canım nerde indirie girmiş ki, bu sitede hala 235 tl yazıyor? visco yatakta bir marka var mı aklında?
canım nerde indirie girmiş ki, bu sitede hala 235 tl yazıyor? visco yatakta bir marka var mı aklında?
Kızlar nettten mi alcaksınız bu beşiğicanım dikkat edersen altta
Bu ürün "Her hafta bir ürün MALİYETİNE" kampanyasıyla 206 TL. Bu fiyat 05.05.2011 tarihine kadar geçerlidir.
İndirimli fiyat, ödeme işlemi aşamasında uygulanmaktadır.
diye bir yazı var
visco yatak markası hiç bakmadım canım hiçte düşünmedin marka olarak bana hepsi aynı geliyo
Kızlar nettten mi alcaksınız bu beşiği
acaba kargo ücreti var mı ki?
abbboooo..100 tl üzeri kargo ücreti yok canım
abbboooo..
biz de mi bundan alsak acep?
gerçi annem alacaktı ama aynı ürün burda daha pahalıdır herhalde,
zamanım olsa da bakabilseydim keşke
sizler aldğınıza göre kalite ve fiyatı iyidir gerçi kızlar..
kızlar 604 le 504ün farkını belirteyim ben iki ürünü de gördüğüm için ve arasında kaldığım için.. 504 geniş, 70X110 ancak 604 uzun 60X120 çok fark yok gibi gelse de genişlik daha kullanışlı diye düşünüyorum Kraftın satıcısı da en çok tercih edilen modelin 504 olduğunu söylemişti..
kızlar 604 le 504ün farkını belirteyim ben iki ürünü de gördüğüm için ve arasında kaldığım için.. 504 geniş, 70X110 ancak 604 uzun 60X120 çok fark yok gibi gelse de genişlik daha kullanışlı diye düşünüyorum Kraftın satıcısı da en çok tercih edilen modelin 504 olduğunu söylemişti..
ayrıca bu site biraz daha uygun:En Ucuz Kraft 604 Oyun Parkı (60x120cm) Fiyatı
selam yurdumun konuşkan anaları oku oku bitmedi! herkes iyi sanırım
face de grup kurulmuş sonunda çok sevindim bi kaç ay önce ben de demöiştim kuralım diye ama arada kaynadı pek istenmemişti. şimdi kurulmasına sevindim gerçekten..orda yazışması daha kolay olur gibi geliyor bana..
şimdi kim kurdu grubu ve nasıl katılıcaz biri bilgi verebilir mi acep????
selamlaaaaar kızlar
biz bebişimizi gördük geldik, 1100 gr olmus kızım, bana az geldi ama doktorum normal dedi. yüz hatlarını da gördük, alnı babası gibi geniş olacak sanırım kuzumun, ordan da cıktık, işyerime raporumu bıraktık, eşim derse, ben carsıya:) nihayet cıtcıtlı badilerimizi artırdık, 4 tane yarım kol aldım, kışa denk gelecek aylar için de 6-9 aylık uzun kol 3 tane aldım, bir de kot elbise aldım kızıma
kendime gecelik baktım, hala cesit gelmemiş, yumusacık havlular aldım, şirin şirin coraplar da aldım kendime, hastane cantamızı bu hafta hazırlarım sanırım, şimdilik bir gecelik bir de pijama takımım var.
bizde durumlar böyle teyzeleri, siz nasılsınız? face grubunun adı ne nasıl katılıcaz, bana da deyin hele
şu facedeki grubun kapısını açsa biri:86:
buarada site adresi vericem demiştim annelikle ilgili eğlenceli bir site bence;
Blogcu Anne – Yeni anne
bir de Burcucum izinlerimizde hemen hemen aynı senle benim de 32+0 16 Mayıs ta ama ben drumdan rica edip 33. haftamda 32. haftada göstermesini isteyeceğim benim de merak ettiğim şu; bir hafta geç ayrılacağım için doğumu da 41. haftada yapmış gibi olucam zamanında olursa off kafam çok karışık ben de nekadar bebeğimle vakit geçirsem iyi diyorum ama bazen okulun son haftası da rahat olacağı için gidip geleyim diyrm ama bilmiyrm
Eki Görüntüle 188538 Eki Görüntüle 188531 Eki Görüntüle 188532 Eki Görüntüle 188533 Eki Görüntüle 188534 Eki Görüntüle 188535 Eki Görüntüle 188536 Eki Görüntüle 188537
bunlar aldıklarım umarım resimleri eklemeyi başarmışımdır Birde tişötü yanlış almışım kızım olcak:)
ben yatak olyında sallanır beşikler var o tür istiyorum su an oda almayı düşünmedigimden .. o düşündügüm sallanır beşikte altında 4 tane cekmecesi var dolap istemiyorum su an hertraf dolap dolu ... odasını biraz daha büyüdügünde kurmak istiyorum..
Eki Görüntüle 188539
bu tarz sizce nasıl? renk pembe olmayacak:) bu model istiyorum
aramıza hoşgeldin cnmmeraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
ben yatak olyında sallanır beşikler var o tür istiyorum su an oda almayı düşünmedigimden .. o düşündügüm sallanır beşikte altında 4 tane cekmecesi var dolap istemiyorum su an hertraf dolap dolu ... odasını biraz daha büyüdügünde kurmak istiyorum..
Eki Görüntüle 188539
bu tarz sizce nasıl? renk pembe olmayacak:) bu model istiyorum
güle güle kullan canım, hepsi çok güzel:)Eki Görüntüle 188538 Eki Görüntüle 188531 Eki Görüntüle 188532 Eki Görüntüle 188533 Eki Görüntüle 188534 Eki Görüntüle 188535 Eki Görüntüle 188536 Eki Görüntüle 188537
bunlar aldıklarım umarım resimleri eklemeyi başarmışımdır Birde tişötü yanlış almışım kızım olcak:)
aramıza hoşgeldin cnm
bence de gayet güzel mesela krem ya da beyaz da alabilirsin...
Çok şekerler canım, ben sadece etek aldım hamile kıyafeti olarak. Bide havalar ısınınca bişeyler bakıcam.
Bence güzel canım, benim aldıgımda çekmeceli bişey bu tarz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?