kızlar merhaba
pek giremiyorum ben evde internetim yok işyerinde de ne kadar olabilirse işte.. ara ara soruyorum cevaplıyorsunuz teşekkür ederim yine bişey sorucam
benim gögüslerim çok kaşınıyor ve sıkınca da bir iki damla bulanık su gibi bişey geliyor bu ne demek. kızkardeşimden biliyorum emzirirken çok zorlanmışltı ilk üç gün neredeyse ağlıyordu sezeryan olmuştu
şimdi bendeki bu olay emzirmeyi kolaylaştırır mı ya da yaraları önler mi sizce?
ben kökten ayrılıcam canım bu iş yerimden ama raporlu gösterecekler rapor paramı alıcam o yüzden haziran sonuna kadar gel diyor ama uyku şiişkinlik bugnde bulantı eklendi dayanamıycam sıcaklarda çöktü birden
günaydın canım
günaydın canım :80:
günaydın can dostlarım güzel insanlar
ayyyy selimede doğurmuş kızlar ne panik oldum akşam yaaa aklım başımdan gitti... hemen çantamı hazırlayayım bari dedim... bugünde kızımın odası odası geliyor saat 1 de teyzeleri
canım bildiğim kadarıyla cevap evreyim ama yanıltmış da olmayayımkızlar merhaba
pek giremiyorum ben evde internetim yok işyerinde de ne kadar olabilirse işte.. ara ara soruyorum cevaplıyorsunuz teşekkür ederim yine bişey sorucam
benim gögüslerim çok kaşınıyor ve sıkınca da bir iki damla bulanık su gibi bişey geliyor bu ne demek. kızkardeşimden biliyorum emzirirken çok zorlanmışltı ilk üç gün neredeyse ağlıyordu sezeryan olmuştu
şimdi bendeki bu olay emzirmeyi kolaylaştırır mı ya da yaraları önler mi sizce?
evet canım halletim, bikaç sayfa geride kalmıştır yazdım dünki maceramı baya uzunca..canım az kaldı okulların kapanmasına
biraz daha dayan evde daha rahat
edersin dr.işini halledebildin mi?
ayyyy selimede doğurmuş kızlar ne panik oldum akşam yaaa aklım başımdan gitti... hemen çantamı hazırlayayım bari dedim... bugünde kızımın odası odası geliyor saat 1 de teyzeleri
canım maşallah oğlusunadoguma kadar
3500 falan olur cok ii benimde haftaya salı 4 gun
sonra gorucem paşamı nst normal artık bu haftalardan
sonra
ben hastane çantamı hazırladım dolapta bekliyo hastane çantasını hazırlayanlar neler koydunuz içine
ben egemen için 2 hastane çıkışı battaniye biri penye biri kalın 2 çorap 10tane bebek bezi
kendim için 2 pijama takımı göğüs pedi ped göğüs ucu kremi çamaşır 1 tanede çorap koydum lazım olur diye
inşallah canım bendede bi panik oldu bende bu hafta sonu hazırlıcam artık çantamı bellimi olur bebişlerimiz aceleci davranıp heran süpriz yapabilirler inşallah zamanında gelirler allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
artık normal canım benimde ayaklar davul
hele akşamları ayakları dikmeden inmiyor
oof oof gece cok uyanıyorum tuvalet
bide artık dahada susuyorum karnımdan
bi oyana don bi buyana don donerken
nine gibi inlemeler bel agrısı
canım gecen kaan kocatepede okudum
bu donemlerde nedeni bilinmeyen bulantılar
başlarmıs oof haziran sonuna kadar da daha
var ya bide sen sıcak diyorsun oralar allah
yardımcın olsun canım
aynen canım aman ben mi zengin edicem herifi çıkıcam sağlığımdan önemli değil..inş.eve int.bağlatırr ayy ben burda olmadan naparım yaaa:84::84:
canım bildiğim kadarıyla cevap evreyim ama yanıltmış da olmayayım
O gelen şey süt olabilir, benim de sadece sağ göğsümden geliyo bişeyler ama yoğun ve sapsarıydı dünki mesela..
Ama şimdiden sütün gelmesi emzirmenin kolay olacağının yada bol süt olacağının yada yara olmayacağının göstergesi değil okuduğum kadarıyla
Ama tecrübeli anneler cevaplasa daha iyi olur..
evet canım halletim, bikaç sayfa geride kalmıştır yazdım dünki maceramı baya uzunca..
bu arada okul kapandıktan sonra biz 2 hafta dha geliyoruz, yani 1 temmuza kadar
ama çok zorlamıycam,her an bırakabilirim..
bağlat tabi bırakma bisi :85:
aynen canım aman ben mi zengin edicem herifi çıkıcam sağlığımdan önemli değil..inş.eve int.bağlatırr ayy ben burda olmadan naparım yaaa:84::84:
bağlat tabii canım evde sıkıntıdan
patlarsın valla
emzirme atleti yada sütyeni alan varmı kızlar ya kararsız kaldım kullanışlı olurmu acaba
emzirme atleti yada sütyeni alan varmı kızlar ya kararsız kaldım kullanışlı olurmu acaba
canım okul evden daha rahat şu ancanım bırak gitsin allah korusun daha kotu
olacak dogumdan sonra bebiş için gucun
kalmayacak gerci şimdi okullarda salmısdır
rahatsındır
hello kızlar keyifler nasıl bugün ben çoooookkk iyiyim çünkü canım annem ve babam geliolarr birazdan burda olurlar bi iki gün kalacaklar alışveriş yaparız bi kaç eksiğini tamamlarız diyo annem sağolsun ondan başka düşünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?