2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet sedacım, duvarlarımız gecen yıl boyandı, bu yıl loc la tüm duvarlar silinsin, kadının elinden gecsin istiyorum, annemle ben de yavas yavas dolap içlerini falan halletsek kuzumu karsılamaya hazır oluruz

haklısın bende alıcam canım mobilya geldikten sonra bir demlik olsun diyorum duvarlarım kirlenmiş kalorfierim çok isliydi..kaynanam anname fırsat bırakırsa inş.onunla yapıcaz..dırdır herşeyime karışıyo..üff napcam oda ayrı bi dert yaa

canım senin yanında biz kralız orası ayrı
ama 10 saate otur bakalım kaburgaların ne olucak
ayağa kalktığımda oturmak istemiyorum
canım devamlı oturmak da çok kötü takılıyorum ben size
haklsın canm benim allah yardımcmız olsun hepimizin
allah kavuştursun.. güzelce gidin gelin inşallah
teşekkür ederim tubacımm

canım 27 haftalığım valla doktora da sormadım netten araştırdım biraz korkmuyor değilim nasıl bitecek bilmiyorum o yol.Tokattayım canm.10 saat sürüo.nasıl kalkcam otobüsde:44:

doru diosun daha erken ben de hazian da filan yaptırırım arıtk

canım ayağının altına tabure koy bari

Merhaba kizlarrr
Nihayet popisi koyabildim. Kac gundur kosturuyorum yine. Dun misafirim vardi, oglen 12'de geldiler aksam 6'da gittiler. Buradaki bir Turk arkadasim ve iki oglu. Insanin konustukca konusmaya doyamadigi cinsten bir arkadasim. Oglanlar kudurdular biz de bahce keyfi yaptik cay ve mamalar esliginde. Hamile olmak ne guzel, hic kalkmadim pisir tasir isi bittikten sonra. Kizcagiz oglanlarin arkasini dahi toplayip oyle gitti.
Bugun de kurs, alisveris, ikea vardi programimda ama artik pilim kalmadi hic. Markette bebek adimlariyla yurudum dakka basi kasila kasila. Karnim tas olunca yurumek cok zor oluyor. Ama bebisimin eksiklerini tamamladigim icin hevesim cok gezmeye daha Bebek bezi aldim bir paket, cok mutluyum cunku burada bulamam sanmistim; pampers'in iri delikli yeni dogan serisinden buldum

Hastane icin gerekenlerden bahsetmissiniz, ben neler kullandim yazayim, hastanesine gore degisebilir tabii.
Ogluma goturdugum tulumlari cikana dek giydirmediler (kadikoy sifa'da dogurmustum) hep kendileri tedarik ettiler. Bebek bezini de onlar verdi hep, daha dogrusu biz hic alt acmamistik, onlar gelip gidip degistirdilerdi. Kendime goturdugum iki gecelikten (mutlaka onu dugmeli olmali, memenin rahatca cikacagi kadar asagiya inebilmeli onu) birini bir gun digerini ertesi gun giydim. Sabahlik hic kullanmadim sicakti. Mutlaka corap goturun, ayaginizi usuturseniz bebeginize sutunuzden gaz gecermis. Kamera, foto makinesi, sarjlar olmazsa olmaz. Makyaj cantasi goturdum icine tarak, kirmizi bant(benimki pulluydu ), rimel falan koydum. Hastaneye geleceklere tembih edin parfum sikmasinlar. Siz de kullanmayin. Minicik burnuna yazik bebegin. Fondoten pudra kullanmayin mumkun oldugunca, bebeginize degmesin bu tur kimyasallar. Oje surup gitmeyin cikariyorlar. Tirnakta morarma var mi diye bakiyorlar cunku. Goturdugum sampuan falan kaldi oylece cunku hastane odasindaki banyoda her sey vardi havlulara kadar. Ic camasiri giydirmediler ayaga kalkana dek. Gidip gelip yolluk kadar ped koyup degistirdiler ilk bir kac saat. Sonra geceliginizi ve pamuklu camasirinizi giydiriyorlar. Zaten ameliyata kendi onluklerini giydirip goturuyorlar.
Yaniniza silikon gogus ucu alabilirsiniz, bize oradan aldirttilar, gerci ben kullanamadim, bir sefer taktim sonra attim.
Hastaneden cikarken giymek icin mutlaka bol birseyler goturun, zira hala 6 aylik hamile gobeginiz olacak
Bebeginize goturdugunuz zibin, tulum ve ust hirka gibi seyleri cikista giydirecekler. Mutlaka corap da alin bebis icin. uzun sure de giymeleri lazim tulum icine. (hastane politikasina gore degisir, onceden sormakta fayda var)
Bebegi sarmak icin hava durumuna gore battaniye ve guvenli yolculuk icin mutlaka ana kucagi-oto koltugunu goturun. Puset gerekmeyecek. Gerekirse tozdan korumak icin ince penye bir battaniyeyi oto koltuguna kapatabilirsiniz.

Simdilik aklima gelenler bunlar.

Kizlar hanginizdiniz(efsunzeren galiba) magnezyum tadi sevmeyen, GNC lerde hap seklinde olanlari var, onu bir sor canim. Benim magnezyum hap seklinde.

Son düzenleme:
cetrefilli valla haklsın galiba yaaa.normalde koca yatağa sığamıyorum ben nasıl yolculuk yapcam.bak kafam karıştı şimdi.nasılda heycanlıyım biliomusun gidicem die.içim içime sığmıyor

canım 27 haftalığım valla doktora da sormadım netten araştırdım biraz korkmuyor değilim nasıl bitecek bilmiyorum o yol.Tokattayım canm.10 saat sürüo.nasıl kalkcam otobüsde:44:

dün sorduk biz dr.umuza yolculuğu 34. haftaya kadar gidebilirsin dedi
ama senin 10 saat olduğundan biraz zor geçer.. en azından 2 saatte bi yürümen lazım.. otobüsün içinde turla artık

gece oluşu kötü
bence otobüs saatini değiştirin
ya da bak ne yapabilirsiniz:) aktarmalı gidin arada dinlene dinlene :) 1 günde gidersiniz artık

ben de şöyle düşündüm bak kocamı gönderiyim boş bi yere daha bulamadı gitsin muavinin yanına ben ayaklarımı uzatayım

anaaam ben isim isim die sürünüken babam kayınpederin ismi koy die tutturduu. aneeemm

aynen bennn..kendimi buluyorum ondaaa
esracımm ayy ne cahilimmm bunları da öğrenmem iyi olduu hele hele önden düğmeli takımı...

Tecrubelerimizi paylasmak icin buradayiz canim Bana da bir arkadasim soylemisti tum bunlari zamaninda, ozellikle de parfum meselesini. Millet hastaneye gelirken parfumle yikaniyor, zavalli bebegin cigerlerine o esanslar doluyor demisti. Gelmeden soyle herkese dediydi. kaynanam parfum delisidir, ozellikle ona da demistim ama eve cikinca yikanmaya baslamisti yine. Ne azap cektim bir bilseniz. Rica ettigim halde takmiyordu. Allahima sukur bu sefer gelemiyor

anaaam ben isim isim die sürünüken babam kayınpederin ismi koy die tutturduu. aneeemm
aaa neyki adıı
ben okumasaydm götürürdüm inancahillikk iştee nerden bilicen bu ana kucağınıda bugün öğrndimm sanırsam öğrenecek çok şey daha var:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…