2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

halkalıdaki devlet hastanesi açılırsa bende son dakkada oraya giderim diye düşünüyorum bakalım kısmet bende normal doğurmak istiyorum ya inşallah normal olur.

halkalıdaki devlet hastanesi açılırsa bende son dakkada oraya giderim diye düşünüyorum bakalım kısmet bende normal doğurmak istiyorum ya inşallah normal olur.

inşallah ne diyim tatlımm normal olmasını isteyen herkes hiçbir sorun olmadan normal doğum yapar inşallah

iyi dinlemişsin kadını ben çok kızarım bazen muhabbeti değiştiririm hemen
napim yaşça benden büyük bide hoca..sohbetlerin falan aranan hocası..hiç beklemiordum ne dicemi şaşırdım..bez falan tamam da park yatağa bile gereksiz dedi..neyse işte ağzı olan konuşıyo..
aboowww..brawo vallaaaa...annaaa...ben korkuyorum..

doğru söylüyorsun canım da söylemeninde bi adabı var kadın uyuz etti beni..herşeye kulp taktı..

ayy çatır çatır doğurmakmı????bende yok valla o cesaret yapanı tebrik ederim..

insanın kendi evi gibi olamaz bence ne kadar annenin babanın yanı da olsa haklısın bence

Kızlar hepiniz sağolun yorumlar için,
Odalar nasıl, kaç kişilk onları sormadım için, özel odalar var ama normal olacaksa özel odayı nasıl ayarlıycaz ki, sezeryan olsa ayarlanır da..

Gerçi benim doktor normal doğumu kendi nöbetine denk gelecek şekilde ayarlarız dedi. Yani sanırım suyum sancım gelmeden gidicem ve suni sancıyla normal olucak, o durumda özel oda ayarlanabilir belki ama bu fikir bana pek hoş gelmedi..Normal olacaksa herşeyi normal olsun dimi, varsın onun nöbetine denk gelmesin ne yapayım..

Zaten kendi de söyledi ebeler bizden daha iyi normal doğum konusunda diye. ve dünkü kuaför arkadaş da söyledi, sakın zamanı gelmeden doğurma diye. Aynı doktora gidiymuşuz onunla, onu da erken çağırmış normal doğurtmaya ve baya zorlandım dedi kadın..Ama yine de normal doğumu tavsiye etti..

kızlar cicilerinize baktım çok güzeller..güle güle kullansın bebişlerimiz..
ben kaçıyorum çamaşır sericem bide dün okuldan gelirken koklaya koklaya geldiğim fakat izini bulamadığım o şeyi pişiricem..dünden beri kokuyo burnumda hala..

selaaam kızlar

şimdi benim merak ettiğim bişey var, allahın izniyle normal ya d asezeryan dogumumuzu yaptık, ama süt gelmedi, bebek sarılık gecirmesin diye mama veriliyormus, yani biz yenidogan maması mı almalıyız bir paket, yoksa hastanede verirler mi ki:26:

mrb kızlar ben geldim ama fena yoruldumm çok şükr şeker yüklemeemiz ii çıktı..doktor diyetisyenede gerek görmedi allahım napcam ayrı diyetisyene giitsem bişey olurmu ki tam hast.eltim aradı bi dalga geçti ki sanki hamile değilim ben ya:84::84:

ne dalgası gececek be, sen ne bakıyosun milletin lafına, dikkat etmen gerektigini sen de biliyosun, doktorun her söyledigini ailelere anlatmayın kızlar yaa, bilip bilmeden bin türlü laf ediyolarneyse sonucta gözün aydın, şeker yüklemende sıkıntı yok ya, önemli olan budur

merhaba canım..

beeen varım mesela doğum evinde normal doğum yapıcam kısmetse
İnşallah kolaylıkla, sağlıkla ve zamanında gelir canım bebeklerimiz..

ben bilmiyorum canım, :26:

canım bazı hastaneler veriyor zaten... bence gerek olsa alırsın çünkü her hastanenin çevresinde dünya kadar eczane oluyor neticede....

kızlar akşama misafirim gelcek hiçbişe yapma dediler ama içim de rahat etmedi bir kek yapcam yine ama totomu kaldıramadım bir türlü yaaa offff:18:

yaa canım hiç deme ee kendisi 55 le doğuma girmiş eşim geldi hast.almaya o sırada ağlıyordum sonra baya bi kızdı onun boyuyla senin boyu birmi ben seviyorum ya seni hem kızımız için alıyosun dedi biricik kocişim yaa şeker yüklemem çok şükür ama kan şurubuna devam dedi sabah akşam al dedi halsizliğin ondan kaynaklıyor dedi bi sıkıntı yok dedi doktor..

aa sen hamilesinnn bi çay bi kahvee bide çerez versen yeterli yorma kendini tatlım

yaaa öyle de içim de rahat etmiyor işte napiim... hazır kek karışımı aldım zzaten yumurta süt yağ ekleyip karıştırıcam aslında 10 dkmı almaziş kalkıp onu yapmakta...:52:

cnm ben de Merzifonluyum ailem orda önceden annemin yanına gidip doğum yapmayı düşünüyorduma am doğumdan enaz 1 ay önce yolculuk yapmak eşimden ve evimden uzak olmak zor geliyor bana, annem de olsa insanın evi düzeni eşi başka, üstelik burdaki dru sevmediğim için 1 saatlik mesafede bir drum var ama normal olursa ebelerin tecrübesine güveniyorum arkım devlette yaptı çok memnun kaldı çok tatlı dilliymiş ebeler sabah doğum yaptı akşam evine çıktı bir hemşire de velim zaten, ben de Allah yardımcımız olsun diyorum inşallah, Amasyanın da Samsundan geri kalacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…