2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4291. sayfada ben alıntıyla aldım ama istersen sayfaya gidebilirsin cnm :) senifer

iyi akşamlar kızlar, kocişi bekliyorum hala gelmedi:97: annemler bendeydi bugün sonra babaannemlere gittik, akşamüstü geldim eve. yarın doktora gitcez sabah babası "kızım yatcaz kalkcaz doktora gitcez" diyodu sonra da gezmelere gitcez sapancayaaa ahh sonunda sizde haberler nasıl...

iyi akşamlar kızlar,, nasılsınız

iyi tatlım sen nasılsın?

bende iyiim canım sağol,,hadi gözün aydın gezmeye gidiyosunuz.

kızlar facede temmuz anneleri die grup kuruldu eger facede varsanız kimle arkadassanız facede temmuz anneleri grubuna ekleyelim sizleride...

kızlar nachtigall (çağla) çok uzun zamandır girmedi
telf.num olan var mı ?
baya merak ettim ben
aa evet ya, nerelerde acaba Çağla? inş ters bi durum yoktur..

yasemin le bebişinin resmi hangi sayfa da bulamadım bi türlü merak ettim
arkadaş eklemiş canım linki..

sağol canım, sen hangisini ne kadara almıştın? ben de çaktırmadan fiyat araştırması yapiim bari..

kızlar facede temmuz anneleri die grup kuruldu eger facede varsanız kimle arkadassanız facede temmuz anneleri grubuna ekleyelim sizleride...
ben okulda giremem ama akşamları eşimden fırsat bulursam evde bakabilirim..
sana atayı mı canım özelden face adresimi?

olur canım insallah ekleme yerin acıktır :) bazılarının kapalı oluyorda benimde kapalıydı sırf burdaki kızları eklemek için özel actım:)

SELAM KIZLAR BİZ GELDİK NASILSINIZ...
BUGÜN BENİM OĞLAN KUDURDU RESMEN TOP OYNUYOR İÇERDE

selamun aleyküm ben galiba hamileyim çünkü ilk kez reglim gecikti hayatım boyunca gecikmezdi 3 gün gecikti ben dünden beri test yapıyorum çıkmıyor iz nezaman ögrendiniz kızlar ya yada hiç duyduğunuz oldumu geç çıkan idrarda kana yarın 10 da baktıracam ama bekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…