siz şimdi benden 2 hafta öndesiniz.ve keseyi daha yeni göreceksiniz.peki beni niye bu cuma çağırdılar.erken olmuyor mu size göre?????
siz şimdi benden 2 hafta öndesiniz.ve keseyi daha yeni göreceksiniz.peki beni niye bu cuma çağırdılar.erken olmuyor mu size göre?????
Gidemiyorummm
Canım benim hastanem test gününden sonra 3 hafta sonra çağırmıştı da ben dır dır edip başlarının etini yedimde 2 hafta sonra geldidler, senin erken değil çünkü kese daha erken gözüküyo, beni hem kalp atışı hem kese için aynı gün çağırdılar sadece,
Bu arada bulantım yok diye kafana takma hem daha erken hem herkeste olcak diye bi şey yok cnm..
Bebişimde acıktı bende, sonra dönücem
Kızlar merhaba,
Çok şükür topiğimiz canlanıyor sohbetlerinizle.. Bende 5+2 oldum fakat mide bulantısı yok fakat adetli gibi sancılarım kasık ağrıalrım hala devam ediyor birde çok kötü kabızlık sorunu çekiyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktorum bi şurup dedi ondan kullandım oda fayda etmedi normalde sürekli kabızlık sorunum vardı daha da fazlalaştı.
Nazım83 banada iğne verilmedi , vajinal kapsül, coraspin ve estrofem kullanıyorum..
Kızlar merhaba,
Çok şükür topiğimiz canlanıyor sohbetlerinizle.. Bende 5+2 oldum fakat mide bulantısı yok fakat adetli gibi sancılarım kasık ağrıalrım hala devam ediyor birde çok kötü kabızlık sorunu çekiyorum ne yapacağımı bilmiyorum doktorum bi şurup dedi ondan kullandım oda fayda etmedi normalde sürekli kabızlık sorunum vardı daha da fazlalaştı.
Nazım83 banada iğne verilmedi , vajinal kapsül, coraspin ve estrofem kullanıyorum..
canım benimde ara ara kasık ağrılarım adet olacakmış gibi sancı girip çıkıyor ama böyle 3 4 sn kadar.uzun süreli diil yani.ikinci testimi yaptırmaya gittiğimizde dr baktı ultrasyonda bişey yok(bazılarında su toplaması olurmuş yada yumurtalarımız büyüdüğü için ağrı yaparmış) dedi.bir müddet daha sürer geçer dedi.çok ağrırsa parol ağrı kesici içebilirsin dedi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İSİM........KAÇ HAFTALIK......TAHMİNİ DOĞUM .......BEKLENEN DURUM.......İSİMLER
nazim83......6+3...................20 şubat.......................keseyi görecek.............henüz yok
blueğren.....4+6.....................27şubat.......................keseyi görecek............henüzyok
nursen......8+2.....................3 şubat.........................kese kalpatışı gördü.......henüz yok
çigdo........6+2..................21 şubat..........................keseyi görecek................henüz yok
bebişim82....4+2..............1 mart..............................keseyi görecek...........henüz yok
ayyy evet bende de olyuor o 3-5 saniyelik sancı ama hemen çıkıoyr allahtan bende rahim kasılmasıymış diye duymuştum
aman valla rahim kasılmasıydı adet sancısıydı göğüste hassasiyetti mide bulantısıydı düşüne düşüne kafayı yicez.normal hamile kalanh tamam hamileyim yaşasın diyor akrabalara haber veriyor sevinip duruyor.bizde ay niye böyle oldu niye ağrıdı karnım niye kabızım diye dıye bi hal oluyoruz.böyle yapmamamız mı lazım sizce bilmiyorum.çok mu kendimizle uğraşıyoruz.zor elde ettik.evet sıkntılı günler geçirdik ama birazda rahat olmamız lazım heralde.
valla aynen katılıyorum soruyorum arkadaşlara rahim tam olarak nerde diye aman ne bilelim diyorla yada bu normalimi diyom bilmiyoruz diyorlar şu kalp atışlarını duysak rahatlarız heralde bizde canım yhaa
ben çıkmak zorundayım canımcım eşim çok kızdı 1 sattr oturuyorsun pc başında diyeeee
radyasyon olayıııı neyse kendinize iyi bakın kızlar allah emanet olun siz ve bebişlerinzzzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Ben geldim siz gitmişsinizakannehir
Neyse sonra görüşürüz artık, bebişim o geri gelen ilacın fazla olanıymış ben sordum dr.a kafana takma yani..
ben çıkmak zorundayım canımcım eşim çok kızdı 1 sattr oturuyorsun pc başında diyeeee
radyasyon olayıııı neyse kendinize iyi bakın kızlar allah emanet olun siz ve bebişlerinzzzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kızlar çizelge işini becerdim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?