2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..

Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..
ayy çatır çatır doğurmakmı????bende yok valla o cesaret yapanı tebrik ederim..

yani...en iyisi o dedim zaten bende..

O vakit ilk sene prima yeni bebek, sonra uyu oyna neyn var onlardan kullanırız. Onlar zaten daha ekonomik, bir premium care coşmuş bi fiyatta.

ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..

Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..

Amiin cnm Ben devlet hastanesi düşünüyorum ama eşim izin vermiyo. Aslında cok yakın zamanda iki komşum yaptı semiha şakir hastanesinde. Ve çok rahat yaptılar. Tek kuruşta para ödemeden çıktılar. Aslında çok mantıklı.

selam hanımlar biz geldik oluşumlahttp://http://www.izlesene.com/video/serdar-ortac-elimle-2011/3149545
hadi eller havaya bugün hava çok güzel keyfimiz yerinde ooohhh yandan yandan

Hoşgeldin canım maşallah neşen bol olsun

çatır çatır doğurcak diyorsun ben çok hevesliydim ama bu günlerde hevesim kırıldı çooookkkk korkmaya başladımmm
ya aslında ben de hala kararsızım samsunda özel hastane alternatifim de var ama 1500 müş fiyat..epidural normal de 1200.. hem eğer orda olursam doğumdan önceki son 15-20 gün kayınvalidmin evinde kalmam lazım, ne kadar rahat ederim bilemiyorum, insan kendi evinden başka yerde rahat olamıyo..hele de hamileliğin o en zor son döneminde..Bir de görümcem de gelmiş olur 2 çocuğuyla..Evimde daha rahat olurum sanki,bilmiyorum

Buradaki doktorum herşeyin şu an normal olduğunu ve böyle giderse normal doğurabileceğimi söyledi.. Dün de kuaföre gitmiştim, o bayan da hastanede normal doğum yapmış, normalden vazgeçme diyo..tabi devlet hastanesi olduğu için olumszu durumlar var, mesela 3 gebeye peşpeşe lavman yapıldı, tek tuvalet var filan dedi..

Bir de Allah korusun doğum sırasında ters bi durum olursa samsun amasyaya göre daha avantajlı ama bilemedim..

Son düzenleme:

hımm anladım canım teşekkürler hepinize iyice araştırmak lazım ..bakalım 2-3 hafta sonra eşimle beraber gitcez karar verir ayarlar geliriz inşallah herşeyi...oofff arabamızda yok merkez uzak..yandım ben yandım..

kızlar ben bebişe ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum anca gezmeye gidince mecbur kalırsam.zaten yaz bebeği yıkarım her açışta mis gibi olur ıslak mendil çocuğu cinselliğe erken hazırlıyor diye biliyorum ayrıca benim cildim inanılmaz hassas bana çekerse çok tahriş olur

kızlar isteğe bağlı sezeryan kalktı diye biliyorum bakanlık kararıyla sezeryan olanları hastane zorunlu olarak gösteriyormuş sezeryan fiyatları ondan düştü sanırım gerçi anlamıyorum ne değiştiğinide benim doktorumda arayarak bulduğumuz için sezeryan demişti benimde plesantanın aşşada durma durumu vardı ama yukarı çıktığını söyledi ben normal doğum yapmak istiyorum hastanenin muhasebesiyle görüşmedim ayak üstü sormuştum unuttum gitti.
halkalıda 500 yataklı büyük bir hastane yapıldı bakırköy kadın doğum da komple oraya taşınacakmış orası açılsaydı bende orada özel oda ayarlayıp doğum yapmayı düşünüyordum ama hala bi ses yok.

yaaa evet insan kırk tane şey düşünüyor dediğin gibi ya sorun olursa diye alternatif leri iyi değerlendirmek lazım... walla ben dr umdan çok memnun olmama rağmen sırf devlet diye vazgeçtim çünkü özel odası bile yok burda doğum evini ssk ya devrettiler ve daha özel odalar hizmete girmemiş 2 aya girer mi muamma... geçen bir tanıdık orda doğum yapmış 8 kişilik odada kaldım ve milletin refakatçisi varken ebeler gelip bebeği emzirtecek oldu tabi lap lup açıyorlarmış memeyi falan odada erkekler vardı düşün dedi eşi kavga çıkarmış ebelere falan bağırmış siz napıyorsunuz diye... sizin yaşadığınız yerler nasıldır bilmem ama benim yaşadığım yerde maalesef devlet hastanesi 5 para etmez.... sonuçta ben de 10 kez doğurmıcam ya bir ya iki kere hayatımda başıma gelecek :26:
ayy amma konuştum haaa dolmuşum resmen...

evini güle güle kirlet canım ben çok mutlu oluyorum temizlik bitince

ayy evet canım yaa dün akşam evde oturmak istemedim yani o kadar kirliydi ev şimdi misler gibi....

Son düzenleme:

öyleymiş canım kalkmış...benim doktoru sezeryana ikna edene kadar göbeğim çatladı ama en sonunda yine sıyırdı ekip yok yapamam diye...

bencede kendi evinde ol derim rahat olman çok önemli loğsa döneminde hiç birşey olmaz Allahın izniyle bu nesil nasıl bu günlere gelmiş herkez evinde doğuruyormuş hiç bişey olmaz Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

iyi dinlemişsin kadını ben çok kızarım bazen muhabbeti değiştiririm hemen

hadi yauwww.. bak bu hiç hoşuma gitmedi

insanın kendi evi gibi olamaz bence ne kadar annenin babanın yanı da olsa haklısın bence

ıslak pamuk da kullanabilirsin canım... :78:

aslında ne yalan söyleyim bende devlet hastanesi istiyorum daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum özel oda falan ayarlanırsa rahatta olur ama işte insan yinede cesaret edemiyor ya.

selam kızlarr !!! :80::80:
geçmişe şöle bi baktık..
bez konusuna girmişsiniz hemen balıklama dalıyım konuya, bende prima alıcam galiba, fiyatlara hiç bakmadım ama ben oğluşuma bez sponsoru buldum KAYINPEDERİMMM ona aldırcamm..huggieste çok fazla kimyasal diye duymuştumm..yine herkes prima diyor o yüzden alıcam stok yapmam ama her bebekte farklı oluyormuş.. zaten ne kadar fiyatı artacakki

aslında ne yalan söyleyim bende devlet hastanesi istiyorum daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum özel oda falan ayarlanırsa rahatta olur ama işte insan yinede cesaret edemiyor ya.

valla ayarlıyolar canım 50 100 liraya. Benim eşim benden hassas, benden çok korkuyo. Bide araştırıyo kötü şeyleri duyunca devlet hastanesinden soguyo. Ama bence her hastane aynı degildir. Allah iyi insanlara denk getirsin, vicdanlı insanlara denk getirsin.

unutmuşuumm... ben devlet hastanesinde doğum yapıcamm.. inşallah bağıra bağıra normal doğum olurrr büyük ihtimalde doğum hastanesi olacak.. son dönemlerde herkes çok memnun eskisi gibi değil doktorlar ebeler çok iyi davranıyorlarmışş.. zaten başka hastanelerde de bi sorun olduğundada doğum hastanelerine yönlendiriyorlar.. inşallah çatır çatır doğururum özel oda tutarız diyoruz bakalım hepsi nasip kısmet aslında...:26:

canım karşı komşun doğru söylüyor yahudi mali prima amaaaaa bu hükümet Türk Telekomu,Tekeli gittiler yahudilere sattılar konuşsan da konuşmasanda yahudinin cebine tıkır tıkır para aktarıyoruz ondan haberi varmıymış komşunun satmaya gelince hayudilerde paravar diyorlar boyukot etmeye gelince avon kullanma bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…