ayy korkmaya başladım....bu arada mayıs annelerne bi göz attımm....eski konuşmlar kalmamış...doğuranlar olmaya başlamı..sonra hazirann sonraa..temmuzzz
,encirey,sincap_,pearl_pearl+,sedahayri27,ssah,elanurkr,birth,sevil01,Arina,
günaydın fıstıklar
umarım herkez iyidir biz iyiyiz hanım kızımla
dün gece uyuyamamıştık bu gece acısını çıkardık bi uyuduk bi uyuduk şimdi çok iyi hissediyorum
Kızlar bebişleri ayrı odasına ne zaman geçirmeyi düşünüyosunuz??ben şimdilik güzel bi beşik beğendim ve odamızda yatırmayı düşünüyorum,allah izin verirse 1 yaşında oda yaparım diyorum ama sizce çok mu geçç!!ama bundan öncesinde de erken diye düşünüyoruz eşimle..
teşekkür ederim bilgiler için.bende oda takımı düşünüyorum.onun için sürekli fiyat araştırıyorum.
Kızlar bebişleri ayrı odasına ne zaman geçirmeyi düşünüyosunuz??ben şimdilik güzel bi beşik beğendim ve odamızda yatırmayı düşünüyorum,allah izin verirse 1 yaşında oda yaparım diyorum ama sizce çok mu geçç!!ama bundan öncesinde de erken diye düşünüyoruz eşimle..
Canım teşekkürler.
Seda'ya da yazdım az önce; ben bebek odası almayacağım. Zaten yıkanana kadar o kokuda çıkar diye düşünüyorum şifonyerdeki.:26:
Şifonyerde şundan olacak; ama en altta yine böyle geniş çekmece, üstte de 3 veya 4 normal çekmece olacak.. Ama kapakları tamamen beyaz olacak..
dolap kombinasyonu < STUVA | IKEA Türkiye
Sizce nasıl?
çatı muaynesi içn şuan erken..
arkaadaşıma da 1 ay kala yapmıştı doktoru..ayy hiç hoş da bir muayene değil
daha nice mışıl mışıl uykular sizin olsun işallahhh...(doğumdan sonrasını bilemicem de
hoşgeldiniz fıstıklar
bizde geçen gece hiç uyumamıştık sağolsun kızım dün gece çok usluydu uyuduk
merhaba canım ii olmana sevindiimbende hiç uyuyamadım uyutmadı zilli kızım beni
Selam kızlar nasılsınız biz de kuzumla iyiyiz çok şükür her geçen gün ağır vasıta gibi hissetmeye başlamış olsamda bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetiyor bana. Sizlere küçük bir yakışıklı resmi taktim ediyorum teyzoşlar.Eki Görüntüle 188975
sizlere bir sorum olack henüz doktorumu aramadım ama iki üç gündür takip ediyorum özellikle geceleri ve ayakta çok kaldığım zamanlarda vajınam çok ağrıyor birde sızlıyor ama gece dönerken uyanık olduğum zamanlarda daha çok hissediyorum bu normallmi sizlerde butip sorunları yaşayan varmı ?gündüzleri daaha rahatım galiba gündüz pek olmuyor sol tarafıma yatıyorum gecelri genelde birde bacaklarımın arasınay astık koymaya başladım alışayım diyee ama uykusuz huzursuz gecelr başladı galibaaa...
mert birde çok fazla var hele son dönemde çok kullanılan isimlerden biri.
uras 'ın anlamını bilmiyorum ama söylenişi çok güzel bence uras daha iyi
uras mutlu demek değil mi ne güzel işte mutlu olsun anne daha ne isterki bebeği için
gayet güzel bi isim uras.adıyla yaşasın canm
Selam kızlarrrrrrrrrBiz geldik oğluşumuzla, uzun süredir giremiyordum. Malum boya ve temizlik oldu. Şükür hepsi bitti, yerleştim
Bu hafta sonu da bebişimin yatağını almaya gideceğiz şifonyeri ile. Sonrada yıkayıp eşyalarını yerleştirmek kalacak.
Geçmişi okuyamadım, umarım herkesler iyidir.
GÜNAYDINN KIZLARR !
aldıklarınız çook güzelmiş gerçektenn hepimiz güle güle kullanalım işalaa
buarada çatı muayenesi olan var mı?benim dün kontrolüm vardı doktor haziranda yapıcaz dedi.doğumu tetikler diyo bazıları sizce doğru mu
tünaydın kızlarr
bende en az bir yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra ayırırım yatağını çünkü 1 yaş öncesi çok küçük kıyamam bizleri yakınında hissetsin geceleri rahat uyusun bebişim o yüzden oda hazırlamaycağım park yatakla 1 yaşına kadar bizle idare etsin...
sizlere bir sorum olack henüz doktorumu aramadım ama iki üç gündür takip ediyorum özellikle geceleri ve ayakta çok kaldığım zamanlarda vajınam çok ağrıyor birde sızlıyor ama gece dönerken uyanık olduğum zamanlarda daha çok hissediyorum bu normallmi sizlerde butip sorunları yaşayan varmı ?gündüzleri daaha rahatım galiba gündüz pek olmuyor sol tarafıma yatıyorum gecelri genelde birde bacaklarımın arasınay astık koymaya başladım alışayım diyee ama uykusuz huzursuz gecelr başladı galibaaa...
Selam kızlar nasılsınız biz de kuzumla iyiyiz çok şükür her geçen gün ağır vasıta gibi hissetmeye başlamış olsamda bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetiyor bana. Sizlere küçük bir yakışıklı resmi taktim ediyorum teyzoşlar.Eki Görüntüle 188975
maşallaaaah annesi nasıl güzel, kırkbir kere maşallah
Sağol teyzesi benim çatık kaşlı yakışıklı oğlum.:
canım uras ın anlamı
şans mutluluk talih
banada cok hoş geliyor
soylemesi
ay evet kız aynen oyle valla
mutlu olsun benim oğlusum inş.ömür boyu
tesekkur ederim canım
gule gule kirlet canım evini ev bitti
ama sizde bitmisinizdir ben bu h.sonundan
biliyorum valla hala sırtım agrıyor valla yarın
işden kaytarıcam azıcık naz yapayım yahu
cogunu bitirmisin işlerin super valla
canım tuşe muayenesi diolar dimi
o 37.inci haftada ve ondan sonra
nisan denilen sey geliyormus yani
onu cok sonra yapıyorlar cok urkutucu
bisey ya ben zaten 2 kere oldum alttan
mua.dr.kan kusturdum ne olacak bilmiyorum
bide normal dogum dusunuyorum
bende canım 1-1,5 yasına kadar yanımda
yatırmayı dusunuyorum canım benim yalnız
kalmasın belki 2.yi yapmıyacagım koca eşşek
olunca istesemde yatmaz yanımda
canım panik yapma benimde oluyor bazen
diyorum sancı boyle girecek galiba bide
benim bu aralar yurudugumde asagıya
cok baskı yapıyor korkuyorum valla:26:
artık normal haftalar ilerliyor bebişler
irileşiyor uykusuz geceler başlıyor
maşallah yakışıklıya tuuh tuuh
bende ozledim oğlumu yaaaa
ya benimde kollarımda minik minik
kırmızı sivilce gibi seyler cıktı
acaba hergun kahvaltıda domates
ve yumurta yiyorum onlar mı yaptı
dr.gitsem mi acaba ya dematololojiye:44:
ya benimde kollarımda minik minik
kırmızı sivilce gibi seyler cıktı
acaba hergun kahvaltıda domates
ve yumurta yiyorum onlar mı yaptı
dr.gitsem mi acaba ya dematololojiye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?