slm kızlar
adetimden 4 günce idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı..belki hatalıdır diye fazla güvenmedim.ertesi gün yine yaptım.bu sefer daha koyu çıkmıştı..adet günüm yarım ve ben bugün kan verdim.....sonuç:352bende hamileyimmmmm.
ben de bugün test yaptım ilk 3 dakika pek bir şey görmedim tek çizgiyi görünce bıraktım bakmayı üzüntüden... sonra bir daha bakayım dedim bi baktım 2 . çizgi belli belirsiz çıkmış :)) aldım elime ışığa tutup iyice baktım şuan da yanıbaşımda :)) ben yine de güvenemedim yarın sabah kan testine gideceğim inşallah çıkar ufaklık beni üzmez... Allah isteyen herkese nasip etsin ben de dahilll..
aklıma takılan pozitif görüp de hamile olmayan var mı??
çünkü negatifler yanıltıcı oluyor ama pozitifler???
bugün kesemi gördüm ama içindeki bebeği göremedik. henüz erkenmiş 10 gün sonra falan görüncekmiş. boş gebelik falan değildir inşallah( ya 5 haftada görünmezmi bebek. uff bu 10 gün nasıl geçer (( aklıma kötü şeyler getrmek istemiyorm
bende şubatta hamıle kalanlardanım ama bi sorunum var yarın 8 haftalık olcam inşallhh ama kesem aşadaymış düşük riskim var dedı doktor ara ara bel ve karın agrım var sürekli dinliyorum acaba aranızda bilgisi olan varmıdır dıye merak ettım benım ılk hamılelıgımde(
aynı şeyi dün bende yaşadım 5+4 benim bebeğim ama kesenin içindeki bebeği göremedim.Bide lekelenmelerim başladı.Düşük tehlikem varmış.Bİtik durumdayım.Umarım hayırlısı olur.
yat ve dinlen güzelce...doktorun ilaç verdimi..verdiyse aksatmadan kullan..çalışıyorsanda mutlaka rapor al..sana bunları neden söylediğimi anlamışsındır malesef bende eylülde hamile kalmıştım 8+6 kalbi durdu malesef..bunları yapsanda bebek sağlıksızsa zaten yapacak birşey yok benimde tek tesellim o..ama sakın moralini bozma..umarım herşey yolunda gider
henüz hamile olduğumu öğrenmeden önce ateşlendiğim için antibiyotik almıştım.Doktorum o yüzden ilaç vermek istemedi.dediki eğer daha önce kullandığın antibiyotiklerden etkilenmişse bırak düşün.zarar görmüş bir bebeğe progestan(sanırım adı buydu) isimli ilacı vererek zorla tutunmasını sağlamak olmaz dedi.Sadece çalıştığım için rapor verdi.Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Senin yaşadığını da çok iyi anlıyorum.Evet belkide hayırlısı onların bu.sağlıklı olacaklarsa bizlerle kalsınlar.
lekelenme falan oluyor mu peki sende
ececim lekelenme 5.hafta sonunda çok az ıkı gun oldu çok şükür dahada yok[/QU
genelde pozitifler doğru çıkıyor tatlım ama sen her ihtimale karşı kan yaptır çünkü bi topikte okumuştum idrar da çıkıp aslında olmayan inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz
kan 87,46 çıktıııııı galiba hamileyimmmmmm
ARKADAŞLAR SANIRIM BENDE HAMİLEYİMMM...
Tebrik ederim canim ins. hayirlisiyla hersey yolunda gider.. Evde mi yaptin testi?
aynı şeyi dün bende yaşadım 5+4 benim bebeğim ama kesenin içindeki bebeği göremedim.Bide lekelenmelerim başladı.Düşük tehlikem varmış.Bİtik durumdayım.Umarım hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?