2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım, kolay gelsin, inşallah hava güzel olur
off ben almak zorundayım sanırım
ben zaten aynı sehirde deilim, ha mayısta sivasa geleceklerdi ama inşallah anneler gününe denk gelmez, gelirse de farketmez gerçi:) önceki yıllarda sivasta yasıyorlardı, ben bekarken her anneler gününde oldugu gibi evlenince de gelenegimi bozmadım, kendi annemin yanına ankaraya gittim, bu sene gelirse yine giderim, kendi annem orda yalnızken bana o kadar laf sokan bir kadına anne diyip de gününü kutlamam

unutuyorum tatlım içmeyi ama elime çiçek çizdim unutmayayım diye

sen de haklısın canım. benim annem de kaynanam da aynı şehirdeyiz. işin garip tarafı ben anneme hiç hediye almam. annem istemez hiç hediye ama nişanlıyken kaynanam dedi ki bişi alcaksanız robot alın. mecburen almıştık beklio yani kadın bi şekilde. bilmiom ne alcam amaan.

kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:

ay benim çoook önceden alıp bi kenara attığım bi güzel esarp vardı onu veririm diye düşünüyom ama biyandanda diyom onu annememi versem

Son düzenleme:
ay benim çoook önceden alıp bi kenara attığım bi güzel esarp vardı onu veririm diye düşünüyom ama biyandanda diyom onu annememi versem

hazır varken hediye kaynanaya ver gitsin. anneni öpsen yeter:)
ben ilk ve son nişanlılık zamanında almıştım

sen al tabi canım taze gelin

ay sorma. dün akrabaları daha getirmicen mi gelini tanıştırmıcan mı demiş. ben de daha tanışmadıklarım mı varr dedim. çünkü nerdeyse bi orduyla tanıştım.hala yeni gelin muhabbetleri var yani

[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]
hoşgeldin bilgeciiim, iyiyiz siz nasılsınız? sana her bilge dememde kızımın adına biraz daha alısıyorum
unutuyorum tatlım içmeyi ama elime çiçek çizdim unutmayayım diye
seninki de iyi taktikmiş:)ben işyerinde kesin iki pet bitiriyorum, evde de 1 pet şişe içmeye calısıyorum, aslında benim içitigim de cok deil de hiç yoktan iyidir
yuh, ay benim annem hayatta bişey istemez, ama eşimin annesine halı yıkama makinası, salon masası falan aldılar önceki yıllarda, demek ki istiyor, ben de bi kez ankaraya gidip döndüğümde kendime bişeyler almıştım bana niye almıyosun demişti valla bi kulagımdan girdi digerinde cıktı

inşallah. çikolata yicem giderken. doktor kızcak ban ya kilo almışsın die kesinn
olmuşa çare yok şimdilik TUYA'cım, boşver ne derse desin...
kızlar benimde iki gğndğr el ve ayak parmaklarımda kaşıntı başladı hatta ayak parmaklarım şişiyor neden acaba sizdede böyle bir durum var mı:18::18::18::18:
kaşıntı yok ama bende deşişme var, bu aylarda normal, tuz kullanma ve su alımını arttır arkadaşım, yararını görürsün, ve mümkün olduğunca ayaklarının altına bir şey koyarak uzan....
İNŞALLAH PINAR arkadaşımızın da RABBİM gönlüne göre verir...
gerçekten takılıyorlar , kaç tane veli geldi de harflerin öğretilme sırasını değiştirmemi istedi anlatamam, çocukları isimleri neden yazılmıyor diye üzülüp duruyorlarmış, halbuki hepsine bunu güzel güzel izah ediyorsun ama çocuk işte, her istediği olsun istiyor,
benim gibi ince öğretmenlerde ismi geç yazılacaklara teker teker isme özel eğitim veriyor, minikleri üzülmesin diye...

Günaydınnn kızlarr

Nasılsınız..kızım yatırmadı beni gece ayaklarım çok şiş koltukta oturunca hafif salladım aa içinde sanki su balonu var gibi yürüyemiyorum anca da dalga geçiyo eşim...bu hafta sonu gelmesinn yaaa pazar kaynanama davetliyiz sabah 9'da kahvaltıyaaa off off bi pazarımm var zaten

günaydın kızlar

hayırlı cumalar, bugünü de bitirdik mi ver elini haftasonuuuu

evet hafta sonu geldii heyyooo

günaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var

günaydın inşallah güzel haberlerle gelirsin canımm

öpücükkk

[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]

günaydın canımm

günaydın sedacım, valla sabah sabah bizdeki hıza bak anneler gününden bi girdik, kayınvalideleri ne kadar cok sevdiğimiz cıktı yine ortaya

canım sen tuzu fazla mı tüketiyorsun? niye o kadar şişti ki gece?:26:

evet hafta sonu geldii heyyooo

öpücükkk
en güzel hediyeeeee, hoşgeldin ladycim:13:

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar... kahvaltı öncesi alıntılarımı aldım geldim.... gördüğüm kadarıyla herkes iyi....

tatlım azıcık çikolata yiyip sol tarafına doğru uzan hemen hareket eder bebişin merak etme... aklına kötü şeyler getirme canım...

insallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız

günaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var

canım insallah güzel haberlerle gelirsin... hadi bakalım gör bebeğini büyümüş kocaman olmuştur şimdi annesi...

insallah canım...

ayy ben bu sene almıcam walla... her sene alıyoruz hem anneme hem kaynanama bu sene onlar bana alsın...

istiolar valla hediye. kız anneleri başka oluo yaa hiç bişi istemezler

ben daha yeni evli sayıldıgım için almam lazım. eşarp filan bişiler ayarlıcaz artık.

kızlarr ben hazırlanmaya gidiorum. dua edin herşey yolunda olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…