unutmuşuumm... ben devlet hastanesinde doğum yapıcamm.. inşallah bağıra bağıra normal doğum olurrrbüyük ihtimalde doğum hastanesi olacak.. son dönemlerde herkes çok memnun eskisi gibi değil doktorlar ebeler çok iyi davranıyorlarmışş.. zaten başka hastanelerde de bi sorun olduğundada doğum hastanelerine yönlendiriyorlar.. inşallah çatır çatır doğururum özel oda tutarız diyoruz bakalım hepsi nasip kısmet aslında...:26:
halkalıdaki devlet hastanesi açılırsa bende son dakkada oraya giderim diye düşünüyorum bakalım kısmet bende normal doğurmak istiyorum ya inşallah normal olur.
napim yaşça benden büyük bide hoca..sohbetlerin falan aranan hocası..hiç beklemiordum ne dicemi şaşırdım..bez falan tamam da park yatağa bile gereksiz dedi..neyse işte ağzı olan konuşıyo..iyi dinlemişsin kadını ben çok kızarım bazen muhabbeti değiştiririm hemen
aboowww..brawo vallaaaa...annaaa...ben korkuyorum..unutmuşuumm... ben devlet hastanesinde doğum yapıcamm.. inşallah bağıra bağıra normal doğum olurrrbüyük ihtimalde doğum hastanesi olacak.. son dönemlerde herkes çok memnun eskisi gibi değil doktorlar ebeler çok iyi davranıyorlarmışş.. zaten başka hastanelerde de bi sorun olduğundada doğum hastanelerine yönlendiriyorlar.. inşallah çatır çatır doğururum özel oda tutarız diyoruz bakalım hepsi nasip kısmet aslında...:26:
canım karşı komşun doğru söylüyor yahudi mali prima amaaaaa bu hükümet Türk Telekomu,Tekeli gittiler yahudilere sattılar konuşsan da konuşmasanda yahudinin cebine tıkır tıkır para aktarıyoruz ondan haberi varmıymış komşunun satmaya gelince hayudilerde paravar diyorlar boyukot etmeye gelince avon kullanma bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .
Amiin cnmBen devlet hastanesi düşünüyorum ama eşim izin vermiyo. Aslında cok yakın zamanda iki komşum yaptı semiha şakir hastanesinde. Ve çok rahat yaptılar. Tek kuruşta para ödemeden çıktılar. Aslında çok mantıklı.
ayy çatır çatır doğurmakmı????bende yok valla o cesaret yapanı tebrik ederim..
yaaa evet insan kırk tane şey düşünüyor dediğin gibi ya sorun olursa diye alternatif leri iyi değerlendirmek lazım... walla ben dr umdan çok memnun olmama rağmen sırf devlet diye vazgeçtim çünkü özel odası bile yok burda doğum evini ssk ya devrettiler ve daha özel odalar hizmete girmemiş 2 aya girer mi muamma... geçen bir tanıdık orda doğum yapmış 8 kişilik odada kaldım ve milletin refakatçisi varken ebeler gelip bebeği emzirtecek oldu tabi lap lup açıyorlarmış memeyi falan odada erkekler vardı düşün dedi eşi kavga çıkarmış ebelere falan bağırmış siz napıyorsunuz diye... sizin yaşadığınız yerler nasıldır bilmem ama benim yaşadığım yerde maalesef devlet hastanesi 5 para etmez....sonuçta ben de 10 kez doğurmıcam ya bir ya iki kere hayatımda başıma gelecek :26:
ayy amma konuştum haaa dolmuşum resmen...
bencede kendi evinde ol derim rahat olman çok önemli loğsa döneminde hiç birşey olmaz Allahın izniyle bu nesil nasıl bu günlere gelmiş herkez evinde doğuruyormuş hiç bişey olmaz Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
insanın kendi evi gibi olamaz bence ne kadar annenin babanın yanı da olsa haklısın bence
unutmuşuumm... ben devlet hastanesinde doğum yapıcamm.. inşallah bağıra bağıra normal doğum olurrrbüyük ihtimalde doğum hastanesi olacak.. son dönemlerde herkes çok memnun eskisi gibi değil doktorlar ebeler çok iyi davranıyorlarmışş.. zaten başka hastanelerde de bi sorun olduğundada doğum hastanelerine yönlendiriyorlar.. inşallah çatır çatır doğururum özel oda tutarız diyoruz bakalım hepsi nasip kısmet aslında...:26:
halkalıdaki devlet hastanesi açılırsa bende son dakkada oraya giderim diye düşünüyorum bakalım kısmet bende normal doğurmak istiyorum ya inşallah normal olur.
ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..
Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..
mrb kızlar ben geldimama fena yoruldumm çok şükr şeker yüklemeemiz ii çıktı..doktor diyetisyenede gerek görmedi allahım napcam ayrı diyetisyene giitsem bişey olurmu ki tam hast.eltim aradı bi dalga geçti ki sanki hamile değilim ben ya:84::84:
merhaba canım..merhaba kızlar
İnşallah kolaylıkla, sağlıkla ve zamanında gelir canım bebeklerimiz..beeen varım mesela doğum evinde normal doğum yapıcam kısmetse
ben bilmiyorum canım, :26:selaaam kızlar
şimdi benim merak ettiğim bişey var, allahın izniyle normal ya d asezeryan dogumumuzu yaptık, ama süt gelmedi, bebek sarılık gecirmesin diye mama veriliyormus, yani biz yenidogan maması mı almalıyız bir paket, yoksa hastanede verirler mi ki:26:
ya hastaneye ya da doktora mı sorsak ki, aman benim doktor da tek kelime etmiyo sormadan, aile hekimligindeki ebeler en iyisi de mi:81:bu soruya kesin hera cvp verir, bilgili anne vesselamben bilmiyorum canım, :26:
selaaam kızlar
şimdi benim merak ettiğim bişey var, allahın izniyle normal ya d asezeryan dogumumuzu yaptık, ama süt gelmedi, bebek sarılık gecirmesin diye mama veriliyormus, yani biz yenidogan maması mı almalıyız bir paket, yoksa hastanede verirler mi ki:26:
ne dalgası gececek be, sen ne bakıyosun milletin lafına, dikkat etmen gerektigini sen de biliyosun, doktorun her söyledigini ailelere anlatmayın kızlar yaa, bilip bilmeden bin türlü laf ediyolarneyse sonucta gözün aydın, şeker yüklemende sıkıntı yok ya, önemli olan budur
kızlar akşama misafirim gelcek hiçbişe yapma dediler ama içim de rahat etmedi bir kek yapcam yine ama totomu kaldıramadım bir türlü yaaa offff:18:
aa sen hamilesinnn bi çay bi kahvee bide çerez versen yeterli yorma kendini tatlım
yaaa öyle de içim de rahat etmiyor işte napiim... hazır kek karışımı aldım zzaten yumurta süt yağ ekleyip karıştırıcam aslında 10 dkmı almaziş kalkıp onu yapmakta...:52:
hade ben kaçtım su kek yapıp geleyim....:38:
ya aslında ben de hala kararsızım samsunda özel hastane alternatifim de var ama 1500 müş fiyat..epidural normal de 1200.. hem eğer orda olursam doğumdan önceki son 15-20 gün kayınvalidmin evinde kalmam lazım, ne kadar rahat ederim bilemiyorum, insan kendi evinden başka yerde rahat olamıyo..hele de hamileliğin o en zor son döneminde..Bir de görümcem de gelmiş olur 2 çocuğuyla..Evimde daha rahat olurum sanki,bilmiyorum
Buradaki doktorum herşeyin şu an normal olduğunu ve böyle giderse normal doğurabileceğimi söyledi.. Dün de kuaföre gitmiştim, o bayan da hastanede normal doğum yapmış, normalden vazgeçme diyo..tabi devlet hastanesi olduğu için olumszu durumlar var, mesela 3 gebeye peşpeşe lavman yapıldı, tek tuvalet var filan dedi..
Bir de Allah korusun doğum sırasında ters bi durum olursa samsun amasyaya göre daha avantajlı ama bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?