2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede yıkanır bebek ablamın bebeğini de hemen yıkamıştır göbeğine değmemesi için özen gösterdik tabi hiç de bişeycik olmamıştı oh mislerr gibi olmuştu kuzucuk

üff iice kafam karıştı valla 10 gn feln nasıl bekliycek bebek ya daha uzun sürerse hayatta yıkamaz benm kaynanam en iyisi ayşenn dediği gibi gidip doktorlar görüşmek ben doktoruma sorarım uygun bulduğu doktor varsa söylesn doğumdan önce gider görüşürüm valla..

ben medicana da doğum yapcam onlarda versinler bi zahmet dimi ama heheh

hastanede sölerler belki canım sonuçta herşeyi öğretiyorlarmış bebeği tutuştan bezini bağlamaya yıkamaya kadar vs vs...

bizdede yıkanır bebek ablamın bebeğini de hemen yıkamıştır göbeğine değmemesi için özen gösterdik tabi hiç de bişeycik olmamıştı oh mislerr gibi olmuştu kuzucuk

benim de annem yıkarız diyor bebek de ferahlar diyo bakalım yine ben de dr sormadan yıkamam heralde ama....
ben medicana da doğum yapcam onlarda versinler bi zahmet dimi ama heheh

hastanede sölerler belki canım sonuçta herşeyi öğretiyorlarmış bebeği tutuştan bezini bağlamaya yıkamaya kadar vs vs...

veriyorlardır heralde medicana da vermiyorsa yaneeee

kızlar saat bir buçuk olmuş ve ben hiç bir iş yapmadım aferim bana... artık akşam eşime bezelye ayıklatıp kendim ütü yaparım napalım.... daha da güne gitcem ben kaçayım yavaştan bir duş alıp hazırlanııym kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kızlar....:79:

selam güzel annişler nasılsınız göbükler nasıl?biraz okuyayım dedim anam oku oku bitmedidünde giremedim maşallah ne konuştunuz böle:84::84::84:bende bir kaçgün önce yazmıştım bebeğin hareketleri yavaşladı diye dr kilo alıyorsun kilo alıyorsun diyip duruyordu dengeli beslen dedi bende nasıl beslendiysem kuzucum aç kaldıki sanırım dün bir yemişim kızım 3 saat boyunca bi dak durmadan hareket etti yavrumbu zamana kadar yedim yedim birden azalınca çocukta beğenmedi galiba

evet yaa çok ilginçç ben de ne zaman aç kalsam hiç hareket etmioo ne zamanki yiyorum o zaman başlıo tepinmeyee enerci gelio demek minnaklara

evet yaa çok ilginçç ben de ne zaman aç kalsam hiç hareket etmioo ne zamanki yiyorum o zaman başlıo tepinmeyee enerci gelio demek minnaklara

aman aman az yemeyelim valla yazık onlarada bu kezde vicdan azabı çektim büyüdümü acaba ya büyümediyse diye bakalım haziranın 3nde randevum var merakla bekliyorum ne kadar kilo almış.bu arada yemeye devam hiç üzemem kuzumu boşver veririm sonra kiloları zaten şuana kadar 12 kg aldım.

zaten doğuma çocuk dr girmiyormu??? ilk kontrollerini kim yapıyor???
giriyor canım bildiğim kadarıyla ama ben kendi istediğim doktor girsin istiyorum
ya bence de su gecirmeyen flaster falan vardır, oraya koyar cimdiririz cıkınca da batikonla falan sileriz göbüş bagını...bana kalsa doguma girerken bebek için verecegim eşyalar arasında uyduruk bi zıbın takımı var, bebiş gelince tekrar ben siler hastane cıkısını giydiririm diyordum ama eşimin bilmiş doktor kardesi silmeyin o bebegin üzerindeki sıvı cok faydalı korunaklı dedi, silmeyecez, silecek olanı da dövücez

baya kalabalığız kızlarrr maşallahhh
16.30 da kontrolümz var kızımı görücem inş.
ii haberlerle gelirim inş

slm kızlar.sizi hep takip ediyorum.sohbetinize bi türlü dahil olamadım.dün kontrolüm vardı.32hafta 3 günlüğüz.kızımın kilosu 2500 gr olmuş.doktor çok endişelendi.çok iri diye.kafası biraz büyük duruyo dedi.panik yaptım.sizin bebeklerin kiloları nasıl?iki hafta öncede 1850 kg dı bebeğim.

evet ama bu gece anladım iyice eskisi gibi olmadığımı cnm
tutarsın cnm insan kendi çocuğuna daha bi cesaretli oluyor
emzirmek benide düşündürüyor.ama yıkamak çok keyifli hele o güldükçe daha da keyifli bi hal alıyor

hadi sana iyi gezmeler cnm güle güle

benim bebik tam 34 haftalık pzt kontrole gitmiştik kilosu 2 kg 150 gr dı canım.

baya kalabalığız kızlarrr maşallahhh
16.30 da kontrolümz var kızımı görücem inş.
ii haberlerle gelirim inş

inş canım iyi haberlerini bekliyoruz

dövün dövün ..dr öle diyosa dinle canım sende bi bildiği vardır bilmişin

sıcaktan kötü olmazmı bebekler silinmezlerse? annem ben eve getirince tuzlarım diyo bebeği kokmasın diye.

umarım bizimkide normal doğumla normal bir şekilde doğar.doktor bu gidişle 4500 5000 gr doğar dedi.normal zor gözüküyor diyo.:18:

canım ben kilo aralıklarını hiç bilmiyorum, ama ense kalınlıgı kafa capı sürekli bakılıyor ya, allah esirgesin anomali bir durum olsa baska baska testler istenmez mi?sadece kilo ise problem perhiz falan yaparsın ama doktorunun endişelndiği nokta ne ki

dövün dövün ..dr öle diyosa dinle canım sende bi bildiği vardır bilmişin
canım bunu söyleyen bilmişin uzmanlık alanı onkoloji tövbe yaaaa, ne bileyim ben artık doktorumuz ne derse onu yapcaz o dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…