2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

merhaba kızlar dün ilk kontrolümdü doktora göre 6+5 günlük ultrasona göre 6 haftalık hamileyim benim satıma göreyse 7+1 kafam karıştı bebeğimiz saklandı zor gördük c yaptı birden:)))) şükürler olsun rabbime, crl 0.34cm yazıyor doktor her şey normal dedi 2 hafta sonra hem tahlil sonuçları çıkacak hemde yeniden kontrol var inşallah her şey yolunda gider kucağıma alırım yavrumu.Benim idrar sıkışması göğüslerde hassasiyet ve bazen kokulardan midem bulanıyor diğerinde çok kusuyordum bunda yok hayırlısı artık umarım son aylarımızdada doğacağı günü konuşuruz aminnn:))))

çok tşk ederim paylaşımın için :)) allah analı babalı büyütsün inşallah.

sanada çok tşk ederim . allah analı babalı büyütsün darısı olmayanların başına inşallah :)) banada tabi

Bizim doktorlar hep SAT'ı baz alıyorlar hesaplamada. Google'da gebelik hesaplama gibi birşeyler yazarsanız hesaplamaya yardım eden sayfalar çıkıyor orada. sizin için baktım şimdi, adetinizin 28 gün sürdüğü varsayılırsa 7 hafta 2 günlük çıkıyor

Daha sonra ultrasonda 3 aşağı 5 yukarı buna yakın birşeyler çıkabilir muhtemelen.

bende subatta ogrendı hamıle olugumu henuz doktora gıtmedım nettekı hesaplayıcılar gore 5. hafta bıttı 6 haftadayım

Merhaba kizlar yeniden
bgn kontrole gittim ilk defa, karnimdan bakti baktiii goremedi canim sikildi
adetimi sordu ne zaman olcakti diye vs vs bende moral sifir tabii
gorulecegi varsa bile o sikintiyla gozukmezdi
ayaga klaktim ayakkbimi giyiyodum ki bide slttan bakalim mi dedi
tereddut etmeden olur dedim, zarari olmaz dedi
sukur ki alttan kontrolde keseyi gordu, ama henuz icinde bir sey goremedi
haftya tekrar kontrol tabi ! İns hftya icinde de goruruz
benim bgnku doktor hikayem boyle
bu hfta demekki bebek olussbilir dusuncesi ile daha cok dikkat etmeliyim:)

Merhaba...Bende aranıza yeni katıldım.Adetim 1 hafta gecikti ve bugün test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım hemen soluğu hastanede aldım.Kan tahlili yapılacak sanıyorken kendimi idrar tahlilini verirken buldum sonuç pozitif çıktı ama anlamadığım neden kan tahlili istemedi 1 hafta sonra tekrar gel ultrasona bakalım dedi şaşkınlıktan orda sormak aklıma bile gelmedi.Birde benim karnımda zaman zaman ağrılar oluyor biraz araştırdım olabiliyormuş sizce normal bir durum mu? biraz endişeliyim de :18:
Allah isteyen herkese sağlıkla,hayırlı yavrular nasip etsin. :)

içini ferah tut tatlım çok nrmal hatta ilerleyen zamanda kasıklarında bile ağrı olacak adet olacakmış gibi... hepsi çok normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar ben de bugün yaptım test ikinci çizgi silik çıktı :)) hata payı vardır belki diye sevinemedim yine deee.. adetimin olması gereken gün bugün ama gelmedi ben de meraktan çatladım yaptım.
sorum olacak: idrar testinde pozitif çıkıp negatif olduğunu öğrenenler oluyor mu??

canım bi topikte görmüştüm bence hemen snuç almak istiyorsan bi kan tahlili yaptır inşallah vadır sonra da hemen ilk randevunu ve keseciğini gördüğünü yaz bize

selam gebişler ben de 6+4 hamileyim bugün kontrole gittik bebişimin kalp atışlarını duyduk kalp atım hızı 89 muş ama doktor 89 çıkınca biraz düşük olduğunu söyledi. sizce bir anormallik varmıdır. doktorun dediğine göre 100 civarı olmamlıymış en az ......

öncelikle tüm hamişlerimize Allah güzel güzel bebişler nasip etsin;velocisin cnm ben de 6+2 hamileyim,vajinal ultrasonda mı baktı,karından mı baktı.

arkadaşlar galiba bende hamileyim.biraz önce doktora gittik grip için ama şüphelendiğim için bi test yaptırayım dedim.100.27 çıktı sonuç.değer iyii şizce ve kaç hafalık oluyoki?

slm kızlar

adetimden 4 günce idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı..belki hatalıdır diye fazla güvenmedim.ertesi gün yine yaptım.bu sefer daha koyu çıkmıştı..adet günüm yarım ve ben bugün kan verdim.....sonuç:352 bende hamileyimmmmm.

bende şubatta hamıle kalanlardanım ama bi sorunum var yarın 8 haftalık olcam inşallhh ama kesem aşadaymış düşük riskim var dedı doktor ara ara bel ve karın agrım var sürekli dinliyorum acaba aranızda bilgisi olan varmıdır dıye merak ettım benım ılk hamılelıgımde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…