2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişleri ayrı odasına ne zaman geçirmeyi düşünüyosunuz??ben şimdilik güzel bi beşik beğendim ve odamızda yatırmayı düşünüyorum,allah izin verirse 1 yaşında oda yaparım diyorum ama sizce çok mu geçç!!ama bundan öncesinde de erken diye düşünüyoruz eşimle..

ayy korkmaya başladım....bu arada mayıs annelerne bi göz attımm....eski konuşmlar kalmamış...doğuranlar olmaya başlamı..sonra hazirann sonraa..temmuzzz

Az kaldı valla

Hoşgeldin canım

Ben 6 ay düşünüyorum; ama kısmet bakalım

Kızlar benim az işim var çıkıyorum, görüşürüz

teşekkür ederim bilgiler için.bende oda takımı düşünüyorum.onun için sürekli fiyat araştırıyorum.

modesadakilerin benim girdiğim dükkanların hepsi mdf yapıyordu... sunta olunca daha ucuz olanlarıda var taffy baby de 1250 ye de görmüştüm takım..ama sunta olunca bence büyüyen yatak olmasına gerek yok 5 sene ancak dayanır zaten..büyüyen yatak olmayınca fiyat daha da düşüyor zaten bunu da dipnot olarakdan belirteyim dedim

aslında geç de değil de.. benim eşyalarınını koymak için bir dolaba ihtiyacım vardı,dolap aldıkdan 1 yıl sonra yatak ve şifonyer alınca tam takım olmaz gibi geldi bana ay nebileyim ilk bebiş insan almak isitiyorrr yaaa alıp süslemek istiyorr,al boşver hep mantık hep mantık nereye kadar.

tünaydın kızlarr

bende en az bir yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra ayırırım yatağını çünkü 1 yaş öncesi çok küçük kıyamam bizleri yakınında hissetsin geceleri rahat uyusun bebişim o yüzden oda hazırlamaycağım park yatakla 1 yaşına kadar bizle idare etsin...

sizlere bir sorum olack henüz doktorumu aramadım ama iki üç gündür takip ediyorum özellikle geceleri ve ayakta çok kaldığım zamanlarda vajınam çok ağrıyor birde sızlıyor ama gece dönerken uyanık olduğum zamanlarda daha çok hissediyorum bu normallmi sizlerde butip sorunları yaşayan varmı ?gündüzleri daaha rahatım galiba gündüz pek olmuyor sol tarafıma yatıyorum gecelri genelde birde bacaklarımın arasınay astık koymaya başladım alışayım diyee ama uykusuz huzursuz gecelr başladı galibaaa...

çok pahalı canım ve hiçbir özelliği yokk küçük üç göz yanee sonuçtaa bence araştırmaya devam et netten falan ne kadar güzell özeliilkeri olan daha uygun fiyata çok şık dolaplar varr

çatı muaynesi içn şuan erken..
arkaadaşıma da 1 ay kala yapmıştı doktoru..ayy hiç hoş da bir muayene değil

bencede değil ama mecbur kaçış yok olucazz:18: çatıda darlık varsa sezaryana alıyolarmış direk ben normal istiyorum ama doktor bi anormallik görürse işler deişecek sanırım pof

daha nice mışıl mışıl uykular sizin olsun işallahhh...(doğumdan sonrasını bilemicem de

hoşgeldiniz fıstıklar
bizde geçen gece hiç uyumamıştık sağolsun kızım dün gece çok usluydu uyuduk

merhaba canım ii olmana sevindiim bende hiç uyuyamadım uyutmadı zilli kızım beni

ayy sağolun kızlar hoşbuldum...
şimdi çıkmam lazım bi arkadaşıma tüp bebiş transferi yapıldı onu ziyaret edicem

Selam kızlar nasılsınız biz de kuzumla iyiyiz çok şükür her geçen gün ağır vasıta gibi hissetmeye başlamış olsamda bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetiyor bana. Sizlere küçük bir yakışıklı resmi taktim ediyorum teyzoşlar.

Son düzenleme:
sizlere bir sorum olack henüz doktorumu aramadım ama iki üç gündür takip ediyorum özellikle geceleri ve ayakta çok kaldığım zamanlarda vajınam çok ağrıyor birde sızlıyor ama gece dönerken uyanık olduğum zamanlarda daha çok hissediyorum bu normallmi sizlerde butip sorunları yaşayan varmı ?gündüzleri daaha rahatım galiba gündüz pek olmuyor sol tarafıma yatıyorum gecelri genelde birde bacaklarımın arasınay astık koymaya başladım alışayım diyee ama uykusuz huzursuz gecelr başladı galibaaa...

maşallaaaah annesi nasıl güzel, kırkbir kere maşallah

canım benim de rahim agzıma böyle bir sancı saplanıyor, iki büklüm oluyorum resmen, ama saniye sürmeden geciyor, dün de doktordaydım ama sormadım, aklıma gelmedi:26:

:
mert birde çok fazla var hele son dönemde çok kullanılan isimlerden biri.
uras 'ın anlamını bilmiyorum ama söylenişi çok güzel bence uras daha iyi

canım uras ın anlamı
şans mutluluk talih
banada cok hoş geliyor
soylemesi

uras mutlu demek değil mi ne güzel işte mutlu olsun anne daha ne isterki bebeği için

ay evet kız aynen oyle valla
mutlu olsun benim oğlusum inş.ömür boyu

gayet güzel bi isim uras.adıyla yaşasın canm

tesekkur ederim canım

gule gule kirlet canım evini ev bitti
ama sizde bitmisinizdir ben bu h.sonundan
biliyorum valla hala sırtım agrıyor valla yarın
işden kaytarıcam azıcık naz yapayım yahu
cogunu bitirmisin işlerin super valla

canım tuşe muayenesi diolar dimi
o 37.inci haftada ve ondan sonra
nisan denilen sey geliyormus yani
onu cok sonra yapıyorlar cok urkutucu
bisey ya ben zaten 2 kere oldum alttan
mua.dr.kan kusturdum ne olacak bilmiyorum
bide normal dogum dusunuyorum

bende canım 1-1,5 yasına kadar yanımda
yatırmayı dusunuyorum canım benim yalnız
kalmasın belki 2.yi yapmıyacagım koca eşşek
olunca istesemde yatmaz yanımda

canım panik yapma benimde oluyor bazen
diyorum sancı boyle girecek galiba bide
benim bu aralar yurudugumde asagıya
cok baskı yapıyor korkuyorum valla:26:
artık normal haftalar ilerliyor bebişler
irileşiyor uykusuz geceler başlıyor

maşallah yakışıklıya tuuh tuuh
bende ozledim oğlumu yaaaa

Sağol teyzesi benim çatık kaşlı yakışıklı oğlum.

ya benimde kollarımda minik minik
kırmızı sivilce gibi seyler cıktı
acaba hergun kahvaltıda domates
ve yumurta yiyorum onlar mı yaptı
dr.gitsem mi acaba ya dematololojiye:44:

Canım benim bende her sabah o yediklerinden yiyiyorum ama, yine de aklında kalacağına git bir cilt dr.na ne olur ne olmaz belki dokunan başka bişiy vardır.

oyy sinirlidee bakarmışşşş erkek erkekk rabbim esirgesin canımm

terliyosan falan da olabilir ya da oldugun yer rutubetliyse:26: kendi doktoruna bir sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…