- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
walla sedacım bilmiyorum ama işitme testi yaptırmak zorunluymuş ve devlet hastaneleri de bebeğin yıkanıp öyle getirilmesini istiyormuş... kulakta yapışıklık olursa yapamıyorlarmış ben arkadaşın yalancısıyım yane... kaynana falan dinliceklerini sanmıyorum
mis gibi de yıkanır yaz bebeği bu neden silcekmişiz hem....
kızlar benim doğum yapacağım hastane bana su geçirmez bandaj verecek bebeği yıkaRKen göbeğini kapatmam için... dolayısıyla oraya su değmeyecekmiş sizde doğum yapacağınız hastaneye sorun bir isterseniz....
canım biz gidicez valla, çünkü gecen yıl eşimin yegeni oldu, bebek dogarken kakasını yutmus, onlar da midesini yıkamak için habire hortum salmıslar bebegin mideye, bebiş strese girmiş, hiç bir sey yemedi, emmedi, kuveze koymak zorunda kaldılar. dogumun akabininde hemen ebeler cocuk doktoruna gösteriyolarmıs ya asistan falan olsun istemem acıkcası, bu yüzden bi cocuk doktoruna öncesinde görüşmeye gidelim, parasını da yatıralım ki ilgilensin bebegimizle diye düşünüyorum ben.
ay yasık bebişee yaaa kıyamam ben ona ....asistan bencede olmasın canım uzman olsun kesinlikle..
bence de pişik olur da ya yarası enfeksiyon kaparsa... bu yüzden böyle belden aşağısını yıkasak falan diye düşünüyorum ben ama bakalım, büyüklerimiz ne der ki:26:
bizdede yıkanır bebek ablamın bebeğini de hemen yıkamıştır göbeğine değmemesi için özen gösterdik tabi hiç de bişeycik olmamıştı oh mislerr gibi olmuştu kuzucuk
ben medicana da doğum yapcam onlarda versinler bi zahmet dimi ama heheh
hastanede sölerler belki canım sonuçta herşeyi öğretiyorlarmış bebeği tutuştan bezini bağlamaya yıkamaya kadar vs vs...
canım bende medicanada doğum yapıcam senin drun kim benimki yusuf üstün...
selam güzel annişler nasılsınız göbükler nasıl?biraz okuyayım dedim anam oku oku bitmedidünde giremedim maşallah ne konuştunuz böle:84::84::84:bende bir kaçgün önce yazmıştım bebeğin hareketleri yavaşladı diye dr kilo alıyorsun kilo alıyorsun diyip duruyordu dengeli beslen dedi bende nasıl beslendiysem kuzucum aç kaldıki sanırım dün bir yemişim kızım 3 saat boyunca bi dak durmadan hareket etti yavrum bu zamana kadar yedim yedim birden azalınca çocukta beğenmedi galiba
evet yaa çok ilginçç ben de ne zaman aç kalsam hiç hareket etmioone zamanki yiyorum o zaman başlıo tepinmeyee enerci gelio demek minnaklara
canım bende medicanada doğum yapıcam senin drun kim benimki yusuf üstün...
benim dr um dışardan geliyo canım dr um ahmet bostancı.ama yusuf üstün ü biliyorum arkadaşım epidural sezeryan oldu yusuf bey e....
kızlar saat bir buçuk olmuş ve ben hiç bir iş yapmadım aferim bana... artık akşam eşime bezelye ayıklatıp kendim ütü yaparım napalım.... daha da güne gitcem ben kaçayım yavaştan bir duş alıp hazırlanııym kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kızlar....:79:
görüşürüs canım sen de yorma fazla kendini heee :79::79::79::79::79::79::79:
giriyor canım bildiğim kadarıyla ama ben kendi istediğim doktor girsin istiyorumzaten doğuma çocuk dr girmiyormu??? ilk kontrollerini kim yapıyor???
ya bence de su gecirmeyen flaster falan vardır, oraya koyar cimdiririzüff iice kafam karıştı valla 10 gn feln nasıl bekliycek bebek ya daha uzun sürerse hayatta yıkamaz benm kaynanam en iyisi ayşenn dediği gibi gidip doktorlar görüşmek ben doktoruma sorarım uygun bulduğu doktor varsa söylesn doğumdan önce gider görüşürüm valla..
benim dr um dışardan geliyo canım dr um ahmet bostancı.ama yusuf üstün ü biliyorum arkadaşım epidural sezeryan oldu yusuf bey e....
hımm anladım canım.arkadaşım memnun kalmışmı ben çok araştırdım yusuf beyi öylelikle gittim.bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlı doğumlar olur
evet ama bu gece anladım iyice eskisi gibi olmadığımı cnmbende yeni gördüm seni canım tekrar hoşgeldin diyeyimAllah hayırlısıyla kızına kavuşmanı nasip etsin, sarılıkla ilgili söylediklerin için teşekkürler benim ilk doğumum çok tecrübesiziim
oy oy :) biraz da olsa içim rahatladı.
dinlen canım, hala kendimizi eskisi gibi sanıyoruz göbişimize bakmadan :)
tutarsın cnm insan kendi çocuğuna daha bi cesaretli oluyorAYY KIZLAR ben geçen cumartesi günü yeni doğum yapan bir arkadaşıma gittim... bebek daha bir haftalık 4 gün kuvezde kaldı yavrumun kordonu kısaymış normalle başlayıp sezeryana döndü doğum ee bebek haliyle biraz hırpalanmış solunumu düzene girsin diye 4 gün küvezde kaldı sonra eve çıktılar... o kadar ufak ki üstelik 3550 doğum kilosu boyu da 51 cm ama minnacık duruyor arkadaşım kucağına almak istermisin dedi aman dedim yok çok ufak bu korkarım ben dedim yaa düşündüğüm de bizimkiler gelince napcaz yaaa nasıl tutcaz off o günden beri korkmaya başladım walla... ama gözleri falan daha yeni açılmış kaşlar çatık böle minnaık ağzı var zaten pek tatlıydı çok heyecanlanıyorum bir yandan korkuyorum:97:
emzirmek benide düşündürüyor.ama yıkamak çok keyifli hele o güldükçe daha da keyifli bi hal alıyorhiç deme canım kucapğıma nasıl alıcam nasıl sevicem başkalarının yannda ...bide emzirmeden korkuyorum ben ya almazsa..sonra yıkaması var...uykusu var...ne bileyim nasıl bakıcam ona şimdiden düşünüyorum:18::18:
kızlar saat bir buçuk olmuş ve ben hiç bir iş yapmadım aferim bana... artık akşam eşime bezelye ayıklatıp kendim ütü yaparım napalım.... daha da güne gitcem ben kaçayım yavaştan bir duş alıp hazırlanııym kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kızlar....:79:
slm kızlar.sizi hep takip ediyorum.sohbetinize bi türlü dahil olamadım.dün kontrolüm vardı.32hafta 3 günlüğüz.kızımın kilosu 2500 gr olmuş.doktor çok endişelendi.çok iri diye.kafası biraz büyük duruyo dedi.panik yaptım.sizin bebeklerin kiloları nasıl?iki hafta öncede 1850 kg dı bebeğim.
baya kalabalığız kızlarrr maşallahhh
16.30 da kontrolümz var kızımı görücem inş.
ii haberlerle gelirim inş
giriyor canım bildiğim kadarıyla ama ben kendi istediğim doktor girsin istiyorum
ya bence de su gecirmeyen flaster falan vardır, oraya koyar cimdiririzcıkınca da batikonla falan sileriz göbüş bagını...bana kalsa doguma girerken bebek için verecegim eşyalar arasında uyduruk bi zıbın takımı var, bebiş gelince tekrar ben siler hastane cıkısını giydiririm diyordum ama eşimin bilmiş doktor kardesi silmeyin o bebegin üzerindeki sıvı cok faydalı korunaklı dedi, silmeyecez, silecek olanı da dövücez
hımm anladım canım.arkadaşım memnun kalmışmı ben çok araştırdım yusuf beyi öylelikle gittim.bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlı doğumlar olur
tabiki 2 kişi var tanıdığım yusuf bey e sezeryan olan 2 side memnundu...epidural ile oldu yalnız...amin canım inş hepimizin kolay olur...
giriyor canım bildiğim kadarıyla ama ben kendi istediğim doktor girsin istiyorum
ya bence de su gecirmeyen flaster falan vardır, oraya koyar cimdiririzcıkınca da batikonla falan sileriz göbüş bagını...bana kalsa doguma girerken bebek için verecegim eşyalar arasında uyduruk bi zıbın takımı var, bebiş gelince tekrar ben siler hastane cıkısını giydiririm diyordum ama eşimin bilmiş doktor kardesi silmeyin o bebegin üzerindeki sıvı cok faydalı korunaklı dedi, silmeyecez, silecek olanı da dövücez
umarım bizimkide normal doğumla normal bir şekilde doğar.doktor bu gidişle 4500 5000 gr doğar dedi.normal zor gözüküyor diyo.:18:benim bebik tam 34 haftalık pzt kontrole gitmiştik kilosu 2 kg 150 gr dı canım.
inş canım iyi haberlerini bekliyoruz
dövün dövün..dr öle diyosa dinle canım sende bi bildiği vardır bilmişin
canım ben kilo aralıklarını hiç bilmiyorum, ama ense kalınlıgı kafa capı sürekli bakılıyor ya, allah esirgesin anomali bir durum olsa baska baska testler istenmez mi?sadece kilo ise problem perhiz falan yaparsın ama doktorunun endişelndiği nokta ne kislm kızlar.sizi hep takip ediyorum.sohbetinize bi türlü dahil olamadım.dün kontrolüm vardı.32hafta 3 günlüğüz.kızımın kilosu 2500 gr olmuş.doktor çok endişelendi.çok iri diye.kafası biraz büyük duruyo dedi.panik yaptım.sizin bebeklerin kiloları nasıl?iki hafta öncede 1850 kg dı bebeğim.
canım bunu söyleyen bilmişin uzmanlık alanı onkolojidövün dövün..dr öle diyosa dinle canım sende bi bildiği vardır bilmişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?