2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın canım,inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evinize dönersiniz oğlunla.ay çok heyecanlandım sanki kendim doğurdum.Allah analı babalı byütsün.

kızlaarrr her an her şeye hazır olunn:18:

off aynı benn benim de misafirler geldi onlardan çok yidim ama midem çok bulaniyii:18: bende öle diorum hamilelik bitsin de kesicem diorum ama bakalım pofff :44:
ya bende aynı bu iştah patlaması var 8 ayda almadığım kiloyu 1 ayda alıcam diye ödüm kopuyor:18:

aa süperr çok sevindim inş dahada güzel günler yakındır onlar içinn

PAMUKSEL
çok şükür ikinizde sağ salim kurtulmuşsunuz ben yazdıklarını okuyunca çok heyecanlandım çünkü bende erken doğuracağım böyle giderse...ben 31.haftadayım ama bebeğim 1200 gr ..senin ki maşallah kilo almış o yüzden küvozden yırtmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun....

çok heyecaanlıııı :18::18::18::18: heran herşey olabiliirrr :122::122::122:

yaa süper bi haber bu yaaa..canım inş sağlıklısınızdır 2niz de..ne güzel bebiş kucağında...vallahi herkes yusuf yusuf olmuş bende olmuuyo değilim hani :18::18::18::18::18::18::18:

Çınarımızdan da güzel haberler gelmiş,çok sevindim biberon almaya başlamasına.yasemin ne zorluklar atlatmadı ki biberon vermeyi de öğrenir.

kızlar o kasığımızda atan tıktıklara hıçkırık demişti arkadaşlar ben de dr uma sordum,evet bebeğin nefes alışları dedi.nasıl nefesse.korkacak bi şey yok yani.benim geçen hafta çok oluyordu bu hafta olmuyor.

evet ritmik oluyor...o hıçkırıklar sayesinde akciğerleri gelişiyormuş hatta bebişlerin.ben öyle okumuştum...

Bana ameliyathane önlüğü giydirmişlerdi. Gecelikle sezeryana gidilmez iç çamaşırları falan çıkarılıyor. Ama normal doğumu bilemicem:26:

Maaşallah canım. Sağ salim bebişini dünya ya getirmişsin Hayırlı olsun.Allah oğluşuna ailesiyle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu,başarılı bir ömür nasip etsin.Darısı bizlerin başına :93:

arkadaşlarım vardı bugün öyle bi yemişim ki davul gibiyimm şu hamilelik bi bitse sonra tamamen kesicem herşeyiii

aynı ben bu hikayeyi her gün yaşıyorum desem... ama bir aydır hiç kilo almamışım dr kızdı biraz en azından 1 buçuk kilo falan almam lazım nereye gidiyor yediklerim anlamış değilim doğrusu...

çok heyecaanlıııı :18::18::18::18: heran herşey olabiliirrr :122::122::122:

ben de heyecanlandım ayolllll zaten uyuyamıyorum sıcaktan bugün sabaha kadar pösteki sayarım artıkın

ben de uyusamm bilemm rüyalarıma rüya eklenir artııhkk bu gece bol bol senaryo üretirimm :97:

ben de uyusamm bilemm rüyalarıma rüya eklenir artııhkk bu gece bol bol senaryo üretirimm :97:

zaten hiiiççç üretmiyos dimi.... biz bir de bebeğin beşiğini de koyduk yatak odamıza hemen benim yanımda duruyor gözümü açtımmı beşik görüyorum hade bakalım gariiii ondan sonra gelsin senaryolar gitsin hayaller kalsın korkularrrr

Byd arkadaşımın kurabiye tarifide yumurtalıymış. Farkı kabartma tozu ve vanilya yokmuş. Ben benimkini yazıyorum bidahaki sefere bende kabartma tozu koymayacağım.

250 gr tereyağı oda sıcaklığında
1 yumurta
vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
3,5 su bardağı un
1/2 su bardağı nişasta
1 pakaet kabartma tozu

ben bu tariften yapmıştım.:79:

Ay inanmıyorum canım yaaa maşaAllah dualarımız seninle inşallah bikaç güne kavuşursun meleğine...

hahah ben ondan daha kurmadım beşiğini biliorum kendimi çünküü gelmicek çocuğu zorlan getiririm sora maazallaah

iice kabarmasın die koymıcan herald k.tozu dimi?

hahah ben ondan daha kurmadım beşiğini biliorum kendimi çünküü gelmicek çocuğu zorlan getiririm sora maazallaah

ben de dedim eşime bak koymayalım ben fena olcam gördükçe diye adam heves etti çok kıramadım napiim... utanmasa kendi girip yatcak içine hergün yatak seviyos uyumadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…