bak nickini hatırlayamadım şimdi ama dün öğleye doğru arkadaşımızın sağ kasığına doğru şiddetli bir ağrısı vardı, dayanılmayacak gibi demişti, eşini aramıştı, doktora gideceklerdi ama sonra akşam nete girdiğimde yine haber yoktu, kızlarda soruyorlardı,deniz kimdi ne olduu
başım çok ağrıyor kızlar ben az uzanıyım yemeğimide hallediyim gelirim gene
hoşbulduk kızlar sabah evin temizligine giriştim geneama bu seferde yorulmusum kocada vardiyalı oldugundan işi işim bitince gittim bende uyudum maşallah uyuyana kadar paşamın oynamasından bi türlü dalamadım sen iş yapıp yorarsın beni bende uyutmam dedi sanırım
canım seninde mi eşin vardiyalı benimki de öyle
evet canım 3 vardiya olarak bu hafta gündüz evde gece calısıyor...
ay evet bir de ben meslege basladıgımdan beri en ince detayına kadar anlatıp
basite indirgiyorum cimlelerimi karsımdaki sanki anlayamıyormus gibi takıntı haline geldi ama genelde ögretmenlerde var bu özellik
yazısırken de ölemiyim bilmiyorum kızlar
benm kaynım var diline pelesenk olmus bir kelime var sen söyle
o da ögretmen 9 senelik :)))
yaa benimkide öğlenci çok sıkıcıııııı
canım sen doktorundan randevu alamadığın için mi 32+3'te gidiyosun, 32+0 da mı gitmek lazım normalde?
evet cnm randevu sıkıntımız var,2 randevu birden alıyoruz.normalde 32+0 da bildiğim kadarıyla.3 mayısta gidip sorucam,32+3 ü 32+0 olarak gösterebilir mi diye,olmaz derse yalvar yakar tarihi öne almaya çalışıcam.yapar artık bi şeyler.
selam cnm,hoşgeldin.geçmiş olsun,soğuk şeyler yiyip içtiysen ondandır,dikkat et.ben sütü soğuk içtim içtim 5 gündür zor atlattım.slm kızlarrrr bis geldikk
nasılsınızz...
bugün benim boğazım ağrıyor genzim yanıyor sanırım hasta oluyorum genekolumu kaldırcak halim yokk gne bi dışarı çıktımm kuranım vardı oraya gittim market falan derken yoruldum uzanıyorum şimdi ölee....
çınardan ne haber kızlar yeni haberler geldi mi
slm cnm.selam sekerler nasılsınız
süper cnm,haydi hayırlı olsun.bol bol dinlenirsin artık stresten uzak,rahat rahat kızınla vakit geçirirsin.selam tatlım sen nasılsınn
ay yarın okulda son gunum heralde galiba sanırsam
çok haklısın cnm,ben de kolay yaparsam doğumu 3 düşünüyorum.3.yü biraz geç yapmayı düşünüyorum ama 3 ideal.neden yapmıycakmışız.hamilelik de çok güzel annelik de..çalışıyoruz,her şey onlar için.insallah zeytinim yaaa
seni oglan kac aylıktı bitanem benmki 19 haziranda 2 yasında olcak allahın izniyle aralarında 2 yas var yaa
herkes artık yapmazsın de mi dio
len size ne
adını anmak istemediğim ırk cogalırken iyi 10 13 cocuk yaparken iyi biz 2 cocuk 3 cocuk yapınca kötü
neden biz de yapmayalım
egitimli kulturlu bakma kuvveti olan insanlarız allaha bin sukur
selam canım,iyiyiz sen de iyisin inşallah.# evdefnaz+
# 30temmuz
# secil0806
# pelcel+
# bucan
# semenya+
# sedahayri27
# serapyusuf86
selam kızlarr...nasılsınız maşallah bayagı kaynatmıssınız :)))
merhaba canım.ben bugünlerde geçmişi hiç bitiremiyorum.bugün 2.sınavları da yaptım.onu hazırla,23 nisan hazırla derken çoğu şeyi kaçırdım.nesi vardı denizin?herkeslere merhabalar kızlar.....
bugün nete giremediğim için sizlerden uzaktaydım....
umarım herşey yolundadır... deniz arkadaşımızdan haber var mı acaba kızlar...
kaçırdığım birşey varmı bilemiyorum , daha geçmişide okumadım açıkcası...
canım seninde mi eşin vardiyalı benimki de öyle
selam canlar,yemek yapmam gerekiyor ama bugün kursum vardı okuldan geç geldim,yorgunluktan kalkamıyorum.kocişim de işte,çalışıyor.anneeeeemm gel de kızını doyur.
canım sen doktorundan randevu alamadığın için mi 32+3'te gidiyosun, 32+0 da mı gitmek lazım normalde?
evet cnm randevu sıkıntımız var,2 randevu birden alıyoruz.normalde 32+0 da bildiğim kadarıyla.3 mayısta gidip sorucam,32+3 ü 32+0 olarak gösterebilir mi diye,olmaz derse yalvar yakar tarihi öne almaya çalışıcam.yapar artık bi şeyler.
selam cnm,hoşgeldin.geçmiş olsun,soğuk şeyler yiyip içtiysen ondandır,dikkat et.ben sütü soğuk içtim içtim 5 gündür zor atlattım.
slm cnm.
süper cnm,haydi hayırlı olsun.bol bol dinlenirsin artık stresten uzak,rahat rahat kızınla vakit geçirirsin.
çok haklısın cnm,ben de kolay yaparsam doğumu 3 düşünüyorum.3.yü biraz geç yapmayı düşünüyorum ama 3 ideal.neden yapmıycakmışız.hamilelik de çok güzel annelik de..çalışıyoruz,her şey onlar için.
selam canım,iyiyiz sen de iyisin inşallah.
merhaba canım.ben bugünlerde geçmişi hiç bitiremiyorum.bugün 2.sınavları da yaptım.onu hazırla,23 nisan hazırla derken çoğu şeyi kaçırdım.nesi vardı denizin?
benimki de vardiyalı kızlar,bu hafta uyku düzenim berbat.gündüz ben gelmeden gidiyor 3 te ,gece 1de gelip yemek yiyor.o gelince duyuyorum wc ye kalkıyorum beni görünce de yemek yerken beni de yanında istiyor günümüzü konuşalım diye.uykum açlıyor sabah da zor kalkıyorum.hiç sevmiyorum vardiyayı.atanamadı gitti senelerdir.
iyiyiz bebişimlevardiya olunca bizimde dengemiz sasıyor....ama belli bi zamandan sonra alısıyorsun....yedi sekiz senedir böyle... 3 ü düşünemiyorum benim düşüncem gelecek kaygısından istedigi gelecegi sunamam die korkum o yüzden iki en iyisi gerci bende paşamda dogunca 3 olucak .. söyl acıklayayım biz ayrıtten koruyucu aileyiz.. bi kızım daha var 2 senedir bizde 3 yasında..... ama uzun süre bizde kalamayacak ama ne zaman ailesine verilir onu bilmiyoruz
bak nickini hatırlayamadım şimdi ama dün öğleye doğru arkadaşımızın sağ kasığına doğru şiddetli bir ağrısı vardı, dayanılmayacak gibi demişti, eşini aramıştı, doktora gideceklerdi ama sonra akşam nete girdiğimde yine haber yoktu, kızlarda soruyorlardı,
bende merak ettim, bugün giremedim ya , belki sizin haberiniz vardır diye sorayım demiştim....
ya kızlar eslerinizin işi ne vardiyalı merak ettim
bu arada semenya gecen senin durumunla ilgili bişi okudum
kocam benden gec geldiği için sofrayı hazırladım
bana yanıma otur bir gün boyunca gülcemalini görmüyorum dedi
ben de oturdum
sağolsun seker di tuz du ekmek di caydı derken güzelce yemegini yedi ve gülcemalime doydu
gibi bişi yazıodu hoşuma gitmişti paylasayım istedim
ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz canım, sen tecrübeli bir anneymişsiniyiyiz bebişimlevardiya olunca bizimde dengemiz sasıyor....ama belli bi zamandan sonra alısıyorsun....yedi sekiz senedir böyle... 3 ü düşünemiyorum benim düşüncem gelecek kaygısından istedigi gelecegi sunamam die korkum o yüzden iki en iyisi gerci bende paşamda dogunca 3 olucak .. söyl acıklayayım biz ayrıtten koruyucu aileyiz.. bi kızım daha var 2 senedir bizde 3 yasında..... ama uzun süre bizde kalamayacak ama ne zaman ailesine verilir onu bilmiyoruz
aynen öyle canım,okuduğun gibi.ya kızlar eslerinizin işi ne vardiyalı merak ettim
bu arada semenya gecen senin durumunla ilgili bişi okudum
kocam benden gec geldiği için sofrayı hazırladım
bana yanıma otur bir gün boyunca gülcemalini görmüyorum dedi
ben de oturdum
sağolsun seker di tuz du ekmek di caydı derken güzelce yemegini yedi ve gülcemalime doydu
gibi bişi yazıodu hoşuma gitmişti paylasayım istedim
evet ama fırsat buldukça yanınıza gelicem İNŞALLAH kızlar...hoşgeldin canım... yaa sen şimdi bizi bırakan dimi gene ara ara gel ama özletme kendini bak...
hadi uzan bakalım, geçmiş olsun...başım çok ağrıyor kızlar ben az uzanıyım yemeğimide hallediyim gelirim gene
öyle şeyleri düşünmek beni çok üzüyorda ondan....neden kız??
hadi o zaman işini hallaet bakalım,kızlar benim acık işim var birazdan gelicem...
benimki de vardiyalı kızlar,bu hafta uyku düzenim berbat.gündüz ben gelmeden gidiyor 3 te ,gece 1de gelip yemek yiyor.o gelince duyuyorum wc ye kalkıyorum beni görünce de yemek yerken beni de yanında istiyor günümüzü konuşalım diye.uykum açlıyor sabah da zor kalkıyorum.hiç sevmiyorum vardiyayı.atanamadı gitti senelerdir.
selam canlar,yemek yapmam gerekiyor ama bugün kursum vardı okuldan geç geldim,yorgunluktan kalkamıyorum.kocişim de işte,çalışıyor.anneeeeemm gel de kızını doyur.
iyiyiz bebişimlevardiya olunca bizimde dengemiz sasıyor....ama belli bi zamandan sonra alısıyorsun....yedi sekiz senedir böyle... 3 ü düşünemiyorum benim düşüncem gelecek kaygısından istedigi gelecegi sunamam die korkum o yüzden iki en iyisi gerci bende paşamda dogunca 3 olucak .. söyl acıklayayım biz ayrıtten koruyucu aileyiz.. bi kızım daha var 2 senedir bizde 3 yasında..... ama uzun süre bizde kalamayacak ama ne zaman ailesine verilir onu bilmiyoruz
arkadaşlar ALLAH kolaylık versin ya.
vardiyalı çalışmak çok zor bence... bizde de vardiyalı çalışan arkadaşlar var ama sağolsun müdürümüz bizi 8:30-17:30 ama haftada 6 gün çalıştırıyor.... buna ŞÜKÜR diyorum yinede...
evet canım yazmıştım, yazdığımdan alıntı yapacaktım ama görmüşsün....sorduğum soruyu yukarda zaten cevaplamışsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?