2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

bugün kesemi gördüm ama içindeki bebeği göremedik. henüz erkenmiş 10 gün sonra falan görüncekmiş. boş gebelik falan değildir inşallah ( ya 5 haftada görünmezmi bebek. uff bu 10 gün nasıl geçer (( aklıma kötü şeyler getrmek istemiyorm

ben de bugün test yaptım ilk 3 dakika pek bir şey görmedim tek çizgiyi görünce bıraktım bakmayı üzüntüden... sonra bir daha bakayım dedim bi baktım 2 . çizgi belli belirsiz çıkmış :)) aldım elime ışığa tutup iyice baktım şuan da yanıbaşımda :)) ben yine de güvenemedim yarın sabah kan testine gideceğim inşallah çıkar ufaklık beni üzmez... Allah isteyen herkese nasip etsin ben de dahilll..

aklıma takılan pozitif görüp de hamile olmayan var mı??

çünkü negatifler yanıltıcı oluyor ama pozitifler???

hayırlısı olsun canım her geçen gün artıyr hamişler :)) 2011 ekim anneleri tpiğinde çok muhabbet oluyor oraya da girebilirsin canım bu topik birz yavaş

genelde pozitifler doğru çıkıyor tatlım ama sen her ihtimale karşı kan yaptır çünkü bi topikte okumuştum idrar da çıkıp aslında olmayan inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz

aynı şeyi dün bende yaşadım 5+4 benim bebeğim ama kesenin içindeki bebeği göremedim.Bide lekelenmelerim başladı.Düşük tehlikem varmış.Bİtik durumdayım.Umarım hayırlısı olur.

lekelenme falan oluyor mu peki sende

aynı şeyi dün bende yaşadım 5+4 benim bebeğim ama kesenin içindeki bebeği göremedim.Bide lekelenmelerim başladı.Düşük tehlikem varmış.Bİtik durumdayım.Umarım hayırlısı olur.

yat ve dinlen güzelce...doktorun ilaç verdimi..verdiyse aksatmadan kullan..çalışıyorsanda mutlaka rapor al..sana bunları neden söylediğimi anlamışsındır malesef bende eylülde hamile kalmıştım 8+6 kalbi durdu malesef..bunları yapsanda bebek sağlıksızsa zaten yapacak birşey yok benimde tek tesellim o..ama sakın moralini bozma..umarım herşey yolunda gider

henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce ateşlendiğim için antibiyotik almıştım.Doktorum o yüzden ilaç vermek istemedi.dediki eğer daha önce kullandığın antibiyotiklerden etkilenmişse bırak düşün.zarar görmüş bir bebeğe progestan(sanırım adı buydu) isimli ilacı vererek zorla tutunmasını sağlamak olmaz dedi.Sadece çalıştığım için rapor verdi.Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Senin yaşadığını da çok iyi anlıyorum.Evet belkide hayırlısı onların bu.sağlıklı olacaklarsa bizlerle kalsınlar.

ilaçtan kastım progestandı canım..umarım bir sorun yaşamazsın.ben bu ay tekrar istiyorum umarım güzel haberleri en kısa sürede alırım çünkü o duyguyu yaşamak çook güzelmiş..şimdi hiç canını sıkma ve bu güzel anların tadını çıkar

merhaba kızlar benım bır sorun olacak sıze.daha onceden yazmıstım burda sanırım.30 ocakta asılamam yapıldı.hamıleyım bende.doktora gıttım gecen pazartesı kesıyı gordu ama cok yenı dedı.ıkı hafta sonra cagırdı gıdıcem bakalım ne kadar buyumus olacak kese ve ınsallah ıcınde bebısımıde gorurum saglıklı kalp atıslarıyla beraber.sorun sıze su baslarda agrım cok sıddetlıydı baya baya agrım vardı kasıklarımda falan.ama bu hafta sankı hamıle deılmısım gıbı gelıyor.ama kanama falan yok.lekelenmede yok cok sukur.sadece agrım yok.sanki hamıle deılım gıbı gelıyor.yınede asılama oldugu ıcın falan cok dıkkat edıyorum.uzanıyorum sık sık.evde ısımı yapıyorum ama sonra hemen dınlenıyorum.sızınde boyle oldumu?hıssetmek ıcın cok erken ama boylede hıcbırsey hıssetmeyınce acaba kese buyumuyormu gelısmıyormu dıye cok korkuyorum.daha da 10 gun var doktora gıtmeme.beklemek cok zor.ne dersınız kızlar sızınde bu sekıldemı yoksa agrınız cok var ve hıssedıyormusunuz keseyı falan.ben su an asılamaya gore tam 4 haftalık hamıleyım.4 hafya once yapıldı asılamam yanı hatta pazar gunu yapılmıstı.kafamı cok kurcalıyor bu durum ve korkuyorum bos gebelık olmasından falan.kımısı kanama olmazsa korkma dıyor.arada boyle kasılma gıbı hıssedıyorum ama oda ıyıce azaldı gunde bır defa falan o da aksamları sızı gbı o kadar.cvplarsanız sevınırım.herkese saglıklı hamılelıkler dılerım arkadaslar.

Son düzenleme:
kızlar bugün keselerim gözüktü ikizlerim varmış;6+4 bana göre fakat geç döllenme olabilir dedi kalp sesi duyamadık ve malaesef rahimde kan bölgem varmış,düşük olabilirmiş iğne verdi 1 hafta bekleyecez.bide beta hcg değerim çok artmamış bu da sorun.nasıl geçecek bilmiyorum.ama ben de hiç lekenme yada kan felan yok ki...hiç böyle birşey yaşayan yada duyan oldu mu??

Tebrik ederim canim ins. hayirlisiyla hersey yolunda gider.. Evde mi yaptin testi?

tşkr ederim canım..evde iki defa yaptım bugün hastaneye gittim hormon makinesi bozuldu(( ama hemşireye gösterdim testleri hamilesin dedi..aşılama yöntemiyle,3. aşılamamdı..

merhaba .ben 19 ocakta düşük yapmıstım galiba hemen hamile kaldım.adet olmadım henüz dün test yaptım ve çok belirgin çift çizgi çıktı.2.kez yaptım yine aynı.hemen oldugu için endişeliyim biraz ama yine de mutlu oldum 15 gün önce falan SEF antibiyotik kullandım AMA doktora demiştim gebelik riski olabilir diye oda ona göre yazdı.inşallah bişey olmaz.ve inşallah bu sefer tutunur bebeğim bana.
doktora 15 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.hepinizin bebişi hayırlı olsun.

canım karından bakıldıysa görülmeyebilir bebek benm lekelenmem yok ama bende 5+4 te gördüm keseyi henüz bebek için erken dedi.Mecbur olmadıkça kalkma canım.Nasibi varsa gelecek zaten bebişin sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…