2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar canım cips ve kola istedi.hep açken ister zaten.gideyim de kendime bi şeyler hazırlıym.bebiş aç kalmasın daha fazla.

ah ah kola içmeyeli o kadar çok oldu ki ben kola hastasıydım güzel yemek olunca illaki kola içerdik maalesef unuttum artık evlat sevgisi işte

ah ah kola içmeyeli o kadar çok oldu ki ben kola hastasıydım güzel yemek olunca illaki kola içerdik maalesef unuttum artık evlat sevgisi işte

ben 2 kez içtim birer yudum çünkü senin gibi kola hastasıydım... eşiminkinden yudumladım 2 kez... ama su doğum olsun kendimi fast food culara atıcam hamburger pizza kola zararlı ne varsa yicem

ilahi kızlar ıkınmıyorum yahu sırtüstü yatıp bacaklarımı açıyorum sonra hayal ediyorum komik oluyorum ama o koltuğa oturunca alışkın olayım diyorum belkide saçma bilmiyorum ama geçen kontrolde o sandalyeyi görünce bi ürperdim ve doğumdan aslında ne kadar bihaber olduğumu farkettim

vakum olayına gelince benim annemin doğumu çooook zor olurmuş ve 5 kardeş de biz vakumla doğduk Allaha şükür kafamız gözümüz yerinde düşünmeyin öyle şeyler ve öyle insanlarla konuşmayın

'fatma ananın eli otu' yada diğer ismi 'meryem otu' diye birşey duydunuz mu kızlar...

evet canım... hacıdan getiyorlar.. doğum sancıları başlayınca suya atıp kaynatıyorsun.. tabi başında yasin okuyup dua ederek.. ot açılmaya başlıyormuş açıldıkça rahmin açılıyormuş... doğum kolaylasıyormuş...

aaaaaaaaa evet bilenlerimiz varmış...
bende umreden getirttim , sağolsunlar bir kere söyledim hemencik getirmişler ,
ben normal doğum çok istiyordum ama yoğun baskılarla sezeryan yapıcam...
şimdi düşünüyorumda erkenden suya koysamda başında okusam da belli mi olur belki sezeryandan 1-2 gün önce normal doğururum ne muhteşem bişey olur benim için dimi...

beim de arkadaş 19 mayısta umreye gitcek sipariş ettim bende gelene kadar doğurmassam tabi
allah gönlüne göre versin canım ama dr un sezeryan diyorsa riske atma bence... seninki tüp bide... benim fikrim bu tabi sen bilirsin yine... benim bildiğim doğum sancıları başlayınca atılıyor suya... gerçi ben de o telaşla unuturum heralde bi de bakalım normal olcak mı ama yine de getirtiyorum işte...:97:

evet tugcalcım haklısın ama.......
Işte umut fakirin ekmeği misali.........
Kendimi sezeryan fikrine daha yavaş yavaş hazırlıyorum......

kızlar ben kaçar ve eşya toplamaya başlar.........
hepinizi
kendinize iyi bakın emi....:79::80::79::80::79:

kızlar limon online gözüküyor.bizim topiğe de uğrar mı acaba.
Limonişkom nasılsın,hoşgeldin canım,Çınar bebeğimiz nasıl?

'fatma ananın eli otu' yada diğer ismi 'meryem otu' diye birşey duydunuz mu kızlar...

evet nurbencim bende biliyorum hatta kaynanamda var .. benim ilk dogumda fatma ananın eli otunu kullanmıstık dogum kolay olduda :)) sonra tekrar sudan cıkardıgında kuruyunca gene o acık durumu kapanıyor birbirine geciyor ikinciyede bakalım kullanacagız inş bu sefer dahada kolay dogum yaparım :)

Amanın hemşerim varmış forumda..Gel kız bizde kalırız, beraber gideriz doğuma
inşallah kolay ve güzel olur herşey canım, Allah yardımcımız olsun..Amin..:18:

selam canım, aldıklarını güle güle kullan, bir de fotolarını koysana merak ettim..

Ay sizleri gördükçe gaza geliyorum ben de..Amin canım..

Kızlar ya korkutmak istemiyorum kendimi de sizi de ama bu vakum olayından tırsıyorum ben. 10-12 yıl filan önceydi, fizik öğretmenimizin ağır derecede özürlü bir çocuğu oldu, demişlerdi ki vakumla çekerken beyin hücrelerini öldürmüşler çocuğun..Ay Allah'ım korusun, vakum yapana kadar kesi atsalar yada başka bişey..Ama o saatten sonra sezeyan da olmaz dimi artık..Ben istemiyorum vakum..:18:

Canım neden yapmasın ki..ona ne zararı olacak? Ama ne 32+0 da gitmek 32+3'ten mantıklı dimi, 3 gün 3 gündür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…