Kızlar ben kalkayım uzanayım keyif yapayım
Görüşürüz hepinizi öptük
Merhaba Pelincim :))))
Düğüne 3 hafta var. Sağlıkla bi gideyim geleyim de :)))
Çok koşturuyorum Pelincim ya. Bi de iyice miskinleşmeye başladım. Gündüzleri de uyumak istiyorum(
Sen nasılsın cnaım?
ya bu arada annelere ne alacaksınız
ben bi turlu karar veremiyorum?
bi fikri olan var mı:44:
bizimki sipariş verdi :)
bu çiçekten istiyomuş
Pembe Antoryum VP Saks da Toprakl Pembe iekli Anthurium Bitkisi iek Kodu:JS 9924
Kizlar pastayi bitirdim ama ben de bittim. Belim kopuyor. Onceki mesajima verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim, yarin cevap yazacagim insallah. Pastayi koymak istedim, sonrasinda mutfagi toplayiphemen yatacagim. Optum hepinizi
Eki Görüntüle 189241
kızlaarr daha önce yazmıştım salı günü dr kontrolümüz var diye,bugün gittik kuzuşumu gördük. Dr. amcamız dedi ki karnın çok büyük diyen oluyor mu dedi,ben de yok pek olmuyor ama artık zorlanmaya başladım dedim.normal dedi çünkü kızım 39 cm 1500 gr.olmuşyavrum benim büyümüş iyice.dayısına benzeyecek galiba.haftamıza göre biraz gelişmiş.her şeyi normalmiş.çok sevindim.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Yalnız korkmaya başladım 29 haftalıkken böyleyse ileriki haftalarda beni epey zorlayacak.
Doğumu nasıl düşünüyorsun dedi,ben de normal istiyorum ama büyük olursa ne olur yapabilir miyim dedim. bende önceden yapışıklık olduğu için dönmeyebilir dedi.bir de sezeryan yanlısı gibi geldi bana.sonra karar verelim gününü doldursun dedim.hayırlısı artık.
6 haftada 3,5 kilo almışım.dr um bu konuda çok rahat,hiç kızmıyorben zaten kendime yeterince kızıyorum 32.haftada çalışabilir raporumu yazacak.kendimde kuvvet bulursam tabi çalışmayı düşünüyorum.32+3 e alabilmiştim randevuyu.farketmez dedi ama yine de 32+0 a verdi bi randevu.o zaman gidicem.
geçmişi okuyamadım,eşimin yeğenindeyiz ondan yazıyorum. heyecanımı sizinle paylaşayım dedim.
japones pastan çok harika gözüküyor. Melikecim senin de yeni yaşın kutlu olsun tatlım,sevdiklerinle başta kocişin ve bebişin olmak üzere nice mutlu senelere....
Kizlar pastayi bitirdim ama ben de bittim. Belim kopuyor. Onceki mesajima verdiginiz cevaplar icin tesekkur ederim, yarin cevap yazacagim insallah. Pastayi koymak istedim, sonrasinda mutfagi toplayiphemen yatacagim. Optum hepinizi
Eki Görüntüle 189241
maşallah kuzuşa büyümüş... ayy bizimkilrde kocaman olsunlar.. onlar büyürken biz catlıcazzkızlaarr daha önce yazmıştım salı günü dr kontrolümüz var diye,bugün gittik kuzuşumu gördük. Dr. amcamız dedi ki karnın çok büyük diyen oluyor mu dedi,ben de yok pek olmuyor ama artık zorlanmaya başladım dedim.normal dedi çünkü kızım 39 cm 1500 gr.olmuşyavrum benim büyümüş iyice.dayısına benzeyecek galiba.haftamıza göre biraz gelişmiş.her şeyi normalmiş.çok sevindim.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Yalnız korkmaya başladım 29 haftalıkken böyleyse ileriki haftalarda beni epey zorlayacak.
Doğumu nasıl düşünüyorsun dedi,ben de normal istiyorum ama büyük olursa ne olur yapabilir miyim dedim. bende önceden yapışıklık olduğu için dönmeyebilir dedi.bir de sezeryan yanlısı gibi geldi bana.sonra karar verelim gününü doldursun dedim.hayırlısı artık.
6 haftada 3,5 kilo almışım.dr um bu konuda çok rahat,hiç kızmıyorben zaten kendime yeterince kızıyorum 32.haftada çalışabilir raporumu yazacak.kendimde kuvvet bulursam tabi çalışmayı düşünüyorum.32+3 e alabilmiştim randevuyu.farketmez dedi ama yine de 32+0 a verdi bi randevu.o zaman gidicem.
geçmişi okuyamadım,eşimin yeğenindeyiz ondan yazıyorum. heyecanımı sizinle paylaşayım dedim.
japones pastan çok harika gözüküyor. Melikecim senin de yeni yaşın kutlu olsun tatlım,sevdiklerinle başta kocişin ve bebişin olmak üzere nice mutlu senelere....
Eki Görüntüle 189241
Merhabalar kızlarrr, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz. Uzun zamandır giremedim, çok yoğundum. Kardeşimin evini yerleştiriyoruz. Sizleri çok özledim :))
Eki Görüntüle 189241
kızlaarr daha önce yazmıştım salı günü dr kontrolümüz var diye,bugün gittik kuzuşumu gördük. Dr. amcamız dedi ki karnın çok büyük diyen oluyor mu dedi,ben de yok pek olmuyor ama artık zorlanmaya başladım dedim.normal dedi çünkü kızım 39 cm 1500 gr.olmuşyavrum benim büyümüş iyice.dayısına benzeyecek galiba.haftamıza göre biraz gelişmiş.her şeyi normalmiş.çok sevindim.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.Yalnız korkmaya başladım 29 haftalıkken böyleyse ileriki haftalarda beni epey zorlayacak.
Melikecim,
ailenle sevdiklerinle, eşinle, minik oğluşun Emir Kaan'ınla sağlıklı, mutlu nice güzel yaşlar diliyorum canım arkadaşım...
doğum günün kutlu olsun
Eki Görüntüle 189213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?