2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

BEN ANNEYİM ....
Seni sevinçlerin en büyüğü ile ellerime aldım. Hayata alışman, kendi kendine yaş...ayabilir bir insanoğlu haline gelebilmen için seni sütümle besledim. Geceler boyu başucunda bekledim, tenimin sıcaklığı ile ısıttım, şevkatimle sardım.
Sana ilk davranışı, ilk gülüşü, ilk bakışı, ilk heceyi ben öğrettim. Sana ilk şarkıyı ben söyledim. Seni karşılıksız, çıkarsız, tertemiz ilk ben sevdim. Sana hayatta lazım olacak dersleri ben verdim. Saçlarını taradım, seni yıkadım, içimin bütün hevesiyle, elimin bütün yeterliliği ile diktiğim elbiseleri sana giydirdim. Senin yüzünden ilk acıları ben duydum. İlk ağlayışlarını göğsümde dindirdim. İlk endişelerini bana söyledin. İlk sırrını bana açtın. İlk dost beni edindin.
Ben, anneyim. Bana her zaman güvendin.
Büyüyüp kocaman bir insan olduktan sonra da bana ihtiyacın oldu. Üzüntülerin benim de üzüntülerim oldu. Seni pencerede bekledim. Gelişlerin de kapıya koştum, seni her zaman aynı duygularla bağrıma bastım.
Seninle övündüm, seninle taçlandım, şereflendim.
Ben, anneyim.
Beyne ilk nakşolacak sözler benim sözlerim, kalbe yerleşecek ilk duygular benim duygularımdır. Ben istersem; sevgi, kardeşlik, dostlukla büyütürüm. İstersem kinle, düşmanlıkla içini doldururum
Ben, anneyim.
Ben sabır ve tahammülüm. Ben en yumuşak ve en sertim. Cesur olmayı nasıl ben öğrettiysem, korkuyu da sana ben öğrettim. Sevmek, şevkat, dostluk duygularının
hepsi bende.
Ben, anneyim.
Bir acı duyarken beni çağırırsın. Ben teselliyim. Ölsem bile gözüm arkadadır. Seni merak ederim. Sen benim eserimsin. Sen benim emeğimsin. Sen benim en güzel günlerim, geçen ömrüm, bütün anılarımsın. Sen ak saçlarım, buruşuk tenim, kaybolan güzelleğim, neşem, ümitlerim karşılığı kazandığım varlıksın. Bunun için sakınırım seni.
Ben, anneyim.
Ben saygı bekliyorum. gönlünde yer etmeyi isterim. Unutulmaktan korkarım. Baş üstünde ve baş köşede yerim.
Ben, anneyim.
VE SON NEFESİM DE
HER ZAMAN
'' SÜTÜM VE HAKKIM HELAL OLSUN YAVRUM '' derim.

günaydın kızlar çalışma arkadaşım yok işler o kadar yoğunkii anlatamamm sabahtan beri öldüöö

izin olayını sorma canım
okulda evden daha çok otururum diye izne ayrılmak istemiyorum ama
nolcek bilmiyorum henüz..

canım çok geçmiş olsun su doktorlara gıcık oluyorum bazen ya dalga mı geçiyorlar insanla verdiği ilaçtan nasıl haberi olmaz allahtan okumuşsun reçetesini
genelde okurum zaten ama bu sefer nasıl olsa krem diye okumanda sürdüm işte ..
buradaki doktorlar mı böyle garip acaba
bir sefer de bi tanesi anneme "yalnızca erkek hastaların kullanabileceği!" bi ilaç vermişti
Allahtan o zaman da okudu annem de kullanmadı ilacı..

günaydın herkeseeeee
amanınn saat 10.30 olmuş ben daa kahvaltı yapıciiiimm

nerde yaşıyosun canım sen yahuu?
ben çinde yaşadım bu kadar problem görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…