sanada canımmmm
SELAM KIZLAR BİZ GELDİK NASILSINIZ...
BUGÜN BENİM OĞLAN KUDURDU RESMEN TOP OYNUYOR İÇERDE
selamun aleyküm ben galiba hamileyim çünkü ilk kez reglim gecikti hayatım boyunca gecikmezdi 3 gün gecikti ben dünden beri test yapıyorum çıkmıyor iz nezaman ögrendiniz kızlar ya yada hiç duyduğunuz oldumu geç çıkan idrarda kana yarın 10 da baktıracam ama bekleyemiyorum
Maşallah canım benimki 3 gündür öyle walla...artık kıyafetlerden falan belli oluyor resmen....
günaydın kızlarrrrrrrrr
herkese ii bi hafta diliyorum
güne geç başladım bugün biras
duşumu aldım öle bornozla oturuorum yine
cuma günü alışverişe eskişehire gittik bi dünya şey aldık kızıma
beşiğimizde aldık dünde babam gelip kurdu müsait bi zamanda atıcam resimlerini
öğleden sonrada okumamız var bana gelicekler
totomu kaldırırsam önce bi kahvaltı yapıcam sonrada az ortalığı toplarım
# birtutambaharat
# katre_inur+
# Burcu_06+
# zeynepx
# Bia+
# TubiornatTubi
# elanurkr
tünaydın kızlarr nasılsınız bakiimmm ben anca gelebildim ev işi bilmem nee simdi dinlenme zamanım:)) biraz gecmişi okudum maşallah az yazmıssınız gene..... kızlar facebookta olan arkadaşlar varsa eklemek istiyorum....tabi isterseniz...
selamun aleyküm ben galiba hamileyim çünkü ilk kez reglim gecikti hayatım boyunca gecikmezdi 3 gün gecikti ben dünden beri test yapıyorum çıkmıyor iz nezaman ögrendiniz kızlar ya yada hiç duyduğunuz oldumu geç çıkan idrarda kana yarın 10 da baktıracam ama bekleyemiyorum
kızlar evde normal doğum yapan bi ecnebi arkadaş foto galeri yapmış,
valla burdan bakınca biz de yapabiliriz gibi görünüyo ama
yine de iyi cesaret,
Bu arada emeğe saygı babında alıntı yaptığım linki vermek istiyorum ama umarım reklam olduğunu düşünüp beni şutlamazlar forumdan
birinci bölüm >>The Tale of Forest Káel. Part 1. : Tirzah Photography
ikinci bölüm >> The Tale of Forest Káel. Part 2. : Tirzah Photography
bu da
üçüncü bölüm >> The Tale of Forest Káel. Part 2. : Tirzah Photography
annekaz'dan alıntıdır..
cnm eskişehirde nerden alış-veriş yaptın merak ettim cicilere daha bakmadım oku oku bitmiyo sayfalar dolmuşş
benide ekleyebilirsin cnm
günaydın kızlar,
babamıza kahvaltı hazırladık, yaptırdık ve gönderdik.
dün aksam bir ara girdim topiğe, ama eşim bırakmadı hadi yemek dedi, geri dönemedim,
zazezcim aldıkların cok güzel, tam prenses odası olmus, sağlıklı günlerde kullansın inşallah
pearl canım oyun parkı siparişini ssen netten mi vereceksin? dün akşam baktık biz, sivastaki mağazada yok, ama internet sitesinde var, visco yatak da benim begediğim 75 tl idi.
bucancım ben de 504 model park yatak alacaktım, ama pearlnin dediği gibi kapıdan gecmesi zordu, ölcü almıstık hatta, naparız derken 604 modelini gördük. gercegini görseydim internetten siparişini vericem ama sivas magazasında yok
günaydın kızlar,
babamıza kahvaltı hazırladık, yaptırdık ve gönderdik.
dün aksam bir ara girdim topiğe, ama eşim bırakmadı hadi yemek dedi, geri dönemedim,
zazezcim aldıkların cok güzel, tam prenses odası olmus, sağlıklı günlerde kullansın inşallah
pearl canım oyun parkı siparişini ssen netten mi vereceksin? dün akşam baktık biz, sivastaki mağazada yok, ama internet sitesinde var, visco yatak da benim begediğim 75 tl idi.
bucancım ben de 504 model park yatak alacaktım, ama pearlnin dediği gibi kapıdan gecmesi zordu, ölcü almıstık hatta, naparız derken 604 modelini gördük. gercegini görseydim internetten siparişini vericem ama sivas magazasında yok
günaydın canlarım, nabersiniz, az sonra doktor randevum var eşim iş yerine uğrayıp gelecek onu bekliyorum bi selam vermek istedim. öptüm hepiciğinizi ve minik fındıklarınızı
canım teşekkür ettim facee ekledin benikeşke bir yerlerde görebilsen canım yatağı gerçekten çok güzel
büyük ihtimalle netten sipariş veririz
visco yatak olarak sen ne seçtin?
ben hiç bakmadım yataklara :26:
canım teşekkür ettim facee ekledin benişimdi bişii sorcam 504 modelini biliyosun, onunla aynı de mi 604, sadece ölcüler farklı? o zaman ben de netten sipariş verebilirim, ama hangisinden versem karar veremedim, minder olarak da ben şunu begendim, burdaki mağazada 75 tl idi...
Hepsiburada.com : Baby Max Oyun Parkı Yatağı | Anne / Bebek / Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?