2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

hayırlı cumalar, bugünü de bitirdik mi ver elini haftasonuuuu

günaydın kızlar :)

canım benimde bebeğimin başı sağda ve ters duruyor doktor banada 10 gün geriden geliyor dedi çok üzülmüştüm ama madem sorun değilmiş oh be içim rahatladı çok sevindim umarım bebişlerimiz tembelliği bırakıp döner onları sağlıcakla kucağımıza alırız

çikolata ve ılık sütü denedin mi

günaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var

Son düzenleme:
baharcım günaydın, bence de tatlı yiyip biraz uzan bakalım, olmazsa randevu alıp git doktoruna, inşallah hersey yolundadır canım.
günaydın sevilcim, aman yaa doktora gitsek bir türlü gitmesek bir türlü, önce şöyle görünüyor deyip sonra da ama bu haftalarda normal diyorlar, kurdu düşürüp içimize ondan sonra yok yok bişey olmaz, her denilene kafayı takmayın kızlar yaaa, hayırlısıyla saglıkla gelecek güzel bebeklerimiz inşallah

günaycın tuyacım, güzel haberlerle gel inşallah

inşallah cnmmm

kızlar benimde iki gğndğr el ve ayak parmaklarımda kaşıntı başladı hatta ayak parmaklarım şişiyor neden acaba sizdede böyle bir durum var mı:18::18::18::18:

Günaydın kızlar.:80: :79:
alıntılarım ve ben geldik.. umarım atladığım bişey olmamıştır..

benc talha nın söylenişi çok kaba
sağol canım..bu gidişle isim bulamıycaz valla..:26:

ayy canım benim ya, nasıl birşey hayal ediyordu ki acaba?

suni sancıda vermediler sebebini bilmiyorum sancıyı verseler belkide catı acılmadıgından gereksiz görmüşlerdir....sancım yogundu sancısızlık falan cekmedigimden
Hmm valla benim doktor kendi nöbetine denk getirmek için sancı başlamasa bile gelirsin, suni sancıyla doğurturuz dedi dün..

hee heheh sen karar verdin mi peki k sız
Yok canım karar veremedim daha ama Çağrı veya Eren var aklımda..Tabii bunların başına Hüseyin gelecek..

Vay be bunlara da mı takıyo çocuklar, sınıf öğretmeni olmadığım için hiç düşünmemiştim bu açıdan..
Cihangir ismini kendim için değil başka bir arkadaş için demiştim zaten canım, eşimin ailede var zaten bir Cihangir..

Karan da değişikmiş..Ama Karam demesinler çoçuğa sonra.. zaten bizimki büyük ihtimal esmer olacak..

Çook geçmiş olsun canım..
Zararı olsa yapmazlardı herhalde, yani 2. trimestirda mecburi diş işlemleri yapılıyo diye biliyorum..

ben de defne de 2 canta hazırlamıstım
biri bebek için biri kendim için
defne için eksik koydugum tek sey coraplardı dediğim gibi
kendimer herseyi koymusum masallah :))
foto makinesi kamera sarj aletlerini de unutmayın
Çok gülüyorum canım ya ben senin yorumlarına..

bugün sabah 8buçuktan akşam 5 e kadar çok sıcak bir serada durmadan çapa yaptım desem acaba bana inanırmısınz???????????????
Vallahi sen bigün arazide doğurcaksın diye korkuyorum ben..

nasıl yani kimin bebeği öldü ?
htpınar nickli arkadaşımız erken doğum yaptı ve evladını kaybetti canım. Çok üzüldük hepimiz ama duadan başka birşey gelmiyor elden..allahım en kısa zamanda yeni bir bebek nasip eder inşallah..

Ayy benim her adetim zaten çok yoğun olurdu, acaba lohusalık da mı öyle geçecek? Valla öyle olursa kan kaybından giderim diye korkuyorum..

Canım üzülme, Allah başka dert, dermansız dert vermesin..Kavuşursunuz inşallah tez zamanda..
Bak ben aileme yakınım ama bazen diyorum keşke hem benim hem eşimin ailesine çook uzak olsaydık..Bende var bi arıza sanırsam..

:18: çok zor işimiz çok..

kızlar bu arada bugün itibariyle tartıda 58'i gördüm =)
vatana millete hayırlı olsun =)) şaka gibi yaa pffffff
acaba kaçla giricem doğuma...
ohoo canım, burda söyleme o kiloyu valla, döverler seni..Biz başlarken 58'dik nerseyse..Boy da yok..yakında yuvarlanarak gelcem okula ben..

evet canım, aynı durumu ben de çok yaşadım, ısrarla yazmaya devam et..

slm canım iyiyiz diyelim iyi olsun geçmiş olsun
sağol canım.Allah'a şükür bu sefer geçenki gibi ağrımadı kolum. Sadece gece sol tarafa yatınca acıdı.
Ben de zaten sırt üstü yatmak için bahane arıyodum..
Bu arada sırt üstü yatmak yada sağa yatmak önerilmiyo ya, inadına öyle yatasım geliyo..:119:

GÜNAYDIN ARKADAŞIM
benimkide dün akşam az oynadı ama bunlara takılma , bebiklerimizde birer kişilik onlarda inan buna keyiflerine göre hareket ediyorlar....

günaydın kızlar

hayırlı cumalar, bugünü de bitirdik mi ver elini haftasonuuuu
GÜNAYDIN........
evet arkadaşım , hayırlı cumalar......

GÜNAYDIN SEVİLL.........
evet her bebeğin kendine has bir gelişim periyodu var, takılmamak gerek böyle şeylere...
ayrıca 10 gün fazla bir zamanda değil, hani 1 ay falan olsa anlarım da,
anneleri endişelendirmekten bir işe yaramıyor bu olay....

GÜNAYDIN TUYA'cım
İŞALLAH bebişin sana güzel güzel pozlar verir, el sallar annesine.....

kızlar benimde iki gğndğr el ve ayak parmaklarımda kaşıntı başladı hatta ayak parmaklarım şişiyor neden acaba sizdede böyle bir durum var mı:18::18::18::18:

yok canım bende öyle bir şikayet, gebelikle alakalı mı acaba baska bişey mi? kızarıklık falan da var mı? geçmiş olsun

inşallah. çikolata yicem giderken. doktor kızcak ban ya kilo almışsın die kesinn

kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:

hoşgeldin nurbencim

inşallah. çikolata yicem giderken. doktor kızcak ban ya kilo almışsın die kesinn
aman kızarsa kızsın, sen ye ki tatlını hareketlensin kuzu, bol bol anneciğine el sallasın:80: kaç kilo aldın ki

kızarıklık yok canım acaba su içmeyi aksattım ondan olabilir mi?kontrolüme 1 hafta var daha
canım cilt kurulugundan da olabilir, suyu neden azalttın ki hem de, en önemli şey bizim için su şu anda, biraz nemli tut cildini, suyu da bol tüket, hala devam ederse şikayetler gidiver nolcak

6.5 tu en son ama bu son ay çok aldım kesinn

Günyadın kızlarr bugün 23 Nisan provası için stada gidicez ben de durumu değerlendirip biraz yürüyüş yaparım, çocuklar hocam siz gelmeyin çok yorulursunuz deyip duruyorlardı ama amacım yarın gitmemek çünkü yarın hiç oturma şansım olmayacak ve bu göbüşle sanırım geçmesem daha iyi sanırım bugün anneler günü hediyelerini konuşacaksınız artık akşama yetişirim size iyi muhabbetlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…