2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım senle zaten bir gün aramız var... aynı zamanlarda olcak doğumumuz ama benimki sezeryanı pek istemiyor normale hazırla kendini diyor... epidural olcak heralde... tabi bebek dönerse hala yan gelmiş yatıyor sıpa....

bizde dün doktordaydık.doktorum kendimi 2 hafta sonra doğacakmış gibi hazırlamamı söyledi.oğlumun başı biraz büyükmüş.bu yüzdende eğer 40. haftayı beklersek doğum çok zor olur bebek kanala giremez dedi.o zaman da sezeryan olmak zorunda kalırmışız.akşamları bol bol yürü dedi.doğuma yardımcı olması için.ama sanki o haftalarda doğarsa çok küçük olur gibi geliyo bana.doktorum 37. haftada falandoğumun başlamasını istiyo.normal doğum yapabilmem için geçerli tabi bunlar.ama sancılarbaşlamazsa nasıl normal doğum yapıcam ben anlamadım.off dünden beri kafam karıştı.2 hafta tekrar kontrole çağırdı. o zaman daha kesin belli olacak sanırım.

O annene bi daha sor bakiiimmmm bebikim 4 kilo çocuğu normal doğum olursa nasıl doğurmayı düşünüyormuş ??? Ben 2,5 kilo iki çocuğu ancak doğurabildim 4 kilooooooo ooooohhhhhh

doğru diyorsun canım benimki tamamen eskiden annelerimizde olan kafa yapısı... eşim de kızıyor walla manyakmısın kadın sen doğunca da elinde mama kaşığı burnunu kapatır ağzına yemek tıkarsın çocuğunn diyor... öyle bişey yaparsam dövermiş beni....

canım hayırlısı olsun... 37 hafta iyi bir hafta canım üzülme... sunu sancı falan verecek heralde:26:

canım hayırlısı olsun... 37 hafta iyi bir hafta canım üzülme... sunu sancı falan verecek heralde:26:

benimde canım epidural normal ama bu
aralar ben korkuyorum normalden her
an donebilirim

canım yağlarını aldırdı bel basen ve baldır

iiidr canım sende iyisin inş.
neresinden oldu burunmu bu ara baya duyuyorumda

canım ben iyiyim ama artık gece cok zor
uyuyorum ve cok uyanıyorum bide sanırım
bebişin asagıda olan kafa yukarı cıktı sağ
kaburga altımda bi şişkinlik rahatsız ediyor

canım burun 2 ay evvel oldu şimdi yağlarını
aldırdı

merhaba canım hoşgeldin, sen nasılsın?

ii canım sen nasılsın

canım 37 den sonra dogması cok normal
hem kucuk dogan bebeklerdaha hızlı kilo
alıyorlar hiç merak etme bol bol yuruyus
cok ii ben başladım havalarda guzel cogalttım
yurumeyi valla

kızlar yaseminle konuştumm
çok şükür haberler çok güzell
başhekimlede konuşmuş ama hast. de kalması enfeksiyon kapma riskini artırıomuş
enfeksiyon kaparsada beyine ulaşırmış o yüzden bu kadar ısrarcılarmş çınarın çıkması konusunda
evde daha ii olucağını söylüolarmış
midesine indirilen boruyla besleniodu onu öğrenmesi gerekiomuş yaseminin
ama Rabbimin mucizesi 2 gündür biberon almaya başlamış
artık biberonla beslenebiliomuş ama tabi yaseminin bunuda öğrenmesi gerekiomuş
hemşireler beslerken gayet güzel alıo ama ben biberonu verirken morarıo bazen dedi
şimdi hergün gidip onu öğrenicekmiş
bu hafta sonu yada önümzdeki hafta başı çıkarıcaklarmş
bi 2-3 günde hastanede normal serviste kalacaklarmış
duruma göre artık evinize gidebilirsiniz diceklermiş
Allahım öyle büyük ki mucize üstüne mucize yaşatıo yasemin ve çınar için
sesi gayet ii geliodu
hepinize çok çok slmı var
bu hafta sabahtan akşama kadar hep hastanede oluomş pek takip edemedim sizi dedi
çok öpüo hepinizi

canım 37 den sonra dogması cok normal
hem kucuk dogan bebeklerdaha hızlı kilo
alıyorlar hiç merak etme bol bol yuruyus
cok ii ben başladım havalarda guzel cogalttım
yurumeyi valla

sağolun kızlar. bende şimdi okuyodum.37. haftada bile doğsa 2900-3000 kilo oluyomuş .inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar oğlum.çok dua edin bize.

maşallah çınar'ımıza :) çınar ismine takılı kaldım zaten çok seviyorum allah çınar gibi sağlıklı uzun ömür verir inşallahhhhh

oooy maşalah super bi haber endişeleri
cok normal minik ve riskli bi bebek
allah onun kuvvetini verir inş.

canım sıkma canını gayet iyi bi hafta artık doğumlar başlayacak tabi... hazırlıklı olmamız lazım. bebişinde küçük olmaz zaten şimdi bile 2nin üstündedir, hızla da kilo alır dert etme yürüyüşlerini filan sakın ihmal etme

ii canım sen nasılsın

iyiyim bende canım uyuşukluğumla mutlu mesut idare ediyoruz :)

maşaAllah... çok güzel haberler bunlar umarım daha da iyi olur. teşekkürler haber verdiğin için.

kızlarr yaa fena kaşınıyorumm fenaa bacaklarım çok kötüüüüü

canım catlamaya mı başlıyorsun
evden cıkmadan artık krem sur
oyle giy kıyafetlerini ben bi akşam
sürüyorum ama karnım hatır hatır
kaşınıyor bu son zamanlarda
sabah akşam surmek gerekmiş

canım olsun o kadar uyusukluk sonra
istesek de uyusma riskimiz olmayacak

canım catlamaya mı başlıyorsun
evden cıkmadan artık krem sur
oyle giy kıyafetlerini ben bi akşam
sürüyorum ama karnım hatır hatır
kaşınıyor bu son zamanlarda
sabah akşam surmek gerekmiş

pelincimm sanırsam evet çok şükür karnımda daha yok ama baldırlarım hatta effdersersn popom bile:83::83: akşam sürdüm sabah evden çıkmadan gene sürdüm ama buhafta başından beri nafilee ay dayanamıyorum havalarsa sıcak ölüyorum hiç nasıl çalışcam haziran sonuna kadar bilmiyorummm

Çok sevindim bu haberlere
Maşallah Çınar ımıza

oyyy maşallah cınar a hepimizin mucize bebeği o çok sevindim iyi olmasına

a.s çok sevindim çınarcık hayata sımsıkı tutundu .. allah uzun ömürler versin annesiyle babasıyla güzel günler görecek inşallah... çınar bebüşş hayatı alt ettin.... adın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…