2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benimde ark doğum yaptı o 3 kilo 150 gr dı senin gördüğün gene tombikmiş tuğçe

ayy bana almak istermisin dese hemen alırdım kızz ama tabi dediğin gibi korkardım da...

tutarız kız ttutarız nolacak o annelik içgüdüsüyle gaza geliniyo sanırım düşün bunu en

tecrübesiziniz olarak ben sölüyosam ben korkmuyosam sen hiç korkmaaaa

ayyyynen nasıl bakıcam nasıl büyütücem konusu benimde hep aklımda annem düşünme bunları doğunca herşeyi yaparsın bize bile bırakmazsın diyo annelik içgüdüsü birden yıllardır anneymişsin gibi oluyosun diyo ayyyyy çok özeniyoruuuum zman geçimo

doğru diyosun herkes nasıl tutuyorsa biz de öle tutucaz dimi ama... zaten ondan sonra bir kaç saniyeliğine aldım kucağıma minicik başını da dayadık kucağıma tabi ben bu arada salya sümük ağlıyordum eşim de diyor kendi yavrunu alırken napcan sen merak ediyorum
yalnız bebekte inanılmaz bir emme güdüsü var hemen kafasını benim göğsüme doğru çevirdi tişömrt üstünde emcek sıpa... dur dedim ben de daha süt neyin yok git anan emzirsin dedim....

insallah canım... benim annem de öyle diyor walla bir süre sonra beni bile beğenmessin diyor...

2 yaşında yiğenim var bende yiğenimi almamıştım 1 aylık olduktan sonra aldım
annelik içgüdüsüyle herşeyini yaparız inş

ahh kaynanam yıkanmazmış canım kordonu düştükten sonra yıkarız biz dedi bende hastahanede yıkamadan veriyo o sıcaklarda kokmazmı dedim yok ne kokması sileriz tertemiz diyoo

ahh kaynanam yıkanmazmış canım kordonu düştükten sonra yıkarız biz dedi bende hastahanede yıkamadan veriyo o sıcaklarda kokmazmı dedim yok ne kokması sileriz tertemiz diyoo

walla sedacım bilmiyorum ama işitme testi yaptırmak zorunluymuş ve devlet hastaneleri de bebeğin yıkanıp öyle getirilmesini istiyormuş... kulakta yapışıklık olursa yapamıyorlarmış ben arkadaşın yalancısıyım yane... kaynana falan dinliceklerini sanmıyorum
mis gibi de yıkanır yaz bebeği bu neden silcekmişiz hem....

ne güzel canım 3.bebişin sen baya tecrübelisin artıkk..ve normal doğumla yapmışsın ikisini de..bu sonuncusu daha kolay olur senn içinn..ben de işala normal doğum istiyorumm sezeryan aklımın ucundan bile geçmedi geçmiyo da..çok dayanamazsam eğer sancılara ben d eepidural istiyorum..:97:hayırlısı işala istedğimiz gibi olur herşeyy:97:

ayyyy ciddi misin??????????? ay kıyamam ben ona demek göğsüne çevirdi ay yerim ben onu yerim yaaa

kız ben de ağlıcaktım valla nerdeyse kendimizinkilerde kesin zaten ağlarız epeyce inanamayız şokta

felan oluruz bunu ben mi çıkardım diye

ama süper tatlı oluyorlar yaaaa

bizdede tam tersi ablamlar yiğenimi göbeği düştükten sonra yıkadılar 17 günlükken düştü ıslak mendille temizlediler eşimin tarafında eve geldikten sonra yıkıyolarmış benimde kafam karıştı hangisi doğru diye

kızlar ben de bebişin göbek bağı düşmeden yıkanmaz diye biliyorum, hangisini yapcaz acaba? ha bana kalsa yıkarım da enfekte falan olmasın kuzuların göbüşü allah muhafaza?

cocuk doktoruna sormak lazım, bu arada cocuk doktoru ayarlayacak mısınız kızlar? ben gittiğim özel hastanede bi çocuk doktoru var, çok övüyorlar, ondan randevu alıcam önümüzdeki ay, bebişim ilk dogdugunda o baksın istiyorum

bende karar veremedim yaa..:44:hemen mi yaptırsam acabaa..ama iyleşmesi zor olursa hem göbeği iğleşecek hem de orası yani bilemedimm..:26:ya iltihaap filan olursa nolcek o zaamann..ben göbeğinin düşmesini mi beklesem napsam acabaa..ama yaşına girmeden yaptırıcam ben

yaa bir de o iş war doğru diyorsun ben dr karar verdim ama doğumdan önce gitmek gerekir mi ki:26:

ben göbeğin düşmesini beklicem canım... yarı kırkı da geçsin öyle yaptırıcam...insallah başka bir sağlık sorunu olmassa tabi...

ama yazın sıçağında yıkanmazsa pişik olur çocuk uyumaz sora..:26:göbeğine su değdirmeden yıkıolar ben tw de izledim bi programda..ben de çocuk doktoru araştırıyorum ama ilk doğsuğu zaman bakmaya o hastanedeki çcocuk doktoru gelio heralde?:44:

ben de göbek bağı düşmeden yıkanmaz diye biliyorum..alkolle idi sanırım temizleniyo sadece..banyo değilde ıslak mendille silip temizliyoruz heralde bebiklerimizi..

ben göbeğin düşmesini beklicem canım... yarı kırkı da geçsin öyle yaptırıcam...insallah başka bir sağlık sorunu olmassa tabi...

evet ya daha minnak bebekken zor olur die düşünüyorumm..önce göbeği bi düşsün de..ya ozaman ya da kırkı geçttikten sora yaptırıcam bende..

ben de göbek bağı düşmeden yıkanmaz diye biliyorum..alkolle idi sanırım temizleniyo sadece..banyo değilde ıslak mendille silip temizliyoruz heralde bebiklerimizi..

kızlar benim doğum yapacağım hastane bana su geçirmez bandaj verecek bebeği yıkaRKen göbeğini kapatmam için... dolayısıyla oraya su değmeyecekmiş sizde doğum yapacağınız hastaneye sorun bir isterseniz....

yaa bir de o iş war doğru diyorsun ben dr karar verdim ama doğumdan önce gitmek gerekir mi ki:26:

canım biz gidicez valla, çünkü gecen yıl eşimin yegeni oldu, bebek dogarken kakasını yutmus, onlar da midesini yıkamak için habire hortum salmıslar bebegin mideye, bebiş strese girmiş, hiç bir sey yemedi, emmedi, kuveze koymak zorunda kaldılar. dogumun akabininde hemen ebeler cocuk doktoruna gösteriyolarmıs ya asistan falan olsun istemem acıkcası, bu yüzden bi cocuk doktoruna öncesinde görüşmeye gidelim, parasını da yatıralım ki ilgilensin bebegimizle diye düşünüyorum ben.

bence de pişik olur da ya yarası enfeksiyon kaparsa... bu yüzden böyle belden aşağısını yıkasak falan diye düşünüyorum ben ama bakalım, büyüklerimiz ne der ki:26:

zaten doğuma çocuk dr girmiyormu??? ilk kontrollerini kim yapıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…