iyi geeler kızlar nasılsınız??? biz bugün ani bir kararlar dr ve hastanemizi değiştirdik... aslında dr değiştirmek istemiyorduk ama benim dr ssk nın dr ve ben de ssk hastanesinde doğum yapmak istemiyorum.. daha önce özelde gittiğim bir dr vardı bugün ona gittim dedim beni daha önce ameliyat etmişti dış gebelik geçirdiğimde... zaten hemen tanıdı... dedim doğumumu sizin yapmanızı istiyorum muayene etti falan... bebeğimin kafa ölçümü bpd 2 hafta geride çıktı ben korktum tabi kalkacaktım masadan ama karın çevresi ve uyluk kemiği haftasıyla uyumlu çıktı ki benim ortalama 6 gün geriliğim vardı... dr a neden kafası küçük çıktı bir sorun falan mı var dedim... bu haftalardan sonra bpd ölçümünün hata payı yükseliyormuş... bebeğin yeri daraldığından tam ölçülemiyormuş bir de benim bebeğim makat gelişli ve kafası sağ tarafımda... dr iç organlarının çoğu sağ tarafta bebeğin kafasına bası yapıyor olabilir dedi.. sonra eve geldim tabi durmadım hemen nette bir araştırma yaptım hakkaten bpd ölçümü bu haftalarda farklı çıkarmış... zaten haftasıyla uyumlu cıkan cok az olur dedi dr... herneyse başınıza böyle bişey gelirse endişe etmeyin diye dedim... kuzum 39 cm 1454 gr olmuş...
gunaydın kızlar ..guzle bı gun dlıyorum :)
dunden berı bıraz cnm sıkkın ..kızım dunden berı cok az hareket edıyo dun aksma kadar oynamadı aksam bıraz..sabahalrı cok hareketlı olurud sımdı gen aynı(aklım hep onda
baharcım günaydın, bence de tatlı yiyip biraz uzan bakalım, olmazsa randevu alıp git doktoruna, inşallah hersey yolundadır canım.gunaydın kızlar ..guzle bı gun dlıyorum :)
dunden berı bıraz cnm sıkkın ..kızım dunden berı cok az hareket edıyo dun aksma kadar oynamadı aksam bıraz..sabahalrı cok hareketlı olurud sımdı gen aynı(aklım hep onda
günaydın sevilcim, aman yaa doktora gitsek bir türlü gitmesek bir türlü, önce şöyle görünüyor deyip sonra da ama bu haftalarda normal diyorlar, kurdu düşürüp içimize ondan sonra yok yok bişey olmaz, her denilene kafayı takmayın kızlar yaaa, hayırlısıyla saglıkla gelecek güzel bebeklerimiz inşallahgünaydın kızlar :)
canım benimde bebeğimin başı sağda ve ters duruyor doktor banada 10 gün geriden geliyor dedi çok üzülmüştüm ama madem sorun değilmiş oh be içim rahatladı çok sevindim umarım bebişlerimiz tembelliği bırakıp döner onları sağlıcakla kucağımıza alırız
günaycın tuyacım, güzel haberlerle gel inşallahgünaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var
baharcım günaydın, bence de tatlı yiyip biraz uzan bakalım, olmazsa randevu alıp git doktoruna, inşallah hersey yolundadır canım.
günaydın sevilcim, aman yaa doktora gitsek bir türlü gitmesek bir türlü, önce şöyle görünüyor deyip sonra da ama bu haftalarda normal diyorlar, kurdu düşürüp içimize ondan sonra yok yok bişey olmaz, her denilene kafayı takmayın kızlar yaaa, hayırlısıyla saglıkla gelecek güzel bebeklerimiz inşallah
günaycın tuyacım, güzel haberlerle gel inşallah
günaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var
sağol canım..bu gidişle isim bulamıycaz valla..:26:benc talha nın söylenişi çok kaba
ayy canım benim ya, nasıl birşey hayal ediyordu ki acaba?sizle bisey paylaşmak istiyorum dun annemlerdeydim
benim ablamın 2,5 yasında dunya tatlısı bi kızı var
bana aşık resmen dun karnımı oksuyor bebekle
konusturuyorum onu tatlı tatlı anlatıyor biseyler
birden bebiş tepki verdi bu bi irkildisu sekil de
anneme koştu annannneee pelin mert i yutmusss dedi
biz butun aile koptuk canım benim yaaa yerim ben bu guzelliği
Hmm valla benim doktor kendi nöbetine denk getirmek için sancı başlamasa bile gelirsin, suni sancıyla doğurturuz dedi dün..suni sancıda vermediler sebebini bilmiyorum sancıyı verseler belkide catı acılmadıgından gereksiz görmüşlerdir....sancım yogundu sancısızlık falan cekmedigimden
Yok canım karar veremedim daha ama Çağrı veya Eren var aklımda..Tabii bunların başına Hüseyin gelecek..hee heheh sen karar verdin mi peki k sız
çağrı güzel ama işte bazı dezavantajları var, örneğin çocuk okulda 1. sınıfta herkesin ismi yazılacak,'ğ' ve 'ç' harfi geç öğrenildiği için çocuk üzülecek....
size komik gelebilir bu , ama çocuklar çok takılıyorlar böyle şeylere, ne zaman bizim ismimiz yazılacak, dahaok var mı falan diye....
birde bu açıdan bakmak gerek....
cihangirde güzel, pekde kullanılmayan bir isim bence hoş,
ama favorim bunlar arsında Eren olurdu...
Karan da değişikmiş..Ama Karam demesinler çoçuğa sonra.. zaten bizimki büyük ihtimal esmer olacak..slm kızlar sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım ama isim konusuna girmişiz:) ben erkek annesi olacağım inşallah iki isim düşünüyorduk hep ben birisinin dini olmasını istiyordum eşimle Uras ismini çok beğeniyoruz, talih mutluluk şans demek kayınpederim Yusuf ismini teklif etti ben de Hz. Yusuf gibi güzel yüzlü ve ahlaklı olsun istedim ama anlamı düşündürmüştü beni niyetler önemli dedim ve Yusuf Uras koymaya karar verdik. Zaten tek isimle hitap edicez o da Uras olur sanırım. Okulda Yusuf adında bir öğrencim var hiç sevmem kendimi bazen cayacak gibi oluyorum bir de Yusuf Yusuf diye dalga geçerlerse diyorum ama
Fikir açısından aklımızdan geçen diğer isimler Mirza, Karan, Çağın,Tuğra ydı
Kız olursa ise kesinlikle Asya düşünüyordum. Sidal, Minel de güzel buarada Mina ve Hüma da hoşuma gitti Mina'nın anlamı ne ki?
Çook geçmiş olsun canım..slm kızlar herkes iyidir işallah be dü gece dişimi ağrısıda sabaha kadar uyuyamadım bugü gittiimm kaal tedavi artı dolgu yapıldı morfide vurdular bebeğe zararlı diye biliyorum be değill dedii tereddütt ettim bede amaa :26: şu adaa çok rahatımmm işede gitmedimmm öğlede sora eve geldim bi güzell uyudummm sizee bakiimm dedimm
Çok gülüyorum canım ya ben senin yorumlarına..ben de defne de 2 canta hazırlamıstım
biri bebek için biri kendim için
defne için eksik koydugum tek sey coraplardı dediğim gibi
kendimer herseyi koymusum masallah :))
foto makinesi kamera sarj aletlerini de unutmayın
Vallahi sen bigün arazide doğurcaksın diye korkuyorum ben..bugün sabah 8buçuktan akşam 5 e kadar çok sıcak bir serada durmadan çapa yaptım desem acaba bana inanırmısınz???????????????
htpınar nickli arkadaşımız erken doğum yaptı ve evladını kaybetti canım. Çok üzüldük hepimiz ama duadan başka birşey gelmiyor elden..allahım en kısa zamanda yeni bir bebek nasip eder inşallah..nasıl yani kimin bebeği öldü ?
Ayy benim her adetim zaten çok yoğun olurdu, acaba lohusalık da mı öyle geçecek? Valla öyle olursa kan kaybından giderim diye korkuyorum..canım benim bir tane ucuz ama kırmızı beyazlısı vardı hastanede hep onu giydim inanırmısın yine de cıktı leke arka tarafına nasıl gelio tahmin et hiç bişi korumuyor iyiki karısık renkli ve kırmızı olmus dedim
bence koyu renk daha iyi olur bu acıkladıgım sebepten dolayı yani
Canım üzülme, Allah başka dert, dermansız dert vermesin..Kavuşursunuz inşallah tez zamanda..Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
melike_ecesuu Derin26+ Burcu_06+ blush_grey yosun41 mineeeeeee+ bucan pelcel+
slm şekerler bizde babamızı göreve yolldık geldikk oglusumda beni tekmeliyo saolsun üzüldü sanırım sizler napıyosunuz nasılsınızzz
dün hep agladım gurbetteyim çok zor diyee ugrayamadım topigehatta az önce komsuma inmiştim ordada tutamadım kendimi saolsunlar moral verdiler gercekten cok zor işmiş bu gurbetlik
:18: çok zor işimiz çok..öyle laydyyy aynen öle bebek cıkıyor ordan resmen içi oyulmus kavun gibi oluyor insan :))
arada sanki hala tekme hissediosun gibi gelio rahmin toparlanması uzun suruyor emdişçe akıp gidio içinden bişiler
rahmin toparlanması da kolay oluyor
ohoo canım, burda söyleme o kiloyu valla, döverler seni..Biz başlarken 58'dik nerseyse..Boy da yok..yakında yuvarlanarak gelcem okula ben..kızlar bu arada bugün itibariyle tartıda 58'i gördüm =)
vatana millete hayırlı olsun =)) şaka gibi yaa pffffff
acaba kaçla giricem doğuma...
evet canım, aynı durumu ben de çok yaşadım,uyku tutmayanlardan biride benim sanirim nasilsin seker iyimisinnn .... ama genelde bu saatlerde geliyorum ve anca bu saatlerde yazyorum.... benden sonra kimse olmuyo birsürü soru soruyorum kimseden cevap yok.... sonra sabah biri bir günaydinla basliyooooooo ondan sonra benim yazilarim sorularim hooooop havada kaliyor, o yüzden artik pek girmiyorum...
sağol canım.Allah'a şükür bu sefer geçenki gibi ağrımadı kolum. Sadece gece sol tarafa yatınca acıdı.
slm canım iyiyiz diyelim iyi olsun geçmiş olsun
Herkese Günaydın
İnşallah bugun çabuk geçer...
ne güzel canım , gör gel bakalım Ahmetini
GÜNAYDIN ARKADAŞIMgunaydın kızlar ..guzle bı gun dlıyorum :)
GÜNAYDIN........günaydın kızlar
hayırlı cumalar, bugünü de bitirdik mi ver elini haftasonuuuu
GÜNAYDIN SEVİLL.........günaydın kızlar :)
canım benimde bebeğimin başı sağda ve ters duruyor doktor banada 10 gün geriden geliyor dedi çok üzülmüştüm ama madem sorun değilmiş oh be içim rahatladı çok sevindim umarım bebişlerimiz tembelliği bırakıp döner onları sağlıcakla kucağımıza alırız
GÜNAYDIN TUYA'cımgünaydınnn. bugün bebişimi görücem inş. saat 10 da randevum var
kızlar benimde iki gğndğr el ve ayak parmaklarımda kaşıntı başladı hatta ayak parmaklarım şişiyor neden acaba sizdede böyle bir durum var mı:18::18::18::18:
GÜNAYDIN ARKADAŞIM
benimkide dün akşam az oynadı ama bunlara takılma , bebiklerimizde birer kişilik onlarda inan buna keyiflerine göre hareket ediyorlar....
GÜNAYDIN........
evet arkadaşım , hayırlı cumalar......
GÜNAYDIN SEVİLL.........
evet her bebeğin kendine has bir gelişim periyodu var, takılmamak gerek böyle şeylere...
ayrıca 10 gün fazla bir zamanda değil, hani 1 ay falan olsa anlarım da,
anneleri endişelendirmekten bir işe yaramıyor bu olay....
GÜNAYDIN TUYA'cım
İŞALLAH bebişin sana güzel güzel pozlar verir, el sallar annesine.....
yok canım bende öyle bir şikayet, gebelikle alakalı mı acaba baska bişey mi? kızarıklık falan da var mı? geçmiş olsun
kızarıklık yok canım acaba su içmeyi aksattım ondan olabilir mi?kontrolüme 1 hafta var daha
hoşgeldin nurbencimGÜNAYDIN ARKADAŞIM
benimkide dün akşam az oynadı ama bunlara takılma , bebiklerimizde birer kişilik onlarda inan buna keyiflerine göre hareket ediyorlar....
GÜNAYDIN........
evet arkadaşım , hayırlı cumalar......
GÜNAYDIN SEVİLL.........
evet her bebeğin kendine has bir gelişim periyodu var, takılmamak gerek böyle şeylere...
ayrıca 10 gün fazla bir zamanda değil, hani 1 ay falan olsa anlarım da,
anneleri endişelendirmekten bir işe yaramıyor bu olay....
GÜNAYDIN TUYA'cım
İŞALLAH bebişin sana güzel güzel pozlar verir, el sallar annesine.....
aman kızarsa kızsıninşallah. çikolata yicem giderken. doktor kızcak ban ya kilo almışsın die kesinn
canım cilt kurulugundan da olabilir, suyu neden azalttın ki hem de, en önemli şey bizim için su şu anda, biraz nemli tut cildini, suyu da bol tüket, hala devam ederse şikayetler gidiver nolcakkızarıklık yok canım acaba su içmeyi aksattım ondan olabilir mi?kontrolüme 1 hafta var daha
kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:
hoşgeldin nurbencim
aman kızarsa kızsın, sen ye ki tatlını hareketlensin kuzu, bol bol anneciğine el sallasın:80: kaç kilo aldın ki
canım cilt kurulugundan da olabilir, suyu neden azalttın ki hem de, en önemli şey bizim için su şu anda, biraz nemli tut cildini, suyu da bol tüket, hala devam ederse şikayetler gidiver nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?