2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

deniz kimdi ne olduu
bak nickini hatırlayamadım şimdi ama dün öğleye doğru arkadaşımızın sağ kasığına doğru şiddetli bir ağrısı vardı, dayanılmayacak gibi demişti, eşini aramıştı, doktora gideceklerdi ama sonra akşam nete girdiğimde yine haber yoktu, kızlarda soruyorlardı,
bende merak ettim, bugün giremedim ya , belki sizin haberiniz vardır diye sorayım demiştim....

başım çok ağrıyor kızlar ben az uzanıyım yemeğimide hallediyim gelirim gene

iyice dinlen canım yemek nasılsa öle yada böle hallolur:) bugün siparş verdim anneme dün dedim anneme anne canım bunu istiyor babamda emekli olmadan önce ahcıydı dedim babama söle bana yapsın dedim annemde aradı siparişini babana ilettim :) aksama gelin dedi yemek işinden bugünlük yırttım

canım seninde mi eşin vardiyalı benimki de öyle

ay evet bir de ben meslege basladıgımdan beri en ince detayına kadar anlatıp
basite indirgiyorum cimlelerimi karsımdaki sanki anlayamıyormus gibi takıntı haline geldi ama genelde ögretmenlerde var bu özellik
yazısırken de ölemiyim bilmiyorum kızlar

benm kaynım var diline pelesenk olmus bir kelime var sen söyle
o da ögretmen 9 senelik :)))

normalde bende ögretmenim ama anaokulu ögretmeni.. calısmadıgımdan bende böyle kelimeler olmuyor :))

selam canlar,yemek yapmam gerekiyor ama bugün kursum vardı okuldan geç geldim,yorgunluktan kalkamıyorum.kocişim de işte,çalışıyor.anneeeeemm gel de kızını doyur.

iyi akşamlar herkese
nabersiniz bayanlar =) ohh izinler konuşulmaya başlanmış ne güzel, ben de haziran başında ayrılıcam inş. bi aksilik olmazsa daha erken...

kardeş biz de düşünüyoruz inş. kızım abla olucak =) 2 çocuk istiyoruz tek zor oluyor kardeşlik duygusunu tatmıyo çocuklar dediğiniz gibi, bi de aileler küçülüyo...
eşim tek çocuk isterdim bi kardeşi olsun, kızımın halası ya da amcası olmayacak =))
neyseki benim bi kız kardeşim var,
o da artık bi gün teyze, bi gün dayı, bi gün amca, bi gün hala olucakkk yeğenine hepsini yaşatıcakmış =)))

canım seninde mi eşin vardiyalı benimki de öyle

benimki de vardiyalı kızlar,bu hafta uyku düzenim berbat.gündüz ben gelmeden gidiyor 3 te ,gece 1de gelip yemek yiyor.o gelince duyuyorum wc ye kalkıyorum beni görünce de yemek yerken beni de yanında istiyor günümüzü konuşalım diye.uykum açlıyor sabah da zor kalkıyorum.hiç sevmiyorum vardiyayı.atanamadı gitti senelerdir.

sorduğum soruyu yukarda zaten cevaplamışsın canım.

:80:selam kıslar

kardeşten konu açılmış bende 2 çocuğum olsun istiyorumm.. eşim 4 te kararlı ama ben o kadar istemiyorum..ben dört kız kardeşim çok hoş valla bir sürü avantajı var...
hele dün eltimin bebeğinin yaş günü vardı oraya gittik.. onlar 8 kız kardeş ve hepsinin arasında 1er yaş var.. nasıl güzel yaa kimseye ihtiyaçları yok.. arkadaşa bile.. hepsi arkadaş gibi zaten.. bende çok çocuğum olmasada kuzenleriyle çok iyi geçinmesi kardeş gibi olması için dua ediyorum.. :26:

ya kızlar eslerinizin işi ne vardiyalı merak ettim

bu arada semenya gecen senin durumunla ilgili bişi okudum

kocam benden gec geldiği için sofrayı hazırladım
bana yanıma otur bir gün boyunca gülcemalini görmüyorum dedi
ben de oturdum
sağolsun seker di tuz du ekmek di caydı derken güzelce yemegini yedi ve gülcemalime doydu

gibi bişi yazıodu hoşuma gitmişti paylasayım istedim

iyiyiz bebişimle vardiya olunca bizimde dengemiz sasıyor....ama belli bi zamandan sonra alısıyorsun....yedi sekiz senedir böyle... 3 ü düşünemiyorum benim düşüncem gelecek kaygısından istedigi gelecegi sunamam die korkum o yüzden iki en iyisi gerci bende paşamda dogunca 3 olucak .. söyl acıklayayım biz ayrıtten koruyucu aileyiz.. bi kızım daha var 2 senedir bizde 3 yasında..... ama uzun süre bizde kalamayacak ama ne zaman ailesine verilir onu bilmiyoruz[/QUOTE]
ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz canım, sen tecrübeli bir anneymişsin beni de düşündürüyor nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz diyorum arada sırada ama ilk 2 si büyüdüğünde 3. olunca çok şeker oluyor.büyükler bakıyor ona zaten.

ne kadar güzel bir şey yapıyorsunuz canım, sen tecrübeli bir anneymişsin beni de düşündürüyor nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz diyorum arada sırada ama ilk 2 si büyüdüğünde 3. olunca çok şeker oluyor.büyükler bakıyor ona zaten.[/QUOTE]

sagol canım.. en azından ev ortamında anne baba ile büyümesini istedik bi tane kurtarsak yuvadan diye düşündük..
ve yuvadan aldıgımız zamanki haliyle şimdiki halinin arasında cok fark var..
benim eşim sgç teknisyeni onların işyeri 3 vardiya oldugundan mecburen onlarda 3 vardiya gitmek zorundalar...

aynen öyle canım,okuduğun gibi.beni wc ye kalkarken mutfaktan görüyor, madem kalkmışsın gel yanıma otur gülcemalini göreyim diyor.sonra beni konuşturup uykumu açıyor,kendisi uykuya dalıyor ben ayakta.geçen gece inanmazsınız uyuyamadım kalktım elbise dolabımı düzelttim gecenin bir saati.

benim eşim kimya mezunu canım y.lisansı da var ama hiç alım olmuyor fen edebiyat bölümlerinden.fabrikada kalite mühendisliği yapıyor.özel sek.olunca da vardiyalı oluyor.

Son düzenleme:
kızlar canım cips ve kola istedi.hep açken ister zaten.gideyim de kendime bi şeyler hazırlıym.bebiş aç kalmasın daha fazla.

hoşgeldin canım... yaa sen şimdi bizi bırakan dimi gene ara ara gel ama özletme kendini bak...
evet ama fırsat buldukça yanınıza gelicem İNŞALLAH kızlar...
başım çok ağrıyor kızlar ben az uzanıyım yemeğimide hallediyim gelirim gene
hadi uzan bakalım, geçmiş olsun...
öyle şeyleri düşünmek beni çok üzüyorda ondan....

kızlar benim acık işim var birazdan gelicem...
hadi o zaman işini hallaet bakalım,
benimde bu akşam bir dünya işim var, evimdeki eşyalarımı toparlıycam, malum yarın KOCAELİ'ne evime taşınıyorum...
ALLAH'tan buradaki evim eşyalı falan, sadece kendime ait özel eşyalarımı alıcam, ama yinede çok şey var, eee 4,5 aydır burda kalıyorum ve bir sürü şey var...
ve daha eşyayı topladıktan sonra apartman sakini arkadaşlarıma ELVEDA demeye gidicem, umarım hepsini yetiştiririm...
bunu yazarken birde yemek yiyorum düşünün yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…