2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

siz şimdi benden 2 hafta öndesiniz.ve keseyi daha yeni göreceksiniz.peki beni niye bu cuma çağırdılar.erken olmuyor mu size göre?????

Gidemiyorummm

Canım benim hastanem test gününden sonra 3 hafta sonra çağırmıştı da ben dır dır edip başlarının etini yedimde 2 hafta sonra geldidler, senin erken değil çünkü kese daha erken gözüküyo, beni hem kalp atışı hem kese için aynı gün çağırdılar sadece,

Bu arada bulantım yok diye kafana takma hem daha erken hem herkeste olcak diye bi şey yok cnm..

Bebişimde acıktı bende, sonra dönücem

siz şimdi benden 2 hafta öndesiniz.ve keseyi daha yeni göreceksiniz.peki beni niye bu cuma çağırdılar.erken olmuyor mu size göre?????

canım biz geç gidiyoruz benm dr. yoğun bence kalp atışı ile keseye ikisini bir aradan çıkaracak öyle heralde

afiyet olsunnnn hadi bekletme bebişiiiiii

işte var bende anormallik neyse bakalım perşembeye kadar sabredecez artık dr. yüz yüz konuşmak lazım
canım dikkat et yaaa bol bol su hoşaf falan iç hamilelikte hemoroid oluyormuş kabızlıkla bide annemin yaptığı bir yöntem vardı biliyorsundur belki zeytinyağını şırıngayla makattan içeri gönderir di çok işe yarıyor aklında olsun

canım benimde ara ara kasık ağrılarım adet olacakmış gibi sancı girip çıkıyor ama böyle 3 4 sn kadar.uzun süreli diil yani.ikinci testimi yaptırmaya gittiğimizde dr baktı ultrasyonda bişey yok(bazılarında su toplaması olurmuş yada yumurtalarımız büyüdüğü için ağrı yaparmış) dedi.bir müddet daha sürer geçer dedi.çok ağrırsa parol ağrı kesici içebilirsin dedi

ayyy evet bende de olyuor o 3-5 saniyelik sancı ama hemen çıkıoyr allahtan bende rahim kasılmasıymış diye duymuştum

ayyy ne çok şey biliyoruz iyimi kötümü bazen düşünüyüorum valla
çok bilmek te iyi değil aslında yok o demek mi yok bu demek mi çok kafamızı yoruyoruz

ayyy evet bende de olyuor o 3-5 saniyelik sancı ama hemen çıkıoyr allahtan bende rahim kasılmasıymış diye duymuştum

aman valla rahim kasılmasıydı adet sancısıydı göğüste hassasiyetti mide bulantısıydı düşüne düşüne kafayı yicez.normal hamile kalanh tamam hamileyim yaşasın diyor akrabalara haber veriyor sevinip duruyor.bizde ay niye böyle oldu niye ağrıdı karnım niye kabızım diye dıye bi hal oluyoruz.böyle yapmamamız mı lazım sizce bilmiyorum.çok mu kendimizle uğraşıyoruz.zor elde ettik.evet sıkntılı günler geçirdik ama birazda rahat olmamız lazım heralde.

valla aynen katılıyorum soruyorum arkadaşlara rahim tam olarak nerde diye aman ne bilelim diyorla yada bu normalimi diyom bilmiyoruz diyorlar şu kalp atışlarını duysak rahatlarız heralde bizde canım yhaa

ben çıkmak zorundayım canımcım eşim çok kızdı 1 sattr oturuyorsun pc başında diyeeee
radyasyon olayıııı neyse kendinize iyi bakın kızlar allah emanet olun siz ve bebişlerinzzzemuszemuszemuszemuszemuszemus

valla aynen katılıyorum soruyorum arkadaşlara rahim tam olarak nerde diye aman ne bilelim diyorla yada bu normalimi diyom bilmiyoruz diyorlar şu kalp atışlarını duysak rahatlarız heralde bizde canım yhaa

inşallllaahhhhh canım.RABBİM o günleri de göstersin herkese.yaa bide ne dicem benim kullandığım vajinal jel wc ye girdiğimde geri geliyor bu normal mi acaba?işte bu ne perhiz bu ne lahana turşusu takmayalım diyoz yine soruyoz.yok yok kardeşim biz kucağımıza alana kadar (inşallah)bu sorular bitmicek.bide karnınız şişmi. benimki şiş valla.normalde de göbeğim vardi ama baya bi şiş.hamileliğin göstergesi değil tabi daha bilitorum.transferden beri böyle.sizde de var mı merak ettimCADIARZU

bye bye canım görüşürüz

Ben geldim siz gitmişsinizakannehir

Neyse sonra görüşürüz artık, bebişim o geri gelen ilacın fazla olanıymış ben sordum dr.a kafana takma yani..

Canım bilgisayar ekranlarının yaydığı radyasyon bilimsel olarak güvenliliği kanıtlanmış düzeyde. Öyle olsa satamazlardı zaten bilgisayarları. Ayrıca çalışan kadınlar sürekli bilgisayar başında. Televizyonlar da bilgisayardan daha fazla radyasyon yayıyor hatta. Bilgisayar bu açıdan güvenli, endişe etme.

kızlar maşallah topik uçmuş bugün ne güzel fikir alışverişi yapalım benimde yarın sabah 10.30 a randevum va bebişimi görücem çok heycanlıyım kalp atışlarını görmüştük yarın pıt pıtları duyucaz sesli olarak yarın bi gelseydi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…