Ben şahsen ne yemek yapsam diye bakınıyorum ıspanakım bozulmadan yapayım diyorum ama hiiiiiiç sevmiyorum
heryere yetişiriz bizz fişek gibi hamişleriz
Ben şahsen ne yemek yapsam diye bakınıyorum ıspanakım bozulmadan yapayım diyorum ama hiiiiiiç sevmiyorum
mrb kızlarrr
bugün öğlene kadar dersim vardı ama sabahtan beri hiç oturamadım, okuldan dönerken hava da güzel diye yürümek istedim arabayı eşime sattımeve erke gelmek de istemedim çünkü evde hep bişiler buluyorum gelir gelmez temizlik yemek derken yeni oturdum geçmişe göz atıcam size ve güzel muhabbetinize kaldığım yerden devam edeceğim anneler günü geliyor gariptir ama ben de ayrı bir heyecan var normalde benim için sadece doğumgünleri önemlidir ama bu da eklenecek gibi
Merhabalar kızlarrr, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz. Uzun zamandır giremedim, çok yoğundum. Kardeşimin evini yerleştiriyoruz. Sizleri çok özledim :))
Merhabalar kızlarrr, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz. Uzun zamandır giremedim, çok yoğundum. Kardeşimin evini yerleştiriyoruz. Sizleri çok özledim :))
zaten baska dert yok yemek ne yapsam bende hamile oldugumdan beri ıspanaga pek kendimi sıcak hissetmiyorum gözüme bile görünce kacacak yer arıyorum
:18:
ıspanaklı börek veya fırında ıspanak yaaaappp
canım bu hızla bir çırpıda olacak inşallah senin kadar yoğun olmasam da benimkide hiç yer görmüyor ama yapımda var benim hayatta oturamam keşke doğumgününe davetlin olabilsek çok uzaksın canım yaa:) pastayı heycanla bekliyorum bir erkek annesi adayı olarak hatta mutfağı acayip seven biri olarak oğluşumun diş pastasını bile ayarladım yaniii kısaca sen de gelecekteki kendimi gördüm de şu öğlen misafir işi fazla olmuş birassKizlar selam :79:
Ne facebook'a bakabiliyorum ne buraya. Hazirliklar tam gaz suruyor bizim dogumgunu icin, ne tantana oldu kardesim yaa.. Oglanin pastasini yapiyorum simdi, sinirden aglyacaktim, kek yaptim ortadan ikiyr bolunduneyse azicik toparladim, simdi kaplamasini hazirlayip suslemeye baslayacagim. Bitince resmini koyarim. Ay muhabbetinizi ozledim yaa.. Popom 5-10 dakika haric yer gormedi bugun bir de konsoloslukla ugrastim oglanin pasaportu icin. Kirk carsamba bir araya toplandi. Yetmezmis gibi ogle yemegine misaifr aldim cok lazimdi Ah bu benim hayir diyemeyen cenem
Dun gece bir ruya gordum kizimi doguruyordum hem de pirt diye, kanli kanli cipil cipil bakiyordu bana. Kordonuyla falan kucaklamisim, anneme diyorum havlu getir usuyecek diye. Gece uyandim karnimi kasiklarimi kontrol ettim acaba gercekten dogurdum mu diye
Ay corba gibi yazdim biliyorum ama idare ediverin. Cenem eksik kalmasin dedim
Operim hepinizi umarim iyisinizdir
Hoşgeldin canııııım bizde seni çok özledik valla, merak etmeyede başlamıştık
Biz şahsen iyiyiz, ocaga yemek koydum. Arada kaçıverdim içeri
Sen nasılsın? Yavruşun nasıl?
Aynen canım zaten sevmemde doktor koyu yeşil yapraklı sebzeler tüket dedi. Ondan yiyorum
Ispanak be canııım, her türlü bişeye benzemiyo
merhaba.. bugün biri sormuştu seni ama:) düğünleri var denmişti.. daha düğün olmadı o zaman?:97:
Kizlar selam :79:
Ne facebook'a bakabiliyorum ne buraya. Hazirliklar tam gaz suruyor bizim dogumgunu icin, ne tantana oldu kardesim yaa.. Oglanin pastasini yapiyorum simdi, sinirden aglyacaktim, kek yaptim ortadan ikiyr bolunduneyse azicik toparladim, simdi kaplamasini hazirlayip suslemeye baslayacagim. Bitince resmini koyarim. Ay muhabbetinizi ozledim yaa.. Popom 5-10 dakika haric yer gormedi bugun bir de konsoloslukla ugrastim oglanin pasaportu icin. Kirk carsamba bir araya toplandi. Yetmezmis gibi ogle yemegine misaifr aldim cok lazimdi Ah bu benim hayir diyemeyen cenem
Dun gece bir ruya gordum kizimi doguruyordum hem de pirt diye, kanli kanli cipil cipil bakiyordu bana. Kordonuyla falan kucaklamisim, anneme diyorum havlu getir usuyecek diye. Gece uyandim karnimi kasiklarimi kontrol ettim acaba gercekten dogurdum mu diye
Ay corba gibi yazdim biliyorum ama idare ediverin. Cenem eksik kalmasin dedim
Operim hepinizi umarim iyisinizdir
Hoşgeldin canııııım bizde seni çok özledik valla, merak etmeyede başlamıştık
Biz şahsen iyiyiz, ocaga yemek koydum. Arada kaçıverdim içeri
Sen nasılsın? Yavruşun nasıl?
Bana ıspanaktan psikolojikmidir nedir demir tadı gelir ağzım bi cins olur. Cocukkene annem çok yedirdi bezdim heraldeıspanağı normal de severim ama fırında incecik yaptınmı süper olur börek gibipeynirli falan
Maşallah canım oğluşuna, büyüsün kocaman olsun inşallahBiacım, merhaba canımmm. Çok yoğunum canım yaaa. Evde olduğum zamanlarda da iş peşinde koşuyorum. Bi de yeni bi huy geliştirdim. Öğleden sonraları uyumaya başladım. Uyku yetmez oldu((
Oğluşum büyüyor teyzesi:))))Maşallah herşeyi iyi gidiyor şimdi :)))
Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımızda görelim inşallah :))))
ay valla ben kac haftadır
yemek yapmıyorum nasıl
bi sey oldum boyle bigun
annemdeyim bi gun kayınvalidem de
canım hoşgeldin nerelerdesin sen
oldu mu dugun dogurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?