hayııırbu sene ben de anneyim herkes bana alsın valla
kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:
hayır ne gerek var boşuna masraf
günaydın canım, kolay gelsin, inşallah hava güzel olurGünyadın kızlarrbugün 23 Nisan provası için stada gidicez ben de durumu değerlendirip biraz yürüyüş yaparım, çocuklar hocam siz gelmeyin çok yorulursunuz deyip duruyorlardı ama amacım yarın gitmemek çünkü yarın hiç oturma şansım olmayacak ve bu göbüşle sanırım geçmesem daha iyi sanırım bugün anneler günü hediyelerini konuşacaksınız artık akşama yetişirim size iyi muhabbetlerr
ben zaten aynı sehirde deilim, ha mayısta sivasa geleceklerdi ama inşallah anneler gününe denk gelmez, gelirse de farketmez gerçi:) önceki yıllarda sivasta yasıyorlardı, ben bekarken her anneler gününde oldugu gibi evlenince de gelenegimi bozmadım, kendi annemin yanına ankaraya gittim, bu sene gelirse yine giderim, kendi annem orda yalnızken bana o kadar laf sokan bir kadına anne diyip de gününü kutlamamoff ben almak zorundayım sanırım
hoşgeldin nurbencim
aman kızarsa kızsın, sen ye ki tatlını hareketlensin kuzu, bol bol anneciğine el sallasın:80: kaç kilo aldın ki
canım cilt kurulugundan da olabilir, suyu neden azalttın ki hem de, en önemli şey bizim için su şu anda, biraz nemli tut cildini, suyu da bol tüket, hala devam ederse şikayetler gidiver nolcak
günaydın canım, kolay gelsin, inşallah hava güzel olur
ben zaten aynı sehirde deilim, ha mayısta sivasa geleceklerdi ama inşallah anneler gününe denk gelmez, gelirse de farketmez gerçi:) önceki yıllarda sivasta yasıyorlardı, ben bekarken her anneler gününde oldugu gibi evlenince de gelenegimi bozmadım, kendi annemin yanına ankaraya gittim, bu sene gelirse yine giderim, kendi annem orda yalnızken bana o kadar laf sokan bir kadına anne diyip de gününü kutlamam
5.yılda ben deöle düşünürü belki.şimdi yeni gelin kıvamındayımm
ay benim çoook önceden alıp bi kenara attığım bi güzel esarp vardı onu veririm diye düşünüyom ama biyandanda diyom onu annememi versem
ben ilk ve son nişanlılık zamanında almıştım
sen al tabi canım taze gelin
hoşgeldin bilgeciiim, iyiyiz siz nasılsınız? sana her bilge dememde kızımın adına biraz daha alısıyorum[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]
seninki de iyi taktikmiş:)ben işyerinde kesin iki pet bitiriyorum, evde de 1 pet şişe içmeye calısıyorum, aslında benim içitigim de cok deil de hiç yoktan iyidirunutuyorum tatlım içmeyi ama elime çiçek çizdim unutmayayım diye
yuh, ay benim annem hayatta bişey istemez, ama eşimin annesine halı yıkama makinası, salon masası falan aldılar önceki yıllarda, demek ki istiyor, ben de bi kez ankaraya gidip döndüğümde kendime bişeyler almıştım bana niye almıyosun demişti valla bi kulagımdan girdi digerinde cıktısen de haklısın canım. benim annem de kaynanam da aynı şehirdeyiz. işin garip tarafı ben anneme hiç hediye almam. annem istemez hiç hediyeama nişanlıyken kaynanam dedi ki bişi alcaksanız robot alın. mecburen almıştık beklio yani kadın bi şekilde. bilmiom ne alcam amaan.
olmuşa çare yok şimdilik TUYA'cım, boşver ne derse desin...inşallah. çikolata yicem giderken. doktor kızcak ban ya kilo almışsın die kesinn
kaşıntı yok ama bende deşişme var, bu aylarda normal, tuz kullanma ve su alımını arttır arkadaşım, yararını görürsün, ve mümkün olduğunca ayaklarının altına bir şey koyarak uzan....kızlar benimde iki gğndğr el ve ayak parmaklarımda kaşıntı başladı hatta ayak parmaklarım şişiyor neden acaba sizdede böyle bir durum var mı:18::18::18::18:
İNŞALLAH PINAR arkadaşımızın da RABBİM gönlüne göre verir...Günaydın kızlar.:80: :79:
alıntılarım ve ben geldik.. umarım atladığım bişey olmamıştır..
Yok canım karar veremedim daha ama Çağrı veya Eren var aklımda..Tabii bunların başına Hüseyin gelecek..
Vay be bunlara da mı takıyo çocuklar, sınıf öğretmeni olmadığım için hiç düşünmemiştim bu açıdan..
Cihangir ismini kendim için değil başka bir arkadaş için demiştim zaten canım, eşimin ailede var zaten bir Cihangir..
[/COLOR][/B]
günaydın garfield arkadaşım....
öncelikle tekrardan hatırlatayım, benim favorim 'Hüseyin Eren'
htpınar nickli arkadaşımız erken doğum yaptı ve evladını kaybetti canım. Çok üzüldük hepimiz ama duadan başka birşey gelmiyor elden..allahım en kısa zamanda yeni bir bebek nasip eder inşallah..
günaydın kızlar
hayırlı cumalar, bugünü de bitirdik mi ver elini haftasonuuuu
günaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var
[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]
hoşgeldin bilgeciiim, iyiyiz siz nasılsınız? sana her bilge dememde kızımın adına biraz daha alısıyorum
AH NE GÜZEL,SEVİNDİM CANIM...İYİİYM TATLIM ..ASLINDA HİÇ UYUYAMADIM YİNE..DÖNE DÖNE SABAHI ETTİM...
SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN VE TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..İŞ YERİMDE BİŞEYLER ATIŞTIRIYORUM ŞİMDİ....KANIM DÜŞÜK ÇIKTI..MALTOFER ÇİĞNEME TABLETİ VERDİ..GÜNDE 3 DEFAYMIŞ..KULLANANLAR VARMI ACABA BİZİM TOPİKTE...ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMANA GEREK YOK DEDİ..ŞEKERİM DÜŞÜKMÜŞ BAYAĞI..HAFTAYA KADIN DOĞUMCUMA GÖSTERİCEM SONUÇLARIMI,O DA GÖRSÜN BAKALIM...KAN TABLETİNİ KULLANSAM MI ACABA BİLEMEDİM:44:
günaydın sedacım, valla sabah sabah bizdeki hıza bak anneler gününden bi girdik, kayınvalideleri ne kadar cok sevdiğimiz cıktı yine ortayaGünaydınnn kızlarr
Nasılsınız..kızım yatırmadı beni gece ayaklarım çok şiş koltukta oturunca hafif salladım aa içinde sanki su balonu var gibi yürüyemiyorum anca da dalga geçiyo eşim...bu hafta sonu gelmesinn yaaa pazar kaynanama davetliyiz sabah 9'da kahvaltıyaaa off off bi pazarımm var zaten
evet hafta sonu geldii heyyooo
öpücükkk
gunaydın kızlar ..guzle bı gun dlıyorum :)
dunden berı bıraz cnm sıkkın ..kızım dunden berı cok az hareket edıyo dun aksma kadar oynamadı aksam bıraz..sabahalrı cok hareketlı olurud sımdı gen aynı(aklım hep onda
günaydın kızlar :)
canım benimde bebeğimin başı sağda ve ters duruyor doktor banada 10 gün geriden geliyor dedi çok üzülmüştüm ama madem sorun değilmiş oh be içim rahatladı çok sevindim umarım bebişlerimiz tembelliği bırakıp döner onları sağlıcakla kucağımıza alırız
günaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var
baharcım günaydın, bence de tatlı yiyip biraz uzan bakalım, olmazsa randevu alıp git doktoruna, inşallah hersey yolundadır canım.
günaydın sevilcim, aman yaa doktora gitsek bir türlü gitmesek bir türlü, önce şöyle görünüyor deyip sonra da ama bu haftalarda normal diyorlar, kurdu düşürüp içimize ondan sonra yok yok bişey olmaz, her denilene kafayı takmayın kızlar yaaa, hayırlısıyla saglıkla gelecek güzel bebeklerimiz inşallah
günaycın tuyacım, güzel haberlerle gel inşallah
hoşgeldin bilgeciiim, iyiyiz siz nasılsınız? sana her bilge dememde kızımın adına biraz daha alısıyorum
seninki de iyi taktikmiş:)ben işyerinde kesin iki pet bitiriyorum, evde de 1 pet şişe içmeye calısıyorum, aslında benim içitigim de cok deil de hiç yoktan iyidir
yuh, ay benim annem hayatta bişey istemez, ama eşimin annesine halı yıkama makinası, salon masası falan aldılar önceki yıllarda, demek ki istiyor, ben de bi kez ankaraya gidip döndüğümde kendime bişeyler almıştım bana niye almıyosun demişti valla bi kulagımdan girdi digerinde cıktı
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar... kahvaltı öncesi alıntılarımı aldım geldim....gördüğüm kadarıyla herkes iyi....
tatlım azıcık çikolata yiyip sol tarafına doğru uzan hemen hareket eder bebişin merak etme... aklına kötü şeyler getirme canım...
insallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız
canım insallah güzel haberlerle gelirsin... hadi bakalım gör bebeğini büyümüş kocaman olmuştur şimdi annesi...
insallah canım...
ayy ben bu sene almıcam walla... her sene alıyoruz hem anneme hem kaynanama bu sene onlar bana alsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?