2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selamk kızlarrr yeniden.. ne güzel bi öğle sonuydu eşim hadi gezdireyim seni dedi..pazara gittik,geldik..doktorumu aradım adam 23 mayısa kadar doluymuş benim iznim 18 inde idi ama fazladan bekleyecez mecburen..

burcum ben ekliyim sen de biliyorsun ama grubu göremedim daha..
yeni cici alan arkadaşlar hepsii pek güzel hayırlı sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhhhhh

özelden mesaj atan arkadaşlarım...

bazılarınız aramaya kapalısınız özelden mesaj 10 dakika da 1 gönderme hakkı vermişler
isimlerinizi aldım aramaya yaptırdım ama bulamadım...

canım facende anasayfada sol tarafta gruplar altında bi yer olacak ona tıkla grubu görürsün :)

özelden mesaj atan arkadaşlarım...

bazılarınız aramaya kapalısınız özelden mesaj 10 dakika da 1 gönderme hakkı vermişler
isimlerinizi aldım aramaya yaptırdım ama bulamadım...

ben bu sebebten dolayı hem aramayı hemde ekleme butonunu actım:) eklenmek isteyen arkadaşlar eklenme ve arama yerini simdilik acarsa bu sorun hallolur

ekledim cnm gelmiş olması lazım

aramaya kapalı olan arkadaşlar, isimlerinizi arattım ama göremiyorum, diğer arkadaşlarda uğraşıyo ama olmadı... aramaya geçici olarak açın olmazsa sonra eski haline çevirirsiniz

özelden mesaj gönderilmiyo seri olarak, 10 dk da bir mesaj dönemedim o yüzden size

selam canımmmm
ne güsel eşinle gezmişsin benim gündüs saatlerinde eşimi bulmam imkansız
anca işyerinin önünden arabayla geçersem bi korna çalıorum 2 sn bakışıorus birbirimze

yormadılar değil mi seni git gel ikram falan :)

Ohh birde misafir ağırladın geldin, yemeğini yaptın maşallah sana

hoşgeldiiin zehracım.. çok yorulmadın inşallah

canlarım yorulmadım yaaa
zaten 5 kişiydik kalabalık diilis
okuyorus sonrada çay boş gitmesin die bişiler yiyip kalkıorus

amaaa ben özelden mesaj gönderemiyormuşum kiiii yasak dioooooooooo:84: facebook grubuna bende katılmak istiyordum ki

[sıze="3"]faceboook grubuna nasıl ve nerden katılıyoruz grubun adı nee bende katılmak istiyorummm[/sıze]

kızlar nachtigall (çağla) çok uzun zamandır girmedi
telf.num olan var mı ?
baya merak ettim ben

cnm beninternetin kurdu oldum artık kendi park yatağımı da netten aldım ben ordan almadım ama açıkçası netten alma konusunda korkum yok tüketici hakları ve sözleşmeler var ayrıca belirttiğinde garanti bile onaylı geliyor belli sitelerim yok anlayacağın benim de burdaki kraft 504 modeli ve çok hoşuma gitti ayrıca kırmızı gri hem unisex hem de bebeğin zihin gelişimi için iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…