2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım nerde indirie girmiş ki, bu sitede hala 235 tl yazıyor? visco yatakta bir marka var mı aklında?

canım dikkat edersen altta

Bu ürün "Her hafta bir ürün MALİYETİNE" kampanyasıyla 206 TL. Bu fiyat 05.05.2011 tarihine kadar geçerlidir.
İndirimli fiyat, ödeme işlemi aşamasında uygulanmaktadır.

diye bir yazı var

visco yatak markası hiç bakmadım canım hiçte düşünmedin marka olarak bana hepsi aynı geliyo

Kızlar nettten mi alcaksınız bu beşiği
acaba kargo ücreti var mı ki?

benimde annem alacak canım ama akşama söyliycem bu siteden alalım diye
geçen haftasonu baktım ben bu ürüne bayıldık eşimle
yatağın bacakları hafif oval geliyor denge sorunu olmaz dedik bebek dönmeye başladığında felan
hem dönenceside içinde çok şık bişey dönence fiyatlarına hiç bakmadım ama bildiğim kadarıyla pahalı...

şu facedeki grubun kapısını açsa biri:86:
buarada site adresi vericem demiştim annelikle ilgili eğlenceli bir site bence;
Blogcu Anne – Yeni anne

bir de Burcucum izinlerimizde hemen hemen aynı senle benim de 32+0 16 Mayıs ta ama ben drumdan rica edip 33. haftamda 32. haftada göstermesini isteyeceğim benim de merak ettiğim şu; bir hafta geç ayrılacağım için doğumu da 41. haftada yapmış gibi olucam zamanında olursa off kafam çok karışık ben de nekadar bebeğimle vakit geçirsem iyi diyorum ama bazen okulun son haftası da rahat olacağı için gidip geleyim diyrm ama bilmiyrm

kızlar 604 le 504ün farkını belirteyim ben iki ürünü de gördüğüm için ve arasında kaldığım için.. 504 geniş, 70X110 ancak 604 uzun 60X120 çok fark yok gibi gelse de genişlik daha kullanışlı diye düşünüyorum Kraftın satıcısı da en çok tercih edilen modelin 504 olduğunu söylemişti..
ayrıca bu site biraz daha uygun:http://www.neistesenvar.com/urun/kraft-604-oyun-parki-60x120cm.aspx?ref=akakce&v=1.82.4

Son düzenleme:

canım doğru diyosunda şöylede bir durum var
türkiyede daire kapıları 80 cm yapılıyo ve 70 lik yataklar çok zor girip çıkartılıyo odalara bizzat ağbimin aldığı park yatakta yaşadık bunu
o yüzden 60x120 yi tercih edicem

tek çekim olmassa kargo ücretiyle aynı fiyata geliyo canım...

Son düzenleme:
ben yatak olyında sallanır beşikler var o tür istiyorum su an oda almayı düşünmedigimden .. o düşündügüm sallanır beşikte altında 4 tane cekmecesi var dolap istemiyorum su an hertraf dolap dolu ... odasını biraz daha büyüdügünde kurmak istiyorum..

bu tarz sizce nasıl? renk pembe olmayacak:) bu model istiyorum

selam kızlar... grubu ben kurdum, bana özelden mesaj atıp ismini söylerseniz facede ekler sonrada gruba davet gönderirim, grup aramaya kapalı gizli... o yüzden adını söylesemde çıkmaz =) arkadaşlar güvenli olsun dediler öyle yaptık =)

bucancım bende senin gibi düşünüyorum ama git-gel yol yorucu oluyo benim biraz, okul rahat 4 gün dersim var ama yinede haziran başında alıcam sanırım izni...

Çok şekerler canım, ben sadece etek aldım hamile kıyafeti olarak. Bide havalar ısınınca bişeyler bakıcam.

Bence güzel canım, benim aldıgımda çekmeceli bişey bu tarz bişey

meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
aramıza hoşgeldin cnm

bence de gayet güzel mesela krem ya da beyaz da alabilirsin...

güle güle kullan canım, hepsi çok güzel:)

bu arada Bucancım senin eklediğin sitede 5 mayıs sınırı filan yok dimi, biz bu ay alamıyomuşuz kredi kartımızın limti dolmuş, ama güvenilir mi acaba bu site, daha önce alışveriş yaptın mı buradan?

aramıza hoşgeldin cnm

bence de gayet güzel mesela krem ya da beyaz da alabilirsin...

Çok şekerler canım, ben sadece etek aldım hamile kıyafeti olarak. Bide havalar ısınınca bişeyler bakıcam.

Bence güzel canım, benim aldıgımda çekmeceli bişey bu tarz bişey

teşekkürler kızlar sende güle güle kullan biacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…