2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlarr. napıonuz.gruo kurmuşsunuzz.ama ben kapatmıştımm face i. siz nasılsınızzz

çok pahalı canım ve hiçbir özelliği yokk küçük üç göz yanee sonuçtaa bence araştırmaya devam et netten falan ne kadar güzell özeliilkeri olan daha uygun fiyata çok şık dolaplar varr

Canım tamam da yerim dar. Öyle her şifonyer olmuyor maalesef.. Dolabımın yanında 65 cm.lik bir yer kalıyor. Bu da yer olarak bize uygun geldi. Zaten bu şekilde olmayacak. Biraz daha uzunca olacak..

Maşallhhhhh

Sağol canım, temizlendik vallahi Şimdi de evin tadını çıkarıyorum Sen ne zaman çıkıyorsun izne?

Maşallahhh

selam kızlar,

geçmişe bakamadım daha, bugün okulda çok yoruldum, ağ kablolarıyla uğraştık tüm gün,hala da halledebilmiş değiliz.. internete de giremedim o yüzden, kaç merdiven indim çıktım bilmiyorum valla, kasıklarıma ağrı girdi artık..

ders boştu şimdi eve geldim 4.5 ta tekrar gidip 6'da gelicem..
sizden naber?
face'den devam ediyo herkes sanırım artık..ben face'e giremiyorum pek..Muhabbetiniz bol olsun..

Hoşgeldin canım.

Herkes Face'den mi takılıyor. O zaman yolları açık olsun ne diyelim Biz olmayanlarda burdan takılırız artık

şşşşhhhtttt gizli çaktırmaaa

allah seni

hoşgeldin canım.

Herkes face'den mi takılıyor. O zaman yolları açık olsun ne diyelim Biz olmayanlarda burdan takılırız artık

mrhaba canım... Heralde benimde iş yerinde yasak face giremiom açalım doğumdan sonrada haberleşir bilgi paylaşımımız olur didik şimdiden pırr uçtularr

allah seni

mrhaba canım... Heralde benimde iş yerinde yasak face giremiom açalım doğumdan sonrada haberleşir bilgi paylaşımımız olur didik şimdiden pırr uçtularr

Anladım canım. Neyse hayırlı olsun sizlere o zaman

Ben çıkıyorum kızlar, görüşürüz.

canım ben 4 hafta sonra ayrılıcam nasıl dayanıcam
bilmiyorum ama yarın gelmeyi dusunmuyorum
burdakilere diyorum yavas yavas bensizlige alısın

ay valla ben kac haftadır
yemek yapmıyorum nasıl
bi sey oldum boyle bigun
annemdeyim bi gun kayınvalidem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…