2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa kızlar şey diycem
BİM'e bugün kulaktan ateş ölçen termometre geliyomuş
Siz kulaktan ölçen mi aldınız? iyi mi acaba?

Günaydın Herkese
Nasılsınız bakalım? Ben dün uykusuzdum dün gece mışıl mışıl uyumuşum

Kızlar Dün 2010 Temmuz Annelerine aşağıdaki soruyu sormuştum aralarında çok ilginç bir cevap geldi sizinlede paylaşayım dedim

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün inş.
Darısı başımıza.
Artık doğum topiği açmanın zamanı geldi sanırım temmuz anneleri için.

günaydın kıslar bugün nasılsınız bakalım bebişler iyidir inş
dün gittik dr amcamıza 2 haftada 400 gr almış egemen 2800 oldu nst cihazına bağladılar ilk defa girdim bundan sonra her hafta gidicem hem ultrason hem nst için sancı belirtin olursa ihmal etme gel dedi benden haberler böyle başka kontrole gidicek ark vardı onlarında iyi geçmiştir inş

çok sevindim canım Erktuğ muza 41 kere maşallah
Okuyunca bende heyecanlandım
Bu hafta sonu çantayı hazırlarım herhalde

Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar günaydınnn

hiç yatamadım gene uykusuzumm bi fenayım...sol gögsümün altına yerleşti sanki bir baskı yapıo kii...ayaklarım çok kötü şiş...midem bulanıuo sabahtann berii..

pamuksell bugün kendime gelmemi sağlayan en güzel haber bu. çok sevindim. çocuğumuzu taşıyoruz inşallah biz de sağ salim doğururuz risk hep peşimizde çünkü.

günaydın canım maşallah bebişine

günaydın kızlar
biberon aldınızmı kaçlık almak gerekiyo bilen varmı

günaydın ben bi küçük boy bide büyük boy aldım küçüğü plastik büyüğü cam aldım eczaneden cam daha sağlıklı diyorlar dedim adamda cam plastik ne olursa 3 aya bi değiştir dedi

kızlar günaydınnn

hiç yatamadım gene uykusuzumm bi fenayım...sol gögsümün altına yerleşti sanki bir baskı yapıo kii...ayaklarım çok kötü şiş...midem bulanıuo sabahtann berii..

günaydın seda bende geceleri artık yaşlı nineler gibi of puf anam diye diye sabahı yapıyom

kızlar günaydınnn

günaydın seda. ayak şişliğiini hiç sorma ayakkabım bol olmasına rağmen ayaklarım büzüş büzüş duruyo valla içinde. soda falan içsen iyi gelmez mi ki

özlem hiç sorma cnım adam kaç defa kalktı sağıma yatamıyorm soluma yatıncada ağrı veriyo döndüm durdum
canım geçmiş olsun aslında bi doktoruna sor bulantı varsa

bugn sözde kontrolüm var randevu aldım işallah eşimin işi çıkmazsa gidicez o değil iş yerim problemn çıkarmaz yarında izin almam gerek sınav var daha üfff

kızlar günaydınnn

canım aynen sanırım artık doguma kadar
boyle devam edicez benim haftaya cuma
son cok sukur bitiyor evde olucam benimde
sağ kaburga altımda duruyor cok can yakıyor

günaydın kızlar
biberon aldınızmı kaçlık almak gerekiyo bilen varmı

gunaydın canım ben bi cam aldım sonra
duruma gore bakıcam ihtiyac olursa
alırım die dusundum

canım maşallah oğlusuna doguma kadar
3500 falan olur cok ii benimde haftaya salı 4 gun
sonra gorucem paşamı nst normal artık bu haftalardan
sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…