2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben cıkıyorum kızlar gorumcem
estetik ameliyatı oldu eşimle
gecmis olsuna hast.ye gidiyoruz
bana inat inceliyor

herkesleri cok optum gorusuruz

canım emzirme sutyeni olarak geciyor
28,90 fiyatıda ben siyah beyaz mark
spenserdan aldım ten rengide dagi

hımmm ayy pekde pahalı 2 tane alsan 60 kağıt olmadı ben bi tane beyaz iyi bişey alayım.. ötekileri daha ucuz alırım. jokerden almıştım ben o okadar pahalı değil ama gögüs ucunu belli ediyo

kızlar geldim dr.dan
kuzum 2300 gr 45,5 cm olmuş dönmüşte kuzum şükürler olsun
dönmesse die korkuodum
normal doğm için bi engel görünmüo şimdilik dedi dr.muz

canım çok geçmiş olsun su doktorlara gıcık oluyorum bazen ya dalga mı geçiyorlar insanla verdiği ilaçtan nasıl haberi olmaz allahtan okumuşsun reçetesini

Evet canım işte erken doğum yapmanında bazı avantajları yok değil hani

Aynen öyle canım yok öylw bişey hissetmediğinden vakumla alınıyor falan diye bişey. Sen baskıyı hissediyorsun acı yok ama. O yüzden şiddetle tavsiye olurrrr

he yaa benimde yarındıı ama cumaya gidicemm üff

Canım bende Cuma günü gidicem :)

kızlar nehir ismi nasıl kuranda geçiyo mu acaba....?:26::26:

Bence çok güzel bir isim. İsmin illaki Kur an da geçmesi gerekmiyor. Anlamının güzel olması gerekiyor. Peygamber Efendimiz öyle söylemiş.

4 yıl önce Emzirme sütyeni NBB almıştım. Kıyafetlerin altından ortasındaki dikiş çok belli olduğu için tavsiye etmiyorum.
Bende şimdi antalya ya gidince diğer markalara bakacağım. marks&spencer a bakmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Aynen öyle canım yok öylw bişey hissetmediğinden vakumla alınıyor falan diye bişey. Sen baskıyı hissediyorsun acı yok ama. O yüzden şiddetle tavsiye olurrrr

ay evet ya ben ondan korkuyodum..:18:bişey hissetmeden nası ıkınma olucak diye..baskıya göre zaten sancının geldiğini anlıyomuşuz ona göre de harekete geçiyoruz..benim iğne fobim var ama o kadar sancı arasında bence iğne bana ilaç gibi gelicekk diye düşünüyorumm..ama anestezi uzmanı kim acaba ben bi doktorumla konuşayım gittiğim zaman..ya bi de epidural misina iğnesi gibi bişey sanırım..dozunu sancılara ve uyuşmaya göre uyguluyolar sanırım ama doğum sonuna kadar sırtta kalıyo galiba o kısmı tam olarak anlayamadımm :44: senin nası olmuştu :44:

marks spencer harika oluyo bence kesinlike bakmalısın..ben aldım ikili hemde..iki sütyen 67 milyon ama çook rahat ve kullanışlı.bi de toparlıyo t-shirt ün üstünden filan güzel duruyor yani..

Herkes uyuyor ne güzel, bende freecell oynamaktan sıkıldım. Diğer sayfalardaki doğum hikayelerine falan bakıyorum. Daha önce doğurduğum halde ne kadar da meraklıyım

Cuma günü uçakla seyahatinde engel yoktur raporu almak için doktoruma gideceğim. Tabii ki oğlumu da göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…