2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım, aklımızda bulunsun, gerçi ben de artık hiç kabız olmuyorum, hep ishal gibiyim, yada hayatım boyunca sürekli kabız olduğum için normal hali bana ishal gibi geliyo.. sanki demir ilacından kaynaklı gibi geliyo bana, bunun için hiç doktora gtmedim..

canım söylemesi kolay ama üzülmemeye çalış, inşallah erken doğsa bir sorun çıkmaz ve bir an önce büyür..

Allah göstermesin canım, olumsuz düşünme, olmaz inşallah birşey..Allah hepimizi korusun..

Ben sabahları uyanınca ayaklarımın üzerine basamıyorum bile yan yan yürüyom 5-10 dk
evet canım ben de aynen o durumdayım, bi de şimdi bütün yükü sağ ayağa vermeye çalışıyorum..
Off Allah'ım geçecek mi bugünler?

Kızlar ben yazıyorum yazıyorum kimse cevap falan yazmıyor. Bende sessiz sessiz takip ediyorum ne yapayım artık. Bari face e ekleyin beni de oradan takip edeyim ne oluyor bitiyor diye.
canım bende face açılmıyo maalesef, açılsa ben eklerdim seni ama arkadaşlardan biri ekler mutlaka..

Ah canım sorma o acıları. dün gece kaç kere ağladım dönerken bi taraftan bi tarafa..
benim de 2-3 gündür azaldı hareketleri bide yer değiştirdi sanırım. tam yere dik duruyo sanırım, çünkü hareketlerin bi kısmı tam vajina civarında bi kısmı da göbek deliğimin üstünde..

ahh kaynanam yıkanmazmış canım kordonu düştükten sonra yıkarız biz dedi bende hastahanede yıkamadan veriyo o sıcaklarda kokmazmı dedim yok ne kokması sileriz tertemiz diyoo
Yıkama konusunda herkes bişey diyo sanırım. hatta doktorlar bile farklı şeyler söylüyo, kimisi doğduğunda üzerindeki sıvı koruyucu diye yıkatmazken, kimisi yıkayın diyomuş..ben de bilemedim :44:

kafa çapına baktı.ama ekstra testler istemedi.çok iri bebek dedi.iki hafta sonrasına randevü verdi ozaman tekrar bakacak sanırım.ben telaş ettin biraz galiba.önceki testlerde filan hiç bi sorun çıkmamıştı.umarım sadece iri bebektir.başka sorunu yoktur.

merhaba arkadaşlar bende hamilelik öncesi zor çıkardım ama kabız olmazdım ancak bu içtiğim vitamin ilacımı yapıyor acaba kabız? benim tuvalet sistemimi çok etkiledi??
bu şekilde sorun yaşıyan var mı??

Kizlar selam Annemle ciktik, sebze pazarina goturdum onu. Bir suru cesit garip meyve aldirdi bana Tadina bakmak istedi. Degisik seyler hosuna gidiyor. Sonra bir manavin onunden gecerken bir de ne gorduk Erik Facebook'ta yazdigimi goren olmustur belki, bana Turkiye'den erik getirirken havaalaninda kontrollerde el koymuslar ve ben yiyememistim Sonra bavula dusmus 2-3 tanesiyle avunmustum. Simdi burada gorduk ve aldik hemen. Bizimkilere gore asiri eksi ama o kadar mutluyum kiiiii

Canimcim cok tesekkur ederim insallah tatlim
Kizamik bakilmisti, ona bagisikmisim ama annem kizil gecirmedigimi soyledi canim. Insallah bir sey olmayacak.
Valla oglusa pek uzulmedim desem yeridir Henuz kucukken bu tur hastaliklari atlatmasi iyi bence. Buyudkce agir seyreder diye biliyorum. Bir de sipanin enerjsi yerinde masallah

Sagol tatlim

Sagol canim benim insallah

Sagol canim, tecrube konusuyor

Sorma tatlim, bir de bebek dogduktan sonra abi tasiyacak her turlu mikrobu. Yasayan cok arkadasim var. Abi-abla hastaysa ufak kardes de kesin hasta oluyor. Aman olsun, Allah devasiz dert vermesin de..

ya kızlar burdaki erkek bebek annelerine
bi sorum olacak yenidogan sunneti için
ne dusunuyorsunuz ben kararsız kaldım
cok yaptıracak mısınız ?:44::44::44:
Tatlim benim oglan 5 gunlukken oldu. Ben tavsiye ederim. Ne zaman kesilecek pipim korkusu yok benim oglanda. Bu da hem onun hem benim icimi rahatlatiyor. Ayrica oyle cabuk iyilesti ki anlatamam.Yazin da bir sunnet yemegi dusunuyoruz.

sen anlatmıyomusun eşine ?
vala benim eşim başta yasemin ve esra olmak üzere hepinizi hemen hemen biliyo
her akşam yemekten sonra özet geçiyorum
Ben sirf kocaya degil anneme, arkadaslarima da bahsediyorum sizlerden. Pek girdiniz hayatima

Tecrubeli annenin hali baska, iki tane buyuttugun icin en kiymetlilerdensin sen. Alinip gucenip gitme bir yere sakin

Benim oglum 3.620 dogmustu, bu kilo iyi aslinda ama ben korkudan altini acamamistim 1 hafta Hep esim, annem falan giydirdi altini acti.Kolunu bacagini kirarim diye korkmustum Ama hemen toparliyorlar korkma canim.

Biz bagi dusmesini bekleyemedik yikamak icin. Ama iyi mi yaptik kotu mu bilmem cunku oglumun gobegi tam kapanmadi 20 gun. Sonunda adi yakmak denilen bir islem yapmak zorunda kaldilardi. Gercek anlamda yakmak degildi, sadece goruntusu yanmis gibi oldu. Sonra kapandi anca. Niye bizde oyle olmustu hatirlamiyorum simdi. Alkol damlattirdilardi her gun, belki de bu kadar cok alkol iyi gelmediydi :26:

baya kalabalığız kızlarrr maşallahhh
16.30 da kontrolümz var kızımı görücem inş.
ii haberlerle gelirim inş
iyi haberlerini bekliyoruz cnm

cnm geçmiş olsun oğluna...

erik bulmanada çok sevindimm

Selam kızlar, nasıl bakalım herkes?

Dün doktora gittik kızımı görmeye. 32+3 tük. 1950 gr olmuş kızım. Her türlü ölçüsü tam haftasına göre dedi. Boy söylemiyor benim doktorum. Ben ısrarla sordum, işte normal 50 cm falan doğabilir dedi. Suyu falan da iyiymiş. Bi tek ben toplamda 8,5 kilo almışım ona kızdı. Bence normal ama onun ideali 40 haftayı 12 kiloyla bitirmekmiş. Egzersize devam dedi. Herşeyi çok iyi olduğu için 1 ay sonra çağırıyorum seni dedi. Yani 36+3 te falan. Ondan sonra da haftada 1 gidicekmişim. Epidural normal doğum olucak inşallah. Yalnız benim bebek aylardır doğum pozisyonunda iken, bu sefer ters dönmüş, başı yukardaydı. Ben çok şaşırdım. Doktor, daha çok döner bu merak etme dedi.

canım ben de aynı eşkilde hiç kabız bilmezdim, hergün aynı saatte çıkardım. 4. aydan sonra kabızlık başladı bende de. Sanırım elevit yapıyo.

Sagol canimmm

iyi haberlerini bekliyoruz cnm

cnm geçmiş olsun oğluna...

erik bulmanada çok sevindimm
Tesekkur ederim tatlim

ay maşallah canım kilosu cok ii
ben normal dogumdan donuyorum cok
korku sardı bakalım kısmet gerci olursa
tabi epidural kesinlikle kilo alımın cok ii
bence kasma o kadar kendini yemek
istedigini ye donmesine cok sasırdım
benim bildigim 30 dan sonra donmesi cok
zor bi ihtimal die biliyorum :44:

ben de acaip oldum kabızlık sorunu yaşadım yani..ne yediysem içtiysem yaramadıı..vitamin olarak eleviti kullanıyodum bu ay bıraktımm..hem aşırı kilo aldım hem de kabızlıktan dolayı..şimdi daha rahatım çok şükür..gerçi kabızlık hamilelikte görülüyomuş..hiç kabız olmayanlar bile oluyomuş..

saol canım. sık sık döner daha dedi. hiç sezaryen lafı da etmedi.

bu arada sen cumartesi gelmedin ya seminere orda çocuk cerrahı konuştu, medical parktan bi adam. yenidoğan sünnetinin ne kadar iyi bişi olduğunu uzun uzun anlattı. gelseydin hiç şüphen kalmazdı. bence yaptırın mutlaka. eşimin yeğeni de oldu, biçok arkadaşımın bebeği oldu, herkes çok memnun. bu arada eşimin yeğenini florans tan haluk bey yaptı. kayınpederime de prostat ameliyatı yapmıştı aşmış bi doktor. çocuk ürolojisi de uzmanlık alanı.

Maşallah canım kızına

canım ben de aynı eşkilde hiç kabız bilmezdim, hergün aynı saatte çıkardım. 4. aydan sonra kabızlık başladı bende de. Sanırım elevit yapıyo.

aman aman kızlar dikkat edin. ben geçen ay hemoroid oldum o yüzden yaşadığım ızdırabı anlatamamen sonunda drum dupalac şurup verdi.sakın ha olmayın kabız çok kötü bi acı........

mrb canımm maşallah kızına
birazdan bende gidicem dr.a bakalım bizim kız ne kadar oldu

aman aman kızlar dikkat edin. ben geçen ay hemoroid oldum o yüzden yaşadığım ızdırabı anlatamamen sonunda drum dupalac şurup verdi.sakın ha olmayın kabız çok kötü bi acı........

olmamak için yapacak bişey yokki. bana da duphalac verdi, arasıra içiyorum, gece yatarken bi ölçek içiyorum, sabaha çok iyi oluyor, geçiyor kabızlık, sonra yine başlıyor. duphalac ı sürekli kullanmak gerekiyor. zararsız da bieşy zaten, küçük çocuklara da veriyolar. yalnız tadı berbat, o yüzden pek içemiyorum.

anladım canım evet ilk bolumde dr.un konusması vardı
ama kacırdık gorustugum üroloji dr.unla kesinlikle yapın
dio ama dedigim gibi psikologlar aynı fikirde degil
sastım kaldım:44: benim dr.umda sezeryan demiyor
ama ben cok korkmaya başladım bu aralar sancılar
sıklastı akşamları diyorum simdiden boyleyse dogumu
dusunemiyorum

Masallah canim Ben anlayamadim doktor kilonu cok mu buldu? Ben oleyim o zaman Masallahin var yahu. Doktor gozunu korkutmus bence sen salarsin falan diye.

ya benimde demir hapı yapıyor siyah
gibi bide gecen benim makattan kan
geldi sanırım zorlanmakdan cok
zor bi sey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…