merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..
çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başkahiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...
bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....
Eki Görüntüle 186571
4291. sayfada ben alıntıyla aldım ama istersen sayfaya gidebilirsin cnm :) senifer
iyi akşamlar kızlar,, nasılsınız
iyi akşamlar kızlar,, nasılsınız
iyi akşamlar kızlar, kocişi bekliyorum hala gelmedi:97: annemler bendeydi bugün sonra babaannemlere gittik, akşamüstü geldim eve. yarın doktora gitcez sabah babası "kızım yatcaz kalkcaz doktora gitcez" diyodusonra da gezmelere gitcez sapancayaaa ahh sonunda sizde haberler nasıl...
iyi tatlım sen nasılsın?
iyi aksamlar canım biz iyiyiz sen nasılsın???
bende iyiim canım sağol,,hadi gözün aydın gezmeye gidiyosunuz.
:) sorma ya eve kapandım kaldım koca göbişimle.
aa evet ya, nerelerde acaba Çağla? inş ters bi durum yoktur..kızlar nachtigall (çağla) çok uzun zamandır girmedi
telf.num olan var mı ?
baya merak ettim ben
arkadaş eklemiş canım linki..yasemin le bebişinin resmi hangi sayfa da bulamadım bi türlü merak ettim
sağol canım, sen hangisini ne kadara almıştın? ben de çaktırmadan fiyat araştırması yapiim bari..cnm beninternetin kurdu oldum artık kendi park yatağımı da netten aldım ben ordan almadım ama açıkçası netten alma konusunda korkum yok tüketici hakları ve sözleşmeler var ayrıca belirttiğinde garanti bile onaylı geliyor belli sitelerim yok anlayacağın benim de burdaki kraft 504 modeli ve çok hoşuma gitti ayrıca kırmızı gri hem unisex hem de bebeğin zihin gelişimi için iyiymiş
ben okulda giremem ama akşamları eşimden fırsat bulursam evde bakabilirim..kızlar facede temmuz anneleri die grup kuruldu eger facede varsanız kimle arkadassanız facede temmuz anneleri grubuna ekleyelim sizleride...
4291. sayfada ben alıntıyla aldım ama istersen sayfaya gidebilirsin cnm :) senifer
olur canım insallah ekleme yerin acıktır :) bazılarının kapalı oluyorda benimde kapalıydı sırf burdaki kızları eklemek için özel actım:)aa evet ya, nerelerde acaba Çağla? inş ters bi durum yoktur..
arkadaş eklemiş canım linki..
sağol canım, sen hangisini ne kadara almıştın? ben de çaktırmadan fiyat araştırması yapiim bari..
ben okulda giremem ama akşamları eşimden fırsat bulursam evde bakabilirim..
sana atayı mı canım özelden face adresimi?
iyi akşamlar kızlar...
kızlar facede temmuz anneleri die grup kuruldu eger facede varsanız kimle arkadassanız facede temmuz anneleri grubuna ekleyelim sizleride...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?