2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın canım, inşallah tez zamanda alırsın kucağına bebişini..çok heyecanlandım inan okurken seni.

Canım gözlerin aydınnn.... Allahım sağ salim bebeğinle evde olacağın günleri nasip etsin................

33. haftanın sonunda ciğerler gelişmiş oluyormuş diye biliyorum, siz de 33te olduğunuza göre sağlıklı olması normal. kilosu da iyiymiş, maşallah. en kısa zamanda bebişini kucağına almanı dilerim canım.
demek yengeç beklerken boğa oldu seninki :) pardon ikizler olmuş :))))

Son düzenleme:

pamuğum face e de yazdım buraya da yaziim çok sevindim canım sabırsız oğlunun iyi olmasına tez zamanda doğum hikayeni paylaşmanı istiyoruz
ayy bu arada heyecan bastı beni yusuf yusuf olmaya başladım....:26:

Son düzenleme:

tekrar gözün aydın canım

bence güzel bi isim..arkadaşım da "eliz" koymuş kızının adını.. ne demek bilmiyorum..

ay evet canım alıcam da
nette bulamadım bugün baktım baya
dışarı da çıkmam çok zor bu ayakla zaten de çıksam da burada pek seçenek yok
doğru düzgün mağaza yok
Bişeyler yapcam artık..

Ayy canım çok sevindim senin adına
durumu da iyiymiş bebeğin Allah'a şükür
Üstünden büyük bi yük kalkmıştır artık dimi ..Ayy biz ne zaman doğurcaz acaba :18:

Allahım şükürler olsun ki selime de oğlu da ii müjdeli haber oldu bizee
inş. topiğimizin üzerinde gezinen kara bulutlar bu haberle dağılır
hayırlı olsun selimecim Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin

ayy canım benimmm hayırlı olsunnnn gözün aydı ya çok sevindimm !! minnoşuna kavuştun şüküür hemde erkendenn..işala evinize de gidersiniz bebişini kucaklayıpp

ayyyy canım ya hem çok şaşırdım hem çok sevindim... Allah analı babalı büyütsün, ailesine vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah canımm kendini toparlayınca bizede anlat şu sezeryan olayını

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyürtmek nasip etsin doğumlar başladı demek ki artık çok duygulandım:)))

oyy yesin onu teyzesiiii

daha annesi ne istiyomuş acaba gayet normalmiş bebişi maşallah sana kocamannnnn

aaaa tebrikler cnm

inş en kısa zamanda bebişde kucağında olur cnm

arkadaşlarım vardı bugün öyle bi yemişim ki davul gibiyimm şu hamilelik bi bitse sonra tamamen kesicem herşeyiii

off aynı benn benim de misafirler geldi onlardan çok yidim ama midem çok bulaniyii:18: bende öle diorum hamilelik bitsin de kesicem diorum ama bakalım pofff :44:

cnm allah analı babalı büyütsün ne güzel saglıklı sekilde dünyaya gelmiş:) .....sabırsızmış... ama çok sevindim..... ay bizim içinde mis kokusundan kokla:)

maşallah sizin topiğiniz bizden hızlı kızlar hayırlı olsun yeni bebekleriniz. çınar bebeği merak ettim, onun durumu nasıl bi haber var mı acaba? (komşu haziran topiğinden)

PAMUKSEL arkadaşım hayırlı olsun bebişin....hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip olsun...
benim arkadaşımda 33 haftalık doğum yaptı..oğlu maşallah tosuncuk...

kızlar rabbim hepimize hayırlısıyla bir nefeste kurtulmayı ..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…