2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay nolsun çalışıyorumm canım sen nasılsın..yaa sol tarafım fena baskı mı yapıyo napıyo çok kötü ağrıyor

geçmiş olsun canım evet bazen baskı yapıyolar bi tarafa insanın canı yanıyor.

bende iyiyim Allaha şükür...

günaydın kızlarrr

nasılsınız?benim bugün misafirim var size selam vermeye geldimm

herkese güzel bigün diliyorumm

günaydın canım, kolay gelsin çok yorma kendini

selam teyzelerim...annem,babam ve ben dr teyzemden geldik... ben 2250 gr ve 45,5 cm olmuşum... zaten büyüdüğümü hissediyordum... dr teyze benim minik bir bebek olacağımı 3 kilo civarında doğacağımı söyledi ama sağlığım yerindeymiş çok şükür... annecim biraz üzüldü minik olduğum için oysaki kendi de babam da çok iri değiller ki ikisi de minyon ben diyorum ama sesimi duymuyor sanırsam neyse ki dr teyzemiz beni anlıyor anneme benim sağlıklı olduğumu 250 gr daha alıp doğsam bile küveze bile girmem gerekmeyeceğini üzülmemesini söyledi... 3 kilonun çok iyi bir kilo olduğunu söyledi... annecim şimdi mutlu hissediyorum biliyorum o benim için endişeleniyor ama ben çok iyiyim bir tek artık sığamıyorum buraya ve kafam annemin sağ kasığında bir türlü baş asağı durmayı beceremiyorum... eğer 3 hafta daha beceremessem annemi sezeryan diye bişey yapcaklarmış ve ben doğacakmışım...bir de o zaman anneme çatı muayenesi diye bişey yapcakmış dr ona göre karar verceklermiş doğum şeklime... bu arada yine parmağımı emerken ve annemi tekmelerken yakalandım hep böyle oluyor içerde yaramazlık yaparken yakalanıyorum özel hayata saygı duymuyyor bunlar hiç... sanırım annem benim yaptığım yaramazlıklara hiç kızmıyor çünkü beni gördüğünde yine hem ağladı hem güldü...:))) benden haberler böyle teyzelerim... :))))

Allah bağışlasın seni minik eymen Anennle babana küçük değilsin kilon gayet normal çok şişko olmak iyi değil zaten

günaydınlar canım,hoşgeldin.

hoşbuldum canım...

teyzeleri yer onu maşaAllah çok iyi... artık iyice yaklaştı zaman senin haftan daha önde. Hayırlısıyla kavuşuruz inş. bıdıklarımıza....

Allah bağışlasın seni minik eymen Anennle babana küçük değilsin kilon gayet normal çok şişko olmak iyi değil zaten

hoşbuldum canım...

teyzeleri yer onu maşaAllah çok iyi... artık iyice yaklaştı zaman senin haftan daha önde. Hayırlısıyla kavuşuruz inş. bıdıklarımıza....

sağolun kızlar walla braz üzüldüm ama dr um hakkaten çok moral verdi ben en az 3 buçuk olsun istiyordum ama olmucak heralde olsun napalım sağlıklı olsun da.... sezeryan olursan 20-26 haziran arası olacak heralde ama dr um psikolojini normale hazırla diyor bebek dönmesse yadas çatın darsa sezeryan yapıam öyle kaçak oynamak yok diyor....

yesinler o bıdığı :) maşallah canım bebişine sağlıklıymış ya o herşeyden önemli

Canım iğneyi yaparlarken hem görmüyorsun hemde acımıyor korkma hiç.... Evet orda kalıyor doğumun sonuna kadar sırtında ama o çok yumuşak bişey seni hiç rahatsız etmiyor ağrının durmuna ve senin yapına göre ayarlıyorlar. Bebek gelirken anestezi uzmanı bebek tam gelirken biraz daha veriyor ilaç doktora soruyor tam çıkış dozu mu vereyim normal doz mu diye doktor bebeğin ve senin durumuna göre sanırım karar verip söylüyor benim ki çıkış dozuna gerek yok normal doz ver yeter demişti sanırım o yüzden doğumdan sonra çok uzun süre uyuşuk kalmadım düzeldim çabuk.... Kolay yani hiiiiççççç korkmayınnnn ..........

herkese merhabalar kızlar nasılsınız
ben gorumcemdeyim dun estetik olmustu
benle otururmusun dedi izin aldım evdeyiz

umarım kimsede bisey yoktur?

günaydın canım çalışıos sen nasılsın

kolay gelsin tatlım.

bende uyuşuk uyuşuk oturuyorum hazırlanmam lazım evi süpürüp çıkmam gerek, yeni doğum yapan bi arkadaşımı görmeye gitcem ama hala kımıldayamıyorum :)

normal olursa daha kolay çıkar bebişin bence bu işin şakası tabi, 3 kg gayet iyi canım moralini bozacak bişey yok maşallah demek gerek. hem zaten bebişler hemen kilo almaya başlıyolar...

Ay ben seni de yerim senin özel hayatınıda yerimmmmm Aferin sana öyle özel hayatını aç azıcık annenle babana bak benim kızıma koskoca sekiz ay bitecek daha yüzünü bir kere bile göstermedi cadıı..... Bizimkinin içerdeki hayatı baya bi özel herhalde Maşallah sana 3 kilo süper anneciğine sor bakalım daha ne istiyor

herkese merhabalar kızlar nasılsınız
ben gorumcemdeyim dun estetik olmustu
benle otururmusun dedi izin aldım evdeyiz

umarım kimsede bisey yoktur?

hoşgeldin canım.... geçmiş olsun görümcede de ne estetiği oldu merak ettim walla....

benim annem biraz çatlak teyze yaaa istiyor ki ben böyle 4 kilo falan olayım deli mi ne sonra kilo vermeye uğraşcam.... ama şimdi sizlerin sayesinde moralimiz düzeldi

canım maşallah allah nazarlardan saklasın
canım 3 kilo ii bi kilo annen nie bu kadar
sıkıntı yapmıs onemli olan sağlıgı bana da
hep benim 3 kilo 3 100 gibi geliyor banada
dr.sezeryan 20-26 haziran alırız dedi ama
normal olursa 25-02 temmuz arası bakalım
hayırlısı aynı zaman olacak bizim demek ki

O annene bi daha sor bakiiimmmm bebikim 4 kilo çocuğu normal doğum olursa nasıl doğurmayı düşünüyormuş ??? Ben 2,5 kilo iki çocuğu ancak doğurabildim 4 kilooooooo ooooohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…