2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman kızlar dikkat edin. ben geçen ay hemoroid oldum o yüzden yaşadığım ızdırabı anlatamamen sonunda drum dupalac şurup verdi.sakın ha olmayın kabız çok kötü bi acı........

evet ben de hemoroid oldum çok fena bişey ya..doktorum da kesinlikle kabız olmamalısın dedi..çok tehlikeyiymiş..bi de normal doğumda hemoroid çok zorluyomuşş nolcek bilmem..:26:şimdi eleviti kestim da iiyim sanki:44:

ya benimde demir hapı yapıyor siyah
gibi bide gecen benim makattan kan
geldi sanırım zorlanmakdan cok
zor bi sey ya
Canimcim ben kabiz olmustum, yardimcim bana muz yememi onermisti. Ben de gulmustum muz kabiz yapar sen beni oldurecek misin diye. Sonra ogrendim ki muz hem kabizliga hem ishale iyi gelirmis. Gercekten de iyi gelmisti bana.

ben sürekli kepek ekmek çavdar ekmeği yemeye başladığım zamandan beri rahatım çok şükür.yediklerimizde çok etkiliyor.tabi mecbur kalınca şuruba devam başka çare yok.

Canimcim ben kabiz olmustum, yardimcim bana muz yememi onermisti. Ben de gulmustum muz kabiz yapar sen beni oldurecek misin diye. Sonra ogrendim ki muz hem kabizliga hem ishale iyi gelirmis. Gercekten de iyi gelmisti bana.

canım bende yeni ogrendim
hep ishal olunca verirler
aslında muz kasılma içinde
ii geliyormus ve bol süt acıktım
zaten bi süt içeyim bide limonlu
kek istedi canım bi migros yapayım
geleyim

((( bilirim canım bilirimmm...benim drda aynısını söyledi.dikkat edecez artık başka çare yok.

canım bende yeni ogrendim
hep ishal olunca verirler
aslında muz kasılma içinde
ii geliyormus ve bol süt acıktım
zaten bi süt içeyim bide limonlu
kek istedi canım bi migros yapayım
geleyim

ay canım limonlu kek dedin de, ben hep dr oetker in kini alırdım, geçen yeni çıkan cartedor un limonlu kekini alıp yaptım. mükemmel oldu. tavsiye ederim, yalnız ben sütünü orada yazandan biraz daha fazla koydum. pamuk gibi oldu.

yaa o hazır kekler güzel oluyo mu ciddenn:44: ben de alıp yapiim barü:44:

kabızlık çok zor cidden allah yardımcınız olsun..akşamdan kuru inciri suya ıslatıp sabahta aç karna yerseniz ve o suyu içerseniz oda iyi geliyor kızlarr

ay bende dr.oetker in yapıyorum üzerine
kremasıda süpeer aldım geldim valla
sütümle yiyorum

çok güzel bi isim bnce cnm
bn çağla koyucam oda kuranda geçmio ama
kulağına ayşe çağla die okutucm inş.

canım cok hoş bi isim nehir
eger emin degilsen ayse
fatma okut kulagına benim
adım pelin kuranda gecmiyor
ne olucam peki:26:

bende öyle düşündüm ama eşim kabul etmez kii...halasının eşi koyar onlarda isimleri oda cami hocası ona bi sorayım akşam dedi ayy aylardır ilk defa bi isme karar verdik..oda inş.geçiyordur..bu arada benim de adım SADA olarak geçiyo ama seda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…