2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

taşlı bi takım galba
çok şık bencede ii günlerde kullan

ay cok guzel bunlar ben artık bisey
almayacagım ya olanlarla idare edicem
artık ama etek hoşuma gitti bu roberto
carlos bacaklarımla guzel olur mu acaba
hele bide ogleden sonra iyice sisiyo
ii gunlerde giy canım[/QUOTE]

tesekkur ederim havalar ısındı da sonunda ben de bi şeyler aldım.ben 18 kio adım bacaklarım hala ince sanki o kadar kiloyu göbekten almış gibiyim kocaman oldu

taşlı bi takım galba
çok şık bencede ii günlerde kullan

evet taşları var,kulpları da biraz kokoş resimden görünmüyorda inşallah kendi takımı gelince resmini çeker paylaşırım sizinle..begendiiğine çoook sevindim..bebiş yaramaz birşey olup takımı harap etmezse 10 yaşına kadar kullansın dursun

güle güle giy kıyafetlerin çok güzell.
bu arada bende batikden bişiler aldım kampanya var 2. ürün %50 indirim ben hamile kıyafeti almıyorum sadece birkaç hamile taytı aldım..onun dışında normal mağazalardan medium veya large bedenle işimi hallediyorum..ama senin kıyafetlerin çok tatlııııııı

pelcel

face deki grupta seni soruyorlar faceden birimizi eklemen lazım grup için

Son düzenleme:
aman camlara girişmede başka iş yap ben camdan korkuyorum
hoşgeldin sevilcim, yok anacım o işin şakası, 9. kat, nasıl sileyim. ya bir ay daha dursam duvarlar için kadın alıcam ya hepsi aradan cıkacak da dayanamıyorum, büyük temizlik haricinde de kadın alma huyum yok. bekliycem artık. balkona da böcek korkum yüzünden cıkamam, çok korkuyorum böcekten, böyle balkonu sulayınca tuhaf sinek böcek gelip yapısıyo ya, ben cıglıgı bi basıyorum, tüm siteye rezil oluyorum o yüzden evde tekken girişemem bu işlere

güle güle kullanın canım, valla ben de bir an önce eksikler tamamlanssın yatagı dösegi belli olsun istiyorum da erken daha...
günaydın kızlar,nasılsınız.:80:

karnım acıkmadı ama bişeyler atıştırayım bari..gözetliyorum sizi hehe

günaydınlaarrrr

günaydınlarrr:80::80:
günaydınlar kızlar, hoşgeldiniiiiz

günaydın. bugünlerde pek yazan yok mu bana mı öle gelio

kızlar bugünlük benden bu kadar
hast. tahlil sonucumu almaya gidicem idrar kültürü yaptrmştm
ordanda anneme gidicem misafir gelicekmiş akşama orda kalırım artık
öpüyoruz kızımla hepinizi

pelcel

face deki grupta seni soruyorlar faceden birimizi eklemen lazım grup için

canım benim face adresim yok ki
ay acayım artık o zaman evde izne
cıkınca cok lazım olacak arkadaslarımda
cok kızıyor bana acmıyorum die

günaydınlaarrrr

günaydınlarrr:80::80:

günaydın. bugünlerde pek yazan yok mu bana mı öle gelio

gunaydın kızlar hoşgeldiniz
evet ya bu aralar topigin pek
havası yok galiba:26:

kızlar annebebekmagazalari.com da anneler gününe özel % 40 indirim çeki 1 tl, ben medela göğüs pompasını hesaplattım 90 tlye geliyor. Anne Bakım-Sağlık, Emzirme Ürünleri, Ev Tekstili, Çanta ve Hamile Tekstil de bu indirim yapılabiliyormus, pompa alacaklara duyrulur:)

grubu da yazın görüşelim muhabbetinden iyi oldu hani herkeste internet yok ya

bende dun anneler gunu deyince aklıma
geldi gobegimi seviyorum diyorum bakalım
oglum bana anneler gununde ne alacak
eşimde yanında dio aldım oglum ben taşı

merabaaa kızlarrr....gece hiç yatırmadı kuşum gene:97::97:
bir bel ağrısı ve maşallahh kazı yapıyo kızım içerde sanırsam eşim dün eliini koydu konuştu bu bir tekme attıı....akıllımmm duydum duydum diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…