2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

# evdefnaz+
# 30temmuz
# secil0806
# pelcel+
# bucan
# semenya+
# sedahayri27
# serapyusuf86

selam kızlarr... nasılsınız maşallah bayagı kaynatmıssınız :)))

selam canm hosgeldinizı evet ben girince cenem dusuyor biliyorum kendimi hehehe:)))

canım senin kıza kim bakıyor şimdi
bakıcımız var hayatım zaten kres cagı gelsin ikisini bir yollıycam krese biri 2.5 digeri 4.5 olur uygun olur diye düşünüyoruz eşimle

ne mutlu sana istedigin gibi bakıcı bulduysan

hoşgeldin canım

aynen katılıyorum canım o yuzden
hiç seviyelerine dusmemek gerek

hoşbulduk kızlar sabah evin temizligine giriştim gene ama bu seferde yorulmusum kocada vardiyalı oldugundan işi işim bitince gittim bende uyudum maşallah uyuyana kadar paşamın oynamasından bi türlü dalamadım sen iş yapıp yorarsın beni bende uyutmam dedi sanırım

kardeşlik güzel şey hakkaten şimdi kardeşim olmasaydı diye düşünmek bile beni deli ediyor.. çok seviyorum onu haliyle...
ee bir çocuk ben ölünce benim yerime, 1 çocuk eşim ölünce onun yerine, 1 tane de nüfus artsın diye malum nüfusumuzun artmaya çooookkkk ihtiyacı var nazcım

allahıma bin sukur canım bakıcımdan cok memnunum ama bu 3. bakıcım
mutlaka insan kötüsüyle de karsılasıyor allah defnemin yuzune baktı da suan ki senenin basından beri bakıyor defneye

niye onların kafası yamukmuymuş?
önceden sezeryan mı varmış.

herkeslere merhabalar kızlar.....
bugün nete giremediğim için sizlerden uzaktaydım....
umarım herşey yolundadır... deniz arkadaşımızdan haber var mı acaba kızlar...
kaçırdığım birşey varmı bilemiyorum , daha geçmişide okumadım açıkcası...

ay bi bilmisler benim etrafımda
toplanmıs die uzuluyordum sevindirik oldum
yokk her yerde var onlardannn
benim oğlum eylülde 5 yaşını doldurcak teyzesiiii

evet onu bende diyorum neden olmasınn 3 4 çocuk çok değilki ama gözüm korkuyorr ama dünya bir yana kardeş bi yanadır cnm kardeşlik çok güzell inşş çocuklarımızın ilişkileri çok güzel olur cnmm
doğduktan sonra gene sayı yükselir cnmm
# evdefnaz+
# 30temmuz
# secil0806
# pelcel+
# bucan
# semenya+
# sedahayri27
# serapyusuf86

selam kızlarr... nasılsınız maşallah bayagı kaynatmıssınız :)))
hoşgeldinn

aminn.... gerçekten tek çocuk iyi değil cnm en az 2 çocuk olmalı

hoşbulduk canım benim bir kızım var 10 yasında ikincide saglıkla dogsun onlara Allah'ım bi keder vermesin baskada düşünmüyorum iki bana yeter Allah kızıma be dogacak paşama uzun ömür versin

ALLAH korusun arkadaşım.....
ben bunu düşünecek olsaydım hiç çocuk yapmak istemezdim...

hoşgeldin canım... yaa sen şimdi bizi bırakan dimi gene ara ara gel ama özletme kendini bak...

hoşbulduk canım benim bir kızım var 10 yasında ikincide saglıkla dogsun onlara Allah'ım bi keder vermesin baskada düşünmüyorum iki bana yeter Allah kızıma be dogacak paşama uzun ömür versin

amin canım....

ALLAH korusun arkadaşım.....
ben bunu düşünecek olsaydım hiç çocuk yapmak istemezdim...
neden kız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…