gözün aydın canım sonuclar iyi cıkmıs, zaten seker testi için 29. haftada geç kalınmıs olmuyor mu? neyse şükür ki şekerin düşük, ama kan niye düşük, zaten kullanmıyor muydun kan hapıAH NE GÜZEL,SEVİNDİM CANIM...İYİİYM TATLIM ..ASLINDA HİÇ UYUYAMADIM YİNE..DÖNE DÖNE SABAHI ETTİM...
SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN VE TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..İŞ YERİMDE BİŞEYLER ATIŞTIRIYORUM ŞİMDİ....KANIM DÜŞÜK ÇIKTI..MALTOFER ÇİĞNEME TABLETİ VERDİ..GÜNDE 3 DEFAYMIŞ..KULLANANLAR VARMI ACABA BİZİM TOPİKTE...ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMANA GEREK YOK DEDİ..ŞEKERİM DÜŞÜKMÜŞ BAYAĞI..HAFTAYA KADIN DOĞUMCUMA GÖSTERİCEM SONUÇLARIMI,O DA GÖRSÜN BAKALIM...KAN TABLETİNİ KULLANSAM MI ACABA BİLEMEDİM:44:[/SIZE]
aman canları saolsun kız annelerinin de erkek annelerinin de, ama dediğim gibi bu sene kimseye hediye mediye yok, bize alsınlar ayol, anne oldukistiolar valla hediye. kız anneleri başka oluo yaa hiç bişi istemezler
Günaydınnn kızlarr
Nasılsınız..kızım yatırmadı beni gece ayaklarım çok şiş koltukta oturunca hafif salladım aa içinde sanki su balonu var gibi yürüyemiyorum anca da dalga geçiyo eşim...bu hafta sonu gelmesinn yaaa pazar kaynanama davetliyiz sabah 9'da kahvaltıyaaa off off bi pazarımm var zaten
günaydın sedacım, valla sabah sabah bizdeki hıza bak anneler gününden bi girdik, kayınvalideleri ne kadar cok sevdiğimiz cıktı yine ortaya
canım sen tuzu fazla mı tüketiyorsun? niye o kadar şişti ki gece?:26:
en güzel hediyeeeee, hoşgeldin ladycim:13:
öyle yap tatlım güzel bir eşarp alırsın bir de öpücük tamam işte...
kızlaaaaaaaaaaaar şuan kızımın odası boyanıyo
bi güsel haber daa aldım oda takımımızda gelmişşş
cumartesi bi aksilik çıkmassa gelip kurucaklarrr
merhaba güzel bayanlar nasılsınız.dün 4 boyutlu için büyük bir hevesle bebeğimi görmeye gittim ama bebişim yüzünü sakladı bizdendoktor okadar uğraştı banamısın demedi neyse 4 boyutluya girmişken tekrar ayrıntılı ultrasondada baktı çok şükür bi sorunumuz yok bebişim 1423gr 39cm olmuş teyzeleri
gunaydın kızlar ..guzle bı gun dlıyorum :)
dunden berı bıraz cnm sıkkın ..kızım dunden berı cok az hareket edıyo dun aksma kadar oynamadı aksam bıraz..sabahalrı cok hareketlı olurud sımdı gen aynı(aklım hep onda
günaydın kızlar
hayırlı cumalar, bugünü de bitirdik mi ver elini haftasonuuuu
kızlar benimde iki gğndğr el ve ayak parmaklarımda kaşıntı başladı hatta ayak parmaklarım şişiyor neden acaba sizdede böyle bir durum var mı:18::18::18::18:
Herkese Günaydın
İnşallah bugun çabuk geçer...
ne güzel canım , gör gel bakalım Ahmetini
kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:
[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]
Günaydınnn kızlarr
Nasılsınız..kızım yatırmadı beni gece ayaklarım çok şiş koltukta oturunca hafif salladım aa içinde sanki su balonu var gibi yürüyemiyorum anca da dalga geçiyo eşim...bu hafta sonu gelmesinn yaaa pazar kaynanama davetliyiz sabah 9'da kahvaltıyaaa off off bi pazarımm var zaten
AH NE GÜZEL,SEVİNDİM CANIM...İYİİYM TATLIM ..ASLINDA HİÇ UYUYAMADIM YİNE..DÖNE DÖNE SABAHI ETTİM...
SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN VE TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..İŞ YERİMDE BİŞEYLER ATIŞTIRIYORUM ŞİMDİ....KANIM DÜŞÜK ÇIKTI..MALTOFER ÇİĞNEME TABLETİ VERDİ..GÜNDE 3 DEFAYMIŞ..KULLANANLAR VARMI ACABA BİZİM TOPİKTE...ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMANA GEREK YOK DEDİ..ŞEKERİM DÜŞÜKMÜŞ BAYAĞI..HAFTAYA KADIN DOĞUMCUMA GÖSTERİCEM SONUÇLARIMI,O DA GÖRSÜN BAKALIM...KAN TABLETİNİ KULLANSAM MI ACABA BİLEMEDİM:44:
kızlarr ben hazırlanmaya gidiorum. dua edin herşey yolunda olsunn...
kızlarr ben hazırlanmaya gidiorum. dua edin herşey yolunda olsunn...
gunaydın canım inş.bir an once biteer
zateb 12,30 randevum var gunun yarısını
yiyicem oğlumu gorucem
gözün aydın canım sonuclar iyi cıkmıs, zaten seker testi için 29. haftada geç kalınmıs olmuyor mu? neyse şükür ki şekerin düşük, ama kan niye düşük, zaten kullanmıyor muydun kan hapı
KULLANIYORUM CANIM AMA YİNEDE DÜŞÜK ÇIKTI..GEBELİKTE NORMALMİŞ DÜŞÜK ÇIKMASI,AMA TABİ DİKKAT ETMEK GEREKİYOR..ŞEKER YÜKLEME TESTİNİ 25.HAFTADA YAPTIRMIŞTIM BEN..DOKTORUM ERKEN YAPTIRMIŞSSIN DEDİ..NORMAL ÇIKMIŞTI..28 VE 29. HAFTALARDA YAPTIRMAK DAHA İYİ DEMİŞTİ..HAFTAYA SORARIM TEKRARDAN
bendede kansızlık çıktı canım
hatta 2 yerde tahlil yapıldı ikisindede çok düşük çıktı
demir hapını kullanmamı söylediler sadece
ayrıca bir ilaç vermediler...
gunaydın canım hoşgeldin ay nasıl olalım sabah
2.koprude kaldım kaza olmus tam 2 saatte geldim
otobusdekiler artık bana sancı numarası yap da
emniyet seridinden basalım diyorlar ne guldum
AY HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU,ÇOK YAŞA EMİİ..AMAN ALLAH KORUSUN..
günaydıın arkadaşlar sabah sabah uyandım üst kattaki çatlak temizliğe başladı mecburen uyandım takır takır takır bitiremedi ya ama insan 7de de temizlik yapmazki ayıp ama sinirlendim sabah sabah bi kerelik de değil bu hep böyle neyse iyi yönünden bakalım erken uyandım bende temzlik yapiim bari işe yarasın :44:
günaydıın arkadaşlar sabah sabah uyandım üst kattaki çatlak temizliğe başladı mecburen uyandım takır takır takır bitiremedi ya ama insan 7de de temizlik yapmazki ayıp ama sinirlendim sabah sabah bi kerelik de değil bu hep böyle neyse iyi yönünden bakalım erken uyandım bende temzlik yapiim bari işe yarasın :44:
[ı]günaydın sedacım, valla sabah sabah bizdeki hıza bak anneler gününden bi girdik, kayınvalideleri ne kadar cok sevdiğimiz cıktı yine ortaya
Canım sen tuzu fazla mı tüketiyorsun? Niye o kadar şişti ki gece?:26:[/ı]
[ı]En güzel hediyeeeee, hoşgeldin ladycim:13:[/ı]
hayırlı haberlerle gel işallah canımkızlarr ben hazırlanmaya gidiorum. Dua edin herşey yolunda olsunn...
günaydın canım benn iş yerinde öle yoruluomkii akşama kadar eve gidince nasıı yattığımı bilmiom
aynen valla canım..yorgunluktan kolumu kaldıramıyorum
hoşbulduk canımm
GEÇMİŞ OLSUN CANIM..DEMİR HAPI NE KULLANIYOSUN?
gunaydın canım hoşgeldin ay nasıl olalım sabah
2.koprude kaldım kaza olmus tam 2 saatte geldim
otobusdekiler artık bana sancı numarası yap da
emniyet seridinden basalım diyorlar ne guldum
AY HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU,ÇOK YAŞA EMİİ..AMAN ALLAH KORUSUN..
sormaya ya ben çişimin derdindeyim
allahdan cantamda bisküvi vardı onu
yedim 2 saat saka gibi
ben seni daha erken göremeyince içimden dedim en sonunda bugun işi yiyebildi pelin
ama görünüyoki kandıramamışın eşini
oğluşunu doya doya izle canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?