evet kızzlar kekimi yaptım birde börek yaptım tutamadım kendimi...ama yorulmuşum ayy artık hiç iş yapmaya gelmiyor walla...
bayanlar merhaba sizce poyraz ismimi yoksa ege mi oğluşum için poyraz ismini düşündük fakat ege mi acaba şeklindede aklımda kaldı gibi. sizce hangisi kulağa hoş geliyor. poyraz tokgöz mü? ege tokgöz mü?
kontrollerime şimdiye kadar doğum evine gitmediysem de son dakika suyum geldikten sonra ki inşallah öyle olur gidicem doğum evine eski usül ıkına ıkına doğurcam.evde bile bazen prova yapıyorum yataktata ki bebiş gelmez ben sancıdan bayılrım o zaman alsınlar sezeryanla.eşim öyle destek ve güç veriyorki bana kendimi he-man gibi hissediyorum.ona göre ben daha büyük zorlukları atlatmışım şimdiye kadar doğum hiçmiş (kaç kere doğurduysa ) çok dua ediyomuş normal doğurayım diye.Allahım eşimin ve benim dualarımı kabul et
MERHABALAR KIZLAR.............
bugün nete giremedim arkadaşlar ancak işlerimi toparladım, çünkü bugün iş yerimdeki son günümdü.. artık Sakarya'dan Kocaeli'ye kendi evime geçme vakti geldi....
evdeki işler, bebek odasının boşaltılması,badanası, mobilyası, hastane çantası, vs... daha yapmam gereken çok şey var...
dün akşam kompedandan bir takım loğusa pijaması, bir takım sabahlıklı gecelik ve 2 tanede emzirme sütyeni aldım... hepsi 124 ytl'cik tuttu... ama güzeler...
yarın da alışverişimi tamalayacağım bebeğim için alacaklarımın hepsini....
artık eskisi kadar aranıza katılamayacağım ama hep aklımdasınız....
bu arada yarın oğluşumu görmeyede gideceğim doktor teyzeye, bakalım nasıl olmuşuz....
şimdilik hepinize hoşçakalın , akşam üstü Sakaryadaki evimden eşya toplarken tekrar sohbetinize katılırım.... kendinize çok iyi bakın kızlar....
kız evde ıkınım derken eşin
dogurtmasın seni evde dikkat
et ıkınmalarına ay bende normal
istiyorum burda bi grup kız var
sordular nasıl yapıcan dedim normal
inş.bi problem olmazsa ay başladılar
kafası yamuk olacak vakumla cekerler
manyak manyak konusup gerdiler beni
ooh canım ne guzel bende işden
cıkıcam 7,30 da evde olucam
yemegim yok kendimi kaynanama
davet ettirmeyi dusunuyorum
misafir mi gelecek canım sana
ne guzel bi enerji ben bert
oluyorum
kontrollerime şimdiye kadar doğum evine gitmediysem de son dakika suyum geldikten sonra ki inşallah öyle olur gidicem doğum evine eski usül ıkına ıkına doğurcam.evde bile bazen prova yapıyorum yataktata ki bebiş gelmez ben sancıdan bayılrım o zaman alsınlar sezeryanla.eşim öyle destek ve güç veriyorki bana kendimi he-man gibi hissediyorum.ona göre ben daha büyük zorlukları atlatmışım şimdiye kadar doğum hiçmiş (kaç kere doğurduysa ) çok dua ediyomuş normal doğurayım diye.Allahım eşimin ve benim dualarımı kabul et
selam sekerler nasılsınız
evet kızzlar kekimi yaptım birde börek yaptım tutamadım kendimi...ama yorulmuşum ayy artık hiç iş yapmaya gelmiyor walla...
ooh canım ne guzel bende işden
cıkıcam 7,30 da evde olucam
yemegim yok kendimi kaynanama
davet ettirmeyi dusunuyorum
misafir mi gelecek canım sana
ne guzel bi enerji ben bert
oluyorum
ayyy o vakum olayı benimde kafamı kurcalıo normal doğumda korktuğum tek şey bu acısına da razıyım ama son dakikada vakum olayına girmelerinden endişeliyim kafaları yamuk olabiliomuş Allahım sen koru bi tanıdık var onun kızı öyle,,,gerçi benim eşimi de vakumla almışlar ama benimkinde bi problem yok,,,ama olmick diye de bişey yok bu ihtimali doktorla konuşmalı
cnm sana kolay gelsin ara ara uğra çok özletme kendinii bende boyayı bitirdim sırada alışveriş varrrMERHABALAR KIZLAR.............
bugün nete giremedim arkadaşlar ancak işlerimi toparladım, çünkü bugün iş yerimdeki son günümdü.. artık Sakarya'dan Kocaeli'ye kendi evime geçme vakti geldi....
evdeki işler, bebek odasının boşaltılması,badanası, mobilyası, hastane çantası, vs... daha yapmam gereken çok şey var...
dün akşam kompedandan bir takım loğusa pijaması, bir takım sabahlıklı gecelik ve 2 tanede emzirme sütyeni aldım... hepsi 124 ytl'cik tuttu... ama güzeler...
yarın da alışverişimi tamalayacağım bebeğim için alacaklarımın hepsini....
artık eskisi kadar aranıza katılamayacağım ama hep aklımdasınız....
bu arada yarın oğluşumu görmeyede gideceğim doktor teyzeye, bakalım nasıl olmuşuz....
şimdilik hepinize hoşçakalın , akşam üstü Sakaryadaki evimden eşya toplarken tekrar sohbetinize katılırım.... kendinize çok iyi bakın kızlar....
kız ıkınma bide doğumu başlatırsın allah korusun dikkat etkontrollerime şimdiye kadar doğum evine gitmediysem de son dakika suyum geldikten sonra ki inşallah öyle olur gidicem doğum evine eski usül ıkına ıkına doğurcam.evde bile bazen prova yapıyorum yataktata ki bebiş gelmez ben sancıdan bayılrım o zaman alsınlar sezeryanla.eşim öyle destek ve güç veriyorki bana kendimi he-man gibi hissediyorum.ona göre ben daha büyük zorlukları atlatmışım şimdiye kadar doğum hiçmiş (kaç kere doğurduysa ) çok dua ediyomuş normal doğurayım diye.Allahım eşimin ve benim dualarımı kabul et
bence ege cnm ben seviyorum ege isminibayanlar merhaba sizce poyraz ismimi yoksa ege mi oğluşum için poyraz ismini düşündük fakat ege mi acaba şeklindede aklımda kaldı gibi. sizce hangisi kulağa hoş geliyor. poyraz tokgöz mü? ege tokgöz mü?
ellerine sağlık cnm benimde daha yemeğim yok üşeniyorum yapmayaaaevet kızzlar kekimi yaptım birde börek yaptım tutamadım kendimi...ama yorulmuşum ayy artık hiç iş yapmaya gelmiyor walla...
ayyy o vakum olayı benimde kafamı kurcalıo normal doğumda korktuğum tek şey bu acısına da razıyım ama son dakikada vakum olayına girmelerinden endişeliyim kafaları yamuk olabiliomuş Allahım sen koru bi tanıdık var onun kızı öyle,,,gerçi benim eşimi de vakumla almışlar ama benimkinde bi problem yok,,,ama olmick diye de bişey yok bu ihtimali doktorla konuşmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?