evet sedacım, duvarlarımız gecen yıl boyandı, bu yıl loc la tüm duvarlar silinsin, kadının elinden gecsin istiyorum, annemle ben de yavas yavas dolap içlerini falan halletsek kuzumu karsılamaya hazır oluruz
slm şekerlerrr nasılsınızzz
canım devamlı oturmak da çok kötü takılıyorum ben size
canım senin yanında biz kralız orası ayrı
ama 10 saate otur bakalım kaburgaların ne olucak
ayağa kalktığımda oturmak istemiyorum
haklsın canm benim allah yardımcmız olsun hepimizinayy çok tatlılarcanımm çikolatalar da ii hem parası hem görsellik bakımından
yaa canım napalım sabah gelip oturuyorum akşam mesai bitene kadarr belim değil heryerim tutuluyo arada kalkıyorum ama ayakta olmak kadar oturara çalışmakta zor canım
teşekkür ederim tubacımmallah kavuştursun.. güzelce gidin gelin inşallah
canım sen kaç haftalıksın? tickerın yok da altta, bir de hangi sehirdesin, dikkatli gidin gelin, otobüsle giderken de arada ayaga kalkıp kan dolasımını hızlandır, iyi yolculuklar
ya ben odanın içinde dönüp durunca sıkılıyorum, bir de burda sizi takip ediyorum pek de ayaga kalktıgım söylenemezx
teşekkürler canım bence de anacım herkese dagıtcam da nolcak, iki gün saklar atarlar, dünyanın parası:)
efsuncum simdiden mi veriyosun siparişi? lavantayı sen mi ekliyceksin arkalarına? havale ile alısveriş her zaman daha indirimlidir, artı para isterler mi bilmiyorum ki
Canım doğru diyorsun da normalde benim ayaklarımı yukarı uzatıp yatar pozisyonda oturmam lazım kan pıhtılaşması yüzünden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve her saat kalkıp 10 dk. hareket yapmam lazım işler yoğun oluncada mecburen kendimden ödün veriyorum.
slm şekerlerrr nasılsınızzz
canım bence su an erken, yine mayıs ortasını bekleyin derim, çünkü bahar yagmurları falan derken tekrar batacak camlar, valla benim ev 3 balkonlu, bu yüzden ne akdar geciktirirsem genel temizliği, o kadar iyi...
benim nikah sekerim de olmadı, nikahı düğünde kıydık, yapmadık seker. bu yüzden kızıma yaptırcam valla
Canım doğru diyorsun da normalde benim ayaklarımı yukarı uzatıp yatar pozisyonda oturmam lazım kan pıhtılaşması yüzünden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve her saat kalkıp 10 dk. hareket yapmam lazım işler yoğun oluncada mecburen kendimden ödün veriyorum.
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınn
canım 27 haftalığım valla doktora da sormadım netten araştırdım biraz korkmuyor değilim nasıl bitecek bilmiyorum o yol.Tokattayım canm.10 saat sürüo.nasıl kalkcam otobüsde:44:
dün sorduk biz dr.umuza yolculuğu34. haftaya kadar gidebilirsin dedi
ama senin 10 saat olduğundan biraz zor geçer.. en azından 2 saatte bi yürümen lazım.. otobüsün içinde turla artık
canım ayağının altına tabure koy bari
gece gece mi:44: nasıl turluycam ki ne derler görenler
aynen bennn..kendimi buluyorum ondaaaşu yiyenhatuna bayılıom ya ben işte oo
gece oluşu kötü
bence otobüs saatini değiştirin
ya da bak ne yapabilirsiniz:) aktarmalı gidin arada dinlene dinlene :) 1 günde gidersiniz artık
aynen bennn..kendimi buluyorum ondaaa
esracımm ayy ne cahilimmmbunları da öğrenmem iyi olduu hele hele önden düğmeli takımı...
aaaanaaam ben isim isim die sürünüken babam kayınpederin ismi koy die tutturduu. aneeemm
ben okumasaydm götürürdüm inanTecrubelerimizi paylasmak icin buradayiz canimBana da bir arkadasim soylemisti tum bunlari zamaninda, ozellikle de parfum meselesini. Millet hastaneye gelirken parfumle yikaniyor, zavalli bebegin cigerlerine o esanslar doluyor demisti. Gelmeden soyle herkese dediydi. kaynanam parfum delisidir, ozellikle ona da demistim ama eve cikinca yikanmaya baslamisti yine. Ne azap cektim bir bilseniz. Rica ettigim halde takmiyordu. Allahima sukur bu sefer gelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?