2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

a.s. canım idrarda hemen çıkmayabilir nda baktır istersen... insallah hamilesindir canım...

Maşallah canım benimki 3 gündür öyle walla...artık kıyafetlerden falan belli oluyor resmen....

aynen tuğçecim benimde öyle kıpır kıpır maaşallah bugün poliklinikte çalıştığım doktorda tesadüfen karnıma bakıyomuş o arada bizimki tekmeleyince o bile şaşırdı.

cnm eskişehirde nerden alış-veriş yaptın merak ettim cicilere daha bakmadım oku oku bitmiyo sayfalar dolmuşş

benide ekleyebilirsin cnm

biacım ne hamarat hatunsun ben bi oturma od.süpürüyorum 10 dk yatıyorum.maşallah cnm sana senin oğlanın kime çektiği belli hiç şikayet etme valla durmuyo die kıpır kpır

Aleyyküm Selam, inş öylesindir canım geç çıkabiliyor, ben adetimden 2 gün önce öğrendim. kanda da hemen çıktı. herkesin bir olmuyor malesef, kan testi yapıp emin ol tatlım.

kızlar evde normal doğum yapan bi ecnebi arkadaş foto galeri yapmış,
valla burdan bakınca biz de yapabiliriz gibi görünüyo ama
yine de iyi cesaret,
Bu arada emeğe saygı babında alıntı yaptığım linki vermek istiyorum ama umarım reklam olduğunu düşünüp beni şutlamazlar forumdan

birinci bölüm >>The Tale of Forest Káel. Part 1. : Tirzah Photography

ikinci bölüm >> The Tale of Forest Káel. Part 2. : Tirzah Photography
bu da
üçüncü bölüm >> The Tale of Forest Káel. Part 2. : Tirzah Photography

annekaz'dan alıntıdır..

ayy sancı cektigi zamanlar ayyyyyy kendimi hatırladım birden :S nefesim darlandı yhaa ben 5 gün cektigimden daha beter oldum :S

günaydın kızlarrrr 5 ten beri yatakta debeleniiorum
baktım olmuo kalktım

cnm eskişehirde nerden alış-veriş yaptın merak ettim cicilere daha bakmadım oku oku bitmiyo sayfalar dolmuşş

benide ekleyebilirsin cnm

canım ben neo da idil baby,chicho,ceylan bebe esparkta wenice,mothercare,panço,C&A dan aldım çoğu şeyi bide çarşıda merve bebe var 2 katlı bi mağaza beşiği falanda ordan aldım

günaydın kızlar,

babamıza kahvaltı hazırladık, yaptırdık ve gönderdik.

dün aksam bir ara girdim topiğe, ama eşim bırakmadı hadi yemek dedi, geri dönemedim,

zazezcim aldıkların cok güzel, tam prenses odası olmus, sağlıklı günlerde kullansın inşallah

pearl canım oyun parkı siparişini ssen netten mi vereceksin? dün akşam baktık biz, sivastaki mağazada yok, ama internet sitesinde var, visco yatak da benim begediğim 75 tl idi.

bucancım ben de 504 model park yatak alacaktım, ama pearlnin dediği gibi kapıdan gecmesi zordu, ölcü almıstık hatta, naparız derken 604 modelini gördük. gercegini görseydim internetten siparişini vericem ama sivas magazasında yok

günaydın canımmm
teşekkür ederim daa güselleri senn kuzunun olsun inş.
gözlerim kapanmak üzere 5 ten beri ayaktayımmm
hastaneye tahlil sonuçlarımı almaya gidicem uyursam kalkamam die korkuorum
offffff uykusuzluk çok zor 2 ay sonra naparıs

günaydın canlarım, nabersiniz, az sonra doktor randevum var eşim iş yerine uğrayıp gelecek onu bekliyorum bi selam vermek istedim. öptüm hepiciğinizi ve minik fındıklarınızı

keşke bir yerlerde görebilsen canım yatağı gerçekten çok güzel
büyük ihtimalle netten sipariş veririz
visco yatak olarak sen ne seçtin?
ben hiç bakmadım yataklara :26:

keşke bir yerlerde görebilsen canım yatağı gerçekten çok güzel
büyük ihtimalle netten sipariş veririz
visco yatak olarak sen ne seçtin?
ben hiç bakmadım yataklara :26:
canım teşekkür ettim facee ekledin beni şimdi bişii sorcam 504 modelini biliyosun, onunla aynı de mi 604, sadece ölcüler farklı? o zaman ben de netten sipariş verebilirim, ama hangisinden versem karar veremedim, minder olarak da ben şunu begendim, burdaki mağazada 75 tl idi...

Hepsiburada.com : Baby Max Oyun Parkı Yatağı | Anne / Bebek / Çocuk

gunaydın kızlar dun bi gunaydın yazabildim sonra bir daha
giremedim cok yogundu bittim sizler nasılsınız bi gecmise
bakınayım geleyim cok optum sizi

504 ten daha güzel duruyo canım:)
biz eşimle geçen perşembe baktık 2 sinide baya inceledik 504 çok kaba geldi bize

yatak içinde çok pahalı bişeye gerek yok bence seçtiğin iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…