2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrr bis geldikk

nasılsınızz...

bugün benim boğazım ağrıyor genzim yanıyor sanırım hasta oluyorum gene kolumu kaldırcak halim yokk gne bi dışarı çıktımm kuranım vardı oraya gittim market falan derken yoruldum uzanıyorum şimdi ölee....

çınardan ne haber kızlar yeni haberler geldi mi

MERHABALAR KIZLAR.............
bugün nete giremedim arkadaşlar ancak işlerimi toparladım, çünkü bugün iş yerimdeki son günümdü.. artık Sakarya'dan Kocaeli'ye kendi evime geçme vakti geldi....

evdeki işler, bebek odasının boşaltılması,badanası, mobilyası, hastane çantası, vs... daha yapmam gereken çok şey var...
dün akşam kompedandan bir takım loğusa pijaması, bir takım sabahlıklı gecelik ve 2 tanede emzirme sütyeni aldım... hepsi 124 ytl'cik tuttu... ama güzeler...

yarın da alışverişimi tamalayacağım bebeğim için alacaklarımın hepsini....
artık eskisi kadar aranıza katılamayacağım ama hep aklımdasınız....
bu arada yarın oğluşumu görmeyede gideceğim doktor teyzeye, bakalım nasıl olmuşuz....

şimdilik hepinize hoşçakalın , akşam üstü Sakaryadaki evimden eşya toplarken tekrar sohbetinize katılırım.... kendinize çok iyi bakın kızlar....

MERHABALAR KIZLAR.............
bugün nete giremedim arkadaşlar ancak işlerimi toparladım, çünkü bugün iş yerimdeki son günümdü.. artık Sakarya'dan Kocaeli'ye kendi evime geçme vakti geldi....

evdeki işler, bebek odasının boşaltılması,badanası, mobilyası, hastane çantası, vs... daha yapmam gereken çok şey var...
dün akşam kompedandan bir takım loğusa pijaması, bir takım sabahlıklı gecelik ve 2 tanede emzirme sütyeni aldım... hepsi 124 ytl'cik tuttu... ama güzeler...

yarın da alışverişimi tamalayacağım bebeğim için alacaklarımın hepsini....
artık eskisi kadar aranıza katılamayacağım ama hep aklımdasınız....
bu arada yarın oğluşumu görmeyede gideceğim doktor teyzeye, bakalım nasıl olmuşuz....

şimdilik hepinize hoşçakalın , akşam üstü Sakaryadaki evimden eşya toplarken tekrar sohbetinize katılırım.... kendinize çok iyi bakın kızlar....

kontrollerime şimdiye kadar doğum evine gitmediysem de son dakika suyum geldikten sonra ki inşallah öyle olur gidicem doğum evine eski usül ıkına ıkına doğurcam.evde bile bazen prova yapıyorum yatakta ta ki bebiş gelmez ben sancıdan bayılrım o zaman alsınlar sezeryanla.eşim öyle destek ve güç veriyorki bana kendimi he-man gibi hissediyorum.ona göre ben daha büyük zorlukları atlatmışım şimdiye kadar doğum hiçmiş (kaç kere doğurduysa ) çok dua ediyomuş normal doğurayım diye.Allahım eşimin ve benim dualarımı kabul et

bayanlar merhaba sizce poyraz ismimi yoksa ege mi oğluşum için poyraz ismini düşündük fakat ege mi acaba şeklindede aklımda kaldı gibi. sizce hangisi kulağa hoş geliyor. poyraz tokgöz mü? ege tokgöz mü?

evet kızzlar kekimi yaptım birde börek yaptım tutamadım kendimi...ama yorulmuşum ayy artık hiç iş yapmaya gelmiyor walla...

evet kızzlar kekimi yaptım birde börek yaptım tutamadım kendimi...ama yorulmuşum ayy artık hiç iş yapmaya gelmiyor walla...

ooh canım ne guzel bende işden
cıkıcam 7,30 da evde olucam
yemegim yok kendimi kaynanama
davet ettirmeyi dusunuyorum

misafir mi gelecek canım sana
ne guzel bi enerji ben bert
oluyorum

bayanlar merhaba sizce poyraz ismimi yoksa ege mi oğluşum için poyraz ismini düşündük fakat ege mi acaba şeklindede aklımda kaldı gibi. sizce hangisi kulağa hoş geliyor. poyraz tokgöz mü? ege tokgöz mü?

bence poyraz canım ege ve efe cok var
bide egeliysen ege nin bi anlamı vardır koy tabii
ama degilsen poyraz bence

kız evde ıkınım derken eşin
dogurtmasın seni evde dikkat
et ıkınmalarına ay bende normal
istiyorum burda bi grup kız var
sordular nasıl yapıcan dedim normal
inş.bi problem olmazsa ay başladılar
kafası yamuk olacak vakumla cekerler
manyak manyak konusup gerdiler beni

kız bu nasıl bi renk okuyamıyorum
şaşı oldum bee

ayyy o vakum olayı benimde kafamı kurcalıo normal doğumda korktuğum tek şey bu acısına da razıyım ama son dakikada vakum olayına girmelerinden endişeliyim kafaları yamuk olabiliomuş Allahım sen koru bi tanıdık var onun kızı öyle,,,gerçi benim eşimi de vakumla almışlar ama benimkinde bi problem yok,,,ama olmick diye de bişey yok bu ihtimali doktorla konuşmalı

oluyorum

evet canım alt komuşularımız gelecek karı koca bir de 6 aylık bebekleri var.. samimiyiz zaten misafirden sayılmaz da böyle hazırlık yapasım geldim birden gaza geldim ama şimdi gazım bitti o ayrı...
sen de davet ettir walla kendini 7 buçuktan sonra bir deyemek yapmaya uğraşma hiç...

kız dikkat et evde doğurmayasın Allah korusun ıkınma sakın

aman boşver onlar herkes çok meraklı zaten bişeyler söylemeye ben de onu anlamam millet ne meraklı bizim doğurmamıza doğuran doğurmayan karışıyor

kızlar benim eşim de vakumla doğmuş çok şükür kafası çok düzgün... Ilk birkaç gün şapkası biraz yukarda kalıyormuş ama sonra düzelmiş zaten korkmayın yani....

oluyorum

ayy aynen yarnda benim msaifirim var aklımca gidim pasta yapım hazır dursun dedim ammaa bi telefon çaldı..diğer eltim akşama teze fasulyaa yapmışş gel eltim dedi accık naz yaptım halim yok şudur felan sonra atladım gelim aa didiimm

ay ne bileyim ya olabilir tabi saniyelik
bi sey o ne olur ne olmaz ne olacagını
bilmiyorum ama insanlar boyle abuk
sabuk konusması beni deli ediyor beni
zaten hamileyim dogumdan korkuyorum
zaten soruyorlar iş yerinde ne kadar var
diyorum 2 ay ama lutfen yorum yapmayın
die yapıştırıyorum arkadan

cnm sana kolay gelsin ara ara uğra çok özletme kendinii bende boyayı bitirdim sırada alışveriş varrr
kız ıkınma bide doğumu başlatırsın allah korusun dikkat et
bence ege cnm ben seviyorum ege ismini
ellerine sağlık cnm benimde daha yemeğim yok üşeniyorum yapmayaaa

ben vakum yasaklandı diye biliyorum kızlar yanlış mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…