- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
Merhaba Güzel Anneler
Ben 2011 temmuz anne adayıyım
Az bir süre kaldı anne olmaya
Sizin doğum hikayelerinin olduğu topiği okudum az önce
Merak ettiğim birşey var?
Ortalama Olarak hangi haftalarda doğum gerçekleşti?
Hikayeler topiğinde hep tarih verilmiş haftadan bahsedilmemişte...
Selam cnm şimdiden hayırlı dogumlar . benim 38+ 4 te tamda yeni ay da dogum sancılarım başladı . Yeni ay dogumu simgelermiş ve cogu canlı dogum yaparmıs .. Batıl gibi ama tuttu : )) Zaten ay başı da ayın hareketlerınden gelen bir tabir yanı bız kadınlarla cok ilişkisi varmıs bıraz araştırmıştım bir ara ... eger ay takvımın varsa yaklasan dogum tarıhınde bebek gelmıyorsa sezeryan tarıhınden once yeni ay yakınsa bekle derim ...
Dogum hıkayelerınden bakarken bakarken dıkkatımı cekmıstı sancısı gelen arkadaslardan Gursoyun kide Yeniaydı ..
Ay takvımı google da aratınca cıkıyor ..
Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
Özlem, Pelin günaydınlar kızlar..:79:
Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
PAMUKSEL
çok şükür ikinizde sağ salim kurtulmuşsunuz ben yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım çünkü bende erken doğuracağım böyle giderse...ben 31.haftadayım ama bebeğim 1200 gr ..senin ki maşallah kilo almış o yüzden küvozden yırtmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun....
günaydın kıslar bugün nasılsınız bakalım bebişler iyidir inş
dün gittik dr amcamıza 2 haftada 400 gr almış egemen 2800 oldu nst cihazına bağladılar ilk defa girdim bundan sonra her hafta gidicem hem ultrason hem nst için sancı belirtin olursa ihmal etme gel dedi benden haberler böyle başka kontrole gidicek ark vardı onlarında iyi geçmiştir inş
günaydın kızlar
biberon aldınızmı kaçlık almak gerekiyo bilen varmı
kızlar günaydınnn
hiç yatamadım gene uykusuzumm bi fenayım...sol gögsümün altına yerleşti sanki bir baskı yapıo kii...ayaklarım çok kötü şiş...midem bulanıuo sabahtann berii..
kızlar günaydınnn
hiç yatamadım gene uykusuzumm bi fenayım...sol gögsümün altına yerleşti sanki bir baskı yapıo kii...ayaklarım çok kötü şiş...midem bulanıuo sabahtann berii..
kızlar günaydınnn
Aa kızlar şey diycem
BİM'e bugün kulaktan ateş ölçen termometre geliyomuş
Siz kulaktan ölçen mi aldınız? iyi mi acaba?
herkese günaydınlar...
özlem hiç sorma cnım adam kaç defa kalktı sağıma yatamıyorm soluma yatıncada ağrı veriyo döndüm durdumgünaydın canım maşallah bebişine
GünaydınBen bi küçük boy bide büyük boy aldım küçüğü plastik büyüğü cam aldım eczaneden cam daha sağlıklı diyorlar dedim adamda cam plastik ne olursa 3 aya bi değiştir dedi
günaydın seda bende geceleri artık yaşlı nineler gibi of puf anam diye diye sabahı yapıyom
canım geçmiş olsun aslında bi doktoruna sor bulantı varsa
kızlar günaydınnn
günaydın kızlar
biberon aldınızmı kaçlık almak gerekiyo bilen varmı
günaydın kıslar bugün nasılsınız bakalım bebişler iyidir inş
dün gittik dr amcamıza 2 haftada 400 gr almış egemen 2800 oldu nst cihazına bağladılar ilk defa girdim bundan sonra her hafta gidicem hem ultrason hem nst için sancı belirtin olursa ihmal etme gel dedi benden haberler böyle başka kontrole gidicek ark vardı onlarında iyi geçmiştir inş
günaydın seda. Ayak şişliğiini hiç sorma ayakkabım bol olmasına rağmen ayaklarım büzüş büzüş duruyo valla içinde. Soda falan içsen iyi gelmez mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?