misafirlerim gittiii
yemeğimi koydum az oturiim dedimmm
selamk kızlarrr yeniden.. ne güzel bi öğle sonuydu eşim hadi gezdireyim seni dedi..pazara gittik,geldik..doktorumu aradım adam 23 mayısa kadar doluymuş benim iznim 18 inde idi ama fazladan bekleyecez mecburen..
burcum ben ekliyim sen de biliyorsun ama grubu göremedim daha..
yeni cici alan arkadaşlar hepsii pek güzel hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhhhhh
özelden mesaj atan arkadaşlarım...
bazılarınız aramaya kapalısınız özelden mesaj 10 dakika da 1 gönderme hakkı vermişler
isimlerinizi aldım aramaya yaptırdım ama bulamadım...
misafirlerim gittiii
selamk kızlarrr yeniden.. ne güzel bi öğle sonuydu eşim hadi gezdireyim seni dedi..pazara gittik,geldik..doktorumu aradım adam 23 mayısa kadar doluymuş benim iznim 18 inde idi ama fazladan bekleyecez mecburen..
yeni cici alan arkadaşlar hepsii pek güzel hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhhhhh
misafirlerim gittiii
yormadılar değil mi seni git gel ikram falan :)
Ohh birde misafir ağırladın geldin, yemeğini yaptın maşallah sana
hoşgeldiiin zehracım.. çok yorulmadın inşallah
amaaa ben özelden mesaj gönderemiyormuşum kiiii yasak dioooooooooo:84: facebook grubuna bende katılmak istiyordum ki
canm istersen ben sana özelden adımı yaziim beni ekle
ordan gruba ulaşırsın
bende girmek istiyorum face grubunuzaa
canm istersen ben sana özelden adımı yaziim beni ekle
ordan gruba ulaşırsın
güle güle kullan canım, hepsi çok güzel:)
bu arada Bucancım senin eklediğin sitede 5 mayıs sınırı filan yok dimi, biz bu ay alamıyomuşuz kredi kartımızın limti dolmuş, ama güvenilir mi acaba bu site, daha önce alışveriş yaptın mı buradan?
özelden msj attım canım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?