2011 Şubatta Hamile Olduğunu öğrenenler buraya :)

16 şubat beta hcg 1669.8. 5000 olunca ultrasonla bakılacak. hayırlısıyla keseyi görcez...

sitede yeniyim. ama sizleri uzakdan izliyordum uzun süre...dertlerinizle üzülüp güzel haberlerinizle sevinen uzakdan bakan bir arkadaş..ama artık bende yanınızda birebir yer almak istedim..
14 şubatta hamile olduğumu öğrendim..2.kez anne olucam..beklenmedik bu misafir ne kadar mutlu ettiiyse bir okadarda endişe ve korkularıda ardında getirdi.20 aylık bir kızım var henüz..ona haksızlık gibi gelsede şimdiden küçüğümü sahiplendim...düşük tehlikm çok yüksek..yanımda olacağınıza eminim. iyiki burdasınız..Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

merhaba kizlar
ben geceen cok kasik agrim var korkuyorum demistim size cvp vermistiniz saolun.simdide iki gundur cok ama cok azaldi sanki hamile deilim gibi diyim size.goguslerim aciyor ama kasik agrim hani o alt karinda doluluk hissi yok gibi.sol kasigim agriyordu hic yok bazen.bende acaba gelisimi durdumu ki diye korkuyorum.5 hafta 4 gunluk oldu bugun.kasigi hic agrimayan yada oyle oldugunu duydugunuz varmi acaba.icime kurt dustu doktorada sali gidicem daha var bana yorumlarinizi soylermisiniz?

hiç kormka 7/24 kasık ağrısı olcak değilki, benimde bazen ağrıyor bazen duruyor hersey normal oluyor. bazısı 9 ay kusuyor bazısı hiç midesi bulanmadan doğruyor. o yüzden hiç kormkma içini ferah tut.

Kızlar ben de hamileyim ama bhcg değerlerim düşük sat 14 ocaktı.Ama bu ay erken yumurtladım bat 11 şubattı olmadım. 14 şubatta test yaptırdım 46 çıktı 16 şubatta tekrar yaptırdım 99 çıktı.Yarın tekrar yaptırcam.İnşallah güzel haberlerle gelirimmm

Son düzenleme:
meraba arkadaslar bende 2 yıllık evlıyım ve ıkı tane dusuk yaptım cok ıstıyordum bır bebegı ozellıkle dunyaya getırmek azda olsa kan pıhtılasması ve ozellıkle vıtamın eksıklıgı var dusuklerımı bunlara bagladı doktor dun gebelık testı yapttım hamıleyım bugun doktora gıttım coraspırın ve vıtamın verdı bı kactane tahlıl daha verdı onların sonuclarınında pazartesı alacagım hepınızden ıstegım lutfen dua edın bu sefer bırsey olmasın cok korkuyorum

Merhaba kızlaaaaaaaaaar... bende uzun süredir forumu takip ediyorum yaklaşık 2 senedir :) 1.5 senedir evliyim son 2.5 3 aydır artık çocuk düşünmeye başladık ve korunmayı bıraktık... gerçi çocuk olsun diye özel bir çaba içerisine girmiyoruz ama 2 ay olmadı diye genede biraz moralim bozuldu 1.5 aydır da doktor tavsiyesiyle folik asit kullanıyorum.. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

bende salı günü test yaptım sonuç pozitif 2012 de düşünüyoduk 1 sene erken oldu çünkü bu 2. ve oğlum şu an 19.5 aylık aralarında 2 yaş olacak umarım anlaşırlar, ama gene de çok sevindik ailecek ha şimdi ha 1 yıl sonra dedik. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin bana ve tüm anne adaylarına...

merhaba soulfly,
benimde adet günümde hcg 43.8 idi. sonra 127 oldu. artarak gidiyor. seninde gayet guzel gıdıyor. cunku dr dedıgıne gore her seferınde bı oncekının 2 katı ve fazlası olması gerekıyormus. bende senın gıbı gun aşırı kan verdim. dün 1660 ta kaldı. dr ınsallah ptesi 5000 olur ve keseyi goruruz dedi. gün aşırı kan verip beklemek biraz yoruyor ama heyecanlı bir süreç hiç kafana takma keyfini çıkar bence. inşallah hepimiz sağlıkla, mutlulukla bebişleimizi kucağımıza alacağız...

bende hamileyim dr gıttım 7 haftaya gırdk inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hep birlikte:)bulantılarım cok şidettli başladı ama hepsi gececek ...

kızlar karın ıcınde adet olcakmıs gıbı agrı ve mıgde yanması olanlar varmı ben 5 haftalık falan hamıleyım cok yangı var mıgdemde

Canım sağol
benm bugün 294 oldu bu 3.test
sanırım her şey normalllllll
Umarım her şey gönlümüzce olur bebişin hayılrı olsun

kızlar karın ıcınde adet olcakmıs gıbı agrı ve mıgde yanması olanlar varmı ben 5 haftalık falan hamıleyım cok yangı var mıgdemde

adet olacakmış gibi ağrı bende de var canım gayet normalmiş.Benim de 5 hafta oldu.Mide yanması bende de var ama benm midem zaten srunlu ondandır diye düşünüyorum.

alllahıma bizlerce şükürki bende bu ay hamile kalanlardanım.tek dileğim sağlıcakla kucağıma almak,allahım isteyen herkese nasip etsin..:

merhaba arkadaşlar bende hamileyim :) adet tarihine göre 4 haftalık zigotcum... salı günü ilk testi yaptırdım. 42.41 çıktı ve beni korkuttu. bugün testi tekrarladık 124.26. dr sorun yok dedi kısmetse 1 hafta sonra kese görmeye gidicez....

hepinizin hamileliği hayırlı olsun... inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişleri...

slm kızlar bende dun ogrendım hamıle oldugumu 4 haftalıkmıs bu bebegı hıc ıstemıyodum aslında hazır deıldım ama artık ıstıyorum 6 sene sonra bır yavrum daha olucak hem heyecen hem korkularım var allahım hepımıze hayırlı evlatlar versınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…