Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
ya bende aynı bu iştah patlaması var 8 ayda almadığım kiloyu 1 ayda alıcam diye ödüm kopuyor:18:off aynı bennbenim de misafirler geldi onlardan çok yidim ama midem çok bulaniyii:18: bende öle diorum hamilelik bitsin de kesicem diorum ama bakalım pofff :44:
kızlar yaseminle konuştumm
çok şükür haberler çok güzell
başhekimlede konuşmuş ama hast. de kalması enfeksiyon kapma riskini artırıomuş
enfeksiyon kaparsada beyine ulaşırmış o yüzden bu kadar ısrarcılarmş çınarın çıkması konusunda
evde daha ii olucağını söylüolarmış
midesine indirilen boruyla besleniodu onu öğrenmesi gerekiomuş yaseminin
ama Rabbimin mucizesi 2 gündür biberon almaya başlamış
artık biberonla beslenebiliomuş ama tabi yaseminin bunuda öğrenmesi gerekiomuş
hemşireler beslerken gayet güzel alıo ama ben biberonu verirken morarıo bazen dedi
şimdi hergün gidip onu öğrenicekmiş
bu hafta sonu yada önümzdeki hafta başı çıkarıcaklarmş
bi 2-3 günde hastanede normal serviste kalacaklarmış
duruma göre artık evinize gidebilirsiniz diceklermiş
Allahım öyle büyük ki mucize üstüne mucize yaşatıo yasemin ve çınar için
sesi gayet ii geliodu
hepinize çok çok slmı var
bu hafta sabahtan akşama kadar hep hastanede oluomş pek takip edemedim sizi dedi
çok öpüo hepinizi
çok sevindim canım. Allah acil şifalar versin çınar bebeğe...sizlere de hayırlı ve vakitli doğumlar diliyorumhoşgeldin canım
Yasemin'le Zehra arkadaşımız konuşmuş bugün
Allah'a şükür o da bebeği de iyilermiş..
linki >> http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...daylari-paylasim-alani-4813.html#post19376096
Allah bağışlasın canım,inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evinize dönersiniz oğlunla.ay çok heyecanlandım sanki kendim doğurdum.Allah analı babalı byütsün.
kızlaarrr her an her şeye hazır olunn:18:
selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. Bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. Da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
çınarımızdan da güzel haberler gelmiş,çok sevindim biberon almaya başlamasına.yasemin ne zorluklar atlatmadı ki biberon vermeyi de öğrenir.
Kızlar o kasığımızda atan tıktıklara hıçkırık demişti arkadaşlar ben de dr uma sordum,evet bebeğin nefes alışları dedi.nasıl nefesse.korkacak bi şey yok yani.benim geçen hafta çok oluyordu bu hafta olmuyor.
yaw acaba doğum esnasında hastende bize özel gecelik yani ameliyat gecelikleri oluyo ya hani hastanenin..ondan giydirmicekler mi?:44esnada zaten üstümüz mahfolucak..ben de ucuzluk gecelik alıcam ya bi kaç tane..o zamanlarda giymelik...
Selam teyzelerimiz geçmişi okuyamadan direk yazayım size müjdemizi verelim istedim. Pazar gecesi başlayan kasılmalara aldırış etmeden normaldir diyerekten en son salı günü dk. bir gelen kasılmalarla kendimizi dr. da bulduk 3 cm açılmadan sonra acil doğumhaneye alınıp akciğer geliştirici kasılma durdurucu ağrı kesici ne varsa uygulandı ama benim kuzum inat etti ben erken gelicem diye ve 6 cm açılmayla 1 dk bir gelen 90 na vuran sancımla 25.05.2011 tarih saat 03:05 sezeryana alındım ve oğluma kavuştum doğum haftamız 33. Kuzumun kilosu 2.150 gr boyuda 44 cm oldu teyzoşları kilosu iyi durumda olduğu için kuveze alınmadı sadece yoğun bakımda oksijen takviyesi yapılıyor minik oğlum birkaç saat yardımdan sonra kendi başına nefes almaya başladı çok şükür ben bugün taburcu oldum kuzumu emniyetli ellere teslim ederek inşallah Allahımın izni ve herkesin duası ile birkaç günde oğlum anasının koynunda olucak.
arkadaşlarım vardı bugün öyle bi yemişim ki davul gibiyimmşu hamilelik bi bitse sonra tamamen kesicem herşeyiii
çok heyecaanlıııı :18::18::18::18: heran herşey olabiliirrr :122::122::122:
Bana ameliyathane önlüğü giydirmişlerdi. Gecelikle sezeryana gidilmez iç çamaşırları falan çıkarılıyor. Ama normal doğumu bilemicem:26:
normal doğumda çıkartmazlar heralde ne var ne yok..:44:yani altı çıkarırlar daa..bi de bi hastane geceliği varya ondan giydirirler die düşünüorum ama bilemiceemm gidince hemşireye soriim bariimerak ettim şimdi..yani dewlet olsa neyse dee özel de bi gecelik giydirirler gibime gelio doğum anındaa:97:
aynı ben bu hikayeyi her gün yaşıyorum desem... ama bir aydır hiç kilo almamışım dr kızdı biraz en azından 1 buçuk kilo falan almam lazım nereye gidiyor yediklerim anlamış değilim doğrusu...
ben de heyecanlandım ayolllll zaten uyuyamıyorum sıcaktan bugün sabaha kadar pösteki sayarım artıkın
ben de uyusamm bilemm rüyalarıma rüya eklenirartııhkk bu gece bol bol senaryo üretirimm :97:
zaten hiiiççç üretmiyos dimi....biz bir de bebeğin beşiğini de koyduk yatak odamıza hemen benim yanımda duruyor gözümü açtımmı beşik görüyorum hade bakalım gariiii ondan sonra gelsin senaryolar gitsin hayaller kalsın korkularrrr
Byd arkadaşımın kurabiye tarifide yumurtalıymış. Farkı kabartma tozu ve vanilya yokmuş. Ben benimkini yazıyorum bidahaki sefere bende kabartma tozu koymayacağım.
250 gr tereyağı oda sıcaklığında
1 yumurta
vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
3,5 su bardağı un
1/2 su bardağı nişasta
1 pakaet kabartma tozu
ben bu tariften yapmıştım.:79:
hahah ben ondan daha kurmadım beşiğinibiliorum kendimi çünküü gelmicek çocuğu zorlan getiririm sora maazallaah
iice kabarmasın die koymıcan herald k.tozu dimi?
ben de dedim eşime bak koymayalım ben fena olcam gördükçe diye adam heves etti çok kıramadım napiim... utanmasa kendi girip yatcak içine hergün yatak seviyos uyumadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?