2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu anneler gününde herkes benimkini kutlasın diyorum hem ben tazecik anneyim dimi

bel ağrıları başlıyormu bu haftalarda ben 28. haftamdayım..senin kaçıncı hafta?
bide şansımıza bu sene havalar okadar sıcak olmayacak diorlarrr (inşallahh) sıkalım dişimizi az kaldııı

bel ağrıları başlıyormu bu haftalarda ben 28. haftamdayım..senin kaçıncı hafta?
bide şansımıza bu sene havalar okadar sıcak olmayacak diorlarrr (inşallahh) sıkalım dişimizi az kaldııı

canım 26 ama aniden geliyor bel ağrısı duramıyorum bakalım havalara pek güven olmaz..

ya kızlar biz oğlumun adını degistirdik

uras mert olacaktı ama soyadımız
biraz uzun teke indirdik aslında mert
demirbaşımızdı ama sanırım URAS
olacak oğlusum sizce ii mi tercih
:44::44::44::44:

mert daha güzel sanki canım ama anne babanın karar vermesi daha iyi..oğlum olsaydı egemen koyacaktık bizde..kızda tıkandık kaldıkk daha ismi yok bıdığımın

bence ikiside güzel canım
yanyanada çok güzel , ayrı ayrıda çok güzel

mert daha güzel sanki canım ama anne babanın karar vermesi daha iyi..oğlum olsaydı egemen koyacaktık bizde..kızda tıkandık kaldıkk daha ismi yok bıdığımın

ay ne bileyim zaten hamile
kaldıgımdan beri herkes
mert dio cabuk eskittim
ismi galiba şimdi uras
daha bi hoş geliyor kulagıma
ooooof:44: cok zor

ay ne bileyim zaten hamile
kaldıgımdan beri herkes
mert dio cabuk eskittim
ismi galiba şimdi uras
daha bi hoş geliyor kulagıma
ooooof:44: cok zor

mert birde çok fazla var hele son dönemde çok kullanılan isimlerden biri.
uras 'ın anlamını bilmiyorum ama söylenişi çok güzel bence uras daha iyi

uras mutlu demek değil mi ne güzel işte mutlu olsun anne daha ne isterki bebeği için

mert birde çok fazla var hele son dönemde çok kullanılan isimlerden biri.
uras 'ın anlamını bilmiyorum ama söylenişi çok güzel bence uras daha iyi

ya birde ne yap biliuyor musun kararsızsan bebiş doğduğunda yüüzne bak hangisi ile seslenmek içinden geliyorsa o ismi koy...ben öyle yapmayı düşünüyorumm... ya ben hiç bir ismi begenemedim çok kararsızım..

Selam kızlarrrrrrrrr Biz geldik oğluşumuzla, uzun süredir giremiyordum. Malum boya ve temizlik oldu. Şükür hepsi bitti, yerleştim

Bu hafta sonu da bebişimin yatağını almaya gideceğiz şifonyeri ile. Sonrada yıkayıp eşyalarını yerleştirmek kalacak.

Geçmişi okuyamadım, umarım herkesler iyidir.

hadi hayırlıolsun o zaman

maşallahhh canımmmm..ohhhh misss gibi olmuştur şimdi..bi ara at resimlerini de bakalım odaya nasıl olmuşş..benimde bu ay sonu gelicek ben erken demiştim..ama herkes son ayda yeirnden kalkamazsın diyor..çokda korkuyorumm...bebiş odası gelsn bi demlik bende öyle temizlik yapıcam..

hayırlsı olsun bebk odasını nereden alacaksınız..ama birde eşyaları hemen yerleştirme..havalanması gerekiyor mobilyaların en az 3 hafta havalandırın diyorlar

hadi hayırlıolsun o zaman

Teşekkür ederim

Valla mis gibi oldu; ama bizde mis gibi olduk. 3 gündür sırt, bel ve bacak ağrısından kalkamıyorum yerimden Az bugün toparlandım valla.

Canım ben bebek odası almıyorum. Zaten beyaz 4 kapaklı bir dolabım vardı, yanına Ikea'dan şifonyer ve Mothercare'de karyola alacağım. Oda gibi yapacağım; ama yine çekerim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…