sağol canım sık kullanılanlara ekledim bile.
aslında adet olma beirtileriyle aynı göğüsterde hassasiyet kasıklarda ağrı yani pek belli başlı farklı belrti yok ilkinde kokulara çok duyarlı olmuştum bunda yok heee bide acayip duygusal oluyorsun herşeye ağlama potansiyelin oluyor :)
bende adetim gecikene kadar pek bi belirti olmadı.tek farkettiğim şey ise yumurtlama dönemimde başlayan vajinal akıntımın hiç olmadığı kadar çok olması ve kesilmeden devam etmesiydi.nitekim hala sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum.
kızlar siz kaç hafta hamile olduğunuzu nasıl hesap ediyosunuz benim baya kafam karıştıda biraz araştırınca :44: benim en son adet tarihim 5 ocaktı hamile olduğumu öğrendiğimde sat değerim 1000 çıktı şimdi kaç ahaftalık hamiş oluyomm
Merhaba...Bende aranıza yeni katıldım.Adetim 1 hafta gecikti ve bugün test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım hemen soluğu hastanede aldım.Kan tahlili yapılacak sanıyorken kendimi idrar tahlilini verirken buldum sonuç pozitif çıktı ama anlamadığım neden kan tahlili istemedi 1 hafta sonra tekrar gel ultrasona bakalım dedi şaşkınlıktan orda sormak aklıma bile gelmedi.Birde benim karnımda zaman zaman ağrılar oluyor biraz araştırdım olabiliyormuş sizce normal bir durum mu? biraz endişeliyim de :18:
Allah isteyen herkese sağlıkla,hayırlı yavrular nasip etsin. :)
çok tşk ederim paylaşımın için :)) allah analı babalı büyütsün inşallah.
kızlar ben de bugün yaptım test ikinci çizgi silik çıktı :)) hata payı vardır belki diye sevinemedim yine deee.. adetimin olması gereken gün bugün ama gelmedi ben de meraktan çatladım yaptım.
sorum olacak: idrar testinde pozitif çıkıp negatif olduğunu öğrenenler oluyor mu??
selam gebişler ben de 6+4 hamileyim bugün kontrole gittik bebişimin kalp atışlarını duyduk kalp atım hızı 89 muş ama doktor 89 çıkınca biraz düşük olduğunu söyledi. sizce bir anormallik varmıdır. doktorun dediğine göre 100 civarı olmamlıymış en az ......
içini ferah tut tatlım çok nrmal hatta ilerleyen zamanda kasıklarında bile ağrı olacak adet olacakmış gibi... hepsi çok normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.[/QUO
Teşekkür ederim.Aminnnnn Allah hepimize nasip etsin inşallah.Haftaya doktora gidicem gün sayıyorum ama iyi bir doktor istiyorum ve hiçkimseyi bilmiyorum Balıkesir'de tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?