hanımlar merhaba,
bende bu ay hamile kaldım. sat 8 ocak. 8 subatta beta hcg 43.8, 10 şubatta 127.8, 14 şubatta 721.4 çıktı. yarın tekrar kan vericem beta hcg takibim sürüyor...
ALLAH inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
(bir de ankara daki arkadaşlar, dr larınızın ismini verebilişrseniz cok sevınırım.)
Kızlar ben de hamileyim ama bhcg değerlerim düşük sat 14 ocaktı.Ama bu ay erken yumurtladım bat 11 şubattı olmadım. 14 şubatta test yaptırdım 46 çıktı 16 şubatta tekrar yaptırdım 99 çıktı.Yarın tekrar yaptırcam.İnşallah güzel haberlerle gelirimmm
merhaba soulfly,
benimde adet günümde hcg 43.8 idi. sonra 127 oldu. artarak gidiyor. seninde gayet guzel gıdıyor. cunku dr dedıgıne gore her seferınde bı oncekının 2 katı ve fazlası olması gerekıyormus. bende senın gıbı gun aşırı kan verdim. dün 1660 ta kaldı. dr ınsallah ptesi 5000 olur ve keseyi goruruz dedi. gün aşırı kan verip beklemek biraz yoruyor ama heyecanlı bir süreç hiç kafana takma keyfini çıkar bence. inşallah hepimiz sağlıkla, mutlulukla bebişleimizi kucağımıza alacağız...
kızlar karın ıcınde adet olcakmıs gıbı agrı ve mıgde yanması olanlar varmı ben 5 haftalık falan hamıleyım cok yangı var mıgdemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?