2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlsı olsun bebk odasını nereden alacaksınız..ama birde eşyaları hemen yerleştirme..havalanması gerekiyor mobilyaların en az 3 hafta havalandırın diyorlar

Canım teşekkürler.

Seda'ya da yazdım az önce; ben bebek odası almayacağım. Zaten yıkanana kadar o kokuda çıkar diye düşünüyorum şifonyerdeki.:26:

Şifonyerde şundan olacak; ama en altta yine böyle geniş çekmece, üstte de 3 veya 4 normal çekmece olacak.. Ama kapakları tamamen beyaz olacak..

dolap kombinasyonu < STUVA | IKEA Türkiye

Sizce nasıl?

canım hatırlıyorum sanki bi ara resmini atmıştın beyaz o değilmi:26::26:

modern bir çizgisi var beyaz da da çok daha güzel olacaktır .bende bem beyaz yaptım odayı :)
büyüyen yataklardan mı alacaksın

GÜNAYDINN KIZLARR !
aldıklarınız çook güzelmiş gerçektenn hepimiz güle güle kullanalım işalaa
buarada çatı muayenesi olan var mı?benim dün kontrolüm vardı doktor haziranda yapıcaz dedi.doğumu tetikler diyo bazıları sizce doğru mu

çatı muaynesi içn şuan erken..
arkaadaşıma da 1 ay kala yapmıştı doktoru..ayy hiç hoş da bir muayene değil

canım hatırlıyorum sanki bi ara resmini atmıştın beyaz o değilmi:26::26:

Yok hayatım hiç atmadım resmini

modern bir çizgisi var beyaz da da çok daha güzel olacaktır .bende bem beyaz yaptım odayı :)
büyüyen yataklardan mı alacaksın

Sağol canım Bembeyaz olacak işte Duvarlarımız da belce beji oldu Nevresimlerimiz de kremli olacak. Yani tamamen beyaz ve kremden oluşuyor odamız

Yok canım 3-4 yaşına kadar yatabilen yataklardan alacağım. Sonra oturma odamı bozup oraya genç odası tarzında birşey alacağım.

Tünaydın

Benim doktorum 35-36. haftada yapacağını söyledi.

:44::44: ben yanlış hatırladım demek kii..buu çatı muayenesi çatala çıkıp ordan mıı bakcakk doktor..aaaa bende hiç konuşmadım doktorumla..

:44::44: ben yanlış hatırladım demek kii..buu çatı muayenesi çatala çıkıp ordan mıı bakcakk doktor..aaaa bende hiç konuşmadım doktorumla..

Elle kontrol ediyorlarmış işte. Valla bende bilmiyorum ki

Ama tabii benim bebiş dönmemişse yapmasının da mantığı olmaz herhalde. :26:

Elle kontrol ediyorlarmış işte. Valla bende bilmiyorum ki

Ama tabii benim bebiş dönmemişse yapmasının da mantığı olmaz herhalde. :26:

çıkmadığı yer kalmayacak gibi bişi aslında

ayy korkmaya başladım....bu arada mayıs annelerne bi göz attımm....eski konuşmlar kalmamış...doğuranlar olmaya başlamı..sonra hazirann sonraa..temmuzzz

modesa için fiyatlar uygun demişin .aşağı yukarı böyle bir takımın fiyatı nedir acaba?güle güle kullanın inş.

ayy korkmaya başladım....bu arada mayıs annelerne bi göz attımm....eski konuşmlar kalmamış...doğuranlar olmaya başlamı..sonra hazirann sonraa..temmuzzz

önceki annelere bakmaya korkuyorum .. birde herkesin hikayesi çok farklı oluyor..benim etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamile 2 si doğum yaptı bambaşka şeyler anlatıyorlar..korkmamak lazım..diyorum ve aslında kendi kendimi telkinnn ediyorummm

aynenn ay sağlıklı sihahtli doğsunlarda başka bişey istemiyorum zamanında gelsinlerr

,encirey,sincap_,pearl_pearl+,sedahayri27,ssah,elanurkr,birth,sevil01,Arina,

günaydın fıstıklar

umarım herkez iyidir biz iyiyiz hanım kızımla
dün gece uyuyamamıştık bu gece acısını çıkardık bi uyuduk bi uyuduk şimdi çok iyi hissediyorum

modesa için fiyatlar uygun demişin .aşağı yukarı böyle bir takımın fiyatı nedir acaba?güle güle kullanın inş.

teşekkür ederim canım..benim takımdaki dolap daha büyük bide biraz oymaları filan daha fazla,malzemesi de mdf imiş.o takımı içinde yatak ve nevresimi de dahil 2150 ye aldım 7 taksit yaptılar.çilek mobilyaya sormuştum baby flower takımını suntadan vede hiç işçilik yok üstünde sadee sticker var istedikleri fiyat 2400 tl. başka birkaç yere daha sordum suntadan odalar ve dolaplar ikili 1850 filan dı ortalama

daha nice mışıl mışıl uykular sizin olsun işallahhh...(doğumdan sonrasını bilemicem de

hoşgeldiniz fıstıklar
bizde geçen gece hiç uyumamıştık sağolsun kızım dün gece çok usluydu uyuduk

teşekkür ederim bilgiler için.bende oda takımı düşünüyorum.onun için sürekli fiyat araştırıyorum.

merhaba canım ii olmana sevindiim bende hiç uyuyamadım uyutmadı zilli kızım beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…