlamıştım.siz coraspin içmiyormusunuz

yok yok sizinki az değil kimse kullanmamış sordum diğer topikteki kızlara da geneli sizin söylediğiniz gibi bir ben varım heralde bide bu kallandığım iğne pahalı biraz ssk falan karşılamıyor gidince sorayım bir bakalım ne zamana kadar devam edecek

Kızlar merhaba,

Çok şükür topiğimiz canlanıyor sohbetlerinizle.. Bende 5+2 oldum fakat mide bulantısı yok fakat adetli gibi sancılarım kasık ağrıalrım hala devam ediyor birde çok kötü kabızlık sorunu çekiyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktorum bi şurup dedi ondan kullandım oda fayda etmedi normalde sürekli kabızlık sorunum vardı daha da fazlalaştı.

Nazım83 banada iğne verilmedi , vajinal kapsül, coraspin ve estrofem kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…