inşallah fazla almazsın diğerlerindede normal almışsın aslında ama geri verebildinmi diğer kiloları...topiğimiz hayırlı olsun...ben 63.200 ile başladım 15 gün önce 64 kiloydum..bu akşam doktora gidicem tartılırım gene...ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım ikincide 17 kilo aldım ama bunda almak istemiyorum o kadar çok..eşimde sen bu sefer 90 kilo olursun diyo...
buldum sizi kızlar topiğimiz vatana millete hayırlı olsun ben 60 kilo ile başladım en son 14+2 haftadayım 62,350 kilo olmusum dr normal buldu bi 12 kiloyu kesin alıcaz canlarım onemli olan onların saglıkları ve her insanın bünye meselesi 20 kilo alsamda kabulum ne yapalım veririz yaz annesi olucaz alırız bebişleri iceriz suları bol bol yürürürüz o kadar basit:)
inşallah fazla almazsın diğerlerindede normal almışsın aslında ama geri verebildinmi diğer kiloları...
ya ben en fazla 10 kilo almak isitoyrum oda en fazla inşallah olur ..şuan 12+6 yım ve almadım..ama alssakda yapacak bişi yok vercez mecbur...ama inşallah dediğin gibi kolay olur..:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?