- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
kızlar canım cips ve kola istedi.hep açken ister zaten.gideyim de kendime bi şeyler hazırlıym.bebiş aç kalmasın daha fazla.
selam canlar,yemek yapmam gerekiyor ama bugün kursum vardı okuldan geç geldim,yorgunluktan kalkamıyorum.kocişim de işte,çalışıyor.anneeeeemm gel de kızını doyur.
iyiyiz bebişimlevardiya olunca bizimde dengemiz sasıyor....ama belli bi zamandan sonra alısıyorsun....yedi sekiz senedir böyle... 3 ü düşünemiyorum benim düşüncem gelecek kaygısından istedigi gelecegi sunamam die korkum o yüzden iki en iyisi gerci bende paşamda dogunca 3 olucak .. söyl acıklayayım biz ayrıtten koruyucu aileyiz.. bi kızım daha var 2 senedir bizde 3 yasında..... ama uzun süre bizde kalamayacak ama ne zaman ailesine verilir onu bilmiyoruz
ayy ne kadar güzel tebrik ederim eşinle seni...
ah ah kola içmeyeli o kadar çok oldu ki ben kola hastasıydım güzel yemek olunca illaki kola içerdik maalesef unuttum artık evlat sevgisi işte
afiyet olsun şimdiden,kızlar canım cips ve kola istedi.hep açken ister zaten.gideyim de kendime bi şeyler hazırlıym.bebiş aç kalmasın daha fazla.
ben cıkıyorum kızlar anneme yenege gidiyoruz gelince görüşürüz öpüldünüz.. by
ayy ne kadar güzel tebrik ederim eşinle seni...
sagol canımm.. bi cocuk aile ortamında yetişse kardır...
kız evde ıkınım derken eşin
dogurtmasın seni evde dikkat
et ıkınmalarına ay bende normal
istiyorum burda bi grup kız var
sordular nasıl yapıcan dedim normal
inş.bi problem olmazsa ay başladılar
kafası yamuk olacak vakumla cekerler
manyak manyak konusup gerdiler beni
ayyy o vakum olayı benimde kafamı kurcalıo normal doğumda korktuğum tek şey bu acısına da razıyım ama son dakikada vakum olayına girmelerinden endişeliyim kafaları yamuk olabiliomuş Allahım sen koru bi tanıdık var onun kızı öyle,,,gerçi benim eşimi de vakumla almışlar ama benimkinde bi problem yok,,,ama olmick diye de bişey yok bu ihtimali doktorla konuşmalı
evet canım alt komuşularımız gelecek karı koca bir de 6 aylık bebekleri var.. samimiyiz zaten misafirden sayılmaz da böyle hazırlık yapasım geldim birden gaza geldim ama şimdi gazım bitti o ayrı...
sen de davet ettir walla kendini 7 buçuktan sonra bir deyemek yapmaya uğraşma hiç...
kız dikkat et evde doğurmayasınAllah korusun ıkınma sakın
aman boşver onlar herkes çok meraklı zaten bişeyler söylemeye ben de onu anlamam millet ne meraklı bizim doğurmamıza doğuran doğurmayan karışıyor
cnm sana kolay gelsin ara ara uğra çok özletme kendinii bende boyayı bitirdim sırada alışveriş varrr
kız ıkınma bide doğumu başlatırsın allah korusun dikkat et
bence ege cnm ben seviyorum ege ismini
ellerine sağlık cnm benimde daha yemeğim yok üşeniyorum yapmayaaa
ben vakum yasaklandı diye biliyorum kızlar yanlış mıyım acaba
'fatma ananın eli otu' yada diğer ismi 'meryem otu' diye birşey duydunuz mu kızlar...
ben cıkıyorum kızlar anneme yenege gidiyoruz gelince görüşürüz öpüldünüz.. by
evet canım... hacıdan getiyorlar.. doğum sancıları başlayınca suya atıp kaynatıyorsun.. tabi başında yasin okuyup dua ederek.. ot açılmaya başlıyormuş açıldıkça rahmin açılıyormuş... doğum kolaylasıyormuş...
aaaaaaaaa evet bilenlerimiz varmış...
bende umreden getirttim , sağolsunlar bir kere söyledim hemencik getirmişler ,
ben normal doğum çok istiyordum ama yoğun baskılarla sezeryan yapıcam...
şimdi düşünüyorumda erkenden suya koysamda başında okusam da belli mi olur belki sezeryandan 1-2 gün önce normal doğururum ne muhteşem bişey olur benim için dimi...
evet tugcalcım haklısın ama.......beim de arkadaş 19 mayısta umreye gitcek sipariş ettim bende gelene kadar doğurmassam tabi
Allah gönlüne göre versin canım ama dr un sezeryan diyorsa riske atma bence... Seninki tüp bide... Benim fikrim bu tabi sen bilirsin yine... Benim bildiğim doğum sancıları başlayınca atılıyor suya... Gerçi ben de o telaşla unuturum heralde bi de bakalım normal olcak mı ama yine de getirtiyorum işte...:97:
kızlar ben kaçar ve eşya toplamaya başlar.........
hepinizi
kendinize iyi bakın emi....:79::80::79::80::79:
evet canım... hacıdan getiyorlar.. doğum sancıları başlayınca suya atıp kaynatıyorsun.. tabi başında yasin okuyup dua ederek.. ot açılmaya başlıyormuş açıldıkça rahmin açılıyormuş... doğum kolaylasıyormuş...
'fatma ananın eli otu' yada diğer ismi 'meryem otu' diye birşey duydunuz mu kızlar...
aaaaaaaaa evet bilenlerimiz varmış...
bende umreden getirttim , sağolsunlar bir kere söyledim hemencik getirmişler ,
ben normal doğum çok istiyordum ama yoğun baskılarla sezeryan yapıcam...
şimdi düşünüyorumda erkenden suya koysamda başında okusam da belli mi olur belki sezeryandan 1-2 gün önce normal doğururum ne muhteşem bişey olur benim için dimi...
beim de arkadaş 19 mayısta umreye gitcek sipariş ettim bende gelene kadar doğurmassam tabi
allah gönlüne göre versin canım ama dr un sezeryan diyorsa riske atma bence... seninki tüp bide... benim fikrim bu tabi sen bilirsin yine... benim bildiğim doğum sancıları başlayınca atılıyor suya... gerçi ben de o telaşla unuturum heralde bi de bakalım normal olcak mı ama yine de getirtiyorum işte...:97:
annenin ellerinden öpüyorum....
şimdiden afiyet olsun ama sanırım yemeği eski aşçı baba yapacaktı,
o zaman onu ellerinden de öpüyorum.....
Amanın hemşerim varmış forumda..Gel kız bizde kalırız, beraber gideriz doğumacnm ben de Merzifonluyum ailem orda önceden annemin yanına gidip doğum yapmayı düşünüyorduma am doğumdan enaz 1 ay önce yolculuk yapmak eşimden ve evimden uzak olmak zor geliyor bana, annem de olsa insanın evi düzeni eşi başka, üstelik burdaki dru sevmediğim için 1 saatlik mesafede bir drum var ama normal olursa ebelerin tecrübesine güveniyorum arkım devlette yaptı çok memnun kaldı çok tatlı dilliymiş ebeler sabah doğum yaptı akşam evine çıktı bir hemşire de velim zaten, ben de Allah yardımcımız olsun diyorum inşallah, Amasyanın da Samsundan geri kalacağını sanmam
selam canım, aldıklarını güle güle kullan, bir de fotolarını koysana merak ettim..MERHABALAR KIZLAR.............
bugün nete giremedim arkadaşlar ancak işlerimi toparladım, çünkü bugün iş yerimdeki son günümdü.. artık Sakarya'dan Kocaeli'ye kendi evime geçme vakti geldi....
evdeki işler, bebek odasının boşaltılması,badanası, mobilyası, hastane çantası, vs... daha yapmam gereken çok şey var...
dün akşam kompedandan bir takım loğusa pijaması, bir takım sabahlıklı gecelik ve 2 tanede emzirme sütyeni aldım... hepsi 124 ytl'cik tuttu... ama güzeler...
yarın da alışverişimi tamalayacağım bebeğim için alacaklarımın hepsini....
artık eskisi kadar aranıza katılamayacağım ama hep aklımdasınız....
bu arada yarın oğluşumu görmeyede gideceğim doktor teyzeye, bakalım nasıl olmuşuz....
şimdilik hepinize hoşçakalın , akşam üstü Sakaryadaki evimden eşya toplarken tekrar sohbetinize katılırım.... kendinize çok iyi bakın kızlar....
Ay sizleri gördükçe gaza geliyorum ben de..Amin canım..kontrollerime şimdiye kadar doğum evine gitmediysem de son dakika suyum geldikten sonra ki inşallah öyle olur gidicem doğum evine eski usül ıkına ıkına doğurcam.evde bile bazen prova yapıyorum yataktata ki bebiş gelmez ben sancıdan bayılrım o zaman alsınlar sezeryanla.eşim öyle destek ve güç veriyorki bana kendimi he-man gibi hissediyorum.ona göre ben daha büyük zorlukları atlatmışım şimdiye kadar doğum hiçmiş (kaç kere doğurduysa ) çok dua ediyomuş normal doğurayım diye.Allahım eşimin ve benim dualarımı kabul et
kız evde ıkınım derken eşin
dogurtmasın seni evde dikkat
et ıkınmalarına ay bende normal
istiyorum burda bi grup kız var
sordular nasıl yapıcan dedim normal
inş.bi problem olmazsa ay başladılar
kafası yamuk olacak vakumla cekerler
manyak manyak konusup gerdiler beni
Kızlar ya korkutmak istemiyorum kendimi de sizi de ama bu vakum olayından tırsıyorum ben. 10-12 yıl filan önceydi, fizik öğretmenimizin ağır derecede özürlü bir çocuğu oldu, demişlerdi ki vakumla çekerken beyin hücrelerini öldürmüşler çocuğun..Ay Allah'ım korusun, vakum yapana kadar kesi atsalar yada başka bişey..Ama o saatten sonra sezeyan da olmaz dimi artık..Ben istemiyorum vakum..:18:ayyy o vakum olayı benimde kafamı kurcalıo normal doğumda korktuğum tek şey bu acısına da razıyım ama son dakikada vakum olayına girmelerinden endişeliyim kafaları yamuk olabiliomuş Allahım sen koru bi tanıdık var onun kızı öyle,,,gerçi benim eşimi de vakumla almışlar ama benimkinde bi problem yok,,,ama olmick diye de bişey yok bu ihtimali doktorla konuşmalı
Canım neden yapmasın ki..ona ne zararı olacak? Ama ne 32+0 da gitmek 32+3'ten mantıklı dimi, 3 gün 3 gündür..evet cnm randevu sıkıntımız var,2 randevu birden alıyoruz.normalde 32+0 da bildiğim kadarıyla.3 mayısta gidip sorucam,32+3 ü 32+0 olarak gösterebilir mi diye,olmaz derse yalvar yakar tarihi öne almaya çalışıcam.yapar artık bi şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?