ayy çatır çatır doğurmakmı????bende yok valla o cesaret yapanı tebrik ederim..ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..
Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..
hoşgeldin canım... ohhh maşallah keyifler yerinde allah bozmasın arkadaşım...
çatır çatır doğurcak diyorsun ben çok hevesliydim ama bu günlerde hevesim kırıldı çooookkkk korkmaya başladımmm
amannn öyle tipler heryerde var walla... hee deyip geç boşver... fikir olarak belki doğru diyor ama bazı şeylerin alternafi yok maalesef... prima, ariel gibi daha iyisini yapsınlar bizde almayalım dimi ama...:18:
ayy evet yaaa... ama genelde primadan herkes memnun ben çok araştırdım çocuklu arkadaşlara hep sordum ilk bir sene primadan vazgeçme diyorlar... ondan sonra ne kullansan oluyormuş totoları alışıyormuş... ama ilk sene çok hassas oluyor ciltleri hemen kızarıyor pişik olur diyorlar...
ayy Bia'cım çok güldürdün beni, Allah iyiliğini versin emi..
Kızlar bu arada devlet hastanesinde normal doğum yapacak olan yok mu? Yani bildiğimiz normal (epiduralsiz spinalsiz)..
selam hanımlar biz geldik oluşumlahttp://http://www.izlesene.com/video/serdar-ortac-elimle-2011/3149545
hadi eller havaya bugün hava çok güzel keyfimiz yerinde ooohhh yandan yandan
ya aslında ben de hala kararsızım samsunda özel hastane alternatifim de var ama 1500 müş fiyat..epidural normal de 1200.. hem eğer orda olursam doğumdan önceki son 15-20 gün kayınvalidmin evinde kalmam lazım, ne kadar rahat ederim bilemiyorum, insan kendi evinden başka yerde rahat olamıyo..hele de hamileliğin o en zor son döneminde..Bir de görümcem de gelmiş olur 2 çocuğuyla..Evimde daha rahat olurum sanki,bilmiyorumçatır çatır doğurcak diyorsun ben çok hevesliydim ama bu günlerde hevesim kırıldı çooookkkk korkmaya başladımmm
selam annişler nabersiniz??? benim evim temizleniyor bugün teyze geldi öyle mutluyum ki walla...
sor tatlım ama dediğim gibi küvez gerekirse ayrıca masraf alırlar bence... insallah gerek kalmaz tabi de benim arkadaş bu hastanede doğum yaptı da bebek kakasını yemiş 1 gün küveze aldılar ücretini tahsil etmişlerdi ordan biliyorum...
evet canım özel hastaneler ticarete dökmüşler işi para kaptırmak istemiyorum oralara ama yinede belli olmaz tabi..devlette özel oda tutarım diyorum..
doktor beni tanıyor canım uyardı bni hatta bikaç isim önerdi bana bunlara git dedi tabi önce buraya gelirsin ben seni ambulansla gönderirim acil bişey olursa dedi...
aa ne güzel ben pakette neler var diye sormadım bi sorucam bakalım..
ya aslında ben de hala kararsızım samsunda özel hastane alternatifim de var ama 1500 müş fiyat..epidural normal de 1200.. hem eğer orda olursam doğumdan önceki son 15-20 gün kayınvalidmin evinde kalmam lazım, ne kadar rahat ederim bilemiyorum, insan kendi evinden başka yerde rahat olamıyo..hele de hamileliğin o en zor son döneminde..Bir de görümcem de gelmiş olur 2 çocuğuyla..Evimde daha rahat olurum sanki,bilmiyorum
Buradaki doktorum herşeyin şu an normal olduğunu ve böyle giderse normal doğurabileceğimi söyledi.. Dün de kuaföre gitmiştim, o bayan da hastanede normal doğum yapmış, normalden vazgeçme diyo..tabi devlet hastanesi olduğu için olumszu durumlar var, mesela 3 gebeye peşpeşe lavman yapıldı, tek tuvalet var filan dedi..
Bir de Allah korusun doğum sırasında ters bi durum olursa samsun amasyaya göre daha avantajlı ama bilemedim..
evini güle güle kirlet canım ben çok mutlu oluyorum temizlik bitince
kızlar isteğe bağlı sezeryan kalktı diye biliyorum bakanlık kararıyla sezeryan olanları hastane zorunlu olarak gösteriyormuş sezeryan fiyatları ondan düştü sanırım gerçi anlamıyorum ne değiştiğinide benim doktorumda arayarak bulduğumuz için sezeryan demişti benimde plesantanın aşşada durma durumu vardı ama yukarı çıktığını söyledi ben normal doğum yapmak istiyorum hastanenin muhasebesiyle görüşmedim ayak üstü sormuştum unuttum gitti.
halkalıda 500 yataklı büyük bir hastane yapıldı bakırköy kadın doğum da komple oraya taşınacakmış orası açılsaydı bende orada özel oda ayarlayıp doğum yapmayı düşünüyordum ama hala bi ses yok.
ya aslında ben de hala kararsızım samsunda özel hastane alternatifim de var ama 1500 müş fiyat..epidural normal de 1200.. hem eğer orda olursam doğumdan önceki son 15-20 gün kayınvalidmin evinde kalmam lazım, ne kadar rahat ederim bilemiyorum, insan kendi evinden başka yerde rahat olamıyo..hele de hamileliğin o en zor son döneminde..Bir de görümcem de gelmiş olur 2 çocuğuyla..Evimde daha rahat olurum sanki,bilmiyorum
Buradaki doktorum herşeyin şu an normal olduğunu ve böyle giderse normal doğurabileceğimi söyledi.. Dün de kuaföre gitmiştim, o bayan da hastanede normal doğum yapmış, normalden vazgeçme diyo..tabi devlet hastanesi olduğu için olumszu durumlar var, mesela 3 gebeye peşpeşe lavman yapıldı, tek tuvalet var filan dedi..
Bir de Allah korusun doğum sırasında ters bi durum olursa samsun amasyaya göre daha avantajlı ama bilemedim..
benim çok bilmiş karşı komşumda prima kullanma yahudilere yardım etme diyo baby star kullancakmışım o öyle yapmışmış..ıyyy geçen geldide sinir etti gitti beni herşeyime bi kulp taktı...kızımın odasını yaptık park yatağını dolabını koyduk bizde..neymiş park yataktan bebekler aslında korkuyolarmış..o oyuncaklar falan korkuyormuş onlardan aslında..biz anneler kendimizi tatmin etmek için alıyormuşuz park yatak...e dedim nerde yatcak çocuk oturma odasında çekyatmı açayım yoksa yataktaaramızdamı yatsın...töbe töbeee...
kızlar isteğe bağlı sezeryan kalktı diye biliyorum bakanlık kararıyla sezeryan olanları hastane zorunlu olarak gösteriyormuş sezeryan fiyatları ondan düştü sanırım gerçi anlamıyorum ne değiştiğinide benim doktorumda arayarak bulduğumuz için sezeryan demişti benimde plesantanın aşşada durma durumu vardı ama yukarı çıktığını söyledi ben normal doğum yapmak istiyorum hastanenin muhasebesiyle görüşmedim ayak üstü sormuştum unuttum gitti.
halkalıda 500 yataklı büyük bir hastane yapıldı bakırköy kadın doğum da komple oraya taşınacakmış orası açılsaydı bende orada özel oda ayarlayıp doğum yapmayı düşünüyordum ama hala bi ses yok.
bencede kendi evinde ol derim rahat olman çok önemli loğsa döneminde hiç birşey olmaz Allahın izniyle bu nesil nasıl bu günlere gelmiş herkez evinde doğuruyormuş hiç bişey olmaz Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
kızlar ben bebişe ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum anca gezmeye gidince mecbur kalırsam.zaten yaz bebeği yıkarım her açışta mis gibi olur ıslak mendil çocuğu cinselliğe erken hazırlıyor diye biliyorum ayrıca benim cildim inanılmaz hassas bana çekerse çok tahriş olur
O vakit ilk sene prima yeni bebek, sonra uyu oyna neyn var onlardan kullanırız. Onlar zaten daha ekonomik, bir premium care coşmuş bi fiyatta.
Amiin cnmBen devlet hastanesi düşünüyorum ama eşim izin vermiyo. Aslında cok yakın zamanda iki komşum yaptı semiha şakir hastanesinde. Ve çok rahat yaptılar. Tek kuruşta para ödemeden çıktılar. Aslında çok mantıklı.
Hoşgeldin canım maşallah neşen bol olsun
aslında ne yalan söyleyim bende devlet hastanesi istiyorum daha tecrübeli olduklarını düşünüyorum özel oda falan ayarlanırsa rahatta olur ama işte insan yinede cesaret edemiyor ya.
benim çok bilmiş karşı komşumda prima kullanma yahudilere yardım etme diyo baby star kullancakmışım o öyle yapmışmış..ıyyy geçen geldide sinir etti gitti beni herşeyime bi kulp taktı...kızımın odasını yaptık park yatağını dolabını koyduk bizde..neymiş park yataktan bebekler aslında korkuyolarmış..o oyuncaklar falan korkuyormuş onlardan aslında..biz anneler kendimizi tatmin etmek için alıyormuşuz park yatak...e dedim nerde yatcak çocuk oturma odasında çekyatmı açayım yoksa yataktaaramızdamı yatsın...töbe töbeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?