2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım cok güzel olmuş, afiyetle yiyin gari

Maşallah kilosu cok güzel canım allah daha iyi etsin insallah:97:

selam kızlar,
okulda net yok, evde de eşimden fırsat yok,
giremiyorum foruma,
iyi mi herkes?

iyi geceler kızlar, daha anca yazabiliyorum. geçmişe bakamadım bi türlü yarın sabah inş. bakcam umarım herşey yolundadır....

doktora gittim sabah, kızım koskocaman olmuş 1.466 kg olmuş. kafası aşağıda, sağ tarafımda sırt kısmı solumda da bacakları var. çok cici duruyodu meleğim... herşey yolunda dedi doktorum, normal doğumu çok istediğimi söyledim inşallah bi aksilik olmaz normal görünüyor dedi.

hasta odalarını gezdim, doğumhanelere bakamadım :97: doğum vardı çünkü. hastane konusu kesinleşti fiyat bilgisi vs. aldık. suit oda tercih etcem, normal doğum 680 lira. bütün masraflar dahil. Allah korusun yeni doğan bakım ünitesine, küvez vs. ihtiyaç olursa o da dahil fiyata. hastane personeli de çok ilgiliydi doktorumu seviyodum artık hastaneye de tam olarak ısındım, kendi evimmiş gibi bağırabilirim doğumda

sonra kocişle sapancaya ve maşukiyeye gittik, balık ve mantar açlığım sona erdi çok şükür eve geldim, 1 saat uyudum komşuya uğradım derken eve indim yemek yapmaya. kayınvalidem evde değill bi kaç haftadır yemek filan gelince yapabiliyo, hadi onlarda gelsin yemeğe dedim, çeşiti çoğalttım, yemekti çaydı derken, onlar gitti şimdi oturabildim. pilim bitti... ama çok güzel bi gündü. hele kızımı görmek. annesinin bebeği çok şekerdi...

Melikecim iyi seneler canım umarım bebeğin ve eşinle nice yıllara

oğlun annesinin kıymetini bilsin çok marifetlisin canım muhteşem olmuş. oğluşuna sağlıklı bi ömür versin Allah.

maşallah tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...

günaydın canım maşallah sana ve bebişine inşallah herşey gönlünce olur

Herkese Günaydın
Dün çok iyiyidim bugun berbat hissediyorum kolumu kaldırcak halim yok sanki
amma dengesizleştim bir gün iyi bir gün kötü... :97:

annem sipariş verdi kayınvalidem yine kayıplarda

bayıldım bu pastaya süper olmuş canım

maaşallah canım, kızın büyümüş..

maşallah kızlar bebişlerinize

selam kızlar,
okulda net yok, evde de eşimden fırsat yok,
giremiyorum foruma,
iyi mi herkes?

bizler iyiyiz sen nasılsın canım?

günaydınlar. ayy maşallah ne güzel pasta yapmış arkadaş. kendimi mutfakta biraz daha geliştirmem gerektiğini anladım tekrar tekrar

kızlar bişey soracam dünden beri kalbim sıkışıyor ara ara şimdide sabahtan bu yana sıkışıyor sizdede oluyor muu

günaydın kızlar...nasılsınız....ah canım bende yemek yerken kalp atışlarım hızlanıyor...sanki bir şeye heycan yapıyormuş gibi...birde sürekli yatsam ...istiyorum...halsizlik çöküyor....üstüme.....

Anneler gününede gelincede hiç kimsesden heiye filan istemiyorum...çünkü ben en büyük hediyemi rabbimden aldım..o bana yeter...5 yıl sonra aldığım en güzel hediyelerden...inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımada almayı nasip edecek...hepimize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…