Evet canım kurabiyeyi yaptığım kalıpla şeker hamurunuda keseceğim için, kurabiyenin büyümemesi gerek:)
kızlar geçmişi biraz okudum da şişmeler başlamış.benim de bu hafta sıcaktan mıdır nedir ayaklarım patates gibi.okulda terlik giyiyorum ona bile sığmıyor masanın altında çıkarıyorum.çok ayakta kalıyorum ondan mı acaba? sizde de oluyor mu?
ben de bu akşam burda küçük bi iç giyim mağazasında lohusa takımı sordum.pijama takımları 70den başlıyor,gecelik sabahlıklarsa 150den.yuh dedim.kompedanda çok daha uygun.haftasonu hemen gidip alıcam.bir takım aldım ama baksanıza doğumlar başladı,aniden gelirse orda kalakalmıym tek pijamayla.
ben de dedim eşime bak koymayalım ben fena olcam gördükçe diye adam heves etti çok kıramadım napiim... utanmasa kendi girip yatcak içine hergün yatak seviyos uyumadan
eşin senden heyecanlı valasiz brb iice moda giriosunuz desenee
kızlar geçmişi biraz okudum da şişmeler başlamış.benim de bu hafta sıcaktan mıdır nedir ayaklarım patates gibi.okulda terlik giyiyorum ona bile sığmıyor masanın altında çıkarıyorum.çok ayakta kalıyorum ondan mı acaba? sizde de oluyor mu?
ben de bu akşam burda küçük bi iç giyim mağazasında lohusa takımı sordum.pijama takımları 70den başlıyor,gecelik sabahlıklarsa 150den.yuh dedim.kompedanda çok daha uygun.haftasonu hemen gidip alıcam.bir takım aldım ama baksanıza doğumlar başladı,aniden gelirse orda kalakalmıym tek pijamayla.
şişkinlikler son zamanda daha da artarak dewam edio malsef..gün içinde ayakları yukarı kaldırıp dinlendirmezsem benimkiler de dawul gibi oluyo..sen bi de ayakta kalıosun bence normal..
ben de kompedan dan alıcem ya gayet uygun fiyatları..
bizimki kuralı 3 ay oluyor canım,en sonunda giyinmemi falan engelliyor zaten almışım kiloları sığamıyorum bir yere yatak odasından kaldırttım başka odaya.yoksa o bize bakacaktı biz ona 3 aydır.içine oyuncaklarını doldurduk arada bakıyoruz öbür odaya gidip
evet cnm çok uygun ben geçen hafta ordan bir emzirme sütyeni ve emzirme atleti aldım.her biri 9.90.netten baktım 20den aşağı yok.daha kalitelileri vardır mutlaka ama iş görür herhalde onlar da.
evet canım aynen öyle walla koca bebek
ben de kompedandan aldım canım fiyatlar uygun gerçekten... bir de hakkaten artık hazırlamak lazım herşeyi benim bitti çok şükür hastane çantamız falan hazır siz de hazırlayın ne olcak bundan sonra belli değil her an gelmeye kalkabilir minnaklar....
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz insallah....
bizim de oda ufakzaten ben şu halimle zor sığıyoruumm o yüzden de daha kurmadııık
evet evet haklısınn bi de tereyağı daha ii oluyo heralde normal margarine nazaran dimii
Ben kesinlikle margarin almıyorum zaten. Hiç bir şey için kullanmam. Margarin plastik gibi birşey asla bozulmayanSizlerde kesinlikle yemeyin bence çok zararlı:96:
evet zararlı bencede..treyağı ne alıosun peki?normal margarin tereyağı mı
Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
günaydın kızlar,
3 saatlik uykuyla, koca göbek ve sakat ayakla okuldayım yine..
sağolsun eşim hor hor uyutmadı yine..
dün doktora gidip çalışabilir raporunu aldım ama sanırım pazartesi tekrar başka bir ortopediciye gidicem
Çok methettiler bakalım, Artık o da ne yapar bilmiyorum
İnşallah yeniden alçıya almaya kalkışmaz kızlar, nolur dua edin bana
Böyle de zor ama hayat alçılı ne yaparım ben
Doktorum dedi ki" 2 hafta sonra hastanede her hafta NST çekilecekmiş"
nasıl giderim oralara o halde..
Bu arada oğlum iyiyimiş. geçen seferlerde de olduğu gibi yine kafası büyük çıktı..Doktor bunun bir problem olmadığını, beyin gelişiminin çok iyi olduğunu ama daha fazla büyürse doğum kanalına girmesi zorlaşacağı için normal doğumu engelleyebileceğini söyledi..Kilosu 1900 civarıymış, boyunu söylemedi ama ben fl'den hesaplanıyodu diye hatırlıyorum sanırım 42-43 cm civarı..Başı tam alt tarafta ayakları göbek deliğimin üstündeymiş..Yine göremedik yüzünü, plesanta kapatıyo her seferinde..Pek bi hareketsizdi zaten bu sefer, uyuyo muydu acaba canım benim..
Bu arada bu aralar ishalim dedim, magnezyum ilacındandır dedi..Ağda olayını sordum, "bu halde zorlama sakın kendini, ya başkasına yaptır yada direk jilet kullan yapabildiğin kadarıyla, biz neler görüyoruz onu dert etme" dedi. Hoş ben gitmeden önceki gece 3 saatte yapmıştım ağdamı zaten..
Bir de göğsümü gösterdim, (kadın doktorun avantajı :=) Ucunda filan problem yokmuş, (ucu biraz küçük diye endişeleniyodum) hatta sıkınca sarı bişey geldi, "sütün de gelmiş iyi" dedi. Ama nedense sadece sağ taraftan geliyo :44:
Çatı muayenesi doğumdan 2 hafta önce, yani 38. haftada dedi..
O tarihe kadar da randevu vermedi bana
Hani siz 2 haftada bir çağırdı diyosunuz ama anlamadım ben,
Gerçi 2 hafta sonra her hafta NST hastaneye gidince görürüm herhalde orda 5 sn filan !!
Ayy amma da yazdım bu arada ayağıma baktı
benim "acaba ayağıma ultrasonla baksak bişey anlaşılır mı" şeklindeki dahiyane fikrime "olmaz" dedi tabii ki..
neden röntgen çektirmediğimi sordu ısrarla, koruyucu kalkanla çekilirse hiç bir sorun teşkil etmeyeceğini zaten bebeğin organ gelişimini tamamladığını söyledi..
Bu arada ilk yaptığım alışverişten sonra hiçbişey alamadım.Aldıklarım da öylece poşetlerde duruyo, ne yıkadım ne ütüledim ne de hastane çantası hazırladım..Bugün eşim kayınpederimin arabasıyla gidip pijama, terlik filan alalım dedi ama bakalım iyi hissedersem giderim..
Haftasonu da kör topal en azından aldıklarımı yıkayıp bi valize doldurayım bari hastane çantası babında..
Kızlar ya, dua edelim birbirimize..ben çok korkuyorum herşeyden..Allah'ım yardım etsin..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?